Vladan Ivic
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Vladan Ivic
Θα μου πείτε "Τι ψάχνεις τώρα" αλλά εγώ την απορία μου θα την πω:
Πως είναι δυνατόν ο κωνσταντίνου να (λεέι ότι) γνωρίζει λεπτομέρειες για το φάκελο ενός ασθενούς σε νοσοκομείο; Δεν υποτίθεται ότι αυτά τα στοιχεία προστατεύονται από το ιατρικό απόρρητο;
Πως είναι δυνατόν ο κωνσταντίνου να (λεέι ότι) γνωρίζει λεπτομέρειες για το φάκελο ενός ασθενούς σε νοσοκομείο; Δεν υποτίθεται ότι αυτά τα στοιχεία προστατεύονται από το ιατρικό απόρρητο;
Εκανε εξέταση με ένα βλέμμα ο Κωνσταντίνου και μάλιστα έβγαλε και διάγνωση.
Μακάρι να μην χτυπήσει ποτέ δικός του με αυτό τον τρόπο.
Μακάρι να μην χτυπήσει ποτέ δικός του με αυτό τον τρόπο.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Kυκλοφορεί ένα βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων από τα αποδυτήρια.
Δε ξέρω αν είναι γνήσιο .
Αν είναι , δεν είναι ωραίο .
Δε ξέρω αν είναι γνήσιο .
Αν είναι , δεν είναι ωραίο .
Γνησιο ειναι.Ο Ιβιτς προφανως και μπορουσε ΑΝ ΗΘΕΛΕ,να βγει και να κοουτσαρει την ομαδα.Τον εστειλαν στο νοσοκομειο για να αναγκαστει ο στημενος Κομινης να πραξει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.Ειδατε το φυλλο αγωνα που εγραψε?
Τι θα πει αν μπορουσε να συνεχισει επρεπε? Δηλαδη αν φωτοβολιδα του εκανε εγκαυματα στο χερι και βαζοντας του μια γαζα μπορουσε να συνεχισει,ολα κομπλε? Ειναι δυνατον αξιωματουχος αγωνα να γυριζει σπιτι του με ραμματα στο κεφαλι απο κουτακι μπυρας και να συζηταμε αν θα πρεπει να συνεχισθει ο αγωνας?
Ξεφτιλα και μονο που το διανοηθηκαν βαζελοι και Κομινης.Και για μενα καλα καναν οι δικοι μας και τον "δασκαλεψαν" να παει στο νοσοκομειο.Σε αυτη την χωρα πρεπει να εκμαιευσεις τα αυτονοητα.
Απτην στιγμη που δεν "αυτοτραυματιστηκε" οπως λεει ο κυρ Σαββας του βαζελου και οι φωτογραφιες με το αιμα στο κεφαλι του ΔΕΝ ειναι ψευτικες,για μενα η ομαδα ειχε καθε δικαιωμα να κυνηγησει με καθε τροπο την διακοπη αυτου του αγωνα...Ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως μονο συγγνωμη δεν εγραψε στο φυλλο αγωνα αυτος ο ξεφτιλισμενος Κομινης,ακομα δεν μπορω να το πιστεψω...
Τι θα πει αν μπορουσε να συνεχισει επρεπε? Δηλαδη αν φωτοβολιδα του εκανε εγκαυματα στο χερι και βαζοντας του μια γαζα μπορουσε να συνεχισει,ολα κομπλε? Ειναι δυνατον αξιωματουχος αγωνα να γυριζει σπιτι του με ραμματα στο κεφαλι απο κουτακι μπυρας και να συζηταμε αν θα πρεπει να συνεχισθει ο αγωνας?
Ξεφτιλα και μονο που το διανοηθηκαν βαζελοι και Κομινης.Και για μενα καλα καναν οι δικοι μας και τον "δασκαλεψαν" να παει στο νοσοκομειο.Σε αυτη την χωρα πρεπει να εκμαιευσεις τα αυτονοητα.
Απτην στιγμη που δεν "αυτοτραυματιστηκε" οπως λεει ο κυρ Σαββας του βαζελου και οι φωτογραφιες με το αιμα στο κεφαλι του ΔΕΝ ειναι ψευτικες,για μενα η ομαδα ειχε καθε δικαιωμα να κυνηγησει με καθε τροπο την διακοπη αυτου του αγωνα...Ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως μονο συγγνωμη δεν εγραψε στο φυλλο αγωνα αυτος ο ξεφτιλισμενος Κομινης,ακομα δεν μπορω να το πιστεψω...
Και γνήσιο να είναι (που έτσι δείχνει) καλά έκανε και πήγε στο νοσοκομείο.
Οι εποχές του "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω" πέρασαν.
Ο άλλος ο αστείος, επέμενε να συνεχιστεί παρά το ότι ο κανονισμός είναι απόλυτα ξεκάθαρος.
Που αν είχε γίνει αυτό στην Τούμπα, σε 10 λεπτά μέσα θα ήταν ήδη στο λεωφορείο.
Οι εποχές του "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω" πέρασαν.
Ο άλλος ο αστείος, επέμενε να συνεχιστεί παρά το ότι ο κανονισμός είναι απόλυτα ξεκάθαρος.
Που αν είχε γίνει αυτό στην Τούμπα, σε 10 λεπτά μέσα θα ήταν ήδη στο λεωφορείο.
Μέσα σε 48 ώρες οι μισοί φίλαθλοι στην Ελλάδα θα πιστεύουν πως για τη διακοπή του χθεσινού αγώνα φταίει ο ΠΑΟΚ.
Τόσο χρειάζεται, πάνω-κάτω, να πιάσει τόπο η προπαγάνδα στους εγκεφάλους ακροατών, αναγνωστών και τηλεθεατών με μειωμένα έως μηδαμινά αντανακλαστικά και πνευματική λειτουργία σε safe mode -σημείο των καιρών, η εθελοντική προσφορά του μυαλού σου προς δενδροφύτευση και αναδάσωση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μέσα σε 48 ώρες και οι μισοί Παοκτσήδες αυτό θα πιστεύουν. Θα διαβάσουν, θα ακούσουν, θα μαραθούν, θα αρχίσει η μετατροπή της οπτικής μνήμης και το ξερίζωμά της αυτοβούλως......
ΙΣΟΒΙΤΗΣ
Τόσο χρειάζεται, πάνω-κάτω, να πιάσει τόπο η προπαγάνδα στους εγκεφάλους ακροατών, αναγνωστών και τηλεθεατών με μειωμένα έως μηδαμινά αντανακλαστικά και πνευματική λειτουργία σε safe mode -σημείο των καιρών, η εθελοντική προσφορά του μυαλού σου προς δενδροφύτευση και αναδάσωση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μέσα σε 48 ώρες και οι μισοί Παοκτσήδες αυτό θα πιστεύουν. Θα διαβάσουν, θα ακούσουν, θα μαραθούν, θα αρχίσει η μετατροπή της οπτικής μνήμης και το ξερίζωμά της αυτοβούλως......
ΙΣΟΒΙΤΗΣ
+ 1...Alastor έγραψε:Γνησιο ειναι.Ο Ιβιτς προφανως και μπορουσε ΑΝ ΗΘΕΛΕ,να βγει και να κοουτσαρει την ομαδα.Τον εστειλαν στο νοσοκομειο για να αναγκαστει ο στημενος Κομινης να πραξει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.Ειδατε το φυλλο αγωνα που εγραψε?
Πόσο παραπλανημένος λαός και για πόσο ακόμα θα είμαστε πια ρε Θεέ μου???
Θλίβομαι απεριόριστα με το ευρύ αποτέλεσμα της χαβουζοβοθρολιμανίσιας προπαγάνδας, αυτής ακριβώς που μας οδηγεί να αναρωτιόμαστε ακόμα και για τα αυτονόητα, τρώγοντας τις ίδιες τις σάρκες μας "αντικειμενικά"...

Υ.Γ. Στα σίγουρα όλοι αυτοί θα χειροκροτούσαν πανηγυρίζοντας, μέχρι και την μεταγραφή της Σουηδέζας πούστρ@ς στον Π.Α.Ο.Κ., γιατί "είναι παιχταράς...αφού..."!!!! Ντροπή, οργή, σιχαμάρα και θλίψη μονάχα...

- navigator11
Δεν έχω δει το βίντεο αυτό. Ποσώς με απασχολεί. Αυτό που ήδη επισημάνθηκε με καλύπτει. Ο επικίνδυνα απίθανος αυτός μ@λ@κας από τη Θεσπρωτία πάλεψε λυσσαλέα να ολοκληρωθεί ο χτεσινος θίασος σκιών! Για να βάλει βόμβα με όσα θα είχαν ακολουθήσει, εφόσον συναινούσαμε στη συνέχιση και πλέον γνωρίζουμε ότι το ουστρακι ο μπεργκ κλπ κόκκινη δεν επρόκειτο να πάρουν και προσωπικά πιθανολογώ κι έχω, θεωρώ, κάθε δικαίωμα να το κάνω ότι ο Κρέσπο με την παραμικρή αφορμή θα έπαιρνε μπούλο με συνοπτικές, στον ΠΑΟΚ! Δεν ξέρω τι περιέχει αυτό το βίντεο! Αλλά ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι μας έστησαν κι αν δε βρισκόταν ο ηλιθιος των 5 ηπείρων και 43 θαλασσών να τα ... θαλασσώσει σήμερα θα αμφισβητούσαμε ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από όσο τώρα την αξία προπονητών, παιχτών, διοικησης κοκ! Για μια φορά, λοιπόν, η πουστιά τους απέτυχε οικτρά ... Το ποσό λυπηθήκαμε για αυτό όλοι μας, θεωρώ, είναι πραγματικά απερίγραφτο ...
Είναι κωμικό μετά τα τερατώδη ψέμματα που έγραψε στο φύλλο αγώνα αυτό το πουτ@νομπ@σταρδο - δε θα βάλω καν στην εξίσωση άλλες πουστιές της βαζελας σε βάρος μας διαχρονικά - να ψέξω τον όποιον Ίβιτς για ο,τι συνέβη! Ούτε έκανε ψέμματα ότι χτυπήθηκε, ούτε τίποτα. Ούτε γίνεται πουθενά μνεία για τη συμπτωματολογία, που οφείλει να εμφανίσει το εκάστοτε θύμα απρόκλητης επίθεσης για να μην ... κολασθεί ο αντίπαλος! Όπως θα έλεγε ο γραφικός σαν το Πόρτο Κατσίκι μπαρούφας σε αντίστροφη περίπτωση "Δε γίνεται να βρούμε με ζαλόμετρο τώρα πόσο ζαλιζόταν ο κ.Ουζουνίδης! Ο κανονισμός άλλωστε είναι ξεκάθαρος! Και πολύ σωστά ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε οριστικά τον αγώνα σε βάρος της ομάδας του ΠΑΟΚ!!"
Είναι κωμικό μετά τα τερατώδη ψέμματα που έγραψε στο φύλλο αγώνα αυτό το πουτ@νομπ@σταρδο - δε θα βάλω καν στην εξίσωση άλλες πουστιές της βαζελας σε βάρος μας διαχρονικά - να ψέξω τον όποιον Ίβιτς για ο,τι συνέβη! Ούτε έκανε ψέμματα ότι χτυπήθηκε, ούτε τίποτα. Ούτε γίνεται πουθενά μνεία για τη συμπτωματολογία, που οφείλει να εμφανίσει το εκάστοτε θύμα απρόκλητης επίθεσης για να μην ... κολασθεί ο αντίπαλος! Όπως θα έλεγε ο γραφικός σαν το Πόρτο Κατσίκι μπαρούφας σε αντίστροφη περίπτωση "Δε γίνεται να βρούμε με ζαλόμετρο τώρα πόσο ζαλιζόταν ο κ.Ουζουνίδης! Ο κανονισμός άλλωστε είναι ξεκάθαρος! Και πολύ σωστά ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε οριστικά τον αγώνα σε βάρος της ομάδας του ΠΑΟΚ!!"
Ειναι αρρωστο που καθομαστε και συζηταμε για το αν μπορουσε ή οχι ο Ιβιτς να συνεχισει να ειναι στον παγκο.
Δεν ειμαστε ηλιθιοι. Προφανως και μπορουσε και πιστευω θα το εκανε αν εξω στον αγωνιστικο χωρι πριν λιγα λεπτα αυτος ο αλητης δεν εκανε το ματς μπουρδελο με δυο καρτες που δεν ειναι καν φαουλ. Αν ο διαιητης ειχε @@ και επαιζε 50-50 πιστευω και ο Ιβιτς θα εβγαινε.
Αλλα οχι ρε φιλε. Να βγει να κανει τι; Την μαριονετα;
Δεν ειμαστε ηλιθιοι. Προφανως και μπορουσε και πιστευω θα το εκανε αν εξω στον αγωνιστικο χωρι πριν λιγα λεπτα αυτος ο αλητης δεν εκανε το ματς μπουρδελο με δυο καρτες που δεν ειναι καν φαουλ. Αν ο διαιητης ειχε @@ και επαιζε 50-50 πιστευω και ο Ιβιτς θα εβγαινε.
Αλλα οχι ρε φιλε. Να βγει να κανει τι; Την μαριονετα;
Καλά ρε πάτε καλά;
Εσείς δλδ όταν ζαλίζεστε πέφτετε κάτω και σοριάζεστε; Δεν κανετε προσπαθεια να σταθείτε;
Μου αρέσει που το συζητάμε ακόμα. Στρο κεφάλι μισόλιτρη έφαγε.
Τέλος.
Όπως είμαστε εμείς τυχεροί που δεν πετύχαμε αυτά τα χρόνια κανέναν.
Αν και 2 πδοδοσφαιριστές, ένας του νιώνιου κι ένας του ρούλη τη φάγανε. Για αυτό προσοχή.
Στην τελική εξιτήριο πήρε σήμερα από δημόσιο νοσοκομείο. Συγγενής μου λιποθύμησε, έπεσε κάτω, έκανε ράμματα στο κεφάλι, πηγε στο νοσοκομείο και μετά από εξετάσεις ενδελεχείς τον στείλανε σπίτι. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάστηκε να γίνουν πρώτα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.
Εσείς δλδ όταν ζαλίζεστε πέφτετε κάτω και σοριάζεστε; Δεν κανετε προσπαθεια να σταθείτε;
Μου αρέσει που το συζητάμε ακόμα. Στρο κεφάλι μισόλιτρη έφαγε.
Τέλος.
Όπως είμαστε εμείς τυχεροί που δεν πετύχαμε αυτά τα χρόνια κανέναν.
Αν και 2 πδοδοσφαιριστές, ένας του νιώνιου κι ένας του ρούλη τη φάγανε. Για αυτό προσοχή.
Στην τελική εξιτήριο πήρε σήμερα από δημόσιο νοσοκομείο. Συγγενής μου λιποθύμησε, έπεσε κάτω, έκανε ράμματα στο κεφάλι, πηγε στο νοσοκομείο και μετά από εξετάσεις ενδελεχείς τον στείλανε σπίτι. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάστηκε να γίνουν πρώτα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.