Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Πολλοι ηταν σημερα σε πολυ κακη μερα. Ο Κανιας σημερα εκανε το χειροτερο του παιχνιδι με την φανελα του ΠΑΟΚ
MANIAKE, όπως δεν ανανεώνεις παίκτες από μία μόνο νίκη, αντίστοιχα δεν διώχνεις μετά από μία ήττα. Η συνολική εικόνα Πέλκα-Κάμπος φέτος είναι θετική.
Napoli4 έγραψε:MANIAKE, όπως δεν ανανεώνεις παίκτες από μία μόνο νίκη, αντίστοιχα δεν διώχνεις μετά από μία ήττα. Η συνολική εικόνα Πέλκα-Κάμπος φέτος είναι θετική.
αυτο λεω...οτι το θετικη τελικα ισωσ να μην αρκει ...για το παραπανω βημα
- ΑποστόληςΑ
Μονο να σκεφτουμε στην θεση καμπος αν ειχαμε λουκας φετος....GoMaRoS έγραψε:μονο αν ερθει πακετο με Λουκας
Αντε για τον πελκα να το δεχτω. Για καμπος οτι η συνολικη του εικονα ειναι θετικη απο που προκυπτει ακριβως οταν στ0 70% των ματς ηταν εξαφανισμενος?Napoli4 έγραψε:MANIAKE, όπως δεν ανανεώνεις παίκτες από μία μόνο νίκη, αντίστοιχα δεν διώχνεις μετά από μία ήττα. Η συνολική εικόνα Πέλκα-Κάμπος φέτος είναι θετική.
Ντιμ, τα ματς δεν ξεκίνησαν το Φλεβάρη.
Ο Κάμπος απ το καλοκαίρι ως το Γενάρη ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση μας και τακτικά άριστος.
Ναι, ΚΑΙ χασογκολης. Αλλά όλα τα άλλα τα έκανε.
Γνώμη μου παντα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ο Κάμπος απ το καλοκαίρι ως το Γενάρη ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση μας και τακτικά άριστος.
Γνώμη μου παντα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και όμως ρειν αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, η χσσογκολιαση. Αλλά είναι μορφή ο πουστης
Ο Καμπος κακος ποδοσφαιρστης δεν ειναι. Το θεμα για μενα ειναι οτι δεν ειναι εξτρεμ, ειναι χαφ για ενα 4-4-2. Ή ακομα για ολη την πλευρα σε ενα 3-5-2. Στο 4-3-3 θελεις καποιον πιο δημιουργικο και πιο αποτελεσματικο.
Γιατι πριν ηταν καλος?? Εκτος απο 3-4 σχετικα καλες εμφανισεις δε θυμαμαι εγω να εχει ενα καλο μηνα. Η χασογκολιαση ειναι τεραστιο μειονεκτημα για εξτρεμ ρεινrainmaker έγραψε:Ντιμ, τα ματς δεν ξεκίνησαν το Φλεβάρη.
Γνώμη μου παντα
Ναι δε διαφωνώ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παίζει άσχημα.
Σε κάθε περίπτωση έχω εκφράσει κι εγώ την επιθυμία μου να έρθει ένα αρχιδατη εξτρέμ που θα τον καταστήσει παγκιτη.
Τότε θα θεωρώ ότι είμαστε σούπερ μπροστα
Σε κάθε περίπτωση έχω εκφράσει κι εγώ την επιθυμία μου να έρθει ένα αρχιδατη εξτρέμ που θα τον καταστήσει παγκιτη.
Τότε θα θεωρώ ότι είμαστε σούπερ μπροστα