Vladan Ivic
- ΑποστόληςΑ
Re: Vladan Ivic
Με προβληματίζει ότι η απόδοση της ομάδας έχει μεγάλη διακύμανση, που σαφώς δεν ταιριάζει με το budget της.
Ας πάρουμε υπ' όψιν μόνο το καλό της εξάμηνο, από τις 8 Δεκεμβρίου και μετά:
1. Στις 5 Φεβρουαρίου έχουμε κακή απόδοση στην αρχή του αγώνα με Αστέρα Τρίπολης, όπου τρώμε γκολ (0-1) και τελικά ιδρώσαμε να κερδίσουμε.
2. Στις 26 του ίδιου μήνα έχουμε μια πολύ μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή (1-1).
3. Τέσσερις ημέρες αργότερα (2 Μαρτίου), κακή εμφάνιση στο κύπελλο απέναντι στην Ξάνθη (0-1).
4. Στις 5 Μαρτίου κακή εμφάνιση στο πρώτο 25λεπτο απέναντι στον Ολυμπιακό.
5. Στις 12 Μαρτίου, κακή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (3-0).
6. Στις 19 Μαρτίου πολύ μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο, όπου μας λύτρωσε ο Πέλκας στο 94΄.
7. Στις 12 Απριλίου πολύ μέτρια εμφάνιση στη Λεωφόρο, για το κύπελλο (2-0).
8. Στις 26 Απριλίου κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟ, για το κύπελλο.
9. Στις 14 Μαΐου κακή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, την πρώτη ημέρα των play-off.
Μαζεύονται αρκετοί αγώνες που η απόδοσή μας είναι αρκετά χαμηλότερη του αναμενομένου. Κάποιος πρέπει να μας δώσει μια εξήγηση γι αυτό το φαινόμενο, με τον προπονητή να έχει τον πρώτο λόγο.
1. Στις 5 Φεβρουαρίου έχουμε κακή απόδοση στην αρχή του αγώνα με Αστέρα Τρίπολης, όπου τρώμε γκολ (0-1) και τελικά ιδρώσαμε να κερδίσουμε.
2. Στις 26 του ίδιου μήνα έχουμε μια πολύ μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή (1-1).
3. Τέσσερις ημέρες αργότερα (2 Μαρτίου), κακή εμφάνιση στο κύπελλο απέναντι στην Ξάνθη (0-1).
6. Στις 19 Μαρτίου πολύ μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο, όπου μας λύτρωσε ο Πέλκας στο 94΄.
8. Στις 26 Απριλίου κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟ, για το κύπελλο.
Μαζεύονται αρκετοί αγώνες που η απόδοσή μας είναι αρκετά χαμηλότερη του αναμενομένου. Κάποιος πρέπει να μας δώσει μια εξήγηση γι αυτό το φαινόμενο, με τον προπονητή να έχει τον πρώτο λόγο.
- sourmenetes
- Moderator
Τα ανακατεψες ολα μεγαλε και τα εκανες αχταρμα.Παλαιολόγος έγραψε:λαθος επαναλαμβανομενο δεν ειναι λαθοςsourmenetes έγραψε:Αλλιως να φερουμε αλλον;;;Παλαιολόγος έγραψε:περιμενω δυο καλες κ αποτελεσματικες εμφανισεις σε κρισιμα ντερμπι(πλην νιονιου εννοειται) για να δικαιολογηθει και η ανανεωση στο τελος
θα κλεισουμε την χρονια χωρις ενα 90λεπτο με καλη εμφανιση σε ματς φωτια ; ενω εχουμε το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ;
οκ το υλικο στον αξονα δεν τον βοηθα(αυτος ομως εχει παραγκωνισει τον κατσε που θα βοηθουσε),προφανως ομως δεν θα ηταν τοσο δυσκολο να φερει παιχτες στην ομαδα το καλοκαιρι με αθλητικα προσοντα ,απλα πιστεψε πως βγαινει η χρονια ετσι,ενω δεν εφερε φορ καλοκαιρι πραγμα που στοιχισε τον τιτλο
την κριτικη οπως ξερεις δεν την γραφω εκ των υστερων,την εχω γραψει πολλακις για τι ςεμφανισεις στα ντερμπι οταν πανηγυριζαν και τα βρισκαν ολα ομορφα οι περισσοτεροι
παντως του αναγνωριζω πως ειναι πολυ πολυ τυχερος ανθρωπος.
1)Το οτι ο ιβιτς ειναι απειρος ηταν εξ αρχης γνωστο και λογικο πιο εμπειροι προπονητες να τον δυσκολευουν.
2)με την πρωτη προταση σου συμφωνω.
3)εσυ χθες θα ξεκιναγες κατσε;;εγω παντως οχι.
4)το θεμα του φορ νομιζω οτι ηταν εντελως ξεκαθαρο στο τι εγινε.οποιος εχει ματια βλεπει.
5)την εχω δει την κριτικη σου και σε αλλα ματς και το ξερω οτι και στα καλα αποτελεσματα κανεις σωστες τοποθετησεις.
6)την τυχη ο καθενας τη φτιαχνει με τη δουλεια του.
Δηλαδη ολοι οι προηγουμενοι ηταν ατυχοι;;;απλα ειναι ο πιο οργανωτικος,ο πιο γνωστης της κωλονοοτροπιας που περιβαλλει τον ΠΑΟΚ και αυτος που ξεκοψε πολλα σε πολλους.
- Sick Bastard
Για το τελευταίο που λες, μαζί σου 100%, εδώ από κάποιους ξεχάστηκε μετά απ τη χτεσινή ήττα.giapas έγραψε:Sick , 30 αγωνιστικές είχαμε ένα σαφώς καλό μέσο όρο εμφανίσεων. Το ίδιο και στην Ευρώπη. Άρα το πρόσημο είναι θετικό.
Προβληματίζει το γεγονός ότι στα ντέρμπυ και γενικά στα ματς που ήταν πολύ σημαντικά για την ομάδα , ο αντίστοιχος μέσος όρος απόδοσης ( αν μπορούσαν να απομονωθούν ) είναι κατά τη γνώμη μου αρνητικός. Αυτό το επιχείρημα σαφώς και δε λέει τίποτα από μόνο του , καθώς κι εσύ θα μου πεις ότι στα δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου ο αντίστοιχος μέσος όρος απόδοσης ήταν εκπληκτικός - και θα έχεις δίκιο.
Είναι και η συγκυρία. Όταν βαλλόμαστε από παντού για το Κύπελλο , ο οπαδός θέλει η ομάδα να βουλώσει στόματα και να βγει ο εγωισμός σε όλο το ποδοσφαιρικό team για να δείξουν ότι άξιζαν και ότι είναι καλύτεροι. Πρώτη φορά στα χρονικά η ομάδα τρώει τέτοια συντονισμένη επίθεση , είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων και έπρεπε να κερδίσει.
Ποδοσφαιρικός εγωισμός βγήκε χτες, αλλά βγήκε από τους αντιπάλους.
Στόματα έκλεισαν , αλλά ήταν τα δικά μας.
Άνετα μπορεί να κερδίσεις στο επόμενο και να είσαι καβάλα στο άλογο. Αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και το μέταλλο της ομάδας έχει δείξει ότι δεν είναι αρκετά σκληρό για να κάνει κάτι τέτοιο. Και πίστεψέ με , αν στο play off χάσεις εύκολα , θα ξεχαστεί το κύπελλο. Εδώ είσαι και εδώ είμαι.
Συμφωνώ επίσης, ότι η συγκυρία είναι κάκιστη και δεν έβγαλε η ομάδα πείσμα κι εγωϊσμό.
Κι εγώ ήθελα σαν τρελός να βγάλει. Δεν έγινε.
Υπάρχουν συγκεκριμμένοι αγωνιστικοί λόγοι γι αυτό.
Αλλά συγνώμη δεν μπορώ να βλέπω τώρα ερωτήματα του στυλ κβο βαντις ίβιτς (δεν το κάνεις εσύ)
με γυρνάνε τα μυαλά.
- sourmenetes
- Moderator
Πραγματι...Sick Bastard έγραψε:30 αγωνιστικές δεν σου φτασαν;
Θυμηθήκαμε τώρα και την τύχη που ναι, μια φορά, άντε δύο μας ευνόησε και μας;
Τώρα θα κριθεί ο προπονητής;
Από ποιόν κι απο τι;
- ΑποστόληςΑ
Όπως και να το κάνουμε στην απόδοση της ομάδας ο προπονητής έχει τον πρώτο λόγο, είτε θετικά, είτε αρνητικά.
θα το ισοπεδωσω αλλα δεν κρατιεμαι
ο μουρινιο ξοδεψε 150 μυρια στη μαντσεστερ και δε βγηκε καν τσ.λ
και ο πιο εμπειρος ειναι και σουπερ επιτελειο μεταγραφων εχει.
η χημεια μιας ομαδας φτιαχνεται απο τη μια στιγμη στην αλλη μονο με κωλοφαρδια.
η αεκ ευτυχησε με ενα μικρο ροστερ να πετυχει παικτες καλους που δεθηκαν.εμεις με την υπερπληθωρα παικτων δεν εχουμε δεσει τοσο.δεν ειναι κατι τραγικο αυτο.
οι κακες εμφανισες σε κρισιμα παιχνιδια ειναι πιο συχνες απο οτι σε ολα τα υπολοιπα.ισχυει για ολες τις ομαδες.
φετος σε μια χρονια που ξεκινησε σχεδον απο το μηδεν ειχες τιτλο και καποια καλα στοιχεια.
εχεις ολο το χρονο μπροστα σου να τα διορθωσεις.
ας μην τρελαινομαστε τοσο.
υγ.λαμπαδα στην τερματοφυλακαρα το γλυκο.μακραν ο καλυτερος του πρωταθληματος και ενας απο τους καλυτερους τα τελευταια 20 χρονια.και οχι λογω της χθεσινης εμφανισης.σταθερα τον υποστηριζω για τη θεση του βασικου.
ο μουρινιο ξοδεψε 150 μυρια στη μαντσεστερ και δε βγηκε καν τσ.λ
και ο πιο εμπειρος ειναι και σουπερ επιτελειο μεταγραφων εχει.
η χημεια μιας ομαδας φτιαχνεται απο τη μια στιγμη στην αλλη μονο με κωλοφαρδια.
η αεκ ευτυχησε με ενα μικρο ροστερ να πετυχει παικτες καλους που δεθηκαν.εμεις με την υπερπληθωρα παικτων δεν εχουμε δεσει τοσο.δεν ειναι κατι τραγικο αυτο.
οι κακες εμφανισες σε κρισιμα παιχνιδια ειναι πιο συχνες απο οτι σε ολα τα υπολοιπα.ισχυει για ολες τις ομαδες.
φετος σε μια χρονια που ξεκινησε σχεδον απο το μηδεν ειχες τιτλο και καποια καλα στοιχεια.
εχεις ολο το χρονο μπροστα σου να τα διορθωσεις.
ας μην τρελαινομαστε τοσο.
υγ.λαμπαδα στην τερματοφυλακαρα το γλυκο.μακραν ο καλυτερος του πρωταθληματος και ενας απο τους καλυτερους τα τελευταια 20 χρονια.και οχι λογω της χθεσινης εμφανισης.σταθερα τον υποστηριζω για τη θεση του βασικου.
Η ομάδα μακράν έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια.
Η ομάδα παρότι έχει πολλούς παίκτες, σε κρίσιμες θέσεις δεν είχε ή δεν έχει ακόμα πληθώρα παικτών που θα κάναν τη διαφορά.
Η ομάδα είναι λογικό να ανακουφίστηκε ψυχολογικά μετά το κύπελλο λόγω της πίεσης που είχε όλο το χρόνο.
Η ομάδα και χθες επαιξε με αγχος, απέναντι σε μία ομάδα χωρίς άγχος.
Δεν είναι περίεργο που σχεδόν ποτέ ο 1ος αρχικά των πλέυ οφφ δε βγαίνει και τελικά πρώτος μετά τα πλαιυ οφφ.
Η ομάδα θέλει πινελιές για να ανέβει κι άλλο. Μη ξεχνάμε επαιζε χωρίς φορ ουσιαστικά όλο το πρωτάθλημα.
Η ομάδα παρότι έχει πολλούς παίκτες, σε κρίσιμες θέσεις δεν είχε ή δεν έχει ακόμα πληθώρα παικτών που θα κάναν τη διαφορά.
Η ομάδα είναι λογικό να ανακουφίστηκε ψυχολογικά μετά το κύπελλο λόγω της πίεσης που είχε όλο το χρόνο.
Η ομάδα και χθες επαιξε με αγχος, απέναντι σε μία ομάδα χωρίς άγχος.
Δεν είναι περίεργο που σχεδόν ποτέ ο 1ος αρχικά των πλέυ οφφ δε βγαίνει και τελικά πρώτος μετά τα πλαιυ οφφ.
Η ομάδα θέλει πινελιές για να ανέβει κι άλλο. Μη ξεχνάμε επαιζε χωρίς φορ ουσιαστικά όλο το πρωτάθλημα.
Μία ομάδα με 8-10 καινούριους παίχτες στην 11άδα της είναι αδύνατον να παίξει τόσο σταθερά πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο την πρώτη της χρονιά, ακόμα κι όταν έχει προπονητή τον (αντικειμενικά?) Νο1 του κόσμου Μουρίνιο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Με προβληματίζει ότι η απόδοση της ομάδας έχει μεγάλη διακύμανση, που σαφώς δεν ταιριάζει με το budget της.
Ο προπονητής μας το έχει δηλώσει αυτό κατ επανάληψη και δεν έχει καθόλου άδικο για όσους ξέρουν-έχουν παίξει ποδόσφαιρο και για όσους κατέχουν την προπονητική και το πώς χτίζονται οι καλές ομάδες διαχρονικά...
Και όχι, οι κακές βραδιές δεν είναι 1 στις 100 για κανέναν προπονητή και καμία ομάδα στο διηνεκές...Ναι, είναι περισσότερες σε αναλογία...Βλέπετε η μπάλα είναι στρόγγυλη και πόρνη όπως είχε πει κάποτε ο Ίβιτσα Όσιμ...
Υ.Γ. Το ότι στις 5 απ τις 9 προαναφερόμενες περιπτώσεις το τελικό αποτέλεσμα ήταν επιτυχές (ακόμα και στην ήττα απ την Ξάνθη το τελικό αποτέλεσμα μας βρήκε να χουμε κατακτήσει την πρόκριση), όχι μόνο δεν είναι τυχαίο, ειδικά αν δίπλα παραβάλαμε και αντίστοιχους αγώνες που η ομάδα "γ@μησε" ποδοσφαιρικά και το τελικό αποτέλεσμα (με γ@ύρο στο τηγάνι, με Γιάννινα και Ατρόμητο στην Τούμπα για το ΠρωΚτάθλημα), δεν δικαίωσε τον προπονητή μας, αλλά δικαιολογεί απόλυτα αυτό που λέμε κάποιοι για κάποιες μεμονωμένες κακές βραδιές ενός άπειρου προπονητή, συνεπικουρούμενου και από μία νεοσύστατη ποδοσφαιρική ομάδα με πολλούς νέους παίχτες στην σύνθεση της...
Υ.Γ. 2...Θα μπορούσα εκτός απ το παράδειγμα του Μουρίνιο και της Μάντσεστερ Σίτυ να επικαλεστώ και το επίσης φετινό παράδειγμα του Γιούργκεν Κλοπ και της Λίβερπουλ, όπου οι κακές βραδιές δεν ήταν και λίγες συνολικά...
- ΑποστόληςΑ
Όταν βλέπουμε κάτι που δεν πάει καλά στην ομάδα η λύση είναι να ψάξουμε να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε. Το ότι το αναφέρουμε δεν σημαίνει ότι κάνουμε επίθεση στην ομάδα. Το επισημαίνουμε γιατί την αγαπάμε και μας πονάει. Και η λύση για το πρόβλημα σαφώς και δεν είναι να το κουκουλώνουμε και να λέμε ότι και ο Μουρίνιο δεν πάει καλά.
δεν κουκουλωσα αποστολη.ουτε ανεφερα το μουρινιο για να πω οτι μια χαρα ειμαστε.
και για λαθη μιλαω και για τη διορθωση τους.
απλα λεω οτι ειναι μια ομαδα που θελει χρονο καθως εχει ολα τα εφοδια που χρειαζεται για να πετυχει.
λιγη υπομονη χρειαζεται.
κ εμενα δε μου αρεσουν πραγματα.αλλα δε γινεται να περιμενουμε οτι θα ειμαστε παντα οι καλυτεροι μονο κ μονο επειδη ξοδευτηκαν χρηματα.ουτε μπορουμε να περιμενουμε θαυματα απο εναν προπονητη.
ο ιβιτς ειναι ενας καλος προπονητης.εφτιαξε μια καλη ομαδα με λαθη που πρεπει να διορθωσει.επισης προπονησε καλα μια ομαδα που δεν εβγαλε τραυματισμους και ανταποκριθηκε καλα και στις τρεις διοργανωσεις.
υπομονη χρειαζεται.
και για λαθη μιλαω και για τη διορθωση τους.
απλα λεω οτι ειναι μια ομαδα που θελει χρονο καθως εχει ολα τα εφοδια που χρειαζεται για να πετυχει.
λιγη υπομονη χρειαζεται.
κ εμενα δε μου αρεσουν πραγματα.αλλα δε γινεται να περιμενουμε οτι θα ειμαστε παντα οι καλυτεροι μονο κ μονο επειδη ξοδευτηκαν χρηματα.ουτε μπορουμε να περιμενουμε θαυματα απο εναν προπονητη.
ο ιβιτς ειναι ενας καλος προπονητης.εφτιαξε μια καλη ομαδα με λαθη που πρεπει να διορθωσει.επισης προπονησε καλα μια ομαδα που δεν εβγαλε τραυματισμους και ανταποκριθηκε καλα και στις τρεις διοργανωσεις.
υπομονη χρειαζεται.
Για τους θαυμαστές του Χιμένεθ....
gnisiosm21 - 30/9/2011 02:45
Pros aek365!!!! O kosmos exei pia aganaktisei!!!Xaraktiristiko, to group sto facebook ''Μανολο παρε δρομο !'' μεσα σε λιγες ώρες έχει μαζεψει ένα κάρο μέλη!
servia_aekara - 30/9/2011 04:00
Με το που έφτασα στο σπίτι (δόξα το θεό με τα νεύρα που έχω) μόνο ένα έχω να πω, εάν δεν φύγει αυτός ο κ@ριόλ@ς δεν υπάρχει σωτηρία. Ο άνθρωπος είναι πλέον επικίνδυνος. Τουλάχιστον εάν φοράει παντελόνια (ο κ@ρι@λης) να παραιτηθεί για να μην πληρώνουμε και αποζημιώσεις. Η ένταση που έχω δεν είναι για πολλά, αλλά ρε αδέρφια 7.000 κόσμος μετά από 40 ημέρες δεν είναι λίγος για την ΑΕΚΑΡΑ; Πάντως αυτός (ο κ@ρι@λης) δεν έπρεπε να την βγάλει τόσο καθαρή σήμερα. ΑΕΚΑΡΑ μου καληνύχτα γιατί δεν ξέρω πότε θα σε ξαναδώ! (έφτασα στα 41 και δεν με πέρνει για τέτοια έξοδα πλέον)
Από το κουλα365 άρθρο και χαμός από παρόμοια σχόλια
http://www.aek365.com/a-146657/uparxei- ... ponhth.htm
gnisiosm21 - 30/9/2011 02:45
Pros aek365!!!! O kosmos exei pia aganaktisei!!!Xaraktiristiko, to group sto facebook ''Μανολο παρε δρομο !'' μεσα σε λιγες ώρες έχει μαζεψει ένα κάρο μέλη!
servia_aekara - 30/9/2011 04:00
Με το που έφτασα στο σπίτι (δόξα το θεό με τα νεύρα που έχω) μόνο ένα έχω να πω, εάν δεν φύγει αυτός ο κ@ριόλ@ς δεν υπάρχει σωτηρία. Ο άνθρωπος είναι πλέον επικίνδυνος. Τουλάχιστον εάν φοράει παντελόνια (ο κ@ρι@λης) να παραιτηθεί για να μην πληρώνουμε και αποζημιώσεις. Η ένταση που έχω δεν είναι για πολλά, αλλά ρε αδέρφια 7.000 κόσμος μετά από 40 ημέρες δεν είναι λίγος για την ΑΕΚΑΡΑ; Πάντως αυτός (ο κ@ρι@λης) δεν έπρεπε να την βγάλει τόσο καθαρή σήμερα. ΑΕΚΑΡΑ μου καληνύχτα γιατί δεν ξέρω πότε θα σε ξαναδώ! (έφτασα στα 41 και δεν με πέρνει για τέτοια έξοδα πλέον)
Από το κουλα365 άρθρο και χαμός από παρόμοια σχόλια
http://www.aek365.com/a-146657/uparxei- ... ponhth.htm
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 15 Μάιος 2017, 10:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Copy paste έκανα το σχόλιο δεν είδα το fb 
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kυριως αυτο! Μεγαλη ευθυνη εχουν και οι παικτες φυσικα για την τρομερη ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης και ενεργειας που εδειξαν, οκ, εχουμε παιξει 12 παραπανω ματς απ'την κουλα και συσσωρευτικα υπαρχει επιβαρυνση, αλλα 1,2,3, μοιραια ευθυνεσαι και εσυ.pilotos έγραψε:Δεν γίνεται για 3η φορά φέτος εντός έδρας, να μπαίνουν, λες και τους μαζέψες πριν μισή ώρα από την Καλλιθέα Χαλκιδικής...
Προετοιμασία ψυχολογία υπό το μηδέν
Οκ, ειναι γνωριμο το εργο στον πλανητη ΠΑΟΚ, μετα απο μεγαλες νικες-επιτυχιες κ πανηγυρια, να ψιλοαδειαζουν οι παικτες, αλλα ρε γμτ, το χθεσινο ηταν too much, δεν κατεβηκαμε ποτε για μαχη.
Σε τακτικο επιπεδο, αλγεινη εντυπωση μου εκανε το γεγονος οτι ουδεποτε επιχειρησε στο Β' να στειλει τον αοσμο πελκα στα πλαγια και να τραβηξει τον Μπις στο κεντρο, ωστε να ζητησει μπαλες, να ανεβασει μετρα την ομαδα, να οργανωσει καλυτερα και να δοκιμασει καθετες στα γρηγορα ακρα.
Χρειαζεται να δουλεψουμε περισσοτερο τους αυτοματισμους στα πλαγια, δε γινεται απ'τη μια να τ'αναλαμβανει ολα ο Ματος με τον τζαλμα να απενεργοποιειται πηγαινοντας σε θεση φορ

Σιγουρα στους αυτοματισμους αυτους, μεγαλο ρολο (για τριγωνακια) παιζουν και οι κεντρωοι, που χθες ηταν απαραδεκτοι (1 ταχυτητα κατω), but still.
Anw, προχωραμε! Video-therapy και oxygen-therapy.
Δε χρειαζεται φοβος με βαζελο, ειδικα χωρις ζεκα-βιγιαφανες, θρασος θελει!
Απόστολε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν βλέπουμε κάτι που δεν πάει καλά στην ομάδα η λύση είναι να ψάξουμε να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε. Το ότι το αναφέρουμε δεν σημαίνει ότι κάνουμε επίθεση στην ομάδα. Το επισημαίνουμε γιατί την αγαπάμε και μας πονάει. Και η λύση για το πρόβλημα σαφώς και δεν είναι να το κουκουλώνουμε και να λέμε ότι και ο Μουρίνιο δεν πάει καλά.
Αν δεν καλύφθηκες απ την απάντηση μου πες το ξεκάθαρα...Αν πάλι καλύφθηκες απορώ γιατί το πας παρακάτω...
Το να το γυρνάς τώρα αλλού, σε οπαδικές αγάπες, πόνους, λύσεις και κουκουλώματα, ενώ λίγο πριν έγραψες "κάποιος πρέπει να δώσει μια εξήγηση, με τον προπονητή μας να έχει τον πρώτο λόγο", εκτιμώ είναι αχρείαστο...
Σου υπενθύμισα ότι ο προπονητής έχει δώσει τις απαντήσεις που ζητάς για τις διακυμάνσεις της ομάδας κατ επανάληψη και πιθανά ή δεν το έμαθες ή το ξέχασες βρε αδερφέ...Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σ αυτό...
Ο Μουρίνιο κι ο Κλοπ αναφέρθηκαν σαν αντίστοιχα παραδείγματα, μάλιστα πολύ πρόσφατα κι όχι για κουκούλωμα...
Να είσαι σίγουρος λοιπόν, ότι εφ όσον κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα, ο πρώτος που το βλέπει είναι ο προπονητής κι αυτός έχει τουλάχιστον την επαγγελματική υποχρέωση να το διορθώσει, ειδικότερα όταν "αξίζει τα λεφτά του"!!!!
Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Βλάντο για τον Π.Α.Ο.Κ. έχει δείξει έμπρακτα ως τώρα ότι έχει και την θέληση και τις δυνατότητες-ικανότητα αλλά και την ηθική και είμαι προσωπικά βέβαιος ότι θα το πετύχει, όπως ακριβώς έκανε και το καλοκαίρι με τους παίχτες που έβαλε σε καραντίνα (κι έφυγαν τον Γενάρη) αλλά και στις 30 Νοέμβρη με τον 31...
Υ.Γ. Δεν κατηγόρησε κανένας κανέναν για "επίθεση στην ομάδα", δεν ξέρω από που μπορεί να το διέκρινες αυτό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 15 Μάιος 2017, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.