Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Dakos4

Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από Dakos4 »

RoMaN έγραψε::?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock:

Τι λογική είναι αυτή ρε;;
Καλά, όποιος αυτοαποκαλείται Π.Α.Ο.Κ. και σκέφτεται έτσι, να μην ξαναπατήσει σε οποιοδήποτε γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ.!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΑ-ΨΑΛΙΔΙ-ΧΑΡΤΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 21 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!
Αφου δεν μου το επιτρεπεις δεν θα ξαναπαω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αδερφέ, δεν το λέω έτσι.
Έχω απίστευτη οργή μέσα μου και ανεβάζω εύκολα παλμούς με το που βλέπω τα όσα γίνονται με γαυροβαζελοχάνουμα και τρελαίνομαι.

Αλλά ειδικά ΤΩΡΑ, δεν γίνεται να σκεφτόμαστε έτσι για τον Π.Α.Ο.Κ., "καλύτερα να μην πάμε ΤΣΛ για να μην ξενερώσουμε αν χάσουμε".. Δεν ξενερώνουμε ποτέ! Π.Α.Ο.Κ. νικητής παντού και τέλος. Και να χάσουμε στο CL, οκ, αθλητισμός είναι, ή προκρινόμαστε ή αποκλειόμαστε. Το θέμα είναι να παλεύουμε μέχρι τελευταίας σταγόνας του ιδρώτα για τη ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ νίκη.

Συγγνώμη για το ύφος μου αν σε φάνηκε απόλυτο, αλλά 10 το πρωί κάθομαι και βλέπω τα χθεσινά (ούτε εγώ είδα τον αγώνα) και έχω νεύρα.
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

RoMaN έγραψε:Αδερφέ, δεν το λέω έτσι.
Έχω απίστευτη οργή μέσα μου και ανεβάζω εύκολα παλμούς με το που βλέπω τα όσα γίνονται με γαυροβαζελοχάνουμα και τρελαίνομαι.

Αλλά ειδικά ΤΩΡΑ, δεν γίνεται να σκεφτόμαστε έτσι για τον Π.Α.Ο.Κ., "καλύτερα να μην πάμε ΤΣΛ για να μην ξενερώσουμε αν χάσουμε".. Δεν ξενερώνουμε ποτέ! Π.Α.Ο.Κ. νικητής παντού και τέλος. Και να χάσουμε στο CL, οκ, αθλητισμός είναι, ή προκρινόμαστε ή αποκλειόμαστε. Το θέμα είναι να παλεύουμε μέχρι τελευταίας σταγόνας του ιδρώτα για τη ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ νίκη.

Συγγνώμη για το ύφος μου αν σε φάνηκε απόλυτο, αλλά 10 το πρωί κάθομαι και βλέπω τα χθεσινά (ούτε εγώ είδα τον αγώνα) και έχω νεύρα.
Εχεις δικιο και γω δεν σκεφτομαι ωρες ωρες πως το βλεπει ο καθενας.Σορρυ και για μενα.
Απλα ρε φιλε,βλεπω οτι η ομαδα δεν εχει τη στηριξη που την αρμοζει και δεν θελω αλλη μια ενδεχομενη αποτυχια να της στερησει τον μεγαλο της στοχο που ειναι το πρωταθλημα.Για να ερθει αυτο το πρωταθλημα χρειαζεται γεματη Τουμπα σε καθε αγωνα και μονο μπραβο χωρις γκρινιες και απαξιωσεις οπως βλεπω τα τελευταια χρονια.
Συμφωνω μαζι σου παντως οτι πρεπει να τα παλευουμε ολα τα ματς ειτε φιλικα ειτε τελικοι,αλλα σκεφτομαι ολα τα παραπανω και καπως τα εχω μεσα στο μυαλο μου.(σκεφτομαι λαθος και το ξερω)
Οσο για τα νευρα απο αυτα που γινονται απο τους κατω,απλα μην χαλιεσαι.Τους ξερουμε ολοι ποιοι ειναι και οτι ποτε δεν θα αλλαξουν.Το κεφαλι ψηλα οπως το εχεις παντα,αλλα αυτη τη φορα ειναι ψηλα και το κατω κεφαλι για να το γευονται καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα και καλό ΠΣΚ να περάσουμε!
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλημέρα παιδιά.
Φτιάχνει και ο καιρός. Μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!

Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία για όλους μας στον καθημερινό μας αγώνα και σ αυτούς του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Dakos4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Αδερφέ, δεν το λέω έτσι.

Εχεις δικιο και γω δεν σκεφτομαι ωρες ωρες πως το βλεπει ο καθενας.Σορρυ και για μενα.
Απλα ρε φιλε,βλεπω οτι η ομαδα δεν εχει τη στηριξη που την αρμοζει και δεν θελω αλλη μια ενδεχομενη αποτυχια να της στερησει τον μεγαλο της στοχο που ειναι το πρωταθλημα.Για να ερθει αυτο το πρωταθλημα χρειαζεται γεματη Τουμπα σε καθε αγωνα και μονο μπραβο χωρις γκρινιες και απαξιωσεις οπως βλεπω τα τελευταια χρονια.
Συμφωνω μαζι σου παντως οτι πρεπει να τα παλευουμε ολα τα ματς ειτε φιλικα ειτε τελικοι,αλλα σκεφτομαι ολα τα παραπανω και καπως τα εχω μεσα στο μυαλο μου.(σκεφτομαι λαθος και το ξερω)
Οσο για τα νευρα απο αυτα που γινονται απο τους κατω,απλα μην χαλιεσαι.Τους ξερουμε ολοι ποιοι ειναι και οτι ποτε δεν θα αλλαξουν.Το κεφαλι ψηλα οπως το εχεις παντα,αλλα αυτη τη φορα ειναι ψηλα και το κατω κεφαλι για να το γευονται καλυτερα.
Αδερφέ Dakos4...
Η ομάδα ευτυχεί να έχει την στήριξη ενός μεγιστάνα Προέδρου-μεγαλομετόχου πλέον κι αυτό θα την φέρει σε τέτοια επίπεδα σύντομα, που ο κουρασμένος, πικραμένος, ταλαιπωρημένος, μέχρι και απογοητευμένος απ τα τόσα χρόνια κλοπών και σφαγών σε βάρος της/του λαός μας θα πάρει ξανά τα πάνω του και θα βρεθεί μαζικά δίπλα της...Αγάντα!

Τα καλύτερα είναι σίγουρα μπροστά μας αδέρφια...Όλοι :pano: Τούμπα την Κυριακή με τον Πανιώνιο!!!!

:nairepaok:

Υ.Γ. RoMaN (Ζαντέ κατά την προτίμηση σου)...
Αν το παραδειγματικό μαχητικό σου πνεύμα το έχουν όλοι οι παίχτες μας κι ακόμα 25.000 οπαδοί μέσα στην Τούμπα, ή 8.000 στο Παλατάκι ή 1.500 στην Μίκρα, ούτε κουνούπι δεν θα περνάει απ τις ασπρόμαυρες έδρες...Μπράβο ρε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!

Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία για αγώνες, αγώνες, αγώνες...

Γιατί ως γνωστό και ρεαλιστικά δεδομένο, όπως μας το δωσε σε ποίημα ο μεγάλος μας ποιητής Γιάννης Ρίτσος:
" Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή,
για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή..."!!!!

Κι όπως μας το δωσε με την γνωστή του (καθ υπερβολή) επιμονή ο μεγάλος μας πεζογράφος Νίκος Καζαντζάκης:
"Βλέπω (νιώθω) πολλά κεφάλια να χτυπάνε συνέχεια πάνω σε σίδερα...
Πολλά κεφάλια θα σπάσουν αλλά στο τέλος θα λυγίσουν και τα σίδερα..."!!!!
Όπως επίσης στην "Ασκητική" του:
"Μην ρωτάς, θα νικήσουμε? θα νικηθούμε? Πολέμα..."!!!!

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γεια!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!

Με υγεία, χαρά, δύναμη, επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία για όλους μας!!!!

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλησπέρα και από μένα!
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Καλησπέρα ΑΔΕΡΦΙΑ!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Δυο Αποστόληδες την μέρα...
...για του καφενείου λουκέτο καμιά φοβέρα"... :D :opaokara: :opaokara:

Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Καληmega σε όλους μάγκες!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ωωωωωωωω

Καληmega !!!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!
Ποιος το περίμενε: Το κανάλι που δεν γούσταρα να βλέπω, ο σημαιοφόρος της παραπληροφόρησης θα γίνει το αγαπημένο μου!
Σημεία των καιρών.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”