Lubos Michel
- ΑποστόληςΑ
Re: Lubos Michel
Δεν έπεσε ακόμη η Wolfsburg. Θα δώσει μπαράζ με την τρίτη της Bundesliga 2 (Braunschweig).
Κι αν πεσει νομιζετε θα ερθει πισω ο βιερινια? 1ον δε θελει, 2ον θα το σκεφτοταν μονο με την προοπτικη τσου λου και 3ον...4ετες βαρβατο αφου δεν παιζει επομενη μεταγραφη αν παιξει κανα 2 χρονια σε μας
- ΑποστόληςΑ
Ας κάτσει εκεί που είναιDimg4 έγραψε:Κι αν πεσει νομιζετε θα ερθει πισω ο βιερινια? 1ον δε θελει, 2ον θα το σκεφτοταν μονο με την προοπτικη τσου λου και 3ον...4ετες βαρβατο αφου δεν παιζει επομενη μεταγραφη αν παιξει κανα 2 χρονια σε μας
Θες παικτες με ορεξη για διακριση κ φυγη σε κορυφαια πρωταθληματα. Οχι παικτες που θα ερθουν για ενσημα κ κεφτεδακια
Ο Γιώργος Τζαβέλλας σε συνέντευξη του «επιτέθηκε» κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Σέρβος τεχνικός ήταν διαφορετικός άνθρωπος μέχρι να κάνει γίνει ο κόουτς τη πρώτης ομάδας των «ασπρόμαυρων».
Με αφορμή τα παραπάνω, το INPAOK επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή των «ασπρόμαυρων» Λούμπος Μίχελ, με τον Σλοβάκο ιθύνοντα της ΠΑΕ να παίρνει θέση για όσα έχει πει ο διεθνής αμυντικός της Αλάνιασπορ.
Ο 49χρονος Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής μεταξύ άλλων έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας πως είναι καιρός ο πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να πάψει να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και να αφοσιωθεί στην καριέρα του στην Εθνική Ελλάδος και στη νέα του ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λούμπος Μίχελ στο INPAOK:
«Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό ο Τζαβέλλας. Ο Βλάνταν Ίβιτς αξίζει απολύτως όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς έκανε μία επιλογή στο θέμα του Τζαβέλλα και εγώ τον στηρίζω απόλυτα. Πιστεύω πως με τον Τζαβέλλα στα αποδυτήρια δεν θα κατακτούσαμε ποτέ το Κύπελλο.
Όταν ο Τζαβέλλας έφυγε από τον ΠΑΟΚ οι παίκτες μπόρεσαν να χαμογελάσουν ξανά. Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ο ίδιος άνθρωπος από την ημέρα που τον γνώρισα. Προσπαθεί να δίνει το 100% του για τον ΠΑΟΚ και θέλει να παίρνει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του».
Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου συνέχισε λέγοντας:
«Ο Τζαβέλλας άλλαξε από την ημέρα που του ανανεώσαμε το συμβόλαιο του. Αν θυμάστε στις αρχές της χρονιάς ήταν όλα καλά. Μάλιστα, στους αγώνες με τον Άγιαξ ήταν ίσως ο καλύτερος μας παίκτης. Όμως μετά το νέο του συμβόλαιο όλα αλλάξανε. Θέλησε να γίνει ο... αρχηγός των αποδυτηρίων, είναι ένας υπερεκτιμημένος ποδοσφαιριστής. Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο είναι καλύτεροι και αναπλήρωσαν το κενό που άφησε με πολύ μεγάλη επιτυχία».
Μιλήσατε για την παρουσία του στα αποδυτήρια τι ακριβώς συνέβαινε εκεί με τον Τζαβέλλα;
«Προσπαθούσε να χωρίσει την ομάδα σε διάφορα γκρουπ. Για παράδειγμα είχε πάρει με το μέρος του όλους τους μικρούς λέγοντας τους πως αυτός είναι ο μέντορας τους και πως ο Μίχελ και ο Ίβιτς δεν είναι τίποτα και ότι πρέπει να ακούνε μόνο αυτόν».
Εσείς και ο Βλάνταν Ίβιτς συμφωνήσατε με την ανανέωση του συμβολαίου του;
«Ναι συμφωνήσαμε επειδή πριν από αυτό ήταν ένας κανονικός ποδοσφαιριστής και που ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα, μετά από την ανανέωση του συμβολαίου δεν σκεφτόταν το ποδόσφαιρο αλλά μόνο τον εαυτό του».
Ξέρετε τι συνέβη ανάμεσα σε αυτόν και τον Ίβιτς;
«Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά εγώ υποστηρίζω τον Βλάνταν. Από την ημέρα που ο Τζαβέλλας έφυγε από την ομάδα, ο ΠΑΟΚ έγινε καλύτερος».
Αν συναντούσατε τον Τζαβέλλα τι θα του λέγατε;
«Θα του έλεγα να ξεχάσει ΠΑΟΚ και τον Ίβιτς και ότι πρέπει να συγκεντρωθεί στην καριέρα του στην Τουρκία και στην Εθνική Ελλάδος και να μας αφήσει ήσυχους να δουλέψουμε».
Έχετε κάτι να του πείτε για όσα λέει για τον ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν Ίβιτς;
«Νομίζω πως είναι αρκετά έμπειρος και πρέπει να καταλάβει πως το κομμάτι του ΠΑΟΚ έχει κλείσει οριστικά για αυτόν! Μέχρι σήμερα κανείς από εμάς δεν έχει μιλήσει άσχημα για αυτόν. Πρέπει να ξεχάσει τον Ίβιτς και τον ΠΑΟΚ και να ασχοληθεί-να αφοσιωθεί στη νέα του καριέρα στην Τουρκία».
Τέλος, ο Λούμπος Μίχελ τόνισε:
«Δεν θέλω να πω άλλα για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αν ο Τζαβέλλας αποφασίσε να ξαναμιλήσει αρνητικά για τον ΠΑΟΚ ή τον Βλάνταν Ίβιτς θα επανέλθω με πολλά περισσότερα».
Με αφορμή τα παραπάνω, το INPAOK επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή των «ασπρόμαυρων» Λούμπος Μίχελ, με τον Σλοβάκο ιθύνοντα της ΠΑΕ να παίρνει θέση για όσα έχει πει ο διεθνής αμυντικός της Αλάνιασπορ.
Ο 49χρονος Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής μεταξύ άλλων έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας πως είναι καιρός ο πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να πάψει να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και να αφοσιωθεί στην καριέρα του στην Εθνική Ελλάδος και στη νέα του ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λούμπος Μίχελ στο INPAOK:
«Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό ο Τζαβέλλας. Ο Βλάνταν Ίβιτς αξίζει απολύτως όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς έκανε μία επιλογή στο θέμα του Τζαβέλλα και εγώ τον στηρίζω απόλυτα. Πιστεύω πως με τον Τζαβέλλα στα αποδυτήρια δεν θα κατακτούσαμε ποτέ το Κύπελλο.
Όταν ο Τζαβέλλας έφυγε από τον ΠΑΟΚ οι παίκτες μπόρεσαν να χαμογελάσουν ξανά. Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ο ίδιος άνθρωπος από την ημέρα που τον γνώρισα. Προσπαθεί να δίνει το 100% του για τον ΠΑΟΚ και θέλει να παίρνει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του».
Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου συνέχισε λέγοντας:
«Ο Τζαβέλλας άλλαξε από την ημέρα που του ανανεώσαμε το συμβόλαιο του. Αν θυμάστε στις αρχές της χρονιάς ήταν όλα καλά. Μάλιστα, στους αγώνες με τον Άγιαξ ήταν ίσως ο καλύτερος μας παίκτης. Όμως μετά το νέο του συμβόλαιο όλα αλλάξανε. Θέλησε να γίνει ο... αρχηγός των αποδυτηρίων, είναι ένας υπερεκτιμημένος ποδοσφαιριστής. Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο είναι καλύτεροι και αναπλήρωσαν το κενό που άφησε με πολύ μεγάλη επιτυχία».
Μιλήσατε για την παρουσία του στα αποδυτήρια τι ακριβώς συνέβαινε εκεί με τον Τζαβέλλα;
«Προσπαθούσε να χωρίσει την ομάδα σε διάφορα γκρουπ. Για παράδειγμα είχε πάρει με το μέρος του όλους τους μικρούς λέγοντας τους πως αυτός είναι ο μέντορας τους και πως ο Μίχελ και ο Ίβιτς δεν είναι τίποτα και ότι πρέπει να ακούνε μόνο αυτόν».
Εσείς και ο Βλάνταν Ίβιτς συμφωνήσατε με την ανανέωση του συμβολαίου του;
«Ναι συμφωνήσαμε επειδή πριν από αυτό ήταν ένας κανονικός ποδοσφαιριστής και που ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα, μετά από την ανανέωση του συμβολαίου δεν σκεφτόταν το ποδόσφαιρο αλλά μόνο τον εαυτό του».
Ξέρετε τι συνέβη ανάμεσα σε αυτόν και τον Ίβιτς;
«Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά εγώ υποστηρίζω τον Βλάνταν. Από την ημέρα που ο Τζαβέλλας έφυγε από την ομάδα, ο ΠΑΟΚ έγινε καλύτερος».
Αν συναντούσατε τον Τζαβέλλα τι θα του λέγατε;
«Θα του έλεγα να ξεχάσει ΠΑΟΚ και τον Ίβιτς και ότι πρέπει να συγκεντρωθεί στην καριέρα του στην Τουρκία και στην Εθνική Ελλάδος και να μας αφήσει ήσυχους να δουλέψουμε».
Έχετε κάτι να του πείτε για όσα λέει για τον ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν Ίβιτς;
«Νομίζω πως είναι αρκετά έμπειρος και πρέπει να καταλάβει πως το κομμάτι του ΠΑΟΚ έχει κλείσει οριστικά για αυτόν! Μέχρι σήμερα κανείς από εμάς δεν έχει μιλήσει άσχημα για αυτόν. Πρέπει να ξεχάσει τον Ίβιτς και τον ΠΑΟΚ και να ασχοληθεί-να αφοσιωθεί στη νέα του καριέρα στην Τουρκία».
Τέλος, ο Λούμπος Μίχελ τόνισε:
«Δεν θέλω να πω άλλα για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αν ο Τζαβέλλας αποφασίσε να ξαναμιλήσει αρνητικά για τον ΠΑΟΚ ή τον Βλάνταν Ίβιτς θα επανέλθω με πολλά περισσότερα».
Κουρασε ο τρυπχιος απ το βυρωνα.Αν μιλουσε ετσι και τοσο συχνα για προπονητη του γαυρου δε θα μπορουσε να κατσει για κανα μηνα
Τζαβελλα μεγαλη πιπιτσα εισαι τελικα,και οι αρσενικες πιπιτσες ειναι οτι χειροτερο υπαρχει.
Ουστ ρε ξεφτιλα.
Ουστ ρε ξεφτιλα.
Η καλυτερη μεταγραφη του Ιβαν ειναι αυτος ο Κυριος.Οαση για την Ελλαδα ο τροπος που δουλευει.Μπραβο ρε ΜΕΓΑΛΕ Λουμπος.
- Ekatnetworkltd
Lubos Michel
Μπράβο ρε Lubos καλά του τα είπες,περιμένουμε και άλλα.....όταν ξαναμιλήση χώστου τα....
Κοίτα ρε κάτι άνθρωποι που πήραν εκατομμύρια από το ΠΑΟΚ και δεν το σέβονται κάνει,ούστ ρε ξεφτίλα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Κοίτα ρε κάτι άνθρωποι που πήραν εκατομμύρια από το ΠΑΟΚ και δεν το σέβονται κάνει,ούστ ρε ξεφτίλα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Σάβ 27 Μάιος 2017, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπράβο Μιχελ. Δεν θα αφήσουμε τον π@π@ρ@ να μας τρυπήσει ξανά.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε συ "άντρακλα" 3l ...
Σημαδιακό το νούμερο που χες διαλέξει τελικά ρε τρύπιε...
Άμα αλλάξεις θέση-κατεύθυνση στα νούμερα γίνεται εύκολα αναπαράσταση του λωκού σου λίγο πριν κάτσεις...
ω
l

Μπράβο ρε Λιούμπος...Μια χαρά το ξηγήθηκες το πουστρ@κι...
Την άλλη φορά βγάλε στην φόρα μέχρι και τα στρινγκ του ξέρω γω και πάρτου τα κιόλας να πούμε...
Σημαδιακό το νούμερο που χες διαλέξει τελικά ρε τρύπιε...

Άμα αλλάξεις θέση-κατεύθυνση στα νούμερα γίνεται εύκολα αναπαράσταση του λωκού σου λίγο πριν κάτσεις...

ω
l

Μπράβο ρε Λιούμπος...Μια χαρά το ξηγήθηκες το πουστρ@κι...

Την άλλη φορά βγάλε στην φόρα μέχρι και τα στρινγκ του ξέρω γω και πάρτου τα κιόλας να πούμε...

Κάτι "μπερδεμένοι συνωμοσιολόγοι" τα έλεγαν από τότε, αλλά θεωρήθηκαν γραφικοί. Δικαιώθηκαν όπως γίνεται κλασικά.
υ.γ. Το τρύπημα εκ των έσω του 2014 είναι ο Νο1 λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα τότε. Ακόμα και τα στημένα κοράκια ήταν δύσκολο να μας σταματήσουν αν είχαμε σωστά αποδητήρια (δλδ αν ο προπονητής είχε σοβαρή διοίκηση να τον στηρίξει, όπως ευτυχώς έγινε φέτος).
υ.γ. Το τρύπημα εκ των έσω του 2014 είναι ο Νο1 λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα τότε. Ακόμα και τα στημένα κοράκια ήταν δύσκολο να μας σταματήσουν αν είχαμε σωστά αποδητήρια (δλδ αν ο προπονητής είχε σοβαρή διοίκηση να τον στηρίξει, όπως ευτυχώς έγινε φέτος).
Τζαβελλας,ο ανθρωπος που τα εδινε ολα για την ομαδα φροντιζοντας να παιρνει καθε ματς κιτρινη καρτα με τους πιο γελοιους τροπους. Ισως ο παικτης με τις περισσοτερες τιμωριες λογω κιτρινων/κοκκινων.Ολα για την ομαδα βεβαια.
Αλλα το ματς με τον Ατρομητο και με την Τριπολη το 15' δεν το ξεχναμε
Αλλα το ματς με τον Ατρομητο και με την Τριπολη το 15' δεν το ξεχναμε