Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να βγούμε πρώτοι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ.
Ελπίζω να το γράφεις απλώς σαν μια εικασία κι όχι σαν βεβαιότητα, μετά την 1η μόλις αγωνιστική απ τις 6...

Επί παραδείγματι, αν μετά την 4η αγωνιστική (και πολλά-διάφορα αποτελέσματα στις επόμενες τρεις) είμαστε έναν βαθμό πάνω απ την κούλα στην πρώτη θέση, τότε θα μας αρκεί και μια ισοπαλία μέσα στο ΟΑΚΑ και η νίκη με τους β@ζελους μέσα στην Τούμπα για να βγούμε πρώτοι...Ούτε αδύνατο ούτε καν απίθανο με όσα έχουμε δει...

Υπάρχουν και πολλά άλλα αντίθετα σενάρια που βαριέμαι να αναλύσω κι είναι και αχρείαστο γιατί είναι...ΣΕΝΑΡΙΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να βγούμε πρώτοι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ.
Αν τα αποτελέσματα βγουν λογικά, μάλλον ναι.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

barlow4 έγραψε:πλεον μονο εδω
back to the good old times
Ασε τα χαζα κι ελα να σου κανω μια αναλυση για
ψησιμο(αγριογουρουνου) στον ξυλοφουρνο.

:roll:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε μου πανε τα τσατ.
χανω την ουσια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Βλανταν πρεπει να λυσεις το θεμα μισαωρου γιατι δεν σε βλεπω καλα αν ερθουν 1-2 απανωτες ηττες στα πλει οφ. Καλο το κυπελλο αλλα το συνδρομο αυτο δε θα εχει καλα ξεμπερδεματα. Ελπιζω να ειναι θεμα ποιοτητας παικτων (που δεν το νομιζω, η κουλα δεν ειχε μακελελε για να σε σκασει ετσι)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

barlow4 έγραψε:δε μου πανε τα τσατ.
χανω την ουσια.
Εν ολιγοις θελει να βλεπει σαρβαιβορ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

simba έγραψε:H κουλα θα κανει γκελες γιατι δεν εχει συνηθησει να παιζει τετ-κυριακη (θα ελεγα και για βαθος ροστερ, αλλα φανηκε οτι στο κεντρο εχει λυσεις, οπως κ στα πλαγια με πατιτο-βαργκας)

Φτανει να παρουμε τη ζελα τωρα που υπαρχουν ολες οι προυποθεσεις και ναμαστε σοβαροι στη συνεχεια.

Εκτος αν ξεφτιλιστει ο φουζος και ανοιξει τα ποδια με κουλα αν δει οτι δεν εχει ελπιδες για 1η θεση.

Υπενθυμιζω οτι ο 2ος κ 3ος παιζουν 30 ιουλιου, δν υπαρχει καλο εισιτηριο πλεον.
Ο κυπελλουχος ομως παιζει μονο ενα μπαραζ.λογικα μεσα αυγουστου και τελη.ετσι δεν ειναι;;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Όχι, και ως κυπελλούχοι θα παίξουμε δύο γύρους.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Το εισητηριο για τα προκριματικα τσουλου εξασφαλιζει στο ελαχιστο μια θεση στα προκριματικα των play off του Europa League.Οποιος περασει το πρωτο μπαραζ των προκριματικων τσουλου,εχει εξασφαλισει ηδη μια θεση στο στο Europa League και παλευει για την εισοδο στο Champion's League.

Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο εισητηριων,η πρωτη θεση των πλευ οφ ειναι μακραν καλυτερη απτις αλλες,τεραστιο λαθος μας δυστυχως που δεν πηραμε ουτε την ισοπαλια εχθες....
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Το θέμα είναι πως (θα μιλήσω για μένα, αλλά είμαι σίγουρος πως ισχύει για περισσότερους) αυτά που λέμε από τον καναπέ στον Ίβιτς, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ή κράξιμο ή ότι άλλο, ΑΛΛΑ είναι από το γεγονός ότι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να τον έχουμε και τα επόμενα χρόνια στον πάγκο. Αν όμως συνεχιστεί η ίδια εικόνα και στα επόμενα ματς, τότε το γνωρίζουμε όλοι ότι αυτοί που του την έχουν στημένη στην γωνία, θα του φάνε τις σάρκες και θα κάνουν τα πάντα για να τον απομακρύνουν από τον ΠΑΟΚ.
Όσο γι' αυτά που γράφεις φίλε Μπάρλοου, εμένα να σου πω την αλήθεια δεν με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Τι πάει να πει πως στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε τι πάει να πει μέταλλο πρωταθλητή!
ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες διαδώσαμε σε όλο τον πλανήτη το μέταλλο αυτό σε πληροφορώ.
Πας μετά και μου βάζεις στο κάδρο τον γκέι, γιατί ακριβώς ?? ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ τι κάνει το σίχαμα αυτό.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ από τον προπονητή μου και τους παίχτες είναι να ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑ από τους πόρους του δέρματος σε ΚΑΘΕ ματς, ειδικά σε μεγάλα ντέρμπι. Να σκυλιάσουν, να ματώσουν στο χορτάρι και ας χάσουν.
Αλλά εμφανίσεις σαν την τελευταία ( και γενικά σε μεγάλα ματς ) που πάμε σαν γυάλινα βάζα και παίζουμε νωχελικά και με το μυαλό αλλού... εεεεεεε ΌΧΙ εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

χασιο δε διαφωνω οτι πρεπει να βγαζουν φωτιες.αλλα το ιδιο θελουν ολοι για τις ομαδες τους κ ενιοτε οι αλλοι ειναι πιο συγκεντρωμενοι απο εσενα.και χανεις.κ το μεταλλο που λες ειναι να βρισκεις τη δυναμη να σηκωθεις κ να ανακαμψεις.οχι να βγαζεις φωτιες σε 50 παιχνιδια το χρονο.αυτο ειναι ανθρωπινως αδυνατον.
για τα λοιπα περι (νεο)ελληνων κ τι εχουν δωσει στον κοσμο κλπ εχω τελειως αναποδη αντιληψη.το γνωριζεις.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Καλά δεν έχεις άδικο για τους νεο- .....!
Κάνουμε ότι μπορούμε για να εξαφανίσουμε ότι έκτισαν οι άλλοι.
Anyway, ας περιμένουμε να τελειώσουν τα play off και θα τον κρίνουμε ορθότερα.
Συμφωνώ πάντως ότι μέταλλο χρειάζεται και για να μπορείς να γυρίσεις ένα αρνητικό προς εσένα σκορ!
Επιμένω πάντως πως μου λείπει αφάνταστα από την ομάδα μου να την βλέπω να ματώνει στο χόρτο.
Ας το κάνουν για την φανέλα, ας το κάνουν για τα παλικάρια που έχουν χάσει την ζωή τους για την ομάδα, ας το κάνουν για όλους εμάς. Και καταλήγουμε στον Ιβίτσαρο που τα πιστεύει όλα τα παραπάνω, προσπαθεί να τα εφαρμόσει, έχει ήδη καταφέρει πάρα πολλά, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Η μόνη μου ένσταση είναι να προσπαθήσει λίγο παραπάνω στον τομέα της ψυχολογίας και ν' αντιδράσει στα δικά του λάθη, να μάθει από αυτά και να τα εξαλείψει.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΒΛΑΝΤΑΝ, δυνατά :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τωρα ηρθαμε στα ισα.
πηραμε το κυπελλακι κ κανανε τη σταση στα τεμπη.μετα στις 4 το πρωι χιλιαδες κοσμου τους περιμενε.ο κιτσιου το φανταζοτανε.ο κρεσπο ουτε που το φανταζοτανε.ο κλαους το ηξερε.ε για να ερθουν ολα αυτα στην ευθεια θελει και υπομονη.κ στις στραβες να μην ισοπεδωνουμε τα παντα.
χαλια χθες η ομαδα χαλια κ ο προπονητης.μπορει να ξαναγινει.μην τρελαθουμε.εχει δρομο ακομα κ τα εφοδια υπαρχουν.δεν υπηρχαν πριν μερικα χρονια.μην αρχισουμε παλι απο την αρχη.στα ιδια θα βρισκομαστε του χρονου τετοια εποχη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ποσο ΠΑΟΚ ηταν το χθεσινο... ΠΑΝΤΑ ομως μετα απο μια μεγαλη χαρα η μεγαλη νικη ερχεται φαπα
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εγώ ξέρω ότι πήρε την ομάδα πέρυσι σε μαύρα χάλια και μας έβγαλε πρώτους στα πο.
Από λεπτομέρειες χάσαμε την πρόκριση από έναν Άγιαξ που είναι αυτή τη στιγμή στον τελικό.
Στον πρώτο γύρο παίζαμε χωρίς φορ μια που ο Κλάους ήταν κάπου αλλού και ο Τιάμ...
Υπήρχαν παιχνίδια που κρύβαμε τη μπάλα και πέφταμε πάνω σε Μπουφόν, Ντασάεφ και ότι άλλο μπορεί να φανταστείς. Σε πολλά από τα άλλα, καθαρίζανε τα παιδιά με το στραγάλι στο στόμα.

Τόλμησε να κάνει ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα το καλοκαίρι και να σουτάρει τον τζαβέλλα.
Με αυτόν στο τιμόνι γίναμε ΟΜΑΔΑ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο μετά από χρόνια. Βέβαια, χρειάστηκε και τύχη, αλλά αυτή είναι χρήσιμη παντού.

Για μένα και τελευταίοι να βγούμε στα πο (που δεν θα βγούμε) η χρονιά είναι πετυχημένη.

Κι εγώ θέλω να μπαίνουμε μέσα με το μαχαίρι στα δόντια και να τους πιάνουμε όλους από το λαιμό. Σε πολλά ντέρμπι δεν το είδα φέτος.

Θα το δω του χρόνου, μαζί με το πρωτάθλημα.

Ελπίζω να μην στραβώσει ο Ιβάν με πιθανά άσχημα αποτελέσματα στους επόμενους 5 αγώνες και το πάμε πάλι από την αρχή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”