Α Ν Α Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε ... ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ... "Κ Υ Ρ Ι Ο Ι" !!!!
Υ.Γ.
Θα μιλήσει ο αυγουλομάτης, κρίνοντας τα δολοφονικά επεισόδια των πιθηκοειδών υπανθρωπαρίων της τρούμπας?
Να σαι καλά αδερφέ . Θα ήταν καλό άμα γίνεται να μαθαίναμε το ποσό που θα δώσει ο Κατσαρης-Τσαλοπουκος και τον πόσο βοήθειας του Ιβάν για να είχαμε ναι ξεκάθαρη εικόνα. Ελπίζω να είναι καλό το ποσό.HOOL4IGAN έγραψε:Πήγαμε πέρσι να αλλάξουμε τον Γκαρά και δεν μας βγήκε, φέτος δεν αλλάζουν οι λίμπερο ή μάλλον πιο σωστά δε νομίζω ότι θα κινηθούν για λίμπερο... Αν λέμε τώρα εγώ προσωπικά τον looser γαυροΣτεφάνου δεν τον θέλω με την καμία...
ΑΔΕΡΦΕ Βασίλη ελπίζεις από τον Σαββίδη δηλαδή δεν είναι σίγουρος;;; Να είσαι σίγουρος λοιπόν... Θα βοηθήσει αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε κάποιον παίκτη με 400.000...![]()
Κατά τα άλλα δεν έχω να συμπληρώσω κάτι πάνω στο σχόλιό σου είσαι ωραίος![]()
![]()
δυστυχωςabg12d34 έγραψε:οι συνδεσμοι ρε παιδες ποτε βγαζουν την ανακοινωση ....
για την αλλαγη του προπονητη τα εισιτήρια τον προεδρο κλπ κλπ
ξερει κανεις??
Ελπίζω να βγάλουν, έστω κι αργά...abg12d34 έγραψε:οι συνδεσμοι ρε παιδες ποτε βγαζουν την ανακοινωση ....
για την αλλαγη του προπονητη τα εισιτήρια τον προεδρο κλπ κλπ
ξερει κανεις??
Εύχομαι να γίνει έστω κι αυτό που λέει ο πιλότος, αποδεικνύοντας επιτέλους έμπρακτα ότι και άντρες είναι και Π.Α.Ο.Κ.τσήδες..." Άιντε μπακαλούμ"...pilotos έγραψε:ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ συμπεριφορά θα είναι να πουν μόνο.
Στηρίζουμε το βόλεϊ μαζικά και αγοράζουμε διάρκειας.
SM-G935F
Descartes έγραψε: Όπως έγραψα και μερικές σελίδες πίσω, πιστεύω οτι θα ήταν ιδανικό να μη θυσιάζαμε θέση ξένου για τον πασαδόρο, αν δεν είμαστε έτοιμοι να φέρουμε κάτι εξαιρετικό απο το εξωτερικό που μπορεί να κάνει παγματικά τη διαφορά. Αν όντως θέλουμε διάκριση στην Ευρώπη, τότε ίσως πρέπει να προσεγγίσουμε κάποιο μεγάλο όνομα απο το εξωτεριό στη συγκεκριμένη θέση. Όπως ξαναέγραψα και φέτος και πέρσι ο Φιλίποφ δεν δείχνει ανάλογα στοιχεία με τη φήμη και το ταλέντο του, και φαίνεται οτι δεν έχει πείσει ούτε τους εχθρούς, που τον πίστεψαν. Είναι ταλαντούχος, αλλά δεν εξελίχθηκε, επίσης είχα διαβάσει στην αρχή της σεζόν, οτι είχε σοβαρό πρόβλημα στη μέση και οτι χρειαζόταν επέμβαση, η οποία δεν έγινε. Τελικά έχασε τη θέση του βασικού απο το Στιβαχτή. Έλληνας στη θέση του πασαδόρου βέβαια σημαίνει ακόμη μια θέση ξένου για τις υπόλοιπες.
Ο Στεφάνου έχει την ίδια ηλικία με τον Γκαρά. Ο Γκαράς είναι καλύτερος, ειδικά με τις εμφανίσεις του στους τελικούς των Play Off.
![]()
![]()
![]()
Για τα επεισόδια στο "εξοχικό" μας, εκεί που πήγαμε για Σ/Κ και καρφώσαμε κάτι δαφνο(τσι)μπουκωμέν@ εφηβάκια, στέλνοντας τα κλαμένα και γ@μημέν@ στις μανάδες τους, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΩΞΗ ο κύριος εισαγγελεύς, ο οποίος μάλιστα έστειλε σούμπιτους μετά τον αγώνα δύο ανθρώπους του για να καταγράψουν όλες τις ζημίες?
Α Ν Α Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε ... ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ... "Κ Υ Ρ Ι Ο Ι" !!!!![]()
![]()
Υ.Γ.
Θα μιλήσει ο αυγουλομάτης, κρίνοντας τα δολοφονικά επεισόδια των πιθηκοειδών υπανθρωπαρίων της τρούμπας?