Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ, 14/5,20:30, Nova & Paokmania Web Radio
- Notorious4
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ, 14/5,20:30, Nova & Paokmania Web Radio
Στα περισσότερα derby τον Ίβιτς τον έχουν κάνει outplay για πλάκα.Πίεση ψηλά και η ομάδα παθαίνει black out ευτυχώς υπερτερούμε σε φυσική κατάσταση και δεν μπορούν μετά τα πρώτα 20 λεπτά να μας πιέσουν.
- ΑποστόληςΑ
Λογικά Κάτσε αντί Πέλκα στο ημίχρονο και πάμε για ανατροπή!!!!!
FORZA ΠΑΟΚ!!!
FORZA ΠΑΟΚ!!!
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.vs40 έγραψε:Δεν κατάλαβα πραγματικά γιατί δεν εχουμε Πέλκα αριστερά, Τζαλμά δεξιά και Μπίσεσβαρ στο 10.
gman και blackfox 2 βδομάδες από μένα
Κανονιστε και οι υπόλοιποι να συνεχίσετε έτσι
Κανονιστε και οι υπόλοιποι να συνεχίσετε έτσι
Τα κουφά του Ίβιτς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακριβώς.vs40 έγραψε:Δεν κατάλαβα πραγματικά γιατί δεν εχουμε Πέλκα αριστερά, Τζαλμά δεξιά και Μπίσεσβαρ στο 10.
Βάσει ευκαιριών δίκαιο το σκορ ημιχρόνου.κλασσικα κακό ξεκίνημα αλλά στο β θα το γυρίσουμε σίγουρα.
Το οφ σαιντ του τελικού θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά.
Θέλω Ενρίκε αντί Πέλκα.ο Μάτος και να κλάσει στο β θα φάει δεύτερη κίτρινη
Το οφ σαιντ του τελικού θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά.
Θέλω Ενρίκε αντί Πέλκα.ο Μάτος και να κλάσει στο β θα φάει δεύτερη κίτρινη
Ο Τσίμιροτ ΠΑΛΙ ανύπαρκτος σε ντέρμπι.
Καλός χρυσός, αλλά ήρθε η ώρα που η ομάδα τον έχει ξεπεράσει.
για το πρωτο ημιχρονο μια λαμπαδα για την τερματοφυλακαρα που λεγεται γλυκος και στο δευτερο παμε για την ανατροπη.
Γιατί όταν παίζαμε έτσι, είχαμε αεροδιαδρομους στην άμυνα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακριβώς.vs40 έγραψε:Δεν κατάλαβα πραγματικά γιατί δεν εχουμε Πέλκα αριστερά, Τζαλμά δεξιά και Μπίσεσβαρ στο 10.
- navigator11
Με βάση την εικόνα των πρώτων 45 λεπτών μιας σειράς 6 αγώνων, ΕΞΙ, σου φαίνεται πιθανό το σενάριο συνδιαλλαγής ανάμεσα στα αφεντικά των δυο ομάδων σχετικά με το κύπελλο και την πρωτιά στα πλέι οφφς! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, λοιπόν. Αυτό υπονόησες!Μας προτρεψες να ποντάρουμε και τα σπίτια μας ...blackfox έγραψε:navigator11 έγραψε:Moko έγραψε:Οποιος ξερει να κοουτσαρει καλυτερα να στειλει βιογραφικο για την θεση του προπονητη, οταν κανουμε την ανατροπη να δω τι θα λετε
Και να μην την κάνουμε την ανατροπή, και να χάσουμε ακόμα, είναι τεράστιο ξεφτιλίκι αυτά που γράφονται ...
Συγχαρητήρια, λοιπόν, εκ των προτέρων, εφόσον πάει το ματς με βάση όσα προέβλεψαν κάποιοι και δικαιωθούν!
με βαση την εικονα του ματς αυτο μου φαινετε..δεν θα κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου..μονο σε εμενα μου ειναι τοσο εμφανες?
- Παλαιολόγος
danirfle δεν θα ξεκινουσα ποτε τετοιο σχημα,διακοσιες φορες το ιδιο εργο εχει δει και επιμενει,ελεος δηλ.
θα με πεις ποιους αθλητικους παιχτες εχει στον παγκο,ε εστω τον κατσε,πας για το μηδεν μηδεν και αμα κανεις ενα γκολ τις 4,5 ευκαιριες που θα δημιουργησεις φευγεις.τωρα παλι μας εχουν γλεντησει πισω.
εννοειται οι αλλαγες γινονται αμεσα αν βλεπεις πως η ομαδα μπαζει
ομαδα που τρωει 3 κλασικες σε 15 λεπτα και 4 στο συνολο,χανει 0-1
και δεν κανει μιση φαησ μπροστα φυσικα θελει σαρωτικες αλλαγες και γρηγορα,ευτυχως ηταν ο γλυκος σημερα
και ο κλωναριδης στον ημιτελικο μια φορα
παντως 3 δεν χρειαζοντουσαν,μια δυο και βλεπεις
γιατι να μην κανεις γρηγορα αλλαγη αν βλεπεις πως ειναι χαλια το σχημα σου και καποιοι παιχτες απλα δεν; απο εγωισμο;ο mister τελειος εισαι;(δεν το λεω σε ενα εννοειται
)
θα με πεις ποιους αθλητικους παιχτες εχει στον παγκο,ε εστω τον κατσε,πας για το μηδεν μηδεν και αμα κανεις ενα γκολ τις 4,5 ευκαιριες που θα δημιουργησεις φευγεις.τωρα παλι μας εχουν γλεντησει πισω.
εννοειται οι αλλαγες γινονται αμεσα αν βλεπεις πως η ομαδα μπαζει
ομαδα που τρωει 3 κλασικες σε 15 λεπτα και 4 στο συνολο,χανει 0-1
και δεν κανει μιση φαησ μπροστα φυσικα θελει σαρωτικες αλλαγες και γρηγορα,ευτυχως ηταν ο γλυκος σημερα
και ο κλωναριδης στον ημιτελικο μια φορα
παντως 3 δεν χρειαζοντουσαν,μια δυο και βλεπεις
γιατι να μην κανεις γρηγορα αλλαγη αν βλεπεις πως ειναι χαλια το σχημα σου και καποιοι παιχτες απλα δεν; απο εγωισμο;ο mister τελειος εισαι;(δεν το λεω σε ενα εννοειται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 14 Μάιος 2017, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η ομάδα ξεπέρασε τον τσίμιροτ?Al Bandy έγραψε:Ο Τσίμιροτ ΠΑΛΙ ανύπαρκτος σε ντέρμπι.
τη μπάλα τετράγωνη τη βλέπεις μάλλον φίλε
Λαθος φιλε μου σαν κυπελλουχοι μπαινουμε στην 3 προκριματικη φαση του Γιουραπα.potamda έγραψε:στο europa πλέι-οφ και στο champions τρίτο προκριματικόxpan έγραψε:ξέρουμε σε ποια φάση μπαίνει στο europa ο ΠΑΟΚ ως κυπελλουχος και σε ποια φάση μπαινει ως πρώτος στα πλαυ οφ στο champion ;
Πραγμα που σημαινει πως οτι και να γινει στα πλει-οφ θα ξεκινησουμε στην 3η προκριματικη φαση ειτε του τσαμπιονς λιγκ ειτε του Γιουροπα λιγκ.
Κερδίσουμε δεν κερδίσουμε, θέλω να πω ότι έχω βαρεθεί να βλέπω να μπαίνει η ομάδα στην έδρα μας μέσα στα μεγάλα παιχνίδια ψαρωμένη..για να μην πω κάτι άλλο
Κι αυτό με πολλούς προπονητές και πολλούς παίκτες διαφορετικούς..σταθερά ελιναι τα τσιμεντα εκεί και κάποια άλλα πράματα.. δεν μπορώ να δώσω εξήγηση σοβαρή..με απογοητεύει κάθε φορά που το βλέπω
Από την άλλη ταυτόχρονα έχουμε την ποιότητα να τα γυρίζουμε αυτά τα παιχνίδια, αλλά τι θέμα υπάρχει..
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
Κι αυτό με πολλούς προπονητές και πολλούς παίκτες διαφορετικούς..σταθερά ελιναι τα τσιμεντα εκεί και κάποια άλλα πράματα.. δεν μπορώ να δώσω εξήγηση σοβαρή..με απογοητεύει κάθε φορά που το βλέπω
Από την άλλη ταυτόχρονα έχουμε την ποιότητα να τα γυρίζουμε αυτά τα παιχνίδια, αλλά τι θέμα υπάρχει..
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ