Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
kastrakis

Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD

Δημοσίευση από kastrakis »

Άμεσα καταγγελία του ΠΑΟΚ για Κουτρουμπη, Μολεδο , Χουλτ για αντιαθλητικά και βίαια χτυπήματα εκτός φάσης!

Ο στημένος Κομινης να μην ξανασφυριξει.

Καταγγελία στον επίσημο παο για ηθική αυτουργία στα όσα έγιναν. Θυμηθείτε οτι αυτοί πήγαν στο Κας με τον γαύρο παραμάσχαλα για να τιμωρηθούμε. Έχουμε εδώ και 2 χρόνια παίζουμε με - βαθμούς.
Μόνο έτσι!

Κι όσο για την ομάδα και το τι περιμένουμε απ αυτή μετά το κύπελλο και τα ειρωνικά σχόλια ορισμένων την ώρα του παιχνιδιού , έχουμε ώρα να τα πούμε όταν αρχίσουμε να ξανασκεφτομαστε για ποδόσφαιρο κι οχι για κατς.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν παιρνει εξιτηριο ο Βλανταν απο το νοσοκομειο!
lakisscorpio

Δημοσίευση από lakisscorpio »

Ρε αλητη Λυμπεροπουλε!!!!!!αλλα εχουν γνωση οι φυλακες!!!!!
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Εγώ μάγκες θα μείνω στα εξής σημεία:
α) ο διαιτητής ζητάει να ανακοινωθούν από τα μεγάφωνα να σταματήσει η χρήση laser
και αμέσω η κάμερα πιάνει έναν πιτσιρικά (είναι δεν είναι 15 ετών) να χρησιμοποιεί στυλό με laser
β) το κουτί μπύρας πέφτει στο κεφάλι του Ίβιτς, αλλά καμία κάμερα (από τις τόσες που κοιτάζουν μόνιμα τις κερδκίδες) δεν δείχνει τον ''μάγκα''
γ) ο διαιτητής περιμένει πάνω από μιάμιση ώρα για την οριστική διακοπή - άρα περίμενε την διάγνωση του τραύματος του Ίβιτς; Η διάγνωση του γιατρού του γηπέδου δεν μετράει;
δ) ο βάζελος έχει ήδη ξεκινήσει να μιλάει για ''επιπόλαιο τραυματισμό'' και για ''προκλήσεις του πάγκου του ΠΑΟΚ προς την κερκίδα'' αναφερόμενος συνεχώς στην μανούρα που έγινε (δύο φορές;) κατά την αποβολή του Ουάρντα.
Αναμένω από αύριο όλες οι φυλλάδες να ρίχνουν το φταίξιμο ξεκάθαρα πάνω μας, αλλά και να κάνουν αναφορές σε παρόμοιο χτύπημα που δέχθηκε ο Αναστασίου ως προπονητής του βάζελο σε αγώνα με τον γαύρο (νομίζω στο τελευταίο 0-3)

Βάση των παραπάνω, θεωρώ πως στους επόμενους αγώνες στην Τούμπα:
α) δεν θα πρέπει να πέσει ούτε γόπα από την κερκίδα - θα μας την έχουν στημένη όπως στην δεύτερη (αλλά και στην πρώτη) κίτρινη του Ουάρντα
β) θα υπάρξουν συνεχώς προκλήσεις των αντιπάλων παιχτών και πάγκου προς τις κερκίδες μας, για να καταφέρουν να εξοργίσουν και να επιφέρουν παρόμοιο ατόπημα - δυο φορές πιο προσεκτικοί από αύριο
γ) η ΠΑΕ να βάλει την ομάδα Πυγμαχίας στην 4 στο κόρνερ και σε κάθε κόρνερ που θα εκτελεί αντίπαλος, οι πυγμάχοι πρωταθλητές να γυρνάνε πρόσωπο προς την κερκίδα και να κόβουν φάτσες

Για την ομάδα:
α) αφού επιστρέψει ο Ίβιτς υγιής, να στείλουν like στην σελίδα του αληταρά που μας γλίτωσε από την μεγαλύτερη ξεφτίλα που θα βιώναμε αν δεν υπήρχε διακοπή. Να στρωθούν στην δουλειά διότι αν και σε αυτό το παιχνίδι η διακοπή έκλεψε την παράσταση, η άθλια εμφάνισή μας δεν πρέπει να ξεχαστεί
β) να κάτσει παραπάνω στις προπονήσεις ο Κάτσε να μάθει κάθετες μπαλιές μπροστά
γ) ο Ενρίκε να πάει σε κάνα καθηγητή Γιόγκα

Αυτά.
Μάγκες, όταν μπήκε η Φρουρά (Μπίσε) έδειξε να αλλάζει το ματς, αλλά και πάλι η αδυναμία σωστής ανάπτυξης ήταν ξεκάθαρη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πουστοομάδα είναι και γαμώ το νιμού που τους πέταγε. Τώρα θα τους μάθετε;
Δεν είδα ούτε δευτερόλεπτο και δεν εκπλήσσομαι καθόλου από όσα μαθαίνω.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ.

Όπου σας πετυχαίνουμε θα έχει πούτσα ρε πουστογαυροβαζελοχάνουμα. Όλα εδώ πληρώνονται ρε τανεςπού ρουφιανοσπέρματα

Ίσα να πούμε! Έχεις να εμφανιστείς τόσο καιρό και επανέρχεσαι με βρισιές;;;; Για κάτσε καλά να πούμε...
Ζαντός
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

barlow4 έγραψε:σιχαμενε αλαφουζο βουλιαξες στο λακκο με τα σκατα που ο ιδιος εσκαψες.
αποβρασματα της κοινωνιας που δηλητηριαζετε τον κοσμο για τα γαμημενα κωλοκαναλα και συμφεροντα σας.
καρκινοι της κοινωνιας.
ουτε τη μνημη του πατερα σου δε σεβαστηκες.
αποπροσανατολισε τωρα τον κοσμακη που εχει μια κυριακη να πιαστει.καντους στρατο να κρυψεις τη γυμνια σου που ο αλλοτε κραταιος παναθηναικος εγινε πουτανακι του κουλη κ του μαρινακη.
φανατισε τους πιο αμυαλους.να χυθει λιγο αιμα, να χαθει καμια ζωη.να νοιωσεις παντοδυναμος.παρασιτο της κοινωνιας.
Συμφωνώ απόλυτα αλλά 5+ εκατομμύρια στην χαβουζα ολοι iq ραδικιου ρε π@@στη μου; αυτά δεν γίνονται...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

simba έγραψε:ο λυμπεροπουλος κατηγορει τον βλανταν

"εφυγε πολυ ευκολα, του εδωσαν την ευκαιρια να φυγει..εχει περασει πολλα ο ιβιτς τοσα χρονια στα γηπεδα, εχουν γινει τοσα"
αν τον ειχα μπροστα μου τον γλιτσα τον λυμπεροπουλο τωρα με αυτα που ειπε ανετα τον εριχνα τρεις μπουνιες και ας με ριχναν.. κοκκινη καρτα μετα
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Λυμπερόπουλος: «Ο Ίβιτς έφυγε πολύ εύκολα...»

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος καταδίκασε το περιστατικό με το κουτάκι μπύρας που δέχθηκε στο κεφάλι ο Ίβιτς, ωστόσο θεωρεί πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έφυγε... εύκολα από το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λυμπερόπουλος: «Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Δεν είδαμε κάτι πρωτόγνωρο. Πριν λίγες μέρες στον τελικό σφαζόντουσαν άνθρωποι, αλλά δεν υπήρχε διακοπή. Κατακρίνω τον άνθρωπο. Δώσαμε την ευκαιρία στον κ. Ίβιτς να φύγει από το γήπεδο και να επικαλεστεί σοβαρό τραυματισμό. Ενα παιχνίδι δικό μας κινδυνεύουμε να το χάσουμε, να χάσουμε βαθμούς. Δεν νομίζω ότι αυτό που το πέταξε αγαπάει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να πω πως τα τελευταία 20 χρόνια αυτά συμβαίνουν πρώτη φορά. Εναντίον του Παναθηναϊκού διακόπηκε το παιχνίδι. Δεν πειράζει ας είναι πρωτοπόρος ο Παναθηναϊκός και σ΄ αυτό»

Για το αν ο διαιτητής ήθελε να συνεχιστεί το ματς και από τον ΠΑΟΚ ήταν αντίθετοι: «Δεν ξέρω τι ισχύει. Ρωτήστε τους ίδιους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την προσπάθεια των παιδιών. Δεν κινδυνέψαμε και ενώ παίζαμε με 10. Και έρχεται μια φάση για να πάρει ο αντίπαλος το ματς έξω από το γήπεδο. Δεν θα πω τίποτα για τη διαιτησία. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν από τον ΠΑΟ να μιλάει για τη διαιτησία. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Με στεναχωρεί που θα παίξουμε τα ματς κεκλεισμένων και θα τιμωρηθούμε με αφαίρεση βαθμών για του χρόνου. Γιατί;»

Για τον τραυματισμό του Ίβιτς: «Επιτρέψτε μου να πω ότι έχουν γίνει πάρα πολλά τέτοια περιστατικά. Ο Βλάνταν επειδή έπαιξε και συμπαίκτης μου έχει παίξει σε άγριες συνθήκες. Έτσι όπως τον γνωρίζω έφυγε πολύ εύκολα. Κατακρίνω αυτό που έγινε και μακάρι να μην έχει τίποτα. Δεν νομίζω πως έχει κάτι σοβαρό»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 17 Μάιος 2017, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Sick Bastard έγραψε:
adamroxas έγραψε:Λυμπεροπουλε ντροπη. Εισαι πολυ ανανδρος δηλωνοντας τετοια πραγματα.
τι δήλωσε;
Τον ακουσα στο ραδιο. Ειπε οτι δωσαμε αφορμη στον ιβιτς να μας παρει το ματς εξωαγωνιστικα, οτι τα εχουμε ξαναδει αυτα και πρωτη φορα εφαρμοζεται ο κανονισμος στον βαζελο και οτι επειδη εχει συνυπαρξει με ιβιτς, οτι εφυγε "πολυ ευκολα" απο το ματς (γιατι ειναι δυνατο παιδι ή κατι τετοιο, οπως συμπληρωσε στο τελος μετα απο επιμονη ερωτηση).

Διαβασε το ολο ή ακουσε το ολο, δεν μπορω καν να γραψω ποσο αηδιαστικα ειπε τα οσα ειπε.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Παιδια ανεβαζω πιεση, δεν μπορω αλλο. Τελικα αυτοι οι Πουστηδες ειναι χειροτεροι απο τους γαυρους
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οταν προσπαθεις εδω και χρονια να επιβιωσεις με πουστιες,θα ερθει καποια στιγμη που θα σου γυρισει μπουμεραγκ...

Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα πουνε για τη διαιτησια....

ΥΓ.Ειμαι κατι παραπανω απο βεβαιος πως υπαρχουν συνοπαδοι μας που πιστευουν πως αδικηθηκαν τα πρασινα σκουληκια! :lol: :lol: :lol:
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Όπως ακριβώς τα λέει ο Μπάρλοου.

Ηθικός αυτουργός για όλο το χαμό που έχει συμβεί από την τεσσάρα της Τούμπας και μετά είναι ένας και λέγεται αλαφούζος και συνεργάτες στα μέσα που κατέχει. Μόνο και μόνο επειδή έχει βρεθεί στην απέξω έχει βαλθεί να βάλει μπουρλότο στο πρωτάθλημα.

η λογική τους ήταν είναι και θα είναι "ή εμεις ή κανεις" με οποιοδήποτε κόστος. Και να δείτε που αν αποδυναμωθεί και ο γαυρος και δεν ξεκινήσει καλά του χρόνου, το πρωταθλημα θα διακοπεί με συνοπτικές διαδικασίες επειδή έτσι.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Χρονια το λεω οτι ειναι η πιο υπουλη ομαδα. Αλλα ολα εδω πληρωνονται. Σκαι μαι και αντε γ@μησου κορακι αλαφουζε. Αδερφαρα λυμπεροπουλε να τα θυμασαι αυτα που ειπες σημερα. Απ το καλοκαιρι ψωμι θα ψαχνεις παλι.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Άνανδρε Λυμπερόπουλε, που σε παρακαλούσαμε κιόλας να έλθεις στον ΠΑΟΚ, καριόλη.
Φτύσιμο ρε κάθαρμα θέλεις κι εσύ, καθίκι, όπως και τα αφεντικά σου.
Τόλμησε ο άλλος να δείξει μια κόκκινη και άρχισε να μας εξοντώνει με τις κίτρινες.
Ο Μπεργκ αυτό το σακτό@@@νο, τίναξε το παιχνίδι στον αέρα, μαζί με τον Λούντ και τον Μολέντο(;) γιατί δεν τον είδα καλά. Αυτοί και οι τρεις πρέπει να φάνε κόκκινη και μήνυση απο πάνω.
Κυνήγι ρε τους άθλιους, ξεφτύλες.
Καλά ρε Adidas, εγώ ήπια, εσύ μέθυσες; Τι πράγματα γράφεις; :evil:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Παναγόπουλος
τα νέα ξενόφερτα ήθη.. θα τα αντιμετωπίσουμε, ...αύριο διοικητικό συμβούλιο,
αποσύρεται ο αλαφούζος μάλλον καταλαβαίνω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 17 Μάιος 2017, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”