Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Alastor »

Το ταρταν της Τουμπας το θεωρω ευλογια,καθως μας εχει σωσει απο απειρα τετοια περιστατικα....Κακα τα ψεματα,οι ανεγκεφαλοι δεν εχουν χρωμα ομαδος και καλλιστα θα μπορουσε να χε συμβει σε οποιοδηποτε γηπεδο της Σουπερλιγδας αυτο,οπως και στο δικο μας.

Με την διαφορα οτι στην Τουμπα το ματς θα χε ληξει με συνοπτικες διαδικασιες,στην Λεωφορο αναγκαστηκε να φυγει στο νοσοκομειο ο Ιβιτς για να το ληξουν,ενω στο Καραισκακη θα τον περιμεναν την αλλη μερα να συνεχισει τον αγωνα.

Ετσι για να εχουμε μια διαισθηση των βαθμιδων της δικαιοσυνης στην χωρα αυτη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

giapas έγραψε:Kυκλοφορεί ένα βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων από τα αποδυτήρια.
Δε ξέρω αν είναι γνήσιο .
Αν είναι , δεν είναι ωραίο .
Για πες και σε εμάς

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Video τίποτα

Ρε συ giapas, ρε συ giapas!!!!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

DimitrisS έγραψε:Ειναι αρρωστο που καθομαστε και συζηταμε για το αν μπορουσε ή οχι ο Ιβιτς να συνεχισει να ειναι στον παγκο.
Δεν ειμαστε ηλιθιοι. Προφανως και μπορουσε και πιστευω θα το εκανε αν εξω στον αγωνιστικο χωρι πριν λιγα λεπτα αυτος ο αλητης δεν εκανε το ματς μπουρδελο με δυο καρτες που δεν ειναι καν φαουλ. Αν ο διαιητης ειχε @@ και επαιζε 50-50 πιστευω και ο Ιβιτς θα εβγαινε.

Αλλα οχι ρε φιλε. Να βγει να κανει τι; Την μαριονετα;
++++
giapas

Δημοσίευση από giapas »

pilotos έγραψε:
giapas έγραψε:Kυκλοφορεί ένα βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων από τα αποδυτήρια.
Δε ξέρω αν είναι γνήσιο .
Αν είναι , δεν είναι ωραίο .
Για πες και σε εμάς

SM-G935F
Δεν είναι ωραίο , ο φωτισμός είναι λίγο περίεργος . Ρίξε μια ματιά και συ .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ε, βάλε το ρε Γιάννη εδώ να το δούμε όλοι. Κρατικό μυστικό είναι;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σερβοβοσνιοκροατες, Μαλεζάς και γλυκος πήγαν σπίτι του να τον δουν.

SM-G935F
giapas

Δημοσίευση από giapas »

teod1980 έγραψε:Video τίποτα

Ρε συ giapas, ρε συ giapas!!!!
teod χαίρομαι που γράφεις και απευθύνεσαι σε μένα που έγραψα το σχόλιο γιατί οι περισσότεροι έμειναν στα κλισέ "κάποιοι λένε , δε βάζετε μυαλό κλπ " .. λες και έγραψε κάποιος κάτι άλλο εκτός από μένα.

Κατά τη γνώμη μου , αν ο Ίβιτς μπορούσε να συνεχίσει έπρεπε να το κάνει. Μόνο αυτός ξέρει για αυτό και χρησιμοποιώ τη λέξη "αν".

Τα ξεφτιλίκια του διαιτητή που μετά τη κόκκινη τα έκανε πουτάνα και βάλθηκε να βγάλει και δικό μας , τα ξεφτιλίκια του Ουζουνίδη , τα ξεφτιλίκια του Μπεργκ κι όσων συμμετείχαν στη μπούκα τα είδε όλη η Ελλάδα. Υπάρχουν δικαστές , μπορούσε να το κυνηγήσει η ΠΑΕ όσο μπορούσε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Για να προλάβω το επιχείρημά σου ότι δε θα έβρισκες το δίκιο σου , θα απαντήσω ότι για πρώτη φορά στην ιστορία σου διακόπηκε ματς στην Αθήνα υπερ σου. Αυτό κάτι λέει ,κάτι αλλάζει. Ο πουσταράς ο λαγός , αργά ή γρήγορα θα την έβρισκε έτσι που έπαιζε μπάλα τώρα τελευταία. Όλa αυτά τα καραγκιοζιλίκια δείχνουν αδυναμία , όχι δύναμη.

Αντί να γίνει αυτό , γίνονται περίεργα πράγματα. Κακώς για μένα ο Ίβιτς έφυγε στο νοσοκομείο , αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος. Ήδη είχαμε δίκιο 100% από τη στιγμή που έπεσε η μπύρα. Η δυνατή ομάδα εκεί απαιτεί τη διακοπή του παιχνιδιού ή είναι τόσο σίγουρη ότι θα βρει το δίκιο της και συνεχίζει. Ή πολύ απλά φεύγει από το γήπεδο και χωρίζει την Ελλάδα στα 2. Βασικά απαιτείς και διεκδικείς το δίκιο σου όπως μπορείς. Το νοσοκομείο , αν δε δικαιολογείται, δεν έχει καμία αξία και μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

Και στη τελική αυτή είναι μια μάχη που πρέπει να τη κερδίσει ο Σαββίδης κι όχι ο Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

giapas έγραψε:Υπάρχουν δικαστές
:?: :?: :?: :?:

ισως να εστεκαν τα υπολοιπα αν εστεκε αυτο..

οσο για το "για πρώτη φορά στην ιστορία σου διακόπηκε ματς στην Αθήνα υπερ σου" θα σου απαντησω πως ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ να μην διακοπει μια και ο προπονητης μας πηγε στο νοσοκομειο και ακομα και ετσι χρειαστηκε 2 ωρες να παρει την αποφαση ο διαιτητης και ειδαμε ολοι τη ζωγραφια του στο ΦΑ. Οσο για το οτι ο αγωνας διακοπηκε υπερ σου μην παιρνεις ορκο ακομα....

Εσυ λεγε οτι "Υπαρχει δικαιοσυνη" και ο Ιβιτς επρεπε να βγει και οτι αυτα ειναι καραγκιοζιλικια. Τα γεγονοτα ομως δειχνουν αλλα και τα καραγκιοζιλικια ειναι ΑΛΛΟΥ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δικαιολογειται για να κανει ραμματα ;)

Αδερφε, δεν υπηρχε περιπτωση να μην το συνεχιζε γιατι ηταν ολοι τους στημενοι.
Και αν διαφωνουσαμε, θα βγαιναμε εμεις οι φταιχτες..

@@ δικαστες υπαρχουν, το 100% δικιο στο ελλαντα οπως εχεις καταλαβει, δε σημανει κατι..

Αστο, γαμα το...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Καθομαι και σκεφτομαι ποιους δικαστες να εννοει ο giapas..
Εκεινους που εκλεισαν φυλακη τον Εσκομπαρινακη για τις συνομιλιες και τα στημενα; Ή μηπως εκεινους που τον καταδικασαν για το παπορι; Ισως αυτους που κρατουσαν στο συρταρι την υποθεση Πλατανια ή τους αλλους που εβαλαν φυλακη τα εκατονταδες λαμογια(πολιτικα και οικονομικα) που ρουφηξαν τη χωρα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Όσο περίεργο κι αν φανεί, τις πστιες με πστιες θα τις αντιμετωπίσεις σε αυτή τη χώρα και δε θα είσαι ο μ@λ@κ@ς με ψηλά το κεφάλι πάντα. Γιατί κι ότι έγινε ήταν μέσο πίεσης.
Εδώ έκανε αλλαγές για ν μη φάει κόκκινη παίκτης μας.

Κ όχι δε θα χωρίσω την Ελλάδα στα δύο γιατί δε πρόκειται ν γίνει κάτι τετοιο. Γιατί είναι τόσο η συψη στο μυαλό του Έλληνα κ τόσο λοβοτομημενο που ότι πει η Τβ κ τα ράδια τα τρώνε κ δικοί μας.

Σε ραδια γελούσαν με τον Ίβιτς ότι το κάνε για το τομάρι του γιατί η ομάδα είναι τσίρκο ντεμεκ.στη Σαλονίκη ε
Και στη τελική το ματς όπως φάνηκε θα συνεχιζόταν ακόμα κ με τον Ίβιτς ξάπλα στον πάγκο. Οπότε εγώ λέω ήταν απόφαση Σαββίδη το νοσοκομείο.
Όσο για το βίντεο τίποτα μεμπτο.
Περπατάει ναι, δεν είπαμε πήγε στα κυπαρίσσια.
Αλλά η διάσειση κ τα αιματώματα στο κεφάλι θέλουν προσοχή κ έλεγχο με αξονικές κ μαγνητικές. Συγγενής μου λιποθύμησε χτύπησε κ έκανε ράμματα κ πήγε όρθιος νοσοκομείο αλλά δεν τον άφηναν λόγω του σημείου (κεφάλι) χτυπήματος ν φύγει αν δε βεβαιωθούν ότι είναι καλά.ωκ πήγε σπίτι ορθιος πάλι. Τι σημαίνει αυτό; Έκανε θέατρο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 18 Μάιος 2017, 22:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

sic-4 έγραψε:Καθομαι και σκεφτομαι ποιους δικαστες να εννοει ο giapas..
Εκεινους που εκλεισαν φυλακη τον Εσκομπαρινακη για τις συνομιλιες και τα στημενα; Ή μηπως εκεινους που τον καταδικασαν για το παπορι; Ισως αυτους που κρατουσαν στο συρταρι την υποθεση Πλατανια ή τους αλλους που εβαλαν φυλακη τα εκατονταδες λαμογια(πολιτικα και οικονομικα) που ρουφηξαν τη χωρα.
Κακώς βάζεις λόγια στο στόμα μου. Μπορείς και καλύτερα , δεν είναι ανάγκη να αλλοιώσεις τα γραφόμενα του άλλου.

Αφού δεν υπάρχουν δικαστές και το πας στο άλλο άκρο , κακώς παίζουμε ποδόσφαιρο και κακώς μιλάμε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

teod1980 έγραψε:Όσο περίεργο κι αν φανεί, τις πστιες με πστιες θα τις αντιμετωπίσεις σε αυτή τη χώρα και δε θα είσαι ο μ@λ@κ@ς με ψηλά το κεφάλι πάντα. Γιατί κι ότι έγινε ήταν μέσο πίεσης.

Κ όχι δε θα χωρίσω την Ελλάδα στα δύο γιατί δε πρόκειται ν γίνει κάτι τετοιο. Γιατί είναι τόσο η συψη στο μυαλό του Έλληνα κ τόσο λοβοτομημενο που ότι πει η Τβ κ τα ράδια τα τρώνε κ δικοί μας.

Σε ραδια γελούσαν με τον Ίβιτς ότι το κάνε για το τομάρι του γιατί η ομάδα είναι τσίρκο ντεμεκ.στη Σαλονίκη ε
Και στη τελική το ματς όπως φάνηκε θα συνεχιζόταν ακόμα κ με τον Ίβιτς ξάπλα στον πάγκο. Οπότε εγώ λέω ήταν απόφαση Σαββίδη το νοσοκομείο.
Αλλά η διάσειση κ τα αιματώματα στο κεφάλι θέλουν προσοχή κ έλεγχο με αξονικές κ μαγνητικές. Συγγενής μου λιποθύμησε χτύπησε κ έκανε ράμματα κ πήγε όρθιος νοσοκομείο αλλά δεν τον άφηναν λόγω του σημείου χτυπήματος ν φύγει αν δε βεβαιωθούν ότι είναι καλά.ωκ πήγε σπίτι ορθιος πάλι. Τι σημαίνει αυτό; Έκανε θέατρο;
Προφανώς κι όχι θέατρο. Καμία σχέση , την έφαγε και ήταν και δυνατή.
Κι εγώ πιστεύω ήταν απόφαση Σαββίδη , απλά δε μου άρεσε .
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

giapas έγραψε:
teod1980 έγραψε:Όσο περίεργο κι αν φανεί, τις πστιες με πστιες θα τις αντιμετωπίσεις σε αυτή τη χώρα και δε θα είσαι ο μ@λ@κ@ς με ψηλά το κεφάλι πάντα. Γιατί κι ότι έγινε ήταν μέσο πίεσης.

Αλλά η διάσειση κ τα αιματώματα στο κεφάλι θέλουν προσοχή κ έλεγχο με αξονικές κ μαγνητικές. Συγγενής μου λιποθύμησε χτύπησε κ έκανε ράμματα κ πήγε όρθιος νοσοκομείο αλλά δεν τον άφηναν λόγω του σημείου χτυπήματος ν φύγει αν δε βεβαιωθούν ότι είναι καλά.ωκ πήγε σπίτι ορθιος πάλι. Τι σημαίνει αυτό; Έκανε θέατρο;
Προφανώς κι όχι θέατρο. Καμία σχέση , την έφαγε και ήταν και δυνατή.
Κι εγώ πιστεύω ήταν απόφαση Σαββίδη , απλά δε μου άρεσε .
@giapas...Πες μου τι δεν σ άρεσε σε παρακαλώ πάρα πολύ βρε αδερφέ...

Μήπως ξέχασες ότι ο παρατηρητής του αγώνα Τραβελόγ@υρος - Πλατανιάς, δεν δικαιώθηκε για την σε βάρος του επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχτηκε μέσα στο γ@μωτήγανο, μόνο γιατί δεν πέρασε από γιατρό ή Δ. Νοσοκομείο???

Ξέρεις μήπως ή όχι. ότι ο αγώνας θα μπορούσε να μην διακοπεί υπέρ μας ή να συνεχιστεί και την επόμενη μέρα από κει που διακόπηκε, ειδικά με την "βούληση" που έδειξε το καραστημένο κοράκι?

Τι θα σου άρεσε δηλαδή? Να μπει ο Π.Α.Ο.Κ. να παίξει με προπονητή με σπασμένο κεφάλι για να αποδείξει τι?

Για εξήγησε μου σε παρακαλώ πάρα πολύ το σκεπτικό σου ρε αδερφέ giapas μπας και καταλάβω κι εγώ ο χαζός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 18 Μάιος 2017, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”