Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από teod1980 »

Το μείον τρία περισυ τον έκανε ν σκέφτεται πιο συνολικά.
Ο υποβιβασμός δε θα οφελουσε τον ΠΑΟΚ.
Τι θα πετύχεις από τη β
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

giapas έγραψε:
sic-4 έγραψε:Καθομαι και σκεφτομαι ποιους δικαστες να εννοει ο giapas..
Εκεινους που εκλεισαν φυλακη τον Εσκομπαρινακη για τις συνομιλιες και τα στημενα; Ή μηπως εκεινους που τον καταδικασαν για το παπορι; Ισως αυτους που κρατουσαν στο συρταρι την υποθεση Πλατανια ή τους αλλους που εβαλαν φυλακη τα εκατονταδες λαμογια(πολιτικα και οικονομικα) που ρουφηξαν τη χωρα.
Κακώς βάζεις λόγια στο στόμα μου. Μπορείς και καλύτερα , δεν είναι ανάγκη να αλλοιώσεις τα γραφόμενα του άλλου.

Αφού δεν υπάρχουν δικαστές και το πας στο άλλο άκρο , κακώς παίζουμε ποδόσφαιρο και κακώς μιλάμε.
Που αλλοιωσα τα γραφομενα σου????
Επειδη εγραψα "Υπαρχει δικαιοσυνη" αντι "Υπαρχουν δικαστες"; Ειναι η μονη αλλοιωση. Αν θεωρεις οτι αλλαζει το νοημα, ζητω συγγνωμη και την αλλαζω με το σωστο.
Τα υπολοιπα που γραφω στο post που παραθετεις δεν τα βαζω στο στομα σου βεβαια. Ειναι δικα μου σχολια περι δικαιοσυνης και δικαστων. Δεν το παω εγω στο αλλο ακρο, δεν ειμαι εγω δικαστης, μονοι τους επελεξαν να ειναι διεφθαρμενοι και ανικανοι στο 90% των περιπτωσεων, μην κατηγορεις εμενα γι αυτο. Εσυ θεωρεις οτι υπαρχει δικαιοσυνη που λειτουργει σωστα στη χωρα και οτι βρισκει καποιος το δικιο του;

edit: ή μηπως να σταματησουμε και να υπαρχουμε επειδη ειναι διεφθαρμενοι οι δικαστες; (αναφορικα με το κακως παιζουμε ποδοσφαιρο)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

goran 64 έγραψε: @giapas...Πες μου τι δεν σ άρεσε σε παρακαλώ πάρα πολύ βρε αδερφέ...

Μήπως ξέχασες ότι ο παρατηρητής του αγώνα Τραβελόγ@υρος - Πλατανιάς, δεν δικαιώθηκε για την σε βάρος του επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχτηκε μέσα στο γ@μωτήγανο, μόνο γιατί δεν πέρασε από γιατρό ή Δ. Νοσοκομείο???

Ξέρεις μήπως ή όχι. ότι ο αγώνας θα μπορούσε να μην διακοπεί υπέρ μας ή να συνεχιστεί και την επόμενη μέρα από κει που διακόπηκε, ειδικά με την "βούληση" που έδειξε το καραστημένο κοράκι?

Τι θα σου άρεσε δηλαδή? Να μπει ο Π.Α.Ο.Κ. να παίξει με προπονητή με σπασμένο κεφάλι για να αποδείξει τι?

Για εξήγησε μου σε παρακαλώ πάρα πολύ το σκεπτικό σου ρε αδερφέ giapas μπας και καταλάβω κι εγώ ο χαζός...
1) δε μου αρέσει το να πάω νοσοκομείο χωρίς να χρειάζεται , αν έγινε έτσι , για να έχω δυνατότερο επιχείρημα για τη διακοπή. Επίσης δε μου αρέσει το να είμαι όρθιος κανονικά και να περπατάω κι όταν φανούν κάμερες να πιάνω το κεφάλι μου.
2) Για το Πλατανιά έχεις δίκιο , αν και διαφορετική υπόθεση. Εδώ έδειξαν όλες οι κάμερες το χτύπημα.
3) Όχι δε θα μου άρεσε να μπει ο προπονητής του ΠΑΟΚ με σπασμένο κεφάλι. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί. Άλλο αυτό κι άλλο το σκηνικό με το νοσοκομείο.
4) Δεν είναι πολύ ευγενικό να χρησιμοποιείς την ατάκα "εγώ ο χαζός". Δεν είσαι χαζός , ούτε και θεώρησα οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από μένα ( στη προκειμένη εσύ ) χαζό.

Ο Γκαρσία τι θα έκανε;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Θα ειχε πλακωσει τον Κομινη στις μπουνιες; Αυτο προτεινεις να εκανε κι ο Βλανταν; Αρχιδ@το δεν λεω αλλα και η Β' βαρια
giapas

Δημοσίευση από giapas »

[quote="sic-4"
Που αλλοιωσα τα γραφομενα σου????
Επειδη εγραψα "Υπαρχει δικαιοσυνη" αντι "Υπαρχουν δικαστες"; Ειναι η μονη αλλοιωση. Αν θεωρεις οτι αλλαζει το νοημα, ζητω συγγνωμη και την αλλαζω με το σωστο.
Τα υπολοιπα που γραφω στο post που παραθετεις δεν τα βαζω στο στομα σου βεβαια. Ειναι δικα μου σχολια περι δικαιοσυνης και δικαστων. Δεν το παω εγω στο αλλο ακρο, δεν ειμαι εγω δικαστης, μονοι τους επελεξαν να ειναι διεφθαρμενοι και ανικανοι στο 90% των περιπτωσεων, μην κατηγορεις εμενα γι αυτο. Εσυ θεωρεις οτι υπαρχει δικαιοσυνη που λειτουργει σωστα στη χωρα και οτι βρισκει καποιος το δικιο του;

edit: ή μηπως να σταματησουμε και να υπαρχουμε επειδη ειναι διεφθαρμενοι οι δικαστες; (αναφορικα με το κακως παιζουμε ποδοσφαιρο)[/quote]

Το δικαστικό σύστημα θεωρώ ότι είναι είτε διεφθαρμένο , είτε αδύναμο να έρθει σε ρήξη με συγκεκριμένα συμφέροντα. Αν αναλογιστούμε ότι φέτος για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια ο γκει έχει κληθεί σε απολογία ξανά και ξανά και ότι ο πανικός τους είναι φανερός από τις διαρροές στο τύπο , θεωρώ ότι κάτι αλλάζει. Όχι απαραίτητα σε μια δίκαιη βάση ,αλλά τουλάχιστον σε μια πιο μοιρασμένη βάση. Σε αυτό το πλαίσιο , νομίζω οτι ο βάζελος χτες θα έτρωγε βαριά καμπάνα , άσχετα με το τι θα γινότανε στο παιχνίδι.

Και στη τελική αν δεν έχεις το ανάστημα ώστε να εξαφανίσεις το Κομίνη για τα χτεσινά και για την ενδεχόμενη συνέχιση του παιχνιδιού αν δεν υπήρχε το σκηνικό του νοσοκομείου, αν δεν έχεις το ανάστημα για να διεκδικήσεις παραδειγματική τιμωρία για τις ζελες και τις αθλιοτητες τους χτες , τότε κανένα νοσοκομείο δε σε σώζει και κανένα τρίποντο. Είτε σε σέβονται / φοβούνται / υπολογίζουν , είτε όχι. Δε χρειάζεται να πας νοσοκομείο για να το διαπιστώσεις αυτό.

ΥΓ : Για Γκαρσία , ρώτησα τι θα έκανε σχετικά με το νοσοκομείο και τις κάμερες και το καροτσάκι. Ρητορικό ερώτημα είναι.
ΥΓ2 : Καταλαβαίνω πως το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο ώστε να συμφωνήσουμε,πόσο μάλλον σε δημόσιο φόρουμ. Καλύτερα να το αφήσουμε εδώ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

giapas έγραψε:
goran 64 έγραψε: @giapas...Πες μου τι δεν σ άρεσε σε παρακαλώ πάρα πολύ βρε αδερφέ...

Μήπως ξέχασες ότι ο παρατηρητής του αγώνα Τραβελόγ@υρος - Πλατανιάς, δεν δικαιώθηκε για την σε βάρος του επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχτηκε μέσα στο γ@μωτήγανο, μόνο γιατί δεν πέρασε από γιατρό ή Δ. Νοσοκομείο???

Ξέρεις μήπως ή όχι. ότι ο αγώνας θα μπορούσε να μην διακοπεί υπέρ μας ή να συνεχιστεί και την επόμενη μέρα από κει που διακόπηκε, ειδικά με την "βούληση" που έδειξε το καραστημένο κοράκι?

Τι θα σου άρεσε δηλαδή? Να μπει ο Π.Α.Ο.Κ. να παίξει με προπονητή με σπασμένο κεφάλι για να αποδείξει τι?

Για εξήγησε μου σε παρακαλώ πάρα πολύ το σκεπτικό σου ρε αδερφέ giapas μπας και καταλάβω κι εγώ ο χαζός...
1) δε μου αρέσει το να πάω νοσοκομείο χωρίς να χρειάζεται , αν έγινε έτσι , για να έχω δυνατότερο επιχείρημα για τη διακοπή. Επίσης δε μου αρέσει το να είμαι όρθιος κανονικά και να περπατάω κι όταν φανούν κάμερες να πιάνω το κεφάλι μου.
2) Για το Πλατανιά έχεις δίκιο , αν και διαφορετική υπόθεση. Εδώ έδειξαν όλες οι κάμερες το χτύπημα.
3) Όχι δε θα μου άρεσε να μπει ο προπονητής του ΠΑΟΚ με σπασμένο κεφάλι. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί. Άλλο αυτό κι άλλο το σκηνικό με το νοσοκομείο.
4) Δεν είναι πολύ ευγενικό να χρησιμοποιείς την ατάκα "εγώ ο χαζός". Δεν είσαι χαζός , ούτε και θεώρησα οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από μένα ( στη προκειμένη εσύ ) χαζό.

Ο Γκαρσία τι θα έκανε;
Τι προσπαθείς να αποδείξεις; έπρεπε να είναι οριζόντια για να πάει στο νοσοκομείο; σοβαρά μιλάς;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

giapas έγραψε:

Ο Γκαρσία τι θα έκανε;
Μιας και δεν πιστεύω να είσαι γιατρός, σε ενημερώνω σαν παθών ελαφράς εγκεφαλικής διάσεισης ότι χρειάζεται απαραίτητα να διακομισθείς σε Νοσοκομείο για πλήρεις εξετάσεις...Το ότι έβγαλε την νύχτα εκεί δεν σε έπεισε ότι ήταν απαραίτητο να πάει??? Το κεφάλι του το έπιασε τότε γιατί το πιθανότερο τότε τον πόνεσε...Αποδεκτό?

Μπορείς λοιπόν επιτέλους να βγάλεις απ το κεφάλι σου "το σκηνικό με το Νοσοκομείο" που επικαλείσαι...

Τι θα κανε ο Γκαρσία? Ούτε και με νοιάζει ούτε και με κόφτει τι κάνει ο καθένας με την τρέλα που κουβαλάει...

Κάθε λογικός άνθρωπος λοιπόν θα πήγαινε στο Νοσοκομείο και μάλιστα μεταφερόμενος με πολλή προσοχή!!!!

Υ.Γ. Τι θα γινόταν αν το κουτί της μπύρας τον άφηνε τον Ίβιτς στον τόπο?
Θα κριτικάρατε ακόμα κάποιοι χθες και σήμερα τον σχωρεμένο γιατί "δεν μπήκαμε όπως έπρεπε" στην αρχή???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 18 Μάιος 2017, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Καλά δε χρειάζεται να έχουμε στα σχοινιά το γιαπας.
Είπε κάτι που πιστευει
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ούτε σχοινιά υπάρχουν Τέοντ ούτε "σκηνικά"...

Όποιος όμως λέει ό,τι πιστεύει, οφείλει να ξέρει να δέχεται και κριτική για όσα πιστεύει και τα λέει...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Γκόραν θα με κάνεις ν υπερασπιστώ ένα ΠΑΟΚτσακι που 90 τοις εκατό φορές διαφωνώ μαζί του.
Δε θα συμφωνούμε όλοι, αρκεί ν το εκφράζουμε σωστά όπως ο γιαπας κ ν μην υιοθετούμε ραδιοφωνικές μαλακιές όπως αλλοι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σε ζήτησα εγώ να υπερασπιστείς ή να κατακρίνεις κάτι ρε αδερφέ?
Ή είδες πουθενά να λέω μήπως ότι η δικιά μου άποψη είναι η σωστή?
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα υπερασπιστείς ή θα επικρίνεις την άποψη κανενός...Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις...
Ξανατονίζω ότι όσο υπάρχει δικαίωμα στην καταγραφή άποψης, τόσο θα υπάρχει & το δικαίωμα της κριτικής της!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Εντάξει ρε Γκόραν.
Να σαι καλά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΟΚ Τέοντ...
Να σαι καλά κι εσύ...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

goran 64 έγραψε:Ούτε σχοινιά υπάρχουν Τέοντ ούτε "σκηνικά"...

Όποιος όμως λέει ό,τι πιστεύει, οφείλει να ξέρει να δέχεται και κριτική για όσα πιστεύει και τα λέει...
Eίδες κάποιον που ενώ λέει ότι πιστεύει , δε ξέρει να δέχεται κριτική;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

giapas έγραψε: Το δικαστικό σύστημα θεωρώ ότι είναι είτε διεφθαρμένο , είτε αδύναμο να έρθει σε ρήξη με συγκεκριμένα συμφέροντα.
Συμφωνουμε απολυτα σε αυτο, αλλα αυτο ειναι πιο κοντα σε οσα ειπα εγω παρα στο "Υπαρχουν δικαστες".

Αν αναλογιστούμε ότι φέτος για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια ο γκει έχει κληθεί σε απολογία ξανά και ξανά και ότι ο πανικός τους είναι φανερός από τις διαρροές στο τύπο , θεωρώ ότι κάτι αλλάζει. Όχι απαραίτητα σε μια δίκαιη βάση ,αλλά τουλάχιστον σε μια πιο μοιρασμένη βάση. Σε αυτό το πλαίσιο , νομίζω οτι ο βάζελος χτες θα έτρωγε βαριά καμπάνα , άσχετα με το τι θα γινότανε στο παιχνίδι.
κι εγω ετσι ηθελα να πιστευω, οτι κατι αλλαζει και ισως οντως κατι να ΨΙΛΟαλλαζει αλλα ειναι τοσο βαθια ριζωμενη η σαπιλα επι δεκαετιες που δεν προκειται να σταματησει τις π@υστικες μεθοδους της ετσι ευκολα, οποτε καπως πρεπει να προστατευτουμε εστω κι αν αυτο ειναι δια καποιων μικρων υπερβολων, γιατι αν κατι ισως εκανε ο Ιβιτς, ειναι να υπερεβαλλε λιγο, σε καμια περιπτωση δεν ηταν ψεμα το οτι χτυπηθηκε απο αντικειμενο που τον ματωσε σε επικινδυνο σημειο.

Και στη τελική αν δεν έχεις το ανάστημα ώστε να εξαφανίσεις το Κομίνη για τα χτεσινά και για την ενδεχόμενη συνέχιση του παιχνιδιού αν δεν υπήρχε το σκηνικό του νοσοκομείου, αν δεν έχεις το ανάστημα για να διεκδικήσεις παραδειγματική τιμωρία για τις ζελες και τις αθλιοτητες τους χτες , τότε κανένα νοσοκομείο δε σε σώζει και κανένα τρίποντο. Είτε σε σέβονται / φοβούνται / υπολογίζουν , είτε όχι. Δε χρειάζεται να πας νοσοκομείο για να το διαπιστώσεις αυτό.
Δηλαδη ειναι θεμα του αναστηματος του ΠΑΟΚ ή του Σαββιδη το αν θα ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ωστε ο Κομινης να παει σπιτι του; Συγγνωμη, διαφωνω, αλλοι πρεπει να δειξουν αναστημα, ο ΠΑΟΚ το αναστημα του το δειχνει μια χαρα και δεν ειναι δουλεια του να το δειχνει στην (ανυπαρκτη) δικαιοσυνη.

ΥΓ : Για Γκαρσία , ρώτησα τι θα έκανε σχετικά με το νοσοκομείο και τις κάμερες και το καροτσάκι. Ρητορικό ερώτημα είναι.
και σου απαντησα πως δεν θα εφτανε στο καροτσακι γιατι δεν θα τον εβρισκε η μπυρα γιατι θα ηταν ηδη μεσα στον αγωνιστικο χωρο με το κεφαλι του Κομινη κατω απο τη μασχαλη του (πιθανον νωριτερα απο τη δευτερη κιτρινη σε Ουαρντα). Αλλα αυτο δεν θα ειχε και πολυ καλες συνεπειες για τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ2 : Καταλαβαίνω πως το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο ώστε να συμφωνήσουμε,πόσο μάλλον σε δημόσιο φόρουμ. Καλύτερα να το αφήσουμε εδώ.
Δεν τρεχει τιποτα, δεν μαλωνουμε, συζηταμε (ασχετα που με κατηγορησες σχεδον ψευδως οτι αλλοιωσα τα λογια σου) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”