Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Ωραια λογικη....δηλαδη να τους αφησουμε να περνανε οτι γουσταρουν....Να πετανε λασπη χωρις απαντηση?..
Εαν αυτο που εκανε ο ενας,το καναμε ΟΛΟΙ,να εβλεπες πως θα αντιμετωπιζαν τον ΠΑΟΚ....
Εαν αυτο που εκανε ο ενας,το καναμε ΟΛΟΙ,να εβλεπες πως θα αντιμετωπιζαν τον ΠΑΟΚ....
giannina4 έγραψε:μα 30 φορες?και ψαχνεις να βρεις ποιος δουλευει εκει?και θα κανεις και ταγκ? χαρη τους εκανες που ποσταρες και μια φορα, οχι 30.τι να σου πω, αμα το κανεις απο βαρεμαρα οκ, αλλα τετοια επιμονη για τοσο χαζο λογο μου φαινεται ανεξηγητη.δε θα αλλαξεις τον τροπο που λειτουργουν τα ΜΜΕ ουτε τα (συγκεκριμενα) ανθρωπινα μυαλα μεσω του disqus. get used to it.
Αν δεν προσπαθήσεις να το κάνεις ενεργά, γενικότερα τίποτα δεν αλλάζει...Δυστυχώς αλλά ρεαλιστικότατα...

Επιπλέον, αν εσύ προσωπικά έχεις συνηθίσει το μοιρολατρικό "σφάξε με αγά μου να αγιάσω", τότε μην προτρέπεις και τους άλλους να κάνουν το ίδιο...Είναι τουλάχιστον (και πολύ sic) U N F A I R !!!!

αυτο που ανεβασα ήταν ακριβώς αυτό και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του όταν το δει, ενω έχει ακούσει/διαβασει περι στημένων, 3 μετρων οφσαϊντ κτλ κτλ. (επισης ο επόπτης μολιες διαβάζω ότι παραιτήθηκε για λίγους ευθιξίας, ο...στημένος όπως πήγαν να μας περάσουν, πολλοί)
και όλη η ουσία είναι σε αυτό που λενε πιο πάνω τα παιδιά, η απάθεια δεν βοηθάει σε τίποτα.
και ΔΕΝ έδωσε, επίσης, αυτό:
και όλη η ουσία είναι σε αυτό που λενε πιο πάνω τα παιδιά, η απάθεια δεν βοηθάει σε τίποτα.
Ωπ!......
Τι εχουμε εδω?....Παραιτηθηκε ο ....."στημενος"?....
Τελικα,μαλλον,δεν ηταν στηνεμος!...
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ.....ΑΛΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ!!!
Τι εχουμε εδω?....Παραιτηθηκε ο ....."στημενος"?....
Τελικα,μαλλον,δεν ηταν στηνεμος!...
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ.....ΑΛΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ!!!
mpafos4 έγραψε:Ωραια λογικη....δηλαδη να τους αφησουμε να περνανε οτι γουσταρουν....Να πετανε λασπη χωρις απαντηση?..
οτι γουσταρουν περνανε,ανεκαθεν.το θεμα ειναι να κοντραρεις οταν πρεπει, τωρα τζαμπα ταλαιπωρειται θεωρω ο k_geo.οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω, πιστευω καναδυο τυποι καθονται στα γραφεια του sdna και χαζογελανε μετρωντας τις φορες που στελνει.και να του το εγκρινουν σε καποια φαση, τι θα εχει επιτευχθει?οσοι λενε οτι ειναι 3 μετρα θα ξαναποσταρουν και θα ζητησουν συγγνωμη?μη γελιομαστε.για το (προσωπικο) γαμωτο δειχνει τετοια επιμονη, με 'γεια του με χαρα του, αλλα μη χανουμε και το νοημα.
//λαθος η παραιτηση του καλφογλου και δε μας συμφερει.επειδη ξερω απο αυτηκοο μαρτυρα οτι ειπωθηκε οπως ακριβως τα ειπε στη συνεντευξη 'αν ειναι τρια μετρα οφσαιντ,θα παραιτηθω', ειναι σαν να παραδεχεται οτι ειναι τρια μετρα.ναι εκανε λαθος στη φαση αλλα μην τρελαθουμε κιολας, αντιθετη κινηση εκαναν, χανονται τετοιες οριακες φασεις.
εχει συνεντευξη ο ανθρωπος που τα λεει γιαννενα.
τεσπα. και κατι μητσιοι θα επρεπε να εχουν παραιτηθει αλλα τεινουν να γινουν διεθνεις...
οσον αφορα αυτο που λες για την επιμονη μου, σε χαλαει να κανω το μαλκα εγω; δεν καταννοω τον προβληματισμο σου και τις..νουθεσιες.
τεσπα. και κατι μητσιοι θα επρεπε να εχουν παραιτηθει αλλα τεινουν να γινουν διεθνεις...
οσον αφορα αυτο που λες για την επιμονη μου, σε χαλαει να κανω το μαλκα εγω; δεν καταννοω τον προβληματισμο σου και τις..νουθεσιες.
Επειδη συμφωνουμε πως περνανε οτι γουσταρουν και επειδη,επισης φανταζομαι,συμφωνουμε πως αυτο πρεπει να σταματησει,τουλαχιστον οσον αφορα την ομαδα μας,θα το ξαναπω,εαν το κανουμε ολοι....θα κοπει το γελιο σε οσους χασκογελουν τωρα!
φιλικα σ'το λεω ,γιατι φαινεται να χαλιεσαι και μαλιστα για εναν κλαδο που δεν αξιζει να ασχοληθεις για πανω απο 5 δευτερολεπτα.εχουμε ολοκληρο πολεμο μπροστα, δεν ειναι θεματα αυτα να σπαταλαμε χρονο και διαθεση.
//μου το ειχε πει ο θανος που ηταν επιπροσθετος ,πριν τη συνεντευξη, οτι ειχε γινει ετσι η κουβεντα.
//μου το ειχε πει ο θανος που ηταν επιπροσθετος ,πριν τη συνεντευξη, οτι ειχε γινει ετσι η κουβεντα.
mpafos4 έγραψε:Επειδη συμφωνουμε πως περνανε οτι γουσταρουν και επειδη,επισης φανταζομαι,συμφωνουμε πως αυτο πρεπει να σταματησει,τουλαχιστον οσον αφορα την ομαδα μας,θα το ξαναπω,εαν το κανουμε ολοι....θα κοπει το γελιο σε οσους χασκογελουν τωρα!
Δυστυχώς έτσι είναι
giannina4 έγραψε:τετοιο ντεμαραζ επαναλαμβανομενων ποσταρισματων δεν εχουμε κανει σε αλλα κι αλλα σαιτ που μας εχουν κανει οργανωμενο πολεμο και μαλιστα εχουν πετυχει τιμωριες μας, τωρα γκρινιαζουμε για μεσο που πληρωνε ,και ισως ακομα και τωρα πληρωνει, χορηγια ο ιβαν?
καποια αποδειξη εχουμε?η τα κλασσικα?
επειδη δεν ξερω ρωταω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 12 Μάιος 2017, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giannina4 έγραψε:φιλικα σ'το λεω ,γιατι φαινεται να χαλιεσαι και μαλιστα για εναν κλαδο που δεν αξιζει να ασχοληθεις για πανω απο 5 δευτερολεπτα.εχουμε ολοκληρο πολεμο μπροστα, δεν ειναι θεματα αυτα να σπαταλαμε χρονο και διαθεση.
πολεμο εχουμε το ξερω. σε πολλα επιπεδα. και στον πολεμο ο ωχαδερφισμος δεν βοηθησε ποτε. δε συνεχιζω να ...απολογουμαι για την επιμονη μου! αν ειναι δυνατον!
και το απογευμα στο συνδεσμο θα ειμαι για να κουβεντιασουμε για τον "πολεμο" που λες. δεν καταλαβαινω τι προτεινεις εν τελει ή απλα λες για να λες...
υγ: θα ηθελα να δω μια ανακοινωση της παε ή εστω "ανεπισημα" απο κυρ κυρ που θα λεει οτι αναμενουμε να δουμε την ιδια ευθιξια σε μητσιους, αρετοπουλους, παπαδες,καλογερόπουλους κτλ κτλ κτλ...
barlow4 έγραψε:giannina4 έγραψε:τετοιο ντεμαραζ επαναλαμβανομενων ποσταρισματων δεν εχουμε κανει σε αλλα κι αλλα σαιτ που μας εχουν κανει οργανωμενο πολεμο και μαλιστα εχουν πετυχει τιμωριες μας, τωρα γκρινιαζουμε για μεσο που πληρωνε ,και ισως ακομα και τωρα πληρωνει, χορηγια ο ιβαν?
καποια αποδειξη εχουμε?η τα κλασσικα?
επειδη δεν ξερω ρωταω.

giannina4 έγραψε:φιλικα σ'το λεω ,γιατι φαινεται να χαλιεσαι και μαλιστα για εναν κλαδο που δεν αξιζει να ασχοληθεις για πανω απο 5 δευτερολεπτα.εχουμε ολοκληρο πολεμο μπροστα, δεν ειναι θεματα αυτα να σπαταλαμε χρονο και διαθεση.
μου το ειχε πει ο θανος που ηταν επιπροσθετος ,πριν τη συνεντευξη, οτι ειχε γινει ετσι η κουβεντα.
Μάλιστα...Η επιμονή σου στην απάθεια και τον ωχαδερφισμό σπάει κόκαλα...

Υ.Γ. Με μεγαλύτερο όπλο τα ΜΜΑποβλάκωσης έχουν κερδηθεί οι περισσότεροι πόλεμοι...Αιματηροί ή/και όχι...

Κατ αρχας, μπράβο kgeo για την υπομονή και επιμονή.
Κατά δευτερον, υπάρχει κανεις που να εχει κατάλληλο λογισμικό ώστε να παρουσιάσει στιγμιότυπα από τη στιγμή που δείχνει ο kgeo αλλά και λίγα ΔΕΚΑΤΑ μετά ώστε να φανεί πόσο οριακά ήταν;
Αφού γίνει αυτό, ας κάνουμε λίγο αγώνα να κοινοποιηθεί το αποτέλεσμα π θα δείχνει τη φοβερή και τρομερή... Σφαγη
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Κατά δευτερον, υπάρχει κανεις που να εχει κατάλληλο λογισμικό ώστε να παρουσιάσει στιγμιότυπα από τη στιγμή που δείχνει ο kgeo αλλά και λίγα ΔΕΚΑΤΑ μετά ώστε να φανεί πόσο οριακά ήταν;
Αφού γίνει αυτό, ας κάνουμε λίγο αγώνα να κοινοποιηθεί το αποτέλεσμα π θα δείχνει τη φοβερή και τρομερή... Σφαγη
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
rainmaker έγραψε:Κατ αρχας, μπράβο kgeo για την υπομονή και επιμονή.
+++++++++++ όσα θέλεις K_geo!!!!