Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
Τι να διακόψει ρε σεις το μ0υν0π@νο!!! Βούτυρο στο ψωμί του!! Θα το συνεχίσει για να μη βγούμε και να φάμε εμείς όλα τα σκατά. Και μετά απλά θα πάρει μπόνους.
trouman έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ,
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
Σωστος!
αν συνεχιστει ο αγωνας το μονο που μπορει να συμβει ειναι να πεσουν και αλλες μαπες αναμεσα στους ποδοσφαιριστες
xaxa στη νοβα λενε ηταν ημιλυποθυμος οταν εφτασε στο νσκμειο. ΟΜΩΣ η σοβαροτητα της καταστασης του θα φανει στην πορεια!!!!
καταδικάζουμε τα πετάγματα μπύρας, απ'όπου κι αν προέρχονται
Αυτο ειναι το πιο μεγαλο προβλημα...thomkat έγραψε:Τελειώστε τον Κομίνη ΑΠΟΨΕ
Το οτι καποιος κομινης συνεχιζει να μη φοβαται τον ΠΑΟΚ του Ιβαν και να κανει τετοιες ασυλιες....Ειναι προβλημα...Αλλα ειμαστε σε καλο δρομο πιστευω..
- ΑποστόληςΑ
Ο γιατρός που τον συνοδεύει τον Ivic στον Ευαγγελσμό είπε ότι θα του κάνουν αξονική και μετά δύο ράμματα.
Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν ισχυριστούν οτι ο Ιβιτς έφυγε αδικαιολόγητα από το γήπεδο...
- Παλαιολόγος
εντωμεταξυ αν συνεχιζοταν το ματς ο κομινης ηταν ικανος να αποβαλλει μπεργκ,αλλα και το κρεσπο!
τοσο ετρεμε απο την πιεση των εβδομαδων!
τοσο ετρεμε απο την πιεση των εβδομαδων!
Τέτοια αλητικη διατησια όπως η σημερινή, δεν έχει ξανά γίνει.tzelas έγραψε:ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ
ωστόσο...
ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ
Φτάνει σε επίπεδα παπά καζναφερη κλπ
SM-G935F
Σαββίδη γάμησε τη νοβα και πάνε όπου αλλού, στο βεργίνα όπου ναναι, θα κάτσω να ακούσω σήμερα τις κοπριές, δεν τις πληρώνω βέβαια αλλά θα ακούσω , θέλω να ξέρω..
εγώ όχι. Δύσκολο είναι να είσαι εναερίτης, άστεγος, να δουλεύεις με καζάνια και λιωμένα μέταλα στους 1000-1500 βαθμούς, να κάνεις να πιάσεις λιμάνι χρόνο, να έχεις την ευθύνη κι άλλων ψυχών πέραν της δική ουΠαλαιολόγος έγραψε: καταλαβαινω πως η δουλεια του διαιτητη ειναι δυσκολη και το ασπαζομαι αυτο,δεν θελω να ειμαι αυστηρος
όχι να βγάζεις τριχίλιαρο σε 90 λεπτά και δη ως διπλοθεσίτης
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Σημερα έβρεχε και δεν είχα καμία διαθεση να αλλάξω τρία τραίνα και να τραβηχτώ μεχρι το Κεντρικό Λονδίνο να δώ αυτό το ματς. Είπα θα βρώ λινκ αλλά δεν έπαιζε κανενα.
Δεν ηταν γραφτό μου φένεται να το δώ.
ΕΥΤΥΧΩΣ.
ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ
Ο ΠΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ
Δεν ηταν γραφτό μου φένεται να το δώ.
ΕΥΤΥΧΩΣ.
ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ
Ο ΠΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ