Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
γιατί,έχει πεί κάτι επιλήψιμο μέχρι τώρα ο καραπαπάς?
Όταν μιλήσει κατά του γαύρου θα τον καλέσει και αυτόν.Μέχρι τότε δύσκολα
Όταν μιλήσει κατά του γαύρου θα τον καλέσει και αυτόν.Μέχρι τότε δύσκολα
Σωστή η επισήμανση σου
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απο οτι φαινεται οχι.γιατι ειναι πιανολας.αυτο αθωωνει το γιωργη και τον τρακη η ενοχοποιει και τον υφυπουργο της πλακας.
- Sick Bastard
Τα σχόλια του Καραπαπαρα προάγουν την ευγενή άμιλλαsic-4 έγραψε:τωρα βλεπω την ειδηση που αναφερεις και παρατηρω πως δεν κινηθηκε ο εισαγγελεας αλλα ο οπαδος γαυρου υπουργος Αθλητισμου, Βασιλειαδης. Για τα ποιηματα Καραπαππα αραγε ενοχληθηκε καμμια φορα ο Υπουργος;
- PAOK_Antarctica
"Άρα, αφού οι άλλοι έτσι τότε εμείς..."
Επιχείρημα κυριολεκτικά για τα πάντα εν έτει 2017
Τι έγινε κουνάει μαντήλι ο Χιμένεθ και ο Αραουχο; εντάξει για τον αραουχο ξέραμε ο Χιμένεθ;
Εγω προέβλεπα ότι θα φύγει μέχρι τα Χριστούγεννα έπεσα έξω.....
Εγω προέβλεπα ότι θα φύγει μέχρι τα Χριστούγεννα έπεσα έξω.....
- john4serres
Πατίτο φευγάτος για συμβόλαιο στην Αμερική
Σιμόες και Γιόχανσον φευγάτοι αν δεν βγει CL η αεκ
Αραούχο φευγάτος γιατί μαρμίτα δεν..
Σιμόες και Γιόχανσον φευγάτοι αν δεν βγει CL η αεκ
Αραούχο φευγάτος γιατί μαρμίτα δεν..
Κορνιζα.PAOK_Antarctica έγραψε:"Άρα, αφού οι άλλοι έτσι τότε εμείς..."
Αν ΑΘΩΩΝΕΙ? Οχι βεβαια, ενοχος ο ...Γιωργακης γιατι θυμηθηκε τις χρονολογιες υποβιβασμου της γριας. Να αφησουμε ατιμωρητο τετοιο εγκλημα; Το φουσκωνουμε νομιζω ρε συ barlow.barlow4 έγραψε:απο οτι φαινεται οχι.γιατι ειναι πιανολας.αυτο αθωωνει το γιωργη και τον τρακη η ενοχοποιει και τον υφυπουργο της πλακας.
Bastard, εμπλεξε? Με μας τους παρακατιανους; Δεν σταματας λεω εγω καποια στιγμη αυτην την προσβλητικη υποτιμηση προς μελη του forum με αποψεις διαφορετικες απο τις δικες σου? Για ποσο θεωρεις οτι θα πρεπει να την ανεχτουμε;
"Χανεις τα λογια σου Κεν", "Τετοια γουσταρει ο κοσμος", "Αισθανεται καμποσος", "στην ψηφιακη του νιρβανα", "εμπλεξες Κεν"... αναφερομενως εμμεσως πλην σαφεστατα στους διαφωνουντες. Βρες επιτελους εναν τροπο να υπαρχεις στο φορουμ χωρις να ειρωνευεσαι και να προσβαλλεις τους υπολοιπους μια και σκοπος του δεν ειναι να ταϊζει μονο την δικη σου ψηφιακη νιρβανα αλλα και των ..παρακατιανων.
- john4serres
Ολόκληρη η συνέντευξη του Χιμένεθ στη Marca:
Πως είναι ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ; Του λείπει η Ισπανία;
Μας μένουν τρία σημαντικά παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει λίγο οι μπαταρίες μας, αλλά είναι λογικό σε αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά ακόμα υπάρχει η πιθανότητα να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και είμαστε στα πλέι οφ. Σε αυτά συμμετέχουν οι τέσσερις πρώτοι για να δούμε ποιοι θα παίξουν του χρόνου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Είμαι καλά εδώ, με σέβονται ως προπονητή. Θα επέστρεφα στην Ισπανία, διότι υπάρχουν πράγματα που μου λείπουν, αλλά αυτά τα ξεχνάς όταν έχεις ένα ωραίο πρότζεκτ.
Πιστεύεις ότι ο Αραούχο θα είναι σημαντικός σε αυτά τα παιχνίδια;
Για εμάς σίγουρα θα είναι. Η αλήθεια είναι πως έχει διακυμάνσεις, κάποιες ημέρες είναι σε καλή κατάσταση, άλλες όχι για να... κουμπώσει στην ομάδα. Έχει τη θέληση, αλλά όχι τη δύναμη αλλά πιστεύω ότι δεν θα φύγει από την ΑΕΚ από την πίσω πόρτα.
Ποιον Αραούχο βρήκες τον Ιανουάριο;
Έφθασε στην Ελλάδα με χαμηλό ηθικό, όπως όλοι ξέρουν. Ήρθε σε κακή ψυχολογική κατάσταση και με έλλειψη ανταγωνιστικού ρυθμού. Αλλά, γρήγορα προσαρμόστηκε στην ομάδα και τη ζωή στην Ελλάδα. Πήρε ρυθμό σε φυσική κατάσταση κι έκανε καλά ματς. Συνάντησα ένα παιδί επηρεασμένο από ο,τι συνέβη, το οποίο όμως ήρθε με όρεξη να κατακτήσει τον κόσμο.
Γιατί αποφάσισες να πάρεις τον Αραούχο τον χειμώνα;
Ήμουν οκτώ χρόνια στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες της Σεβίλλης και ήρθα αντιμέτωπος με μερικά προβλήματα της ηλικίας του. Υπάρχουν παιδιά που θέλουν αγάπη και ειδική προσοχή. Σέβομαι τους τρόπους προπόνησης των άλλων συναδέλφων αλλά προσπαθώ να αντιμετωπίζω τον κάθε ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένο κριτήριο. Ο κάθε άνθρωπος είναι ένας κόσμος και πρέπει να ξέρεις να τον διαχειρίζεσαι. Μίλησα μαζί του ξεκάθαρα από την πρώτη ημέρα. Κι έπαιξα πολύ στοιχηματίζοντας σε αυτόν, αλλά δεν κορόιδεψε. Ήξερα ότι είχε την ευκαιρία να φύγει από τη Λας Πάλμας και να τα πάει καλά. Τώρα μπορεί να επιστρέψει στο νησί με άλλη οπτική κι άλλο κίνητρο.
Συνηθίζετε να μιλάτε πολύ με τον Σέρχιο;
Μου τα είπε όλα από την πρώτη στιγμή. Ήταν ώριμος για να γνωρίζει τα λάθη που έχει κάνει. Ξέρει ότι είχε κάνει λάθος. Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη και αυτός που δεν το πιστεύει ας ρίξει την πρώτη πέτρα. Νομίζω πως ο Σέρχιο ήξερε ότι θα έπρεπε να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του και εδώ το κατάφερε. Είναι ένας παίκτης, τον οποίον μπορεί να πάρει πίσω η Λας Πάλμας. Σε αυτή τη μεγάλη ομάδα μπορεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία και επειδή μιλώ μαζί του, έχει τη διάθεση να την εκμεταλλευτεί.
Πως βλέπετε τον Αραούχο ως προσωπικότητα;
Τώρα είμαστε σε ένα στάδιο της σεζόν στο οποίο παίζουμε τη ζωή μας και τον χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Είναι πολύπλοκα γι' αυτόν αυτά τα ματς, γιατί δεν ξέρει εάν έχει το μυαλό του εδώ ή στη Λας Πάλμας. Έχει χαμηλώσει τον πήχη του, γιατί τον είχε πιο ψηλά παλαιότερα. Ελπίζω να μας δώσει ένα χέρι σε αυτά τα τελευταία ματς. Είναι δύσκολο να έχει ψυχρό αίμα όταν κάθε μέρα σπεκουλάρεται το μέλλον σου. Αλλά ελπίζω σε μια τελευταία βοήθεια από τον Αραούχο.
Συνεπώς, αποκλείετε να μείνει στην ΑΕΚ;
«Έχω οψιόν για ακόμα ένα χρόνο εδώ, αλλά εδώ δεν ξέρω αν θα συνεχίσω εγώ. Ο Σέρχιο είναι αγαπητός στην Αθήνα, αλλά νομίζω πως δεν θα συνεχίσει. Πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και ύστερα θα δούμε τι θα αποφασίσει ο σύλλογος. Στο νησί είναι πολύ σημαντικός, αρκεί να θυμηθούμε τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στην άνοδο της Λας Πάλμας στην Πριμέρα. Αυτός ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει. Του έχω πει πολλές φορές ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία. Η Λας Πάλμας εξελίσσεται σε έναν σημαντικό σύλλογο και ο Αραούχο θα πρέπει να προσπαθήσει ώστε να αποτελέσει μέλος αυτού του νέου πρότζεκτ. Θα ήταν χαζός να μην εκμεταλλευτεί αυτή τη νέα ευκαιρία».
έχω την εντύπωση πως η καταγγελία του υπουργού δεν είναι για την ανάρτηση του Σαββίδη με τις ημερομηνίες αλλά για το για την άλλη με τους ανέμους και τις θύελλες. Βέβαια υπάρχουν αναρτήσεις προκλητικές απο άλλους οι οποίες διέφυγαν της προσοχής του υπουργού, μάλλον μόνο Γ. Σαββίδη ακολουθεί στα σόσιαλ μίντια ο Βασιλειάδης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Πέμ 25 Μάιος 2017, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- painkiller4
Πραγματικά ούτε και και θέλω να δώσω καμιά αξία για άτομα που προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος και αναφέρομαι για τις π@τανογριες και αυτή τη δήθεν αυτονομη θύρα ή μάλλον την αυτόνομη χύτρα.Δεν ξέρω αν είναι ανακοίνωση ή ανάρτηση αυτό που κυκλοφόρησε αλλά να εύχονται καρκίνο σε άλλους συνανθρώπους και να βρίζουν μανάδες έτσι απροκάλυπτα είναι κατευθείαν για εισαγγελική παρέμβαση.
- Sick Bastard
΄simba έγραψε:Κορνιζα.PAOK_Antarctica έγραψε:"Άρα, αφού οι άλλοι έτσι τότε εμείς..."
Κι υπογραφή.
Πραγματικά απίστευτοι οι τύποι που κάνουν ντου στα πανεπιστήμια σε μεμονωμένους..... Δεν πέρασε καιρός από την υπόθεση του Νασουpainkiller4 έγραψε:Πραγματικά ούτε και και θέλω να δώσω καμιά αξία για άτομα που προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος και αναφέρομαι για τις π@τανογριες και αυτή τη δήθεν αυτονομη θύρα ή μάλλον την αυτόνομη χύτρα.Δεν ξέρω αν είναι ανακοίνωση ή ανάρτηση αυτό που κυκλοφόρησε αλλά να εύχονται καρκίνο σε άλλους συνανθρώπους και να βρίζουν μανάδες έτσι απροκάλυπτα είναι κατευθείαν για εισαγγελική παρέμβαση.