aspromaura ioannina έγραψε:Ορισμενοι εχουν παρερμηνευσει την ιδιοτητα του οπαδου. Νομιζουν οτι η ασκηση βιας θα τους αποδωσει ευσημα, οτι θα τους κανει ανωτερους οπαδους, οτι θα πραξουν το χρεος τους.
Ε οχι ρε μαγκες δεν ειναι ετσι.Οπαδος σημαινει αγαπαω και ποναω την ομαδα μου.Σημαινει αφιερωνω μερος της ζωης μου στην ομαδα μου.Σημαινει θελω το καλο της ομαδας μου και κατ επεκτασιν το καλο της διοργανωσης στην οποια αγωνιζεται η ομαδα μου.
Ποσο ανοητοι μπορει να ειναι οσοι πανηγυριζουν για τις αποπειρες δολοφονιας ποδοσφαιριστων, διαιτητων και προπονητων απο ηλιθιους και αναδρους καφρους?Ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι οταν επικροτεις τα μαχαιρωματα """συνοπαδων""" σου εναντιον αντιπαλων καφρων ή φιλαθλων?
Ειναι δυνατον να βγαινει η διοικηση του βαζελου και να απενοχοποιει την συγκεκριμενη επιθεση κατα του Ιβιτς?Καλα απο τον κωνσταντινου το περιμεναμε, αλλα και συ ρε λυμπεροπουλε που αποτελεις προτυπο για χιλιαδες μικρα παιδια?κριμα πραγματικα κριμα.
Ακομη πιο απογοητευτικη ομως ειναι η καταντια της κοινωνιας μας. Γιατι ρε συ Ιβαν που ορθως φωναζεις σημερα, Δεν καταδικασες τα επεισοδια του τελικου. Γιατι ρε Βλανταν μου αφιερωσες το κυπελλο στον πραγματι καταπληκτικο λαο μας, χωρις ωστοσο να σχολιασεις αρνητικα τα επεισοδια?Γιατι ο φιλος μας ο μπεργκ εριξε κεφαλια στον Κρεσπο, ενω μολις χθες η αγκωνια που ειχε δεχτει απο τον Ματος "ποινικοποιηθηκε"?
Γιατι πολυ απλα ειμαστε ενα κρατος μπουρδελο.Παιρνουμε αυτο που μας αξιζει. Και ειμαστε συμμετοχοι, διοτι γνωριζοντας οτι η ελληνικη δικαιοσυνη ειναι πληρως διεφθαρμενη, συνεχιζουμε να απενοχοποιουμε την διοικηση μας, τους ποδοσφαιριστες μας, τους οπαδους μας και καταφευγουμε στην ευκολη απαντηση: εγω ειμαι σωστος οι αλλοι φταινε. Ολοι ειμαστε συνυπευθυνοι για την σημερινη καταντια.
Ξερω οτι το υφος του σχολιου δεν ταιριαζει και τοσο σε οπαδικο σαιτ(ΔΙΧΩΣ ΕΙΡΩΝΙΑ) αλλα ειναι η αποψη μου.
Υ.γ. Δεν εχω διαβασει τα παραπανω σχολια συμφορουμιτων, δεν στοχοποιω κανενα.
Προσωπικα συμφωνω απολυτα...