Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimitris_L4 έγραψε:Θα δυσαρεστησω πολλους αλλα θα προσπαθησω να δω τα πραγματα ψυχραιμα..ξεκιναω λεγοντας οτι το ματς επρεπε να διακοπει..προφανως βεβαια να ειμαστε ετοιμοι γτ και εμεις εχουμε περιεργους
..αλλα ρε βλανταν..με συγχωρεις αλλα να βγεις με το καροτσακι...τοσο πολυ δλδ..και με προβληματιζει η διαγνωση του γιατρου που λεει για επιφανειακη εκδορα...που σημαινει γρατσουνιες..εαν ειχες καμια διασηση χτυπα ξυλο θα ελεγα οκ...ολο αυτο εμενα μου φαινεται υπερβολικο...
εχεις φαει 500ml κουτι γεματο απο αποσταση ? εγω καποτε κουτι κοκα κολα εφαγα στο κεφαλι απο κοντα και ειδα αστρακια.....φαντασου 500ml απο αποσταση.....
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Dimitris_L4 έγραψε:Θα δυσαρεστησω πολλους αλλα θα προσπαθησω να δω τα πραγματα ψυχραιμα..ξεκιναω λεγοντας οτι το ματς επρεπε να διακοπει..προφανως βεβαια να ειμαστε ετοιμοι γτ και εμεις εχουμε περιεργους
..αλλα ρε βλανταν..με συγχωρεις αλλα να βγεις με το καροτσακι...τοσο πολυ δλδ..και με προβληματιζει η διαγνωση του γιατρου που λεει για επιφανειακη εκδορα...που σημαινει γρατσουνιες..εαν ειχες καμια διασηση χτυπα ξυλο θα ελεγα οκ...ολο αυτο εμενα μου φαινεται υπερβολικο...
αν ζαλιζοταν καλως πηγε ετσι
αλλα παντως ματωσε

και εφαγε μισολιτρη μπυρα απο αποσταση στο κεφαλι,μερος του σωματος που δεν ειναι παιξε γελασε.

απο εκει και περα ασφαλως και εμεις εχουμε τους δικους μας ταρζαν και η ΠΑΕ καλο θα ειναι να παρει τα μετρα της.φανταζομαι νιωθει πως μετα το αποψινο τα πραγματα εχουν αλλαξει στο ποδοσφαιρο και πλεον δεν σηκωνει το κλιμα ταρζανιες στο γηπεδο.

ναι μεν οι χιλιοι ειναι αψογοι,αλλα ενας αρκει
συνεπως θα πρεπει να τα βαλει κατω να δει τι θα κανει με αυτο.δεν ειναι ευκολο.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο..εμενα μου φανηκε καπως ολο αυτο...το πιστευω οτι ζαλιζοταν..αλλα μη φευγεις μς φορεια και τετοια..τεσπα...να το θεσω αλλιως...εαν ηταν στη θεση του ο λεμονης η ο μπεντο θα ελεγα οτι κανει θεατρο...μην μου την πεφτετε..θελω να ειμαι ειλινρινης..και ξαναλεω το ματς επρεπε να διακοπει...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ναι και εμεις αν το βλεπαμε σε αντιπαλο οντως δεν θα συγκρατιομασταν θα τον λεγαμε θεατρινο

αλλα επειδη ο συγκεκριμενος ειναι αντρακι
ενω δεχτηκε μισολιτρο
το οποιο του ανοιξε και το κεφαλι(αν δεν υπηρχε η φωτο στο τουιτ δεν θα επειθε)

πιστευω πως οντως επαθε διασειση και τον μαζευανε

περαστικα να χει .

σε καθε περιπτωση ειναι οντως για διακοπη το ματς

το θεμα ειναι να τα βλεπουν και τα δικα μας τα οργια που εχουμε
αλλα επειδη δεν θα τα δουν,ελπιζω η ΠΑΕ να προφυλαξει την ομαδα.διοτι σημερα το ελ ποδοσφαιρο γυρισε σελιδα
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Δημήτρη δες το και λίγο αλλιώς. Έστω ότι ισχύει ότι δεν έπαθε κάτι σοβαρό.
Μέτα από όλα αυτά που είδε να συμβαίνουν, δηλαδή:
1. Να στοχοποιείται παίχτης συστηματικά εδώ και βδομάδες με αποτέλεσμα να μην τον ξεκινάει.
2. Να βλέπει τους αντίπαλους να διαμαρτύρονται συνεχώς για το οτιδήποτε με αποκορύφωμα τον κλαρίνο στη φάση της αποβολής (ατιμώρητα)
3. Να κάνει αλλαγή παίχτη υπό το φόβο άδικης αποβολής.
4. Να αποβάλλεται τελικά παίχτης μέσα σε 5 λεπτά χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα.
5. Να παρενοχλούνται παίχτες στο ζέσταμα.
6. Να επιτίθονται αντίπαλοι σε ποδοσφαιριστές χωρίς λόγο (ο πειθαρχικός έλεγχος είδαμε ποιος ήταν έστω και μετά τη διακοπή)
7. Να τρώει μια μπύρα στο κεφάλι, σε ματς που τον σφάζουν.

Μετά από όλα αυτά βρες μου ένα λόγο να συνεχίσει.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δημητρη εχει χτυπημα στο κεφαλι και λεει ζαλιζεται

ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρος δε θα τον αγηνε να περπατησει μεχρι το ασθενοφορο. Αν ζαλιστει και πεσει και χτυπησει αχημα ποιος θα εχει την ευθυνη;

Χτυπημα στο κεφαλι = ελεγχος και μεταφορα με ασφαλες τροπο
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Μπορείτε να το δοκιμάσετε πάντως και να μας πείτε τα αποτελέσματα... Ξαφνικά στην Ελλάδα οι ΠΑΝΤΕΣ έγιναν γιατροί... Εσύ αν ζαλίζεσαι να πας με τα πόδια στο νοσοκομείο... Εγώ αν ζαλίζομαι θα πάω με το ασθενοφόρο... Δεν σου την πέφτω αλλά.... σε παρακαλώ... Μιλάμε για ΚΕΦΑΛΙ!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

sourmenetes έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:
teod1980 έγραψε:Σου στέρησαν το ματος με τα δημοσιεύματα
Σου στέρησαν παίκτη ον φαιρ λόγω διαιτητή από το 38
Σου στέρησαν κοφτη λόγω κάρτας στο ημίχρονο γιατί θα τρώγε 2η σίγουρα από αυτόν τον κμνη
Σου στέρησαν τον παίκτη παραπάνω από ανύπαρκτα φάουλ

Κάτσε εσύ ν προσπαθείς ν γυρίσεις αγώνα
Κάτσε ρε φίλε.
Τα δημοσιεύματα δεν παίζουν μπάλα.
Ο κόφτης στερήθηκε γιατί είχαμε τρία χαφ που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν. Το να μπει ο Μπίσε στο ημίχρονο δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν βγήκε ο Κάτσε λόγω διαιτησίας.
Το πλεονέκτημα χάθηκε για 2 λεπτά, δεν έπαιξε κανέναν ρόλο η κόκκινη του Ουαρντά στο ότι στο σημείο της διακοπής χάναμε.

Οκ,είπαμε να μην μιλήσουμε για μπάλα λόγω αυτών που έγιναν. Αλλά αν μιλήσουμε, ο Βλάνταν κατέβασε πάλι ομάδα τραγωδία.
Σαν 11αδα τι καλυτερο θα εβαζες;;
Γιατι προχθες που ειχε πελκα-καμπος ηταν τραγικα.σημερα με αλλους παλι τα ιδια.

Το οτι τα χαφ δεν εκοβαν ουτε ανεβαζαν μπαλα δεν το ειδαμε σημερα;;;
Ειλικρινα η ομαδα φαινεται να τα χει παιξει και δε λεω οτι μεινανε στο κυπελλο.

Τα τρεξιματα δε βγαινουν πλεον.μηπως επηλθε μια λογικη κουραση που πλεον επηρεαζει μεγιστα και στην πειθαρχια-σοβαροτητα;;;

Οτι και να κανει η ομαδα δειχνει νωχελικη ενω ολη τη σεζον οποιος και να βγαινε ή εμπαινε δεν αλλαζε τπτ...

Εδω ο ματος που ηταν απιαστος εχει γινει μετριος-κακος τα τελευταια ματς.

Βεβαια και ο προπονητης εχει την ευθυνη αλλα πραγματα εν μερει αλλαζει.ποιον ειχαν να κλεισουν σημερα τα χαφ και εβγαλε ο βαζελος ευκολα 2 καθετες;;;ποιος ηταν αυτος ο παιχτης;;;
3χαφ και η μπαλα ανεβαινε πιο αργα απο επιταφιο...

Νομιζω οτι η κοπωση παιζει μεγαλο ρολο.
Σαν 11δα, θα έβαζα Μάτος και Μπίσε. Κι αν όχι Μπίσε επειδή δεν μπορεί, τότε Πέλκα. Είχαμε στο κέντρο τρία χαφ αμυντικού προσανατολισμού και πάλι το φάγαμε. Επιλογές υπάρχουν αλλά δεν θα πω εγώ ποιες είναι οι σωστές γιατί δεν είναι σωστό να είμαστε μετά Χριστόν προφήτες.

Το θέμα είναι άλλο. Ο ΠΑΟΚ αντικειμενικά έχει το υψηλότερο μπάτζετ και τους καλύτερους παίκτες σε αυτά τα πλέι-οφ. Η συμμετοχή μας στα PO ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να θεωρούμε επιτυχία το ότι είμαστε PO με αυτούς τους παίκτες όταν έχουμε αυτούς τους αντιπάλους.
Δουλειά του Βλάντο, λοιπόν, είναι σε αυτά τα PO να παρουσιάσει τον καλύτερο δυνατό ΠΑΟΚ. Ε αυτό δεν το κάνει, και το φταίξιμο είναι δικό του 100%. Δηλαδή πρέπει να φέρουμε ακόμα καλύτερους παίκτες που δεν θα κουράζονται για βγούμε πρώτοι σε 6 παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ του Μάνταλου και τον ΠΑΟ του Μαρινάκη; Τι άλλο πρέπει να δώσουν σε έναν προπονητή για να κερδίσει αυτούς τους αντιπάλους; Τον Μέσι;
Ολάκερη χρονιά αυτούς τους παίκτες δούλευε. Οκ, έχουν αγώνες παραπάνω. Αλλά είναι τόσο μεγαλύτερη η ποιότητά μας που δεν δικαιολογείται αυτό απλά επειδή έχουμε 10 ματς παραπάνω (10 από την ΑΕΚ, 3 από τον βάζελο).
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ε οχι και να συγκρινουμε τον ιβιτς με τον μπεντο η τον καθε καραγκιοζη παικτη/προπονητη του ποκ που εχει παρει διδακτορικο στους θεατρινισμους και χωρις καμια τιμωρια...φυσικα αλλιως θα αντιδρασεις αν σου πει ο καραγκουνης οτι ποναει και αλλιως ο ιβιτς...εμενα μου φανηκε αρκετα ζαλισμενος παντως και εννοειται πως σε αυτες τις περιπτωσεις δεν χρειαζονται ουτε μαγκιες ουτε τιποτα...καροτσακι, φορειο, ασθενοφορο νοσοκομειο και ελεγχος...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

PAOKhead έγραψε:Δημήτρη δες το και λίγο αλλιώς. Έστω ότι ισχύει ότι δεν έπαθε κάτι σοβαρό.
1. Να στοχοποιείται παίχτης συστηματικά εδώ και βδομάδες με αποτέλεσμα να μην τον ξεκινάει.
2. Να βλέπει τους αντίπαλους να διαμαρτύρονται συνεχώς για το οτιδήποτε με αποκορύφωμα τον κλαρίνο στη φάση της αποβολής (ατιμώρητα)
4. Να αποβάλλεται τελικά παίχτης μέσα σε 5 λεπτά χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα.
6. Να επιτίθονται αντίπαλοι σε ποδοσφαιριστές χωρίς λόγο (ο πειθαρχικός έλεγχος είδαμε ποιος ήταν έστω και μετά τη διακοπή)

++++
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

PAOKhead έγραψε:Δημήτρη δες το και λίγο αλλιώς. Έστω ότι ισχύει ότι δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

++
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η σύγκριση με sir Takis ειδικά μιαν αναγούλα μου την προσέφερε! Απλόχερα κιόλας ...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Πρωτα απο ολα ουτε γιατρος ειμαι ουτε τπτ...κ εγω στη θεση του ιβιτς δε θα συνεχιζα...αυτο που λεω ειναι οτι σε αναποδη φαση θα εκραζα τον ουζουνιδη για θεατρο(εννοω τη φαση με το καροτσακι και το φορειο)..πολυ καλα εκανε και δεν συνεχισε..αυτο ελειπε...μας εχουν πρηξει τα παπαρια οτι ειμαστε τα ορκ στην τουμπα και αλλα τετοια..πολυ το γουσταρω..απλως εθεσα αλλο ζητημα..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σύμφωνα με β Κωνσταντίνου ο Ίβιτς ειναι ο μαγκνιτο μιας κ το σχεδίασε αυτο με τη Μπυρα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σε άλλα πιο σοβαρά:

το βάζω κι εδώ σχόλιό μου
Τι πλάκα έχουμε.

Έχει εξηγηθεί ότι υπάρχει κούραση. Μετά από τόσα παιχνίδια με ένταση και πίεση πρέπει να παίξουν άλλα 6 με την ίδια ένταση και μάλιστα Τεταρτη Κυριακη.

Και περιμένουμε να πάιζουν οι καλύτεροι βάση εικόνας όλης της χρονιάς.
Οι πιο φρέσκιοι θα παίξουν, με καθαρότερο μυαλό κάποιοι και κάποιοι λόγω καρτών δε θα παίξουν ή θα προσέξουν.
Ροτέισιον θα γινει, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ 6 ΑΓΩΝΩΝ

Βάλτε το μυαλό να δουλεύει και να μη πιστεύετε ότι είναι εύκολο.
Σκίζετε μία ομάδα κι ένα προπονητή με κάθε άσχημη εμφάνιση χωρίς να σκέφτεστε τι φταίει.
Όταν έχει δείξει η ομάδα στην ίδια σεζόν πράγματα.
Ναι θα πουμε δεν πήγε καλά αλλά η αφορισμοί έχουν πολύ πλάκα.

Μία σεζόν που ΟΛΟΙ πολεμάνε την ομάδα σε κάθε πόστο αγωνιστικό, διοικητικό, επικονωνιακο κτλ εμείς δε δίνουμε ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικό στην πρώτη σεζόν μίας ομάδας κι ενος προπονητή.
Είδαμε και οι πρόσκαιρες νίκες άλλων ομάδων πως καταρρέουν ως πύργος από τραπουλόχαρτα

Η εμπάθεια μερικών και το πόσο τους εξιτάρει η αλλαγή προπονητή είναι απίστευτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”