Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
Μπισε ελπίζω να μπεις με όρεξη συννενοησου με τον Τζαλμα και τελειωστε το τσίρκο του βάζελου αλλιως θα είστε εσεις το τσίρκο.
Συγκινητικη η αισιοδοξια σου αλλα εγω θα εκπλαγω αν χασει βαθμο απο μας σημεραpainkiller4 έγραψε:Δεν υπαρχει δικαιολογια αν παρει εστω και βαθμο ο βαζελος σημερα.
Ημαρτον δηλαδη να μην μπορουμε να κερδισουμε αυτους που βλεπω και οχι τιποτα αλλο η αισθηση που εχεις απ το ματς ειναι οτι πιο κοντα ειναι να φας γκολ παρα να ισοφαρισεις κι ας ειναι αυτοι με10.
Δεν με ενδιαφερει τι θα κανει ο Ιβιτς και ποιους θα βαλει αλλα οφειλουν να γυρισουν το ματς τελος.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Lacedaemonian
Οι παίκτες νιώθουν εάν ο προπονητής πιστεύει και πάει για το διπλό ή εάν φοβάται και πάει να κλέψει αρχικά ισοπαλία και ό,τι βγει.
ΥΓ. Εκτός εάν έχουμε αποφασίσει στρατηγικά οτι ΔΕΝ θέλουμε ΤΣ.Λ. Τότε πάσο.
ΥΓ. Εκτός εάν έχουμε αποφασίσει στρατηγικά οτι ΔΕΝ θέλουμε ΤΣ.Λ. Τότε πάσο.
-
Αυτη η ομάδα παιζει καλα λόγω Ιβιτς ,παιζει κακα λόγω Ιβιτς ,αναλογα τι αποφασεις παίρνει για την ενδεκάδα. Η ομάδα πρέπει να τους ξεφτυλισει στο β ημιχρονο ,ειναι γραφικοι οι βάζελοι .Ειναι παιχνιδι νοοτροπίας must win.
Ελα ντε. Όλοι οι άλλοι είναι πεθαμένοι και εμείς οι ζωντανοί που ανασταίνουμε νεκρούς συνέχεια.Dimg4 έγραψε:Απο τον Ιβιτς σημερα φιλε. Μπαινουμε σαν χεστες στα ντερμπι, αυτα περι καλυτερου ροστερ που λενε τα ακουω βερεσε. Που ειναι το καλυτερο ροστερ? Δειξτε τοΠαλαιολόγος έγραψε:Dimg4 έγραψε:Κομπλεξ. Απλο ειναι. Επισης οι παικτες κανουν διακοπες αφου νιωθουν πως η χρονια τελειωσε με το κυπελλο.
κομπλεξ ποιοι; οι ξενοι;!ποτε προλαβαν και δημιουργηαν;
ανικανοτητα ειναι δεν το βλεπεις; απο ποιους περιμενεις αναπτυξη; ενας ουαρντα που χαθηκε,ποιος αλλος μπορει με αυτους που εχεις απο την μεση και μπροστα;
αυτοι που μπορουν,δυο ολο κι ολο ειναι παγκο.
ενω ο τριτος εμεινες μεταξεταστεος στην κοινη λογικη και βγηκε αλλαγη
Μόνο στο μυαλουδάκι μας αυτά γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη. Κοροιδεύουμε τα αντίπαλα χαφ και εμείς παίζουμε με Κάτσε.
Ο ΠΑΟΚ αλλαξε επιπεδο και καποιοι παικτες εμειναν στα παλια....
Το καλοκαιρι ας μη αναλωθουμε στα
"Καλος ο Στελλακος,εγω τον πιστευω". "Ο Καμπος του χρονου θα ειναι αλλος παικτης " κτλπ καλο θα ειναι να εκλιψουν... Φτανει..
Το καλοκαιρι ας μη αναλωθουμε στα
"Καλος ο Στελλακος,εγω τον πιστευω". "Ο Καμπος του χρονου θα ειναι αλλος παικτης " κτλπ καλο θα ειναι να εκλιψουν... Φτανει..
- The_Stalker
Δηλαδή ρε παιδιά, ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα με τα δύο ρόστερ ανάποδα; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator