Προσωπικά δε, φωνάζω ότι ντρέπομαι, αλλά μονάχα επειδή ισχύουν τα παραπάνω και είμαι "υπήκοος" της...

Ειναι πραγματι οδυνηρο αλλα θεωρω πως δεν ειναι αδικο. Οταν η πλειοψηφια των κατοικων αυτου του τοπου, επι 40 χρονια αναδεικνυει εγκληματιες μαφιοζους στα υψηλοτερα αξιωματα, κατι δεν παει καλα. Οι πατριωτες που αναφερεις, ας αναλογιστουν ποσο υγιη ειναι τα κομματα στα οποια εμπιστευονται τις ψηφους τους αλλα και η ιδια η εκλογικη διαδικασια. Ας δειξουν επιτελους τον πατριωτισμο τους στην πραξη στελνοντας στο διαολο ολα αυτα. Πως μπορει καποιος να θεωρει τον εαυτο του πατριωτη οταν ψηφιζει ξανα και ξανα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ; (δεν αναφερω ΚΚΕ, ποταμια, ΧΑ κλπ οχι γιατι τους θεωρω καλυτερους, απλα γιατι δεν κυβερνησαν). Ενας που αγαπαει την πατριδα δεν βλεπει οτι ολο αυτο ειναι λαθος; Δεν βλεπει οτι ολοι αυτοι ρημαζουν συστηματικα τον τοπο επι δεκαετιες; ΟΛΟΙ.Kostomanolis έγραψε:Θελω να πω κατι που δεν εχει σχεση με τα τεκτενομενα. Δεχομαι οτι υπαρχει διαφθορα και πουστια αλλα δεν τιμαει κανενα Ελληνα, ειδικα οσους νιωθουν πατριωτες αυτο το συνθημα για χωρα της πουστιας. Κρατος του κωλου ναι, συστημα ναι, πολιτικοι ναι, οχι ομως η Ελλας....
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Πουστριλίκια υπάρχουν εν αφθονία και στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα και στην Λάρισα και στο Ηράκλειο και σε όλες τις πόλεις της χώρας, όπου το ίδιο αδηφάγο σύστημα κινείται σαν πανδημία πλέον μέσω ατόμων-ξενιστών!!!!Φαντασμα έγραψε:kostomanolis ακριβως οπως το λες +1000.
Η αθηνα της πουστιας, η ηγεσια της πουστιας, οι πολιτικοι της πουστιας ναι...οχι η χωρα, οχι ο τοπος.
Μπραβο και στον φιλο που θυμηθηκε την εκθεση Πορτερ.
Οι εξαιρέσεις διαχρονικά υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τους κανόνες αδερφέ...Ας δούμε που είμαστε ΤΩΡΑ...Kostomanolis έγραψε:Το ιδιο λεμε αλλα αλλο η Ελλαδα και αλλο το κρατος και οι 3 εξουσιες που αναφερεις Γκοραν. Η Ελλαδα sic δεν ξεκινησε το 1947 που εκανε την εκθεση του ο Πορτερ αλλα εχει καποιες χικιαδες χρονια Ιστορια. Και μην τους βαζεις ολους σε ενα τσουκαλι. Και εγω πατριωτης ειμαι αλλα ποτε δεν εχω ψωφισει καποιον απο τα κομματα που αναφερεις...
Παιζετε χωρις να το καταλαβαινετε το παιχνιδι τους...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Αντιφασκεις Φαντασμα.Φαντασμα έγραψε:kostomanolis ακριβως οπως το λες +1000.
Η αθηνα της πουστιας, η ηγεσια της πουστιας, οι πολιτικοι της πουστιας ναι...οχι η χωρα, οχι ο τοπος.
Μπραβο και στον φιλο που θυμηθηκε την εκθεση Πορτερ.
Πρέπει να τιμωρηθεί. Και όχι για να πάρουμε τη νίκη ή τους πόντους.Spiros_S έγραψε:Από τη μία σκέφτομαι πως δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί ο ζέλα για κάτι τόσο οφθαλμοφανές.
Από την άλλη μου έρχονται στο μυαλό Koriopolis, εο, noor1, πλατανιάς και το φοβάμαι. Πολύ το φοβάμαι
Και αν δικαιωθεί η ζέλα ανοίγουμε έναν ασκό του Αιόλου όπου το λόγο θα τον έχει ο γιατρός του γηπέδου. Ας πάρει και ένα παχύμετρο και η τιμωρία να κρίνεται από το μέγεθος του τραύματος.
Αν, δε, δεν αποδεικνύεται εργαστηριακά, τέλος. Σήκω και συνέχισε.
Δεν γίνεται να δικαιωθεί η ζέλα. Δεν μπορεί να γίνει.
Εννοείται πως πρέπει να υπάρξει τιμωρία για τους λόγους που αναφέρεις. Αν, όμως, τιμωρηθεί η ζέλα και γίνει το παραμικρό στην Τούμπα, τη γαμήσαμε.teod1980 έγραψε:Πρέπει να τιμωρηθεί. Και όχι για να πάρουμε τη νίκη ή τους πόντους.Spiros_S έγραψε:Από τη μία σκέφτομαι πως δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί ο ζέλα για κάτι τόσο οφθαλμοφανές.
Από την άλλη μου έρχονται στο μυαλό Koriopolis, εο, noor1, πλατανιάς και το φοβάμαι. Πολύ το φοβάμαι
Και αν δικαιωθεί η ζέλα ανοίγουμε έναν ασκό του Αιόλου όπου το λόγο θα τον έχει ο γιατρός του γηπέδου. Ας πάρει και ένα παχύμετρο και η τιμωρία να κρίνεται από το μέγεθος του τραύματος.
Αν, δε, δεν αποδεικνύεται εργαστηριακά, τέλος. Σήκω και συνέχισε.
Δεν γίνεται να δικαιωθεί η ζέλα. Δεν μπορεί να γίνει.
Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί μια φορά ας μπει και δεδικασμένο στην πλάτη άλλου και όχι δικό μας, ένα δεδικασμένο πέρα για πέρα σωστό.
Αλλά και ακόμα και για την ίδια την εξέλιξή μας ως οπαδοί, για να τη σακουλευτούμε κι εμείς, με έναν ήπιο τρόπο προς το παρών, ότι βλαχομαγκιές τιμωρούνται και ρίψεις αντικειμένων είναι από εχθρούς της ομάδας και όχι οπαδούς της. Επίσης, όποιος έχει δίπλα του θερμόαιμο έφηβο, ε ας το νουθετήσει με σωστό τρόπο (το ξύλο ας είναι τελευταία επιλογή) για να μην την πατήσουμε κι εμείς.
Μην μπερδεύεις τις έννοιες Ελληνισμός και Ελλάδα φίλε μου. Αναγκαστικά με τη λέξη Ελλάδα θα αναφερθείς είτε στη γεωγραφική περιοχή (που στην περίπτωση μας προφανώς δεν έχει σχέση) είτε στο ίδιο το κράτος. Άλλωστε, το ίδιο το σύνθημα το ξεκαθαρίζει "....η χώρα της πουστιάς". Αναφέρεται ευθέως στο κράτος και τον τρόπο που λειτουργεί ανά τις δεκαετίες. Η έννοια του Ελληνισμού από την άλλη, είναι σαφώς μια πιο ευρεία έννοια που μπορεί να καλύψει τις ενστάσεις σου.Kostomanolis έγραψε:Το ιδιο λεμε αλλα αλλο η Ελλαδα και αλλο το κρατος και οι 3 εξουσιες που αναφερεις Γκοραν. Η Ελλαδα sic δεν ξεκινησε το 1947 που εκανε την εκθεση του ο Πορτερ αλλα εχει καποιες χικιαδες χρονια Ιστορια. Και μην τους βαζεις ολους σε ενα τσουκαλι. Και εγω πατριωτης ειμαι αλλα ποτε δεν εχω ψωφισει καποιον απο τα κομματα που αναφερεις...
Παιζετε χωρις να το καταλαβαινετε το παιχνιδι τους...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ετσι οπως ειναι διαμορφωμενη η κατασταση στη μπανανία,το μονο που καταφερνει καποιος με τη συμμετοχη του στις εκλογες ειναι να νομιμοποιει τα υπαλληλακια που παριστανουν τους πολιτικους και να τους δινει μεσω της ψηφου την κουταλα στο χερι για να μαγειρεψουν οτι τους πουν τα αφεντικα τους.goran 64 έγραψε:Ένας είναι ο δρόμος για όλους μας: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!