Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD

Δημοσίευση από pgetsos »

aspromaura ioannina έγραψε:Ορισμενοι εχουν παρερμηνευσει την ιδιοτητα του οπαδου. Νομιζουν οτι η ασκηση βιας θα τους αποδωσει ευσημα, οτι θα τους κανει ανωτερους οπαδους, οτι θα πραξουν το χρεος τους.

Ε οχι ρε μαγκες δεν ειναι ετσι.Οπαδος σημαινει αγαπαω και ποναω την ομαδα μου.Σημαινει αφιερωνω μερος της ζωης μου στην ομαδα μου.Σημαινει θελω το καλο της ομαδας μου και κατ επεκτασιν το καλο της διοργανωσης στην οποια αγωνιζεται η ομαδα μου.

Ποσο ανοητοι μπορει να ειναι οσοι πανηγυριζουν για τις αποπειρες δολοφονιας ποδοσφαιριστων, διαιτητων και προπονητων απο ηλιθιους και αναδρους καφρους?Ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι οταν επικροτεις τα μαχαιρωματα """συνοπαδων""" σου εναντιον αντιπαλων καφρων ή φιλαθλων?

Ειναι δυνατον να βγαινει η διοικηση του βαζελου και να απενοχοποιει την συγκεκριμενη επιθεση κατα του Ιβιτς?Καλα απο τον κωνσταντινου το περιμεναμε, αλλα και συ ρε λυμπεροπουλε που αποτελεις προτυπο για χιλιαδες μικρα παιδια?κριμα πραγματικα κριμα.

Ακομη πιο απογοητευτικη ομως ειναι η καταντια της κοινωνιας μας. Γιατι ρε συ Ιβαν που ορθως φωναζεις σημερα, Δεν καταδικασες τα επεισοδια του τελικου. Γιατι ρε Βλανταν μου αφιερωσες το κυπελλο στον πραγματι καταπληκτικο λαο μας, χωρις ωστοσο να σχολιασεις αρνητικα τα επεισοδια?Γιατι ο φιλος μας ο μπεργκ εριξε κεφαλια στον Κρεσπο, ενω μολις χθες η αγκωνια που ειχε δεχτει απο τον Ματος "ποινικοποιηθηκε"?

Γιατι πολυ απλα ειμαστε ενα κρατος μπουρδελο.Παιρνουμε αυτο που μας αξιζει. Και ειμαστε συμμετοχοι, διοτι γνωριζοντας οτι η ελληνικη δικαιοσυνη ειναι πληρως διεφθαρμενη, συνεχιζουμε να απενοχοποιουμε την διοικηση μας, τους ποδοσφαιριστες μας, τους οπαδους μας και καταφευγουμε στην ευκολη απαντηση: εγω ειμαι σωστος οι αλλοι φταινε. Ολοι ειμαστε συνυπευθυνοι για την σημερινη καταντια.

Ξερω οτι το υφος του σχολιου δεν ταιριαζει και τοσο σε οπαδικο σαιτ(ΔΙΧΩΣ ΕΙΡΩΝΙΑ) αλλα ειναι η αποψη μου.

Υ.γ. Δεν εχω διαβασει τα παραπανω σχολια συμφορουμιτων, δεν στοχοποιω κανενα.
:pano:

Προσωπικα συμφωνω απολυτα...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

simba έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:ΠΡΟΣΠΑΘΩ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ VIDEO

κανε εγγραφη στο kapaki.info αδερφε, κανε αναζητηση "Παναθηναϊκός" και κατεβασε τα

Ευχαριστώ simba! Να περιμένω έγκριση μου λέει,περιμένω λοιπον....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

aspromaura ioannina έγραψε:Ορισμενοι εχουν παρερμηνευσει την ιδιοτητα του οπαδου. Νομιζουν οτι η ασκηση βιας θα τους αποδωσει ευσημα, οτι θα τους κανει ανωτερους οπαδους, οτι θα πραξουν το χρεος τους.

Ε οχι ρε μαγκες δεν ειναι ετσι.Οπαδος σημαινει αγαπαω και ποναω την ομαδα μου.Σημαινει αφιερωνω μερος της ζωης μου στην ομαδα μου.Σημαινει θελω το καλο της ομαδας μου και κατ επεκτασιν το καλο της διοργανωσης στην οποια αγωνιζεται η ομαδα μου.

Ποσο ανοητοι μπορει να ειναι οσοι πανηγυριζουν για τις αποπειρες δολοφονιας ποδοσφαιριστων, διαιτητων και προπονητων απο ηλιθιους και αναδρους καφρους?Ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι οταν επικροτεις τα μαχαιρωματα """συνοπαδων""" σου εναντιον αντιπαλων καφρων ή φιλαθλων?

Ειναι δυνατον να βγαινει η διοικηση του βαζελου και να απενοχοποιει την συγκεκριμενη επιθεση κατα του Ιβιτς?Καλα απο τον κωνσταντινου το περιμεναμε, αλλα και συ ρε λυμπεροπουλε που αποτελεις προτυπο για χιλιαδες μικρα παιδια?κριμα πραγματικα κριμα.

Ακομη πιο απογοητευτικη ομως ειναι η καταντια της κοινωνιας μας. Γιατι ρε συ Ιβαν που ορθως φωναζεις σημερα, Δεν καταδικασες τα επεισοδια του τελικου. Γιατι ρε Βλανταν μου αφιερωσες το κυπελλο στον πραγματι καταπληκτικο λαο μας, χωρις ωστοσο να σχολιασεις αρνητικα τα επεισοδια?Γιατι ο φιλος μας ο μπεργκ εριξε κεφαλια στον Κρεσπο, ενω μολις χθες η αγκωνια που ειχε δεχτει απο τον Ματος "ποινικοποιηθηκε"?

Γιατι πολυ απλα ειμαστε ενα κρατος μπουρδελο.Παιρνουμε αυτο που μας αξιζει. Και ειμαστε συμμετοχοι, διοτι γνωριζοντας οτι η ελληνικη δικαιοσυνη ειναι πληρως διεφθαρμενη, συνεχιζουμε να απενοχοποιουμε την διοικηση μας, τους ποδοσφαιριστες μας, τους οπαδους μας και καταφευγουμε στην ευκολη απαντηση: εγω ειμαι σωστος οι αλλοι φταινε. Ολοι ειμαστε συνυπευθυνοι για την σημερινη καταντια.

Ξερω οτι το υφος του σχολιου δεν ταιριαζει και τοσο σε οπαδικο σαιτ(ΔΙΧΩΣ ΕΙΡΩΝΙΑ) αλλα ειναι η αποψη μου.

Η διαφωνια μου σε οσα λες ειναι στο γεγονος πως εμεις εχουμε τιμωρηθει σχεδον παντα με τις χειροτερες ποινες οποτε εχουμε κανει το παραμικρο ενω οι αλλοι τις περισσοτερες φορες την βγαζουν καθαρη. Οποτε αυτο δικαιολογει καπως τον καθε Ιβιτς πχ να σκεφτεται "ας μην αναφερθω στα επεισοδια γιατι θα τους δωσω λαβη να μας φανε παλι". Αν ειχες απεναντι σου αντιπαλους που αγωνιζονται τιμια τοτε ναι, να εχεις τετοιες απαιτησεις, ομως η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

pgetsos έγραψε:

Προσωπικα συμφωνω απολυτα...

Παιδια για τα επεισόδια στο Βολο ειδικα με τα μαιχαιρώματα ,ας κρατησουμε μια πισινη υπάρχουν ενδείξης οτι ήταν στημενα , μην βρεθει κανενα κυκλώμα απο πίσω πληρωμένων μπαχαλάκηδων...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Ρε, γιατί λέει πως η μπύρα χτύπησε τον Ίβιτς όσο ήταν οι διαιτητές στα αποδυτήρια; Αφού έγινε ταυτόχρονα με τις μανούρες στον αγωνιστικό χώρο.

λεει οτι το πληροφορηθηκε οταν ηταν στα αποδυτηρια...

και δεν χτυπησε η μπυρα τον Ιβιτς, τα ειπαμε αυτα
ο Ιβιτς χτυπησε την μπυρα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ναι, δηλαδή ο τύπος έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια επειδή παίξαν κάτι ψιλές οι παίκτες και καθώς έμπαινε πέρασε δίπλα από τον ξαπλωμένο Ίβιτς αλλά δεν τον πρόσεξε...
Είναι δυνατόν να λένε τέτοια καταφανή ψέματα όταν όλα έχουν καταγραφεί στην κάμερα;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Άντε να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς τώρα, τι το διάβασα, έχω απορίες πολλές πάνω στο φύλλο αλλά μόνο μία ν αναφέρω, αυτό για Ουάρντα που προκαλούσε τον κόσμο όπως λέει φέρνει τιμωρία έτσι;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

panpangr77 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Ρε, γιατί λέει πως η μπύρα χτύπησε τον Ίβιτς όσο ήταν οι διαιτητές στα αποδυτήρια; Αφού έγινε ταυτόχρονα με τις μανούρες στον αγωνιστικό χώρο.

Του εδωσαν να πιει απο αυτη στο ημιχρονο,αυτά που γράφει ειναι να τον μπαγλαρώσουν ,γραφει με δόλο..

Οχι απλα με δολο.. Οπως ειπωθηκε πριν, ο δικηγορος του Αλαφουζου δεν θα το εγραφε καλυτερα.
Στην φαση της συμπλοκης παικτων τους βγαζει λαδι αλλα το σημαντικοτερο: την διακοπη του αγωνα την αποδιδει στην εκρυθμη κατασταση απο τις διαμαρτυριες των παγκων εστιαζοντας μαλιστα σε ΑΣΕΜΝΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ (ποτε εχει ξαναναφερθει τετοιος χαρακτηρισμος σε φυλλο αγωνα;) χειρονομιες του Ουαρντα προς τους βαζελους.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Γιατι μονος του νομιζετε το γραψε; Οτι του λεγανε εγραφε.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

nothu έγραψε:Γιατι μονος του νομιζετε το γραψε; Οτι του λεγανε εγραφε.

Αυτό θα λεγα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παιδια μην την ψαχνετε.

Ο ΠΑΟΚ με βασει το φυλλο αγωνα θα τιμωρηθει για την συμπεριφορα του Σβουρα και για την συμπεριφορα του γυμναστη.

Ο Σακχοφ θα τιμωρηθει σιγουρα αυστηρα αφου οπως γραφει μεσα εριξε γροθια. Ειδατε τον Σακχοφ να δινει γροθια; Γιατι εγω δεν ειδα.

Ο Ουαρντα θα τιμωρηθει αυστηρα για τις χειρονομιες.

Στην ουσια ο Κομινης και οι φιλοι του οι βοηθοι τον μονο πρασινο που ειδαν να κανει κατι σοβαρο ηταν ο Κουλιμπαλι.

Και το μπουκαλι που τρωει ο Ιβιτς δεν το ειδαν στην ουσια τους ενημερωσαν.

Τα γαλλικα που επι 2-3 λεπτα ελεγε ο Ουζουνιδης δεν τα ακουσαν.

Τις ομορφιες των Μπεργκ, Χουλτ, Μολεδο δεν τις ειδαν.

Ο ΠΑΟΚ, βλεπεται, πρεπει να κηνυγαει τις τιμωριες στα δικαστηρια μεσω βιντεο, μεσω καμερων, αφου ολοι αυτοι που ο χαλιφης Ιβαν εχει βαλει εκει στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ δεν βλεπουν τιποτα εναντιον του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 18 Μάιος 2017, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Όσοι έχετε κατεβάσει τον αγώνα φυλάξτε καλα το αρχείο γιατί κάτι μου λέει ότι οι κάμερες στη λεωφλωρο, για να μην πω και οι κάμερες της κ*λονοβα, πρόκειται σύντομα να χτυπηθουν από τον ιδιο ιο που προσέβαλλε κι αυτές στο τηγάνι.

Ούτε λεφτά για antvirus δεν έχουν οι κακομοιρηδες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ποσταρισμένο απ την Τρίτη το πρωί, στην τρίτη σελίδα του παρόντος τόπικ:

goran 64 έγραψε:Οι κάμερες της λεωφλόρου λειτουργούν κανονικά? :evil: :twisted:

Ορίστε? :shock:
Είπατε τίποτα? :?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Το δε κουτακι δεν το έχει κτυπήσει στο κροταφο ,φαινεται καθαρά οτι η πάνω πλευρα απο το κουτακι το βρίσκει εκει που εχει ματωσει το κεφαλι του Ιβιτς .... Τι σιχαμένοι ειναι αυτοι...
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Κυκλοφορεί ενάς ιος τώρα τελευταία γκόραν που κρυπτογραφεί τα δεδομένα και μετα ζητάει λύτρα για την αποκρυπτογράφηση.

Ποιος θα τα πληρώσει? Δείξε λίγη κατανόηση σε παρακαλώ...κάποιοι τα βγάζουν δύσκολα πέρα σε αυτή την άτιμη κοινωνία κι ας είναι και εφοπλιστές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”