Να τιμωρηθουμε για την κροτιδα που επεσε αναμεσα σε εποπτη και βιγιαφανες,ο εποπτης ουτε που σκιαχτηκε και ο βαζελος επεσε κατω σα να τον πετυχε χειροβομβιδα...adidas1926 έγραψε:Αδερφε φυγανε προσφατα πραγματα απο την 4α στον ημιτελικο με την ιδια ομαδα σε κορνερ?Ναι.BlackBlockAttack έγραψε:Εαν ησουν στη θεση του Ιβιτς με ανοιγμενο το κεφαλι θα τα ελεγες αυτα?adidas1926 έγραψε:-Ομαδες ακαταλληλες
-Διαιτησια ακαταλληλη
-Διοικησεις ακαταλληλες
-λεωφορος ακαταλληλη
Αναρωτιεμαι πως καποιοι θελετε τοσο πολυ να παρουμε αυτο το ματς στα χαρτια λες και κατι θα γινει.Γιωργακης κλασικα ετρεξε να γραψει για θυελλες και δε ξερω γω τι χρησιμοποιωντας για αλλη μια φορα φωτογραφια με περιεχομενο ασχετο με την παρτη του.Καμερες να καταγραφουν τον τραυματισμο του Ιβιτς στα αποδυτηρια και στα φορια λες και γυρισε απο ομηρια των isis και κοσμος να ζηταει απεγνωσμενα μηδενισμους,β εθνικες και οτι αλλο θελει ο καθενας ενω πανηγυριζει νικη στα χαρτια.
Καπου ξεχναω τον ΠΑΟΚ σιγα σιγα...
Ευτυχως και δυστυχως ειμαστε στην ελλαδα και δεν τιμωρηθηκαμε,ουτε πηραν την ομαδα να φυγουν ουτε τιποτα.Δυστυχως γινονται διαρκως τετοια στην ελλαδα και δυστυχως και με την τιμωρια του βαζελου οσο βαρια και να ειναι παλι θα ξαναγινουν απο του χρονου ειτε στο φαληρο,ειτε στο οακα,ειτε στη Τουμπα ειτε ξανα στη λεωφορο...
Εγω δε λεω να μη το παρουμε το ματς στα χαρτια,ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Αλλα τα πανηγυρια απο πολλους συνοπαδους μου δεν τα μπορω,μου θυμιζουν "οπαδους" με αλλη αποχρωση στη φανελα...
ΥΓ συμφωνω με trouman οντως ηταν ποστ της στιγμης,οντως ημουν υπερβολικος αλλα ξαναλεω τα πανηγυρια δε μπορω...
Οχι μόνο θα πανηγυρισω για τη διακοπη,το -3 και το 0-3,χορό θα στησω πανω απ τον ταφο του σιχαμενου βαζελου,ο οποιος μας εχει τρυπησει αμετρητες φορες στο παρελθον.Και μετά το χορό ριχνω και κανα κατουρημα να ξαλαφρωσω.
Πουτσ@,και κυνηγι εντός και εκτός αγωνιστικων χώρων στο μπορντελο του βαζελου.