10.Djalma Campos
-
Re: 10.Djalma Campos
Μεγάλη περίπτωση ο τύπος...
Σκόραρε στο Αμστερνταμ, σκόραρε στη Φλωρεντία, στον τελικό έβγαλε ασσιστ αφού έκανε γιο γιο τον τσκρσκξφθδ και γενικα ήταν από τους λίγους που φάνηκε ότι άντεχε το βάρος ενος τελικού απο το 1ο λεπτό.
Σε κάτι άλλα ματς με χωριά τον βλέπεις και είναι σαν να αγκομαχάει.
Λογικά από Σεπτέμβριο που θα παίζουμε τσουλου θα πετάει...
Σκόραρε στο Αμστερνταμ, σκόραρε στη Φλωρεντία, στον τελικό έβγαλε ασσιστ αφού έκανε γιο γιο τον τσκρσκξφθδ και γενικα ήταν από τους λίγους που φάνηκε ότι άντεχε το βάρος ενος τελικού απο το 1ο λεπτό.
- ΑποστόληςΑ
Απο συνεντευξη στο SDNA
Φαντάζομαι αυτό το Κύπελλο ήταν ιδιαίτερο, με δεδομένη τη "μάχη" που υπάρχει με τον Ολυμπιακό:
«Έχω ήδη καταλάβει ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ Βορρά και Νότου στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ που δημιουργήθηκε από φτωχούς ανθρώπους και δεν έχει πολλούς τίτλους, αλλά έχει πολλούς φιλάθλους. Φυσικά και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι καλές ομάδες.
Όταν κατακτήσαμε το Κύπελλο, κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς εχθρούς, που δεν θέλουν να αφήσουν το κλαμπ να εξελιχθεί. Εδώ κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν αυτό.
Ο μεγάλος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, που έχει κατά καιρούς καλές ομάδες με μεγάλο μπάτζετ. Αλλά αυτή είναι η δική μας πρόκληση. Ήρθα εδώ, θέλοντας να αλλάξω την ιστορία του συλλόγου και να γράψουμε μαζί ένα ωραίο κεφάλαιο εδώ".
Εχεις καταλαβει που βρισκεσαι,φατους παιχταρα
Φαντάζομαι αυτό το Κύπελλο ήταν ιδιαίτερο, με δεδομένη τη "μάχη" που υπάρχει με τον Ολυμπιακό:
«Έχω ήδη καταλάβει ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ Βορρά και Νότου στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ που δημιουργήθηκε από φτωχούς ανθρώπους και δεν έχει πολλούς τίτλους, αλλά έχει πολλούς φιλάθλους. Φυσικά και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι καλές ομάδες.
Όταν κατακτήσαμε το Κύπελλο, κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς εχθρούς, που δεν θέλουν να αφήσουν το κλαμπ να εξελιχθεί. Εδώ κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν αυτό.
Ο μεγάλος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, που έχει κατά καιρούς καλές ομάδες με μεγάλο μπάτζετ. Αλλά αυτή είναι η δική μας πρόκληση. Ήρθα εδώ, θέλοντας να αλλάξω την ιστορία του συλλόγου και να γράψουμε μαζί ένα ωραίο κεφάλαιο εδώ".
Εχεις καταλαβει που βρισκεσαι,φατους παιχταρα
- Sick Bastard
Nα αρχίσει ξαφνικά να πετάει κοντά στα 30 του λίγο δύσκολο.
Το ζήτημα είναι μπας και μπορέσει και σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε όλη τη διάρκειας της χρονιάς
ανεβάζοντας έτσι τα νούμερά του σε διψήφια νούμερα.
Για το πρωτάθλημα πάντα.
Το ζήτημα είναι μπας και μπορέσει και σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε όλη τη διάρκειας της χρονιάς
ανεβάζοντας έτσι τα νούμερά του σε διψήφια νούμερα.
Για το πρωτάθλημα πάντα.
Αυτο με τα διψηφια νουμερα μηπως ειναι υπερβολη; (και μαλιστα μονο για το πρωταθλημα !!!!)
Δεν πολυπαρακολουθω ποδοσφαιρο, μονο με ΠΑΟΚ ασχολουμαι (εχω δηλωσει επανειλημμενα αμπαλος), αλλα εχω την αισθηση οτι τα εξτρεμ που εχουν διψηφια νουμερα ειναι σπανια (και φυσικα πανακριβα).
Ειναι ετσι ή πεφτω εξω στην εκτιμηση μου;
edit: ο Βιερινια τι νουμερα ειχε, θυμαται καποιος; Ο Μακ ειχε μεγαλα νουμερα αλλα ως φορ κυριως
Δεν πολυπαρακολουθω ποδοσφαιρο, μονο με ΠΑΟΚ ασχολουμαι (εχω δηλωσει επανειλημμενα αμπαλος), αλλα εχω την αισθηση οτι τα εξτρεμ που εχουν διψηφια νουμερα ειναι σπανια (και φυσικα πανακριβα).
edit: ο Βιερινια τι νουμερα ειχε, θυμαται καποιος; Ο Μακ ειχε μεγαλα νουμερα αλλα ως φορ κυριως
- Sick Bastard
το ''για το πρωτάθλημα πάντα'' πήγαινε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κι όχι στα νούμερά του.
Αυτό με νοιάζει για του χρόνου κι όλοι κι όλα θα κριθούν από αυτό.
Δεν θέλω έναν Τζάλμα των 800χιλιάδων να παίζει Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, λίγο τον Δεκέμβριο και μετά τον Απρίλιο, όπως φέτος. Θέλω έναν Τζάλμα που να παίζει όλους τους μήνες όσο μπορεί καλύτερα.
Συνολικά η φετινή του χρονιά είναι στο 5 με 6. Έχει ελαφρυντικά, νέο πρωτάθλημα, νέα ομάδα, άλλες απαιτήσεις και τα λοιπά, αλλά του χρόνου πρέπει να παίζει στο 7,5 άντε 7 στο σύνολο. Που σημαίνει πολλά 9, λίγα 6 και σχεδόν καθόλου 5.
Αυτό με νοιάζει για του χρόνου κι όλοι κι όλα θα κριθούν από αυτό.
Δεν θέλω έναν Τζάλμα των 800χιλιάδων να παίζει Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, λίγο τον Δεκέμβριο και μετά τον Απρίλιο, όπως φέτος. Θέλω έναν Τζάλμα που να παίζει όλους τους μήνες όσο μπορεί καλύτερα.
Συνολικά η φετινή του χρονιά είναι στο 5 με 6. Έχει ελαφρυντικά, νέο πρωτάθλημα, νέα ομάδα, άλλες απαιτήσεις και τα λοιπά, αλλά του χρόνου πρέπει να παίζει στο 7,5 άντε 7 στο σύνολο. Που σημαίνει πολλά 9, λίγα 6 και σχεδόν καθόλου 5.
Είχα ακούσει μια συνέντευξη Τούρκου δημοσιογράφου το καλοκαίρι για τον Τζάλμα.PAOKhead έγραψε:Μεγάλη περίπτωση ο τύπος...
Σε ερώτηση γιατί δεν τον τσίμπησε κάποιο μεγάλο κλαμπ της Τουρκίας, εφόσον είναι τοσο καλός παίκτης , η απάντηση ήταν πως είναι παίκτης που με μεγάλους αντιπάλους κάνεις ματσάρες αλλά με πιο μικρούς αντιπάλους ψιλοεξαφανίζεται. Το θυμάμαι γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Ο λουκας μονο νομιζω ειχε γκολ-ασιστ διψηφια απ τους πιο προσφατους.sic-4 έγραψε:Αυτο με τα διψηφια νουμερα μηπως ειναι υπερβολη; (και μαλιστα μονο για το πρωταθλημα !!!!)
- aspromaura ioannina
Συμφωνω με τους προλαλησαντες σε γενικές γραμμες, αλλα μη ξεχναμε οτι η αγωνιστικη του καθοδος ξεκινησε απο τον τραυματισμο που υπεστη και επειτα. Αναφερομαι στην γενικη του εικονα οχι στα νουμερα του που ουτως η αλλως ηταν και ειναι ισχνα
- ΑποστόληςΑ
Ποια καλη εκκινηση ρε Μανιακ? Ξεχασε να παει πανω στον Ντιντακ και φαγαμε κοροιδια γκολMANIAKOS έγραψε:Καλη εκκίνηση μετα τπτ

-
Απογοήτευση σήμερα
Σε τέτοια ματς, που πρέπει να τους πατήσεις από το πρώτο λεπτό ήσουν λίγος
Σε τέτοια ματς, που πρέπει να τους πατήσεις από το πρώτο λεπτό ήσουν λίγος