Π.Α.Ο.Κ-Πανιώνιος 21/05, 18:15, Novasports3
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Π.Α.Ο.Κ-Πανιώνιος 21/05, 18:15, Novasports3
Πρέπει να υπάρχουν παίκτες στον πάγκο που να μπορούν να αλλάξουν την ροή του αγώνα αν χρειαστεί.
Εξάλλου πρέπει ο Πανιώνιος παίζει στα πλέι οφ με 12 παίκτες, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κούραση του βάζοντας στο β μέρος παίκτες ξεκούραστους που έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν το παιχνίδι.
Για μένα πελκας και πριγιο πρέπει να μπουν στο δεύτερο
Εξάλλου πρέπει ο Πανιώνιος παίζει στα πλέι οφ με 12 παίκτες, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κούραση του βάζοντας στο β μέρος παίκτες ξεκούραστους που έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν το παιχνίδι.
Για μένα πελκας και πριγιο πρέπει να μπουν στο δεύτερο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν ήμουν Ιβιτς θα έβαζα βασικό τον Πελκα. Ξεκούραστος είναι αντέχει
Θα ήθελα να δω την ομάδα με σφιχτό σχηματισμό και κοντά τις γραμμές . Με υπομονή στο παιχνίδι και προσήλωση στο τακτικό κομμάτι
Μην αρχίσουμε πάλι τα πάσα ο Μασουντ και τετ α τετ ο φορ τους γιατί θα πάθω κανένα εγκεφαλικό.
Μην αρχίσουμε πάλι τα πάσα ο Μασουντ και τετ α τετ ο φορ τους γιατί θα πάθω κανένα εγκεφαλικό.
Εγώ συνεχίζω να περιμένω να κατέβουν με πάρα πολλές αλλαγές
Αν παρουμε 6 ποντους με νιονιο και η κουλα δεν κερδισει ΚΑΙ τα 2 ματς,τοτε εχουμε προκριθει κατα 90%.Αν η κουλα δεν κερδισει κανενα ματς,τοτε εχουμε προκριθει κατα 99%...με αλλα λογια πρεπει στο ΟΑΚΑ να κατεβουμε με διαφορα μεγαλυτερη των 3 βαθμων για να εχουμε την τυχη στα χερια μας στο ματς με βαζελο στην Τουμπα τελευταια αγωνιστικη
Συνεπως η πρωτια των πλευ οφ παιζεται ουσιαστικα με νιονιο σε αυτη την δυαδα αγωνων,κοιταξτε κακομοιρηδες να εχουμε εμφανισεις αναλογες με βαζελοαεκ
Συνεπως η πρωτια των πλευ οφ παιζεται ουσιαστικα με νιονιο σε αυτη την δυαδα αγωνων,κοιταξτε κακομοιρηδες να εχουμε εμφανισεις αναλογες με βαζελοαεκ
Ο Βάζελος για εμένα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δώσει και τα 2 παιχνίδια στην Κούλα... Μακάρι να διαψευσθώ και να φέρει έστω ένα χ στους 2 αγώνες τους... Και είμαι πολύ προσεχτικός σε αυτό που γράφω... Δεν γράφω ότι επειδή έχει απουσίες, επειδή όταν του λείπει ο Μπεργκ απλά δεν υπάρχει, δεν γράφω ότι θα νικήσει η Κούλα, γράφω ότι θα τα "ΔΩΣΕΙ" στην Κούλα!!!
Έχουν ΤΟΣΑ προβλήματα που είναι το τελευταίο που τους νοιάζει... Μακάρι να μην είναι έτσι αλλά...
Μετά το παιχνίδι της Λεωφόρου και αυτά που έγιναν στο χέρι μας είναι η πρωτιά... Άρα ας κοιτάξουμε εμείς να παίξουμε μπάλα και πάλι να καθαρίσουμε για αρχή τους 2 αγώνες με τον Νιόνιο και οι άλλοι ας στήσουν και τον @ώλο τους!!!
τα πράγματα ειναι απλα έξι βαθμούς με νιονιό και καθάρισες
αν δεν μπορούμε να παρουμε δυο ματς τον κουρασμένο νιονιό των 13 παιχτών εγω δε θελω τσουλου
αν δεν μπορούμε να παρουμε δυο ματς τον κουρασμένο νιονιό των 13 παιχτών εγω δε θελω τσουλου
- hasio_john
Σωστός ο Che.
Αν δεν μπορείς να νικήσεις τον νιόνιο (όχι ότι δεν είναι καλός) στην παρούσα φάση, ΤΟΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ Ευρωπαϊκά σαλόνια και διακρίσεις, απλά μαζεύεις τα κομμάτια σου και προγραμματίζεις την συνέχεια!
Αν δεν μπορείς να νικήσεις τον νιόνιο (όχι ότι δεν είναι καλός) στην παρούσα φάση, ΤΟΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ Ευρωπαϊκά σαλόνια και διακρίσεις, απλά μαζεύεις τα κομμάτια σου και προγραμματίζεις την συνέχεια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 21 Μάιος 2017, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.