Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Dimg4

Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD

Δημοσίευση από Dimg4 »

aspromaura ioannina έγραψε: Σαν οπαδος ομως,δεν θα με χαλουσε ακομη και η τελευταια θεση.Θα ηθελα παρα πολυ να τους δω ολους μαζι ενωμενους. Βαζελους, γαυρους,χανουμια να ξεχνουν τις μεταξυ τους κοντρες και να σχολιαζουν οτι ο ΠΑΟΚ στηριχθηκε στη διαιτησια προκειμενου να παρει το κυπελλο και οτι στα play off ελαμψε η αληθεια!
Παιζει να εισαι ο μονος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είμαι περίεργος να δω πώς θα παίξουν αύριο. Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Νίκη κ μόνο νίκη Αύριο τίποτα λιγότερο.Να βγάλουν αντίδραση για την ήττα τις Κυριακής κ απόδειξη στους ληγδιάρηδες του νότου ότι είμαστε πολύ καλύτεροι τους. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε:Τριστάνο...Την Ιζόλδη και τον μπούλο τους ξέρεις? :x :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πως τα δεσες αυτα τα δυο :lol: :lol: :lol:
από berry » Τρί Μάιος 16, 2017 3:59 pm
τι καημο ειχε ο φουκαρας τρισταν να γραφτει για να μας πει τις μαλακιες του....
ε ρε δε γαμει κανενας τους. μαλλον δεν ειναι....η εποχη που ζευγαρωνουν οι λαγοι...

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Dimg4 έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε: Σαν οπαδος ομως,δεν θα με χαλουσε ακομη και η τελευταια θεση.Θα ηθελα παρα πολυ να τους δω ολους μαζι ενωμενους. Βαζελους, γαυρους,χανουμια να ξεχνουν τις μεταξυ τους κοντρες και να σχολιαζουν οτι ο ΠΑΟΚ στηριχθηκε στη διαιτησια προκειμενου να παρει το κυπελλο και οτι στα play off ελαμψε η αληθεια!
Παιζει να εισαι ο μονος
Πιθανοτατα και να ειμαι. Αλλα δεν λεει κατι. Στην τελικη δεν ειπα οτι θελω να χασουμε, απλως ειπα οτι δεν θα με χαλασει και ανεφερα και τον λογο

Προφανως και θελω, οχι μονο να κερδισουμε αλλα και να τους ξεβρακωσουμε. Το point ειναι οτι σε περιπτωση ηττας, δεν θα ειμαι απο εκεινους τους συνοπαδους που θα πουνε "τωρα δωσαμε πατημα στους "αλλοθρησκους" να μουρμουρανε".

Το να βλεπεις ασπονδους (αιωνιους συμφωνα με τους αρδ) εχθρους να συνασπιζονται εναντιον σου ειναι τεραστια καυλα. Αποδεικνυει τον φοβο τους.

Υ.γ. γιατι βρε crazy θα πρεπει να αποδειξουμε την αξια μας στους λιγδιαριδες?τους χρωσταμε?Οτι γουσταρουμε θα κανουμε! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Tristan έγραψε:Καλημέρα

Είναι γεγονός ότι η 11άδα του Πάο είναι καλύτερη και πιό δουλεμένη από εμάς, με περισσότερες καλύψεις, αυτοματισμούς κ.λ.π.. Έχει φανεί αυτό στα μεταξύ μας παιχνίδια, που συνολικά ήταν καλύτεροι από εμάς (από 2 νίκες, αλλά καλύτερη μπάλλα παίξανε αυτοί).

Το ίδιο μέσα στις άκρες ισχύει και για την Άεκ. Εμείς έχουμε...λέμε τώρα...μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, οπότε και είναι λογική η έστω και μικρή διαφορά και από τους δύο σε 30 αγωνιστικές.
Ο βάζελος δεν έχει καλύτερη ομάδα. Εχει όμως 2-3 παίκτες όπως ο Μολέδο, ο Μπεργκ και ο Ζέκα που μπορούν πράγματι στην καλή τους μέρα να κάνουν την διαφορά. Αν βγάλεις όμως αυτούς τι υλικό μένει ? Για 5η θέση και αν.
Οσο το αν ήταν καλύτεροι στα μεταξύ μας παιχνίδια που ακριβώς γκενεν τούτο αν εξαιρέσεις το πρωτο παιχνίδι του κυπελου ? Εγω είδα εμφατικές νικες 4-0, 3-0 και μια φτηνότατη ήττα με 1-0 στη Λεωφορο σε ένα παιχνιδι που σε καμιά περίπτωση δεν ηταν καλύτερος, απλά με μισή φάση σου έβαλε ενα γκολ.

Στην αεκ ίσως να έχεις κάποιο δίκιο και μάλιστα χωρίς να έχουν τον μεγάλο παίκτη. Δεν ξέρω το γιατί αλλά από τότε που ανέβηκε μας δυσκολεύει πολύ, και περσι και φέτος ειδικά στον τομέα της ανάπτυξης.

Το πρόβλημα σ' αυτά τα παιχνίδια είναι κυρίως στα εκτος έδρας οπου έχουμε τις μόνιμες και διαχρονικές αγωνιστικές φοβίες...
Άβαταρ μέλους
shikabala81

Δημοσίευση από shikabala81 »

Αυτά τα νιαμου οι βαζελοι θα βουτάνε με τρέλα αύριο.ο τουιτι έχει κάνει προπαγάνδα με τα παπαγαλάκια του όλο αυτόν τον καιρό ότι δήθεν είναι αδικημένοι κτλ. Οπότε ετοιμαστείτε αύριο για εμετό. Ελπίζω να είμαστε ευστοχοι στις ευκαιρίες μας και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι της πρώτης θέσης.

:nairepaok:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαι περίεργος να δω πώς θα παίξουν αύριο. Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.
εγώ Αποστόλη αν και ελπίζω για το καλύτερο ,είμαι προετοιμασμένος για άλλο ένα κλαρίνο. Δυστυχώς αγωνιστικά η ομάδα δε μου δίνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας όταν αγωνίζεται στην Αθήνα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γ@μησε τα... μια απο τα ιδια
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω δεν ξερω γιατι αλλα βλεπω πολυ ευκολο διπλο αυριο παρ'οτι αυτοι θα λυσσαξουν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το λογικό και φυσιολογικό αυτό είναι. Να κάνουμε ένα σχετικά εύκολο διπλό.

Αυτοί θολωμενοι από νεύρα, αφαγια λόγω πείνας και λειψό ρόστερ θα έπρεπε κανονικά να κομπαρσους.

Αλλά επειδή ΠΑΟΚ εισαι τόσα χρόνια ανασταίνεις όποιον κουτσο βρίσκεις μπροστά σου. Συνεπώς κρατώ μικρό καλάθι.

Θα ήθελα να δω ένα καλό διάβασμα του αγώνα από Ίβιτς, με έξυπνες εμπνεύσεις και αλλαγές.

ΑΣ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΥΟ ΠΑΣΕΣ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Weather report....
Πολυ βροχη αυτη την στιγμη στην Αθηνα...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Η κατάκτηση του κυπέλου ίσως έχει δημιουργήσει σε κάποιους την (ψευδ)αίσθηση κορεσμού. Θα πρέπει να επισημανθεί στην ομάδα, ότι εμείς , ο κόσμος, συνεχίζουμε να είμαστε πεινασμένοι, για όλα αυτά που μας έχουν αρπάξει τόσα χρόνια οι κοκκινοπρασινοκίτρινοι βρυκόλακες.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να ικανοποιήσουμε την πέινα μας με ένα εξαιρετικό παραδοσιακό πιάτο: λαγό στιφάδο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σήμερα θα πρέπει να φυλαχθεί ο Μάτος.
Ο Κίτσιου (ή και ο Δεληγιαννίδης αλλά δύσκολα) να σφίξει τα δόντια του και να παίξει καλά, κυρίως στην άμυνα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια.

Στο κέντρο της άμυνας οι Κουτρουμπής και Μολέδο με τους Χουλτ και –πιθανότατα- τον Κουλιμπαλί στα άκρα.

Στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης και Μαρινάκης ( ή Ρέις) με τους Εμποκού και έναν εκ των Βλαχοδήμου Παναγιώτη ή Μολίνς στα άκρα.

Στην επίθεση θα είναι Κλωναρίδης και ο Μπεργκ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”