Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- PAOK_Antarctica
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει βασική ορθογραφία, τι να λέμε τώρα.
δεν ξερω αν διαβασατε το τελευταιο σχολιο κατω κατω αλλα λεει οτι μας δωσανε τιτλο,σφαζουμε τον πανιωνιο και μας αποκαλει και μπαοκ...
εγω τωρα αν του ευχηθω καλο ψοφο τον π@@τανας γιο θα εχω αδικο;

εγω τωρα αν του ευχηθω καλο ψοφο τον π@@τανας γιο θα εχω αδικο;

Nα φάει τη περιουσία του στα νοσοκομείο ο καριόλης
Θα έχεις. Το σωστότερο θα ήταν κακό ψόφο.Azrael έγραψε:δεν ξερω αν διαβασατε το τελευταιο σχολιο κατω κατω αλλα λεει οτι μας δωσανε τιτλο,σφαζουμε τον πανιωνιο και μας αποκαλει και μπαοκ...
εγω τωρα αν του ευχηθω καλο ψοφο τον π@@τανας γιο θα εχω αδικο;![]()
![]()
![]()

Spiros_S έγραψε:Θα έχεις. Το σωστότερο θα ήταν κακό ψόφο.Azrael έγραψε:δεν ξερω αν διαβασατε το τελευταιο σχολιο κατω κατω αλλα λεει οτι μας δωσανε τιτλο,σφαζουμε τον πανιωνιο και μας αποκαλει και μπαοκ...
εγω τωρα αν του ευχηθω καλο ψοφο τον π@@τανας γιο θα εχω αδικο;![]()
![]()
![]()
![]()
καλα το ειπα!καλο ψοφο για εμας!να το απολαμβανουμε!
ε ρε με τους καριοληδες καθε μερα!
καθε μα καθε μερα θα πεταχτει ενα τσουτσεκι βολεμενο να πεταξει την πιπα του!
αυτό που λέει ότι το sdna είναι του Σαββίδη στέκει κάπου ή λέει αισχρά ψέματα ;
- PAOK_Antarctica
Pater έγραψε:αυτό που λέει ότι το sdna είναι του Σαββίδη στέκει κάπου ή λέει αισχρά ψέματα ;
προσωπικα δεν εχω ιδεα..αυτο που ξερω ειναι οτι ακουγονται ολες οι αποψεις εκει μεσα!απο βλαμενους πχ βαζελους που κλαψομ@@νιαζουν καθε μερα μεχρι τον κολκα.
- navigator11
Ας σταλεί στην παε! Αξίζει να λάβουν γνώση και να κινηθούν όπως θεωρούν ενάντια σε αυτόν τον εμετό!
Δηλαδή, συγνώμη, παίζει η αγαπημένη του χολερομαδα σήμερα κι αυτό το μουν@π@νο έγραψε πότε ακριβώς το "σχόλιο" περί νιονιου; Πουστρ@κι, ξεφτιλισμένε χαραμοφαη! Γ@μω τον π@το σου, γ@μημενε ...
Δηλαδή, συγνώμη, παίζει η αγαπημένη του χολερομαδα σήμερα κι αυτό το μουν@π@νο έγραψε πότε ακριβώς το "σχόλιο" περί νιονιου; Πουστρ@κι, ξεφτιλισμένε χαραμοφαη! Γ@μω τον π@το σου, γ@μημενε ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 21 Μάιος 2017, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι είμαστε ΟΚ.Azrael έγραψε:καλα το ειπα!καλο ψοφο για εμας!να το απολαμβανουμε!
ε ρε με τους καριοληδες καθε μερα!
καθε μα καθε μερα θα πεταχτει ενα τσουτσεκι βολεμενο να πεταξει την πιπα του!

Ομολογώ ότι με τόση εμπειρία που έχουμε από τα δρώμενα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής δεν έπρεπε να μου κάνει εντύπωση, αλλά εξακολουθεί να με ξαφνιάζει η ξεδιαντροπιά όπου κι αν εμφανίζεται. Ο ''κύριος'' αυτός, σύζηγος της ντόρας κουμπάρος του εσκομπαρινάκη μιλάει για την σχέση σύριζα-Σαββίδη.
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η ύπαρξη του κυρίου αυτού αποτελεί επαρκή λόγο αιτιολόγησης της ανάγκης των ανθρώπων να πιστεύουν σε Θεό.
Σε ένα Θεό εκδικητικό, αδίστακτο, τιμωρητικό.
ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.
Βρωμιάρη Κούβελε, άξια εκπρόσωπε των βρυκολάκων μητσοτακαίων.
Σκουπίδια όλοι σας. Καρκίνοι της Ελλάδας.
Υγ. Ω, το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τα όσα είπε σήμερα. Είναι οι θέσεις που είχε μέχρι σήμερα. ΤΟΣΟ στημένο το παιχνίδι. Τόσο βαθύ το μοίρασμα θέσεων. Ο άνθρωπος που ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ την απώλεια της "θεσούλας του" έσκασε μύτη στην Τούμπα με την αποστολή του γαύρου, παριστάνοντας και τον θιγμένο. Ξεδιάντροπο σκουλίκι.
Σε ένα Θεό εκδικητικό, αδίστακτο, τιμωρητικό.
ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.
Βρωμιάρη Κούβελε, άξια εκπρόσωπε των βρυκολάκων μητσοτακαίων.
Σκουπίδια όλοι σας. Καρκίνοι της Ελλάδας.
Υγ. Ω, το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τα όσα είπε σήμερα. Είναι οι θέσεις που είχε μέχρι σήμερα. ΤΟΣΟ στημένο το παιχνίδι. Τόσο βαθύ το μοίρασμα θέσεων. Ο άνθρωπος που ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ την απώλεια της "θεσούλας του" έσκασε μύτη στην Τούμπα με την αποστολή του γαύρου, παριστάνοντας και τον θιγμένο. Ξεδιάντροπο σκουλίκι.
- PAOK_Antarctica
Μιλάμε για τον τύπο που "ξέχασε" να δηλώσει 1.000.000. Βγήκε ο άνθρωπος και είπε "Ξέχασα να δηλώσω 1 μύριο".
Ψηφίστε, ψηφίστε
Ψηφίστε, ψηφίστε
Λυπάμαι, γιατί άνθρωποι σαν κι αυτόν έχουν θέσεις σε θεσμικά όργανα υψηλού κύρους. Money talks και μόνο σ' αυτό το μπουρδέλο. Ούτε ορθογραφία δεν ξέρει.
Γαμημένε μπουχέσα σε έπιασε ο πόνος για τον Πανιώνιο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk