Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ, 14/5,20:30, Nova & Paokmania Web Radio
- Παλαιολόγος
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ, 14/5,20:30, Nova & Paokmania Web Radio
ο ματος καλυτερα αλλαγη,τον ψαχνει ο διαιτητης για καρτες
Εγω ακουσα το επαιξε διπλο ημιχρονο ο Σαββιδηςblackfox έγραψε:εγω προτιμώ το τσουλου...κριμα για τον κοσμο...ντρεπομαι...ευχομαι να εχω αδικο και να νικησουμε....μου φαίνεται οτι δεν θελουμε να κερδισουμε..CCCP έγραψε:Εγω ειχα πει απο πριν οτι θελω το κυπελο και να τα χεσω τα πλαυ οφφ του ΤΣ Λ, και στο υποθετικο παπαροσεναριο ανταλαγης ευχαριστημενος ειμαι παντως
ΦΤΑΝΕΙ
Ο χιμένεθ πολύ όμορφα κατέβασε 4 χαφ με μάνταλο αριστερα έκλεισε μάτος οπότε πάς μόνοπατα αριστερα.
Ο πέλκας δεν ΥΠΑΡΧΕΙ
Ο πέλκας δεν ΥΠΑΡΧΕΙ
- navigator11
Moko έγραψε:Οποιος ξερει να κοουτσαρει καλυτερα να στειλει βιογραφικο για την θεση του προπονητη, οταν κανουμε την ανατροπη να δω τι θα λετε
Και να μην την κάνουμε την ανατροπή, και να χάσουμε ακόμα, είναι τεράστιο ξεφτιλίκι αυτά που γράφονται ...
Συγχαρητήρια, λοιπόν, εκ των προτέρων, εφόσον πάει το ματς με βάση όσα προέβλεψαν κάποιοι και δικαιωθούν!
- ΑποστόληςΑ
- Παλαιολόγος
βρε αφηστε τις ιστοριες τωρα
ξεφτιλικι ειναι να λες πως ειναι στημενοι,οχι μονο ξεφτιλικι αλλα αθλιοτητα
το να λες τα αυτονοητα για το πως παιζει η ομαδα και τα προβληματα που εμφανιζει και οχι μαλιστα κατοπιν εορτης δεν ειναι ξεφτιλικι,αυτονοητο ειναι κριτικη .τον χαζο καποιος δηλ πρεπει να κανει να μην βλεπει αυτο που βλεπει σε τοσα ντερμπι; χειροκροτητης να ναι;ελεος πια!
το να λες τα αυτονοητα για το πως παιζει η ομαδα και τα προβληματα που εμφανιζει και οχι μαλιστα κατοπιν εορτης δεν ειναι ξεφτιλικι,αυτονοητο ειναι κριτικη .τον χαζο καποιος δηλ πρεπει να κανει να μην βλεπει αυτο που βλεπει σε τοσα ντερμπι; χειροκροτητης να ναι;ελεος πια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 14 Μάιος 2017, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το παραπονο μου στον Βλανταν ειναι το ιδιο απο την αρχη της χρονιας. Η αναπτυξη απο πισω και μεσω του κεντρου πολυ απλα δεν ειναι αρκετα καλη.
Θελουμε σαν ομαδα πολυ βελτιωση στο οργανομενο παιχνιδι. Καλα τα αποτελεσματα με κατι λιμα αλλα στα δυσκολα δεν υπαρχει η οργανομενη αναπτυξη που πρεπει ακομα και οταν υπαρχει χωρος και χρονος. Εγω "οργανωμενη" ομαδα επιθετικα και σχεδιο επιθεσης και αναπτυξης δε βλεπω. Οπως και δεν εχω δει σε κανενα δυσκολο ματς φετος.
Θελουμε σαν ομαδα πολυ βελτιωση στο οργανομενο παιχνιδι. Καλα τα αποτελεσματα με κατι λιμα αλλα στα δυσκολα δεν υπαρχει η οργανομενη αναπτυξη που πρεπει ακομα και οταν υπαρχει χωρος και χρονος. Εγω "οργανωμενη" ομαδα επιθετικα και σχεδιο επιθεσης και αναπτυξης δε βλεπω. Οπως και δεν εχω δει σε κανενα δυσκολο ματς φετος.
- ΑποστόληςΑ
Από δεξιά έχουμε Πέλκα, Matos και Campos και αριστερά μόνο; ο Biseswar.
navigator11 έγραψε:Moko έγραψε:Οποιος ξερει να κοουτσαρει καλυτερα να στειλει βιογραφικο για την θεση του προπονητη, οταν κανουμε την ανατροπη να δω τι θα λετε
Και να μην την κάνουμε την ανατροπή, και να χάσουμε ακόμα, είναι τεράστιο ξεφτιλίκι αυτά που γράφονται ...
Συγχαρητήρια, λοιπόν, εκ των προτέρων, εφόσον πάει το ματς με βάση όσα προέβλεψαν κάποιοι και δικαιωθούν!
με βαση την εικονα του ματς αυτο μου φαινετε..δεν θα κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου..μονο σε εμενα μου ειναι τοσο εμφανες?
Θα το γυρίσουμε.
Τώρα όσο για τους στημένους,να φύγετε να πάτε αλλού.
Τώρα όσο για τους στημένους,να φύγετε να πάτε αλλού.
- navigator11
Παλαιολόγος έγραψε:βρε αφηστε τις ιστοριες τωρα
το να λες τα αυτονοητα για το πως παιζει η ομαδα και τα προβληματα που εμφανιζει και οχι μαλιστα κατοπιν εορτης δεν ειναι ξεφτιλικι,αυτονοητο ειναι κριτικη .
Μας τα έγραψες! Τα κατανοήσαμε. Είναι κάκιστος στο κοουτσαρισμα ο προπονητής. Μετά το τέλος του αγώνα θα επιληφθούμε ...
Σήμερα έχουμε 2 δεκάρια, και αντί ένας να παίξει τη θέση αυτήν, την πέζει ο Τζαλμά
.
Ενώ ο Τζαλμά μπορεί να απειλήσει απο τα εξτρέμ. Ο Πέλκας δεξιά είναι αρνητικός. Στις πλευρές μόνο η αριστερη του πάει. Δεν κατάλαβα πραγματικά γιατί δεν εχουμε Πέλκα αριστερά, Τζαλμά δεξιά και Μπίσεσβαρ στο 10.
Ενώ ο Τζαλμά μπορεί να απειλήσει απο τα εξτρέμ. Ο Πέλκας δεξιά είναι αρνητικός. Στις πλευρές μόνο η αριστερη του πάει. Δεν κατάλαβα πραγματικά γιατί δεν εχουμε Πέλκα αριστερά, Τζαλμά δεξιά και Μπίσεσβαρ στο 10.
Σακχοφ. Η αιτία γι αυτή την εικόνα. Μεγάλη υπόθεση ο παιχταράς.
αυτοί που αφήνετε υπονοούμενα για στημένα είσαι το λιγότερο άθλιοι
ρε παλαιολόγε, αν έκανες αλλαγές, θα είχες κάνει και τις 3 μέχρι το ημίχρονο
κάνιας και τσίμιροτ σε πολύ κακή μέρα
ρε παλαιολόγε, αν έκανες αλλαγές, θα είχες κάνει και τις 3 μέχρι το ημίχρονο
κάνιας και τσίμιροτ σε πολύ κακή μέρα