Vladan Ivic
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Vladan Ivic
Κακά τα ψέματα,η εικόνα μας στα πλέι οφ σε ως τώρα είναι η χειρότερη από τους τέσσερις
Σίγουρα κάτι θα πρέπει να αλλάξει και να παρουσιαστούμε από εδώ και πέρα πολύ καλύτεροι.
Όσο για την αλλαγή προπονητή θεωρώ αστείο μόνο και που το αναφέρουμε
Σίγουρα κάτι θα πρέπει να αλλάξει και να παρουσιαστούμε από εδώ και πέρα πολύ καλύτεροι.
Όσο για την αλλαγή προπονητή θεωρώ αστείο μόνο και που το αναφέρουμε
goran , υπήρξε παρανόηση και χαίρομαι που το ξεκαθαρίσουμε.
"Μετριασμένη" επιχειρηματολογία λοιπόν σημαίνει ότι αν στο τελικό είχα 2-0 τη κούλα κανείς δε θα στεκόταν στον οφσαιντ γκολ , ούτε και στο πεναλτυ πριν. Αντίστοιχα παραδείγματα μπορώ να βρω κι άλλα , περιπτώσεις που η άδικη προπαγάνδα τους βρήκε χώρο να αναπτυχθεί. Εκεί αντί να τους βουλώσω το στόμα αγωνιστικά και να τους κάνω να δείχνουν πιο γραφικοί κι από τη Σαντορίνη , η κακή απόδοση με κάνει να χάνω λίγο επικοινωνιακά. Αν είχα το βάζελο χτες 1-3 , στα παπάρια μου αν το κουτάκι ήταν άλφα ή μυθος.
θα μου πεις και δίκαια , αν δε παίζεις καλά δε δικαιούσαι να δικάζεσαι/κρίνεσαι/αντιμετωπίζεσαι δίκαια; Σαφώς και δικαιούσαι. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα δίκαιο στη πούστικη προπαγάνδα τους και καλά θα ήταν να είχαμε στη διάθεσή μας το σημαντικότερο επικοινωνιακό όπλο από όλα. Αυτό το όπλο καλώς ή κακώς δεν είναι το δίκαιο , είναι τα γκολ που τους βάζεις.
@ Desperando , έψαξα καμιά 20αριά σελίδες πίσω και δε βρήκα κανέναν να ζητάει αλλαγή προπονητή. Μήπως το διάβασες πουθενά αλλού και κατά λάθος το ανέφερες εδώ ;
"Μετριασμένη" επιχειρηματολογία λοιπόν σημαίνει ότι αν στο τελικό είχα 2-0 τη κούλα κανείς δε θα στεκόταν στον οφσαιντ γκολ , ούτε και στο πεναλτυ πριν. Αντίστοιχα παραδείγματα μπορώ να βρω κι άλλα , περιπτώσεις που η άδικη προπαγάνδα τους βρήκε χώρο να αναπτυχθεί. Εκεί αντί να τους βουλώσω το στόμα αγωνιστικά και να τους κάνω να δείχνουν πιο γραφικοί κι από τη Σαντορίνη , η κακή απόδοση με κάνει να χάνω λίγο επικοινωνιακά. Αν είχα το βάζελο χτες 1-3 , στα παπάρια μου αν το κουτάκι ήταν άλφα ή μυθος.
θα μου πεις και δίκαια , αν δε παίζεις καλά δε δικαιούσαι να δικάζεσαι/κρίνεσαι/αντιμετωπίζεσαι δίκαια; Σαφώς και δικαιούσαι. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα δίκαιο στη πούστικη προπαγάνδα τους και καλά θα ήταν να είχαμε στη διάθεσή μας το σημαντικότερο επικοινωνιακό όπλο από όλα. Αυτό το όπλο καλώς ή κακώς δεν είναι το δίκαιο , είναι τα γκολ που τους βάζεις.
@ Desperando , έψαξα καμιά 20αριά σελίδες πίσω και δε βρήκα κανέναν να ζητάει αλλαγή προπονητή. Μήπως το διάβασες πουθενά αλλού και κατά λάθος το ανέφερες εδώ ;
- desperando
- Επικοινωνία:
Όχι δεν γράφτηκε εδώ μέσα ότι πρέπει να αλλάξουμε προπονητή,απλά πήρα αφορμή απ το ποστ του καταραμενου
Απλός λιτός περιεκτικόςeorptol1 έγραψε:Ιβιτς για 3 χρόνια, οτιδήποτε άλλο είναι πισωγύρισμα σε τακτικές δοκιμασμένες αλλά αποτυχημένες, με αυτόν θα πάρουμε και άλλους τίτλους το κύπελο ήταν η αρχή
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Συμφωνώ με ντεσπ. Δε νοείται να αναμοχλεύεται ξανά θέμα προπονητή. Και τελευταίοι να βγούμε στα πλέι οφφς! Φαίνεται να έχει επιτέλους βρεθεί ένας κώδικας επικοινωνίας ανάμεσα στα βασικά θεσμικά γρανάζια. Έχει δημιουργηθεί μια σε γενικές γραμμές καλή ομάδα, με τις ελλείψεις της, ασφαλώς. Επ' ουδενί λόγω, γνώμη μου, δε ρισκάρεις να βάλεις πιθανό μπουρλότο σε αυτήν την προσπάθεια, διώχνοντας μετά από μια μόλις χρονιά τον προπονητή, που, πέρα από τις μέτριες ή κακές εμφανίσεις εδώ και κάποιο διάστημα, παρουσίασε κατά διαστήματα πολύ στρωτό και όμορφο ποδόσφαιρο. Χωρίς να βάζω καν στην εξίσωση την παράμετρο της κατάκτησης του κυπέλλου! Τον κρατάς και τον συνδράμεις ουσιαστικά να παρατείνει τα χρονικά διαστήματα, που η ομάδα του θα μπορεί να παίζει εντυπωσιακό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Η λογική αυτό επιτάσσει, από τη στιγμή που υπάρχει από πλευράς διοίκησης πίστη στις ικανότητες του προπονητή.
Εγώ έγραψα απλά ότι είμαι προβληματισμένος και δε ξέρω αν θα τον κράταγα αν ήμουν Σαββίδης και ήθελα να σπρώξω χρήμα. Έχει θετικά κι αρνητικά.desperando έγραψε:Όχι δεν γράφτηκε εδώ μέσα ότι πρέπει να αλλάξουμε προπονητή,απλά πήρα αφορμή απ το ποστ του καταραμενου
Κατά τη γνώμη σου είναι εύκολη η απόφαση για του χρόνου, θα τον κράταγες με σιγουριά;
Giapas...
Χαίρομαι κι εγώ για την διευκρίνιση, ομολογουμένως όμως συνεχίζω να πιστεύω ότι στην αέναη προπαγάνδα τους έχω να αντιπαραβάλω μόνο τα πλείστα γεγονότα με τις βρωμιές και τις σφαγές τους κι όχι γκολ...
Αν πάλι θέλουν και γκολ για να "πειστούν", έχω πολύ πρόσφατα μια 3άρα & μια εμφατική 4άρα μαζί μου, την οποία, όχι μόνο ως "Σαντορίνες" αλλά και ως "Πήλια, Ζαγοροχώρια και Ελαφόνησοι" συνάμα, την παρουσιάσανε σαν την μεγαλύτερη "σφαγή" από εποχής "παράγκας του Θωμά", ξεχνώντας τα κουμπούρια του καπετάνιου τους...

Χαίρομαι κι εγώ για την διευκρίνιση, ομολογουμένως όμως συνεχίζω να πιστεύω ότι στην αέναη προπαγάνδα τους έχω να αντιπαραβάλω μόνο τα πλείστα γεγονότα με τις βρωμιές και τις σφαγές τους κι όχι γκολ...
Αν πάλι θέλουν και γκολ για να "πειστούν", έχω πολύ πρόσφατα μια 3άρα & μια εμφατική 4άρα μαζί μου, την οποία, όχι μόνο ως "Σαντορίνες" αλλά και ως "Πήλια, Ζαγοροχώρια και Ελαφόνησοι" συνάμα, την παρουσιάσανε σαν την μεγαλύτερη "σφαγή" από εποχής "παράγκας του Θωμά", ξεχνώντας τα κουμπούρια του καπετάνιου τους...

giapas έγραψε:...
Αν φύγω λίγο από τα ποδοσφαιρικά και πάω και σε άλλους παράγοντες όπως αποπομπή τζαβελίτας , χημεία με κόσμο και τδ και εμπιστοσύνη Ιβαν τότε ίσως η σούμα να γίνει θετική. Αν επίσης σκεφτώ ότι λογικά του χρόνου θα έχεις καλύτερη χημεία και ο ίδιος ο Ίβιτς λογικά θα βελτιωθεί λίγο , ίσως η σούμα να γίνει οριακά θετική.
Απλά αναρωτιέμαι , αν ο Σαββίδης σπρώξει χρήμα το καλοκαίρι για να μπει ως φαβορί στο άλλο πρωτάθλημα , αυτό το χρήμα θα το διαχειριστεί ο Ίβιτς ή πρέπει να πάμε σε κάποιο καλύτερο προπονητή; Γιατί να μην έχω καταξιωμένο προπονητή που θα ζηλεύουν όλοι και αυτός ο προπονητής να διαχειριστεί το καλύτερο ρόστερ για να μου φέρει το πρωτάθλημα; Παρά τη γνώμη μου , είμαι 99% βέβαιος ότι θα μείνει ο Ίβιτς και αυτό είναι ρίσκο.
giapas έγραψε:Εγώ έγραψα απλά ότι είμαι προβληματισμένος και δε ξέρω αν θα τον κράταγα αν ήμουν Σαββίδης και ήθελα να σπρώξω χρήμα. Έχει θετικά κι αρνητικά.desperando έγραψε:Όχι δεν γράφτηκε εδώ μέσα ότι πρέπει να αλλάξουμε προπονητή,απλά πήρα αφορμή απ το ποστ του καταραμενου
Κατά τη γνώμη σου είναι εύκολη η απόφαση για του χρόνου, θα τον κράταγες με σιγουριά;
Αν ήσουν Ιβάν Σαββίδης θα λάμβανες υπ όψιν σου το Υ.Γ. μου πριν αποφασίσεις για "το ρίσκο" να τον κρατήσεις?goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Αν δεν γίνονταν "τα αίσχη", play off δεν θα παίζαμε τώρα...Θα ήμασταν ήδηΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!
Κι ο Βλάνταν Ίβιτς θα ταν μακράν ο πιο πετυχημένος προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. την τελευταία τριανταετία, μην σε πω διαχρονικά, μιας και θα χε κατακτήσει με τον Π.Α.Ο.Κ. ένα νταμπλ, κάτι που δεν κατάφερε άλλος κανένας ποτέ...

- desperando
- Επικοινωνία:
Προσωπικά 100% θα τον κράταγα.
Δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξουμε.
Ξέραμε τα θετικά και τα αρνητικά μιας τέτοιας επιλογής εξαρχής.
Το θετικό είναι ότι πέρα όλων φέτος πήραμε και τίτλο μετά από 14 χρόνια.
Μπορούμε να ζήσουμε αν δεν βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ,αλλά δεν μας παίρνει να έχουμε την νέα σεζόν κάποιον νέο και άσχετο με ΠΑΟΚ και Ελλαδα και να το πληρώσουμε μ ένα άσχημο ξεκίνημα.
Του χρόνου στόχος είναι το πρωτάθλημα και ο Ίβιτς μπορεί να το φέρει
Μπορούμε να ζήσουμε αν δεν βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ,αλλά δεν μας παίρνει να έχουμε την νέα σεζόν κάποιον νέο και άσχετο με ΠΑΟΚ και Ελλαδα και να το πληρώσουμε μ ένα άσχημο ξεκίνημα.
Γκοραν ασφαλώς και αν ήμουν Σαββίδης θα τον κράταγα στην ομάδα γιατί θα τον εμπιστευόμουν ως άνθρωπο και προσωπικότητα. Γιατί φαίνεται ότι έβαλε τα πράγματα σε μια τάξη και ότι συνεργάζεται με το τ.δ αρμονικά . Και που ξέρεις , μπορεί να δικαιωθεί.
Εγώ σαν οπαδός θέλω κάτι καλύτερο για να με οδηγήσει με μεγαλύτερες στο πρωτάθλημα και στο τσουλου.
Ας ρίξει 20 μύρια το καλοκαίρι ο Σαββίδης και ας μειώσει το ρίσκο. Με καλύτερο ρόστερ από τους αντιπάλους , θα είσαι σε θέση ισχύος.
Εγώ σαν οπαδός θέλω κάτι καλύτερο για να με οδηγήσει με μεγαλύτερες στο πρωτάθλημα και στο τσουλου.
Ας ρίξει 20 μύρια το καλοκαίρι ο Σαββίδης και ας μειώσει το ρίσκο. Με καλύτερο ρόστερ από τους αντιπάλους , θα είσαι σε θέση ισχύος.
Και με σένα διαφωνώ συχνά, αλλά εδώ γράφεται μια άποψη από ένα άτομο που κάνει συχνά κριτική στον Ίβιτς.desperando έγραψε:Προσωπικά 100% θα τον κράταγα.
Έτσι καταλαβαίνεις ότι η κριτική δε γίνεται με εμπάθεια.
Γιαπας κι εγώ θα τον κράταγα 100 τοις εκατό γιατί πρέπει ν του δοθεί η ευκαιρία ν ολοκληρώσει το πλάνο του. Ομάδα κάνεις με υπομονή κ τίτλους στη Ελλάδα παίρνεις με την ΕΠΟ.
Giapas...
Αν τις προσωπικές επιθυμίες του όποιου απλού οπαδού τις σκεφτόταν και τις έκανε πράξη ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Π.Α.Ο.Κ. (το έκανε τα προηγούμενα χρόνια), τότε θα ανησυχούσα για το μέλλον του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Τώρα όχι...
Ελπίζω σαν οπαδός, εφ όσον για το καλοκαίρι έχεις τέτοιες απαιτήσεις (20 μύρια) απ τον Ιβάν, να έχεις και τις ανάλογες απαιτήσεις (23.000+ διαρκείας) κι απ τον εαυτό σου αλλά και απ τα πλήθη των συνοπαδών μας επίσης...
Αλλά τις ίδιες να χεις κι απ την ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγδα να τηρεί ισονομία, ισοτιμία κι αξιοκρατία παντού...
Τότε θα σε παραδεχτώ σαν έναν πραγματικά απαιτητικό οπαδό που θέλει να δει την ομάδα του ψηλότερα...
Υ.Γ. Μετά την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη που πέρασε, ο Ιβάν Σαββίδης απέδειξε ότι θα "ρίξει" όσα και όποτε χρειάζονται, ώστε να πετύχει όχι μόνο τίτλους στην Ελλάδα αλλά κι αυτό που παλαιότερα έχει δηλώσει σαν στόχο του...Να μπει δηλαδή ο Π.Α.Ο.Κ. μέσα στην πρώτη 20άδα των top F.C. της Ευρώπης...Προσωπικά έχω υπομονή, εσύ?
Αν τις προσωπικές επιθυμίες του όποιου απλού οπαδού τις σκεφτόταν και τις έκανε πράξη ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Π.Α.Ο.Κ. (το έκανε τα προηγούμενα χρόνια), τότε θα ανησυχούσα για το μέλλον του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Τώρα όχι...
Ελπίζω σαν οπαδός, εφ όσον για το καλοκαίρι έχεις τέτοιες απαιτήσεις (20 μύρια) απ τον Ιβάν, να έχεις και τις ανάλογες απαιτήσεις (23.000+ διαρκείας) κι απ τον εαυτό σου αλλά και απ τα πλήθη των συνοπαδών μας επίσης...
Αλλά τις ίδιες να χεις κι απ την ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγδα να τηρεί ισονομία, ισοτιμία κι αξιοκρατία παντού...
Τότε θα σε παραδεχτώ σαν έναν πραγματικά απαιτητικό οπαδό που θέλει να δει την ομάδα του ψηλότερα...
Υ.Γ. Μετά την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη που πέρασε, ο Ιβάν Σαββίδης απέδειξε ότι θα "ρίξει" όσα και όποτε χρειάζονται, ώστε να πετύχει όχι μόνο τίτλους στην Ελλάδα αλλά κι αυτό που παλαιότερα έχει δηλώσει σαν στόχο του...Να μπει δηλαδή ο Π.Α.Ο.Κ. μέσα στην πρώτη 20άδα των top F.C. της Ευρώπης...Προσωπικά έχω υπομονή, εσύ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 19 Μάιος 2017, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ειναι ο μοναδικος που καταφερε να ξεπερασει τους παντες εντος ΠΑΟΚ.να σπασει τις κλικες,να πεισει με τη δουλεια του,να βγαζει ακρη με τον τδ,να κραταει οτι χρειαζεται(απο εμψυχο υλικο)και να μην επηρεαζεται απο εξωγενεις παραγοντες.giapas έγραψε:Εγώ έγραψα απλά ότι είμαι προβληματισμένος και δε ξέρω αν θα τον κράταγα αν ήμουν Σαββίδης και ήθελα να σπρώξω χρήμα. Έχει θετικά κι αρνητικά.desperando έγραψε:Όχι δεν γράφτηκε εδώ μέσα ότι πρέπει να αλλάξουμε προπονητή,απλά πήρα αφορμή απ το ποστ του καταραμενου
Δεν παρουσιαζω το προφιλ του ιδανικου,απλα λεω τι καταφερε.αν δεν ειχε επεμβει και ο junior Σαββιδης στο θεμα φορ το καλοκαιρι,πολυ πιθανον να μιλαγαμε για νταμπλ.
Τωρα αν αυτα τα ειδαμε επι σαββιδη αλλη φορα να μου το πειτε.κρινω απο την αρχη της χρονιας.μην κρινετε μονο τωρα.
Συναμα εχει και αδυναμιες.ποιος δεν εχει;;;
Με 1 χρονο σε παγκο ειναι λογικοτατο.απλα δειχνει θεληση να της δουλεψει.
Αν και συμμεριζομαι καποιους απτους προβληματισμους του Γιαπα,
αν και ειμαστε σε σχετικά κρισιμο σταυροδρόμι καθως το πρωταθλημα μοιαζει ναναι μονοδρομος (λογω αναγκης αλλα και συσχετισμων-συνθηκών), συμφωνω με ναβι-σουρμε...
Και γιατι συνολικα το πράγμα δειχνει οτι εχει ρολαρει και εχει μπει το νερο στ'αυλακι (κοινοι κωδικες επικοινωνιας και καλη συνεργασια, εμπιστοσύνη, στηριξη απο κοσμο-ιβαν, επενδυση, θεμελια καλης λειτουργίας στο αγωνιστικό-ιατρικο)
αλλα και γιατι απ'οσα εχει δειξει, ειδικα για προπονητής με εμπειρία ενος χρονου, εχει κερδισει το δικαιωμα της στηριξης.
Ιδια συζητηση ειχαμε και μεσα Μαρτη
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1285730
οπως θα χρειαστεί να στηριχθει με 3-4 παικταραδες που θα κανουν πιο ευκολο το έργο του, ικανων να καλυψουν και κάποιες τυχον παραφωνίες..
αν και ειμαστε σε σχετικά κρισιμο σταυροδρόμι καθως το πρωταθλημα μοιαζει ναναι μονοδρομος (λογω αναγκης αλλα και συσχετισμων-συνθηκών), συμφωνω με ναβι-σουρμε...
Και γιατι συνολικα το πράγμα δειχνει οτι εχει ρολαρει και εχει μπει το νερο στ'αυλακι (κοινοι κωδικες επικοινωνιας και καλη συνεργασια, εμπιστοσύνη, στηριξη απο κοσμο-ιβαν, επενδυση, θεμελια καλης λειτουργίας στο αγωνιστικό-ιατρικο)
αλλα και γιατι απ'οσα εχει δειξει, ειδικα για προπονητής με εμπειρία ενος χρονου, εχει κερδισει το δικαιωμα της στηριξης.
Ιδια συζητηση ειχαμε και μεσα Μαρτη
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1285730
Σιγουρα, θα χρειαστει να δουλεψει στις αδυναμιες του, να βελτιωσει πράγματα αλλα να εισάγει και καινουργια,Για πρώτη επαγγελματική χρόνια νομίζω είναι πετυχημένος αλλά ο πήχης θα ανέβει αισθητά την νέα σεζόν και εκεί θα αποδείξει εάν αξίζει η όχι.
οπως θα χρειαστεί να στηριχθει με 3-4 παικταραδες που θα κανουν πιο ευκολο το έργο του, ικανων να καλυψουν και κάποιες τυχον παραφωνίες..
Για μένα η μεγαλύτερη αδυναμία που έδειξε φέτος ήταν η νοοτροπία με την οποία έμπαινε στα μάτς με βάζελο και αεκ στην αθήνα, δηλαδή αυτό το μπλαζέ ύφος στα πρώτα λεπτά σαν να θέλω να περάσει η ώρα με ικανοποιεί και το Χ, την στιγμή που οι άλλοι μπαίνουν σκυλιασμένοι και βρισκόμαστε να κυνηγάμε το σκορ. Απορώ και θυμόνω με αυτήν την νοοτροπία γιατί στο εκτός ματς με γκει έδειξε ότι μπορεί να μπεί με την κατάλληλη νοοτροπία. Ελπίζω του χρόνου να το διορθώσει αφού αν πας για πρωτάθλημα δεν διαλέγεις παιχνίδια για Χ.
Συμφωνω οσον αφορα στη νοοτροπια.
Διαφωνω για το Χ. Φυσικα θα μπει καιγι'αυτο σε ορισμενα ματς, ολοι το κανουν,
το θέμα ειναι να μπαινουν σκυλιασμενοι γι'αυτο, ούτε μπλαζέ ουτε χεσμενοι.
Διαφωνω για το Χ. Φυσικα θα μπει καιγι'αυτο σε ορισμενα ματς, ολοι το κανουν,
το θέμα ειναι να μπαινουν σκυλιασμενοι γι'αυτο, ούτε μπλαζέ ουτε χεσμενοι.