Εγώ πάω πάντα αντίθετα στην ASPROMAURI , ...

ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ …blackterror4 έγραψε:καταγελνω την καλυψη συμμοριας σκευοριας που καλυπτεται με σκοπο τις εξατομικευση ψηφων με δολιο τροπο.λυπαμαι
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ …Eva έγραψε:Επίσης... μας χρωστάτε κάποιες ψήφους... παρακαλώ να καταμετρηθούν...
blackterror4 έγραψε:1.να σαι καλα εβα τετοιο γελιο δεν εχω ξαναριξει ποτε μου.σε ευχαριστω.χαχαχαχαχα.ο γκιγκα οπως βλεπετε σελιδα 177 και οχι 85 υποστηριζει εμας.και θελετε να σας παρει ο κοσμος στα σοβαρα?χαχαχαχα.πατε να κλεψετε ψηφους.χαχαχα
Kareena4ever έγραψε:Νομιζω η παραταξη-πλατφορμα που θα υποστηριξει ο Πλατωνας διαθετει ολοφανερα το πιο πειστικο προγραμμα.
Εχουν αλλο αερα τα παιδια, τελος.
blackterror4 έγραψε:2.ο καρινια ειδατε καμια λεξη που να λεει ψηφο σε εσας?οχι αλλα ουτε αυτος ο ισχυρισμος μετραει.
gash042 έγραψε:..............
ΚΑΛΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ...![]()
ΑΛΛΑ....![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ...![]()
![]()
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ...![]()
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΕΣΑΣ!![]()
![]()
Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ.
ΤΟ ΚΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ!
![]()
Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.![]()
ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
ΤΟ ΠΑΟΚΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΓΥΝΕΙΣ.
Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ!
blackterror4 έγραψε:3.ο γκας δεν ανεφεραι παλι για ψηφο αλλα ισως για συνεργασια στον δευτερο γυρω.ασε που εχει και δικο του κομμα και η ψηφος του γκας παει σε αυτον.μεχρι να δηλωσει το αντιθετο.
marialena έγραψε:KAI ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!antigoni έγραψε:Γυναικες του ΠΑΟΚ ενωμενες,ποτε νικημενες!
Billy4 έγραψε:Αχχαχαχαχαχαχα!!!!!
Η αφίσα αυτή αναζωπυρώνει το πάθος και με κάνει να ενισχύσω τη συμμετοχή μου στον αγώνα σας κορίτσια!!
blackterror4 έγραψε:4.ο μπιλι και η μαριαλενα δεν ανεφεραν παλι ψηφο,απλη υποστηριξη να δηλωσουν οτι θα ψηφισουν και θα τους βαλω στην λιστα
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ...anathema_4 έγραψε:περαστκος ειμουν και ειδα φως και μπηκα και μιας ως γνωστος τεμπελης δεν διαβαζω ουτε ενημερωνωμαι για την διαδικασια εκλωγων που διεξαγωνται εδω μεσα αλλα ενα εχω να δηλωσω.ΔΑΓΚΩΤΩ σε καθε προσπαθεια ανασυγκροτησεις και αναζοπυρωσεις του φεμινιστικου κινηματος.
κοριτσια μαζι σας
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ … Ο ZORRO ΕΙΠΕblackterror4 έγραψε:5.την μονη ψηφο που θα σας κατο χυρωσω ειναι του αναθεμα αφου δεν μιλαει για ψηφο αλλα δειχνει δυστηχως ενθερμος υποστηρικτης σας και δεν το ειχα δει και του αγκαβ που να μην σωσει να δει ποτε του την λιβ![]()
![]()
ετσι εχουν τα πραματα.τελος
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΩΣ ΨΗΦΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άλλα κόμματα δηλ δεν υπάρχουν?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zorro4 έγραψε:Καλά θέλει ρώτημα? ...
Εγώ πάω πάντα αντίθετα στην ASPROMAURI , ...![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ … ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ZORRO ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ???????!!!!!!blackterror4 έγραψε:μετα τις δηλωσεις του απελευθερωτη λυτρωτη μαχητη αγωνιστη ανυπερβλιτου αεναου αδαμαστου ακαταπαυστου ευαρεστου καλαγαθου δικαιου συμπαθη εχεμυθη γεννεσιουργου θωρ πυρ συταλκα ακερσεκωμη αρχηγετη μουσιγετη λαμπρου πεφωτισμενου και πυροφορου Zorro4 εχω την τιμη να τον συμπεριλαβω εις τους ψηφοφορους μας
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΄΄ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ΄΄
Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα
Υποψήφιοι : Dr DreamWarrior,Blackterror4,Draculation
Ψήφοι/ gika,dreamwarrior,draculation,blackterror4,tsakalos,
gate4mitsos,fofanaserres,alexakisg4,arrwstos,Stavros_Paoki,elgrego83,
Μακεδών Αετός,Zorro4
Εύχομαι Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!blackterror4 έγραψε:καταγελνω την καλυψη συμμοριας σκευοριας που καλυπτεται με σκοπο τις εξατομικευση ψηφων με δολιο τροπο.λυπαμαι