Vladan Ivic
- ΑποστόληςΑ
Re: Vladan Ivic
Περαστικά ες Βλάνταν! Εσύ το πήρες το χθεσινό παιχνίδι. Μας την είχαν στημένη για 2-3 αποβολές και ένα 3-0 στο νερό. Αντί να μας τελειώσουν από τα play-off τους τέλειωσες εσύ, έστω και άθελά σου.
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει ειμαστε σε αλλο επιπεδο...Dimitris_L4 έγραψε:Θα δυσαρεστησω πολλους αλλα θα προσπαθησω να δω τα πραγματα ψυχραιμα..ξεκιναω λεγοντας οτι το ματς επρεπε να διακοπει..προφανως βεβαια να ειμαστε ετοιμοι γτ και εμεις εχουμε περιεργους
..αλλα ρε βλανταν..με συγχωρεις αλλα να βγεις με το καροτσακι...τοσο πολυ δλδ..και με προβληματιζει η διαγνωση του γιατρου που λεει για επιφανειακη εκδορα...που σημαινει γρατσουνιες..εαν ειχες καμια διασηση χτυπα ξυλο θα ελεγα οκ...ολο αυτο εμενα μου φαινεται υπερβολικο...
Aν δεν ήσουν ψύχραιμος λογικά θα ζητούσες απέλαση του Βλάνταν και τον Ιβάν σπίτι του ε;Dimitris_L4 έγραψε:Θα δυσαρεστησω πολλους αλλα θα προσπαθησω να δω τα πραγματα ψυχραιμα..ξεκιναω λεγοντας οτι το ματς επρεπε να διακοπει..προφανως βεβαια να ειμαστε ετοιμοι γτ και εμεις εχουμε περιεργους
..αλλα ρε βλανταν..με συγχωρεις αλλα να βγεις με το καροτσακι...τοσο πολυ δλδ..και με προβληματιζει η διαγνωση του γιατρου που λεει για επιφανειακη εκδορα...που σημαινει γρατσουνιες..εαν ειχες καμια διασηση χτυπα ξυλο θα ελεγα οκ...ολο αυτο εμενα μου φαινεται υπερβολικο...
- sourmenetes
- Moderator
Αν εβαζες ματος για μενα δεν καταλαβαινεις τι εχει γινει.PAOK_Antarctica έγραψε:Σαν 11δα, θα έβαζα Μάτος και Μπίσε. Κι αν όχι Μπίσε επειδή δεν μπορεί, τότε Πέλκα. Είχαμε στο κέντρο τρία χαφ αμυντικού προσανατολισμού και πάλι το φάγαμε. Επιλογές υπάρχουν αλλά δεν θα πω εγώ ποιες είναι οι σωστές γιατί δεν είναι σωστό να είμαστε μετά Χριστόν προφήτες.sourmenetes έγραψε:Σαν 11αδα τι καλυτερο θα εβαζες;;PAOK_Antarctica έγραψε: Κάτσε ρε φίλε.
Τα δημοσιεύματα δεν παίζουν μπάλα.
Ο κόφτης στερήθηκε γιατί είχαμε τρία χαφ που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν. Το να μπει ο Μπίσε στο ημίχρονο δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν βγήκε ο Κάτσε λόγω διαιτησίας.
Το πλεονέκτημα χάθηκε για 2 λεπτά, δεν έπαιξε κανέναν ρόλο η κόκκινη του Ουαρντά στο ότι στο σημείο της διακοπής χάναμε.
Οκ,είπαμε να μην μιλήσουμε για μπάλα λόγω αυτών που έγιναν. Αλλά αν μιλήσουμε, ο Βλάνταν κατέβασε πάλι ομάδα τραγωδία.
Γιατι προχθες που ειχε πελκα-καμπος ηταν τραγικα.σημερα με αλλους παλι τα ιδια.
Το οτι τα χαφ δεν εκοβαν ουτε ανεβαζαν μπαλα δεν το ειδαμε σημερα;;;
Ειλικρινα η ομαδα φαινεται να τα χει παιξει και δε λεω οτι μεινανε στο κυπελλο.
Τα τρεξιματα δε βγαινουν πλεον.μηπως επηλθε μια λογικη κουραση που πλεον επηρεαζει μεγιστα και στην πειθαρχια-σοβαροτητα;;;
Οτι και να κανει η ομαδα δειχνει νωχελικη ενω ολη τη σεζον οποιος και να βγαινε ή εμπαινε δεν αλλαζε τπτ...
Εδω ο ματος που ηταν απιαστος εχει γινει μετριος-κακος τα τελευταια ματς.
Βεβαια και ο προπονητης εχει την ευθυνη αλλα πραγματα εν μερει αλλαζει.ποιον ειχαν να κλεισουν σημερα τα χαφ και εβγαλε ο βαζελος ευκολα 2 καθετες;;;ποιος ηταν αυτος ο παιχτης;;;
3χαφ και η μπαλα ανεβαινε πιο αργα απο επιταφιο...
Νομιζω οτι η κοπωση παιζει μεγαλο ρολο.
Το θέμα είναι άλλο. Ο ΠΑΟΚ αντικειμενικά έχει το υψηλότερο μπάτζετ και τους καλύτερους παίκτες σε αυτά τα πλέι-οφ. Η συμμετοχή μας στα PO ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να θεωρούμε επιτυχία το ότι είμαστε PO με αυτούς τους παίκτες όταν έχουμε αυτούς τους αντιπάλους.
Δουλειά του Βλάντο, λοιπόν, είναι σε αυτά τα PO να παρουσιάσει τον καλύτερο δυνατό ΠΑΟΚ. Ε αυτό δεν το κάνει, και το φταίξιμο είναι δικό του 100%. Δηλαδή πρέπει να φέρουμε ακόμα καλύτερους παίκτες που δεν θα κουράζονται για βγούμε πρώτοι σε 6 παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ του Μάνταλου και τον ΠΑΟ του Μαρινάκη; Τι άλλο πρέπει να δώσουν σε έναν προπονητή για να κερδίσει αυτούς τους αντιπάλους; Τον Μέσι;
Ολάκερη χρονιά αυτούς τους παίκτες δούλευε. Οκ, έχουν αγώνες παραπάνω. Αλλά είναι τόσο μεγαλύτερη η ποιότητά μας που δεν δικαιολογείται αυτό απλά επειδή έχουμε 10 ματς παραπάνω (10 από την ΑΕΚ, 3 από τον βάζελο).
Για μπισεσβαρ να το δεχθω.
Για πελκα αν θα πας στα σχολια του ματς με αεκ,ολοι λεγαμε οτι ηταν χαλια και γιατι να μην παιζει απο αρχη ο ενρικε.τωρα ζηταμε αλλα.
Για τα περαιτερω δε διαφωνω.απλα εδωσα μια εξηγηση ατο χθεσινο ποστ.
- teo4giannitsa
Εγώ (θέλω να) πιστεύω πως η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο θα έφτανε στα γκολ όσο περνούσε η ώρα. Ο αρχιδιατητης και οι λουγκρες του βάζελου σε 9 λεπτά βέβαια τα χάλασαν όλα.
Θα ήθελα φυσικά να έβλεπα την ομάδα πιο αποφασισμένη επιτέλους στην Αθήνα. Νομίζω το ίδιο θέλει και ο Βλανταν.
Για τη διαχείριση νευριασμενων παικτών και τη προφύλαξη τους και της ομάδας, σου βάζω άλφα.
Περαστικά πάνω από όλα
Θα ήθελα φυσικά να έβλεπα την ομάδα πιο αποφασισμένη επιτέλους στην Αθήνα. Νομίζω το ίδιο θέλει και ο Βλανταν.
Για τη διαχείριση νευριασμενων παικτών και τη προφύλαξη τους και της ομάδας, σου βάζω άλφα.
Περαστικά πάνω από όλα
Εγώ πιστεύω ότι στην παραμικρή υποψία δικής μας πίεσης στη ζέλα, θα παίρναμε τις κάρτες αβέρτα.
Δεν νομίζω ότι υπήρχε περίπτωση να παίρναμε κάτι θετικό εντός αγωνιστικού χώρου χθες.
Και η εικόνα μας καλή να ήταν, υπήρχαν τα καλόπαιδα.
Δεν νομίζω ότι υπήρχε περίπτωση να παίρναμε κάτι θετικό εντός αγωνιστικού χώρου χθες.
- Dimitris_L4
Προφανως ρε μαγκες και ειρωνευτηκα...προφανως γτ ηθελα να δω που θα παει ολο αυτο..εαν δειτε τι εγραψα στο θεμα του ιβαν θα καταλαβετε το υφος....
Πουτσα στα πρασινα τραβελια...να και ενα ακομα ματς που το πηρε ο προπονητης...
Οταν τελειωσουν τα πλευ ωχ θα περιμενω να σχολιασω τι δν μου αρεσε σαυτα που κανεις...μεχρι τοτε περιμενω την πρωτια και να διωξεις μερικους παιχτες που δεν....
Περαστικα σερβικη αλεπου...
Πουτσα στα πρασινα τραβελια...να και ενα ακομα ματς που το πηρε ο προπονητης...
Οταν τελειωσουν τα πλευ ωχ θα περιμενω να σχολιασω τι δν μου αρεσε σαυτα που κανεις...μεχρι τοτε περιμενω την πρωτια και να διωξεις μερικους παιχτες που δεν....
Περαστικα σερβικη αλεπου...
Μέσα στον εκνευρισμό μου δε σου ευχήθηκα περαστικά.
Άιντε γύρνα να μας εξηγήσεις γιατί κατεβάζεις την ομάδα σα κότα στα ντέρμπυ με τετοιους διαιτητές.
Ένα ματς έπρεπε να παίξει μπάλα η ομάδα και να σηκώσει τίτλο και έπαιξε.
Όλα τα άλλα είναι ιστορίες που λετε για ΟΑΚΑ, λεοφλωορους, λεκανοπεδια και λακαμιες.
Άιντε γύρνα να μας εξηγήσεις γιατί κατεβάζεις την ομάδα σα κότα στα ντέρμπυ με τετοιους διαιτητές.
Ένα ματς έπρεπε να παίξει μπάλα η ομάδα και να σηκώσει τίτλο και έπαιξε.
Όλα τα άλλα είναι ιστορίες που λετε για ΟΑΚΑ, λεοφλωορους, λεκανοπεδια και λακαμιες.
έτσι είναι, τζάμπα χαλιόμαστε με ποδοσφαιρική συζήτηση.Spiros_S έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι στην παραμικρή υποψία δικής μας πίεσης στη ζέλα, θα παίρναμε τις κάρτες αβέρτα.
Και κάρτες και συνεχή φάουλ και συνεχές σπάσιμο ρυθμού και και και και και και τα πάντα όλα.
Και θα έβγαινε και λάδι βεβαίως μην ξεχνιόμαστε.
Το @@χίδι ήθελε ρε σεις να το συνεχίσει αν δεν πήγαινε νοσοκομείο. Μηδέν τσίπα.
Πιο στημένος ούτε ο Σπάθας.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Το εξεθεσε ο Ιβιτς το κορακι.Ξεκινησε το 2ο ημιχρονο με καθαρους παικτες(απο καρτες).
Αφου εβγαλε κοκκινη στον τερματα τους και μετα
Κιτρινη ο Κατσε στο 17' ,τον κανει αλλαγη στο ημιχρονο πριν βρει πατημα να τον βγαλει 2η κιτρινη.
Κιτρινη ο Ενρικε στο 26'(ο καλυτερος παικτης μας μεχρι εκεινο το σημειο)επιφοβος για 2η κιτρινη τον βγαζει στο 35',πριν προλαβει να τον βγαλει το κορακι.
Αφου λοιπον στο 2ο ημιχρονο κατεβαινει καθαρος ο ΠΑΟΚ,αναλαμβανει(αφου προηγουμενως εχει δεχτει την απαραιτητη πιεση στο ημιχρονο,για την αποβολη του τερματα τους) καιξεκιναει το αλλο σχεδιο,του 5λεπτου.
Και επειδη δεν τους εκανε τη χαρη να βαλει τον Ματος βασικο(γιατι αυτος ηταν ο πρωταρχικος τους στοχος,για αποβολη)βρεθηκαν οι υπολοιποι.
Ενα μπραβο για τις αλλαγες σου,τις εγκαιρες,αλλα οτι και να εκανες(αυτοι θα εβρισκαν παικτη-κτες να αποβαλλουν)εσυ τους εξεθεσες.
Κιτρινη ο Κατσε στο 17' ,τον κανει αλλαγη στο ημιχρονο πριν βρει πατημα να τον βγαλει 2η κιτρινη.
Κιτρινη ο Ενρικε στο 26'(ο καλυτερος παικτης μας μεχρι εκεινο το σημειο)επιφοβος για 2η κιτρινη τον βγαζει στο 35',πριν προλαβει να τον βγαλει το κορακι.
Αφου λοιπον στο 2ο ημιχρονο κατεβαινει καθαρος ο ΠΑΟΚ,αναλαμβανει(αφου προηγουμενως εχει δεχτει την απαραιτητη πιεση στο ημιχρονο,για την αποβολη του τερματα τους) καιξεκιναει το αλλο σχεδιο,του 5λεπτου.
Και επειδη δεν τους εκανε τη χαρη να βαλει τον Ματος βασικο(γιατι αυτος ηταν ο πρωταρχικος τους στοχος,για αποβολη)βρεθηκαν οι υπολοιποι.
Ενα μπραβο για τις αλλαγες σου,τις εγκαιρες,αλλα οτι και να εκανες(αυτοι θα εβρισκαν παικτη-κτες να αποβαλλουν)εσυ τους εξεθεσες.
- buffalobill4
Παιδιά αυτο που παιζεται δεν ειναι ποδοσφαιρο. Οταν δε βαζεις παικτες μεσα επειδη ξερεις οτι θα φανε κοκκινη ή οταν οι αλλαγες σου εχουν να κανουν με το να βγει οποιος εχει κιτρινη ωστε να μην αποβληθει και οχι βαση της οποιας τακτικής προσεγγισης τι να κρίνουμε;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εννοειτε οτι δεν ειναι ποδοσφαιρο,αλλα το θεμα ειναι τι να εκανε ο Ιβιτς σε αυτη την κομμωδια που λεγεται ελληνικη διαιτησια.
- Μπαρκαρούτσος
theo-drama έγραψε:Το εξεθεσε ο Ιβιτς το κορακι.Ξεκινησε το 2ο ημιχρονο με καθαρους παικτες(απο καρτες).
Είπαμε, σέρβικη αλεπού.