Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από sic-4 »

ωπα... μην τα μπερδευεις... δεν λεω για την πεζογεφυρα... κι εκει μαλακιες εγιναν αλλα εκει πρωτα απο ολα φταινε οι μπατσοι που το αφησαν αφυλαχτο. Και αγωνας μπριτζ συνταξιουχων να ηταν δεν αφηνεις αφυλακτη λωριδα επικοινωνιας των δυο πεταλων.

Στα αλλα στον αγωνιστικο χωρο ομως, η μαλακια ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ιδιως γνωριζοντας ποσο μας αγαπανε ολοι και ιδιως γνωριζοντας οτι υποτιθεται πως κανουμε εναν γαμημενο αγωνα για καθαρση και ζηταμε μειωση βαθμων της εο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

K_geo έγραψε:νομιζω οτι οι καμερες που καταγραφαν, η εκθεσεις κτλ λενε για ωρα που εγιναν.
Το κρίσιμο στοιχείο που θα καθορίσει αν ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών είναι το πώς θα αξιολογήσει συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεται στην έκθεση του παρατηρητή. Ότι στις 20:44 υπήρξε "είσοδος φιλάθλων του ΠΑΟΚ από σπασμένη πόρτα στην 117 θύρα και συμπλοκή με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη συμπλοκή είχαμε ρίψη διάφορων αντικειμένων, τα οποία, όπως παρατήρησα μετά, ήταν σπασμένα τούβλα ή κομμάτι από σπασμένα είδη υγιεινής".
Αυτος μπορει να ειδε τα τουβλα που επεσαν στις 19:00 αλλα για διαβασε καλα και πες τι συμπερασμα βγαζει ενας ασχετος; Οτι στις 20:44 μπουκαραν ΠΑΟΚτσηδες και πεταξαν τουβλα. Αντε απεδειξε οτι δεν εισαι ελεφαντας τωρα.
Αν δεν ειχες πεταξει τουβλο στις 7 δεν θα μπορουσε να πει οτι το πεταξες στις 9. Τωρα που βρεθηκε το τουβλο προχειρο μπροστα του, βουτυρο στο ψωμι του
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

K_geo έγραψε:τωρα sic θες απαντηση;

μπεσα, αυτο που λες δε γινεται, ετσι ευκολα τουλαχιστον.

διαχρονικα τα μεγαλυτερα μας μπαχαλα ηταν με τα χανουμια.

Δεν γινεται ευκολα; Ε ας ζοριστουμε λιγο...
Εγω προσωπικα, κανενα μπαχαλο με κανενα χανουμι δεν ειχα... Ουτε εσυ υποθετω. Τις βεντετες τους αυτοι που δεν εχουν σχεση με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ας τις κρατησουν για τις παρεες τους.

Δεν γινεται ευκολα; Θελεις να το δοκιμασουμε; Σαν PAOKmania. Να βρουμε το AEKmania και να αρχισουμε μια κουβεντα με τα παιδια εκει με σκοπο του χρονου στο μεταξυ μας να τους καλεσουμε στην 5 ή στην 6 ξερω γω να δουμε το ματς παρεα. Ειμαι σιγουρος πως μπορουμε να το καταφερουμε αν το ξεκινησουμε. Πιο ευκολο δηλαδη ειναι να σπασουμε ο ενας το κεφαλι του αλλου;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

K_geo έγραψε: προσωπικα θα ηθελα να δω την παε να κανει καταγγελια προς τις αστυνομικες διευθυνσεις, τους αρμοδιους για τα μετρα ταξης κτλ κτλ. στα ισα το λεω.
Να ειμαστε καθαροι geo. Ναι, για την γεφυρα συμφωνω σε αυτο που λες. Να κινηθει η ΠΑΕ εναντιον ολων αυτων που αναφερεις και ειναι υπευθυνοι. Για τον αγωνιστικο χωρο, απ'οσα ειδα, υπευθυνοι ειμαστε εμεις δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τεσπα. ας δουμε τι και πως θα γινει πρωτα.

η ουσια ειναι οτι πρεπει συνεχως να εχουμε στο νου μας 2 πραγματα.

1) ο ΠΑΟΚ δυναμώνει κάθε μερα και περισσότερο
2) για αυτόν τον λόγο, το κατεστημένο μας έχει στη γωνία απο τη μία αλλά και προσπαθεί να μας "λερώσει" απο την άλλη.

ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κατανοώ πως η συζήτηση αυτή αφορά σε ένα πολύ πιο διαχρονικό και σημαντικό ζήτημα από το τι συνέβη στον Βόλο! Να γίνουν προσπάθειες από την παε να σημειωθεί πρόοδος στο ζήτημα συμπεριφορών, που αμαυρώνουν την εικόνα της συντριπτικής πλειονότητας του κόσμου μας και έχουν επιπτώσεις και στο αγωνιστικό! Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας σώφρων νους με κάτι τέτοιο!

Βλέποντας το τι έχει ακολουθήσει του Σαββάτου, ζούμε ξεκάθαρα σκηνές απείρου κάλλους! Σοβαρά τώρα, είναι τόσο κραυγαλέο το τι επιχειρείται που, για εμένα, που έχω πολλάκις καταφερθεί ενάντια σε "λεβέντες" οπαδούς μας για ποικίλες μαλακίες στο πρόσφατο παρελθόν, αυτό το ζήτημα, ΣΗΜΕΡΑ, έχει ήσσονα σημασία! Κι έχει ήσσονα σημασία, διότι η υποκρισία και το θράσος της αντίπαλης, (βρ)ομοούσιας τριάδας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο! Ας καταλάβουμε ότι η λάσπη, που τρώμε, πολύ λίγο έχει να κάνει με τα της κάθαρσης και λοιπά παραμυθάκια της χαλιμάς! Βρισκόμαστε εν μέσω ενός ανίερου πολέμου, που είχε αποφασιστεί να ανοιχτεί σε βάρος του ΠΑΟΚ, έτσι εκτιμώ εγώ, πολύ πριν την 6η Μαΐου! Τώρα τα των αφορμών, ώστε να επισημοποιηθεί η ... μάχη, είναι ενδιαφέρουσα κουβέντα, δεν αμφιβάλλω! Το χρονικό σημείο είναι προδήλως ακατάλληλο, για εμένα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 11 Μάιος 2017, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:
K_geo έγραψε:τωρα sic θες απαντηση;

μπεσα, αυτο που λες δε γινεται, ετσι ευκολα τουλαχιστον.

διαχρονικα τα μεγαλυτερα μας μπαχαλα ηταν με τα χανουμια.

Δεν γινεται ευκολα; Ε ας ζοριστουμε λιγο...
Εγω προσωπικα, κανενα μπαχαλο με κανενα χανουμι δεν ειχα... Ουτε εσυ υποθετω. Τις βεντετες τους αυτοι που δεν εχουν σχεση με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ας τις κρατησουν για τις παρεες τους.

Δεν γινεται ευκολα; Θελεις να το δοκιμασουμε; Σαν PAOKmania. Να βρουμε το AEKmania και να αρχισουμε μια κουβεντα με τα παιδια εκει με σκοπο του χρονου στο μεταξυ μας να τους καλεσουμε στην 5 ή στην 6 ξερω γω να δουμε το ματς παρεα. Ειμαι σιγουρος πως μπορουμε να το καταφερουμε αν το ξεκινησουμε. Πιο ευκολο δηλαδη ειναι να σπασουμε ο ενας το κεφαλι του αλλου;
Έλα ρε sic...Σε παρακαλώ ρε αδερφέ...
Δηλαδή πιστεύεις πως το "κουλομάνια" (ή τα άλλα "χαβουζομάνια") θα είναι αντιστοίχου επιπέδου με το site μας???
Λογικά που το σκέφτομαι και μόνο που ακούω τι λένε πλέον κούλες, ζέλες και τραβελόγαυροι δεν στέκει...
Εξαιρέσεις φυσικά υπάρχουν παντού, αλλά προσωπικά εκτιμώ τόσες, που ίσα να επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
Κι ο κανόνας είναι πως οι οπαδοί των χαβουζοβοθρολιμανίσιων είναι πρόβατα που νομίζουν πως είναι λύκοι...
Και δεν μιλάω για τους στημένους "λύκους", έτσι? Αυτούς του "μεροκάματου του τρόμου", τους μπαχαλάκηδες... 8-)

Υ.Γ. Φυσικά και συμφωνώ με την άποψη σου ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά και να αναδομηθεί το οπαδικό μας κίνημα, να το ξέρεις, αλλά ο τρόπος που προτείνεις για ξεκίνημα μου ακούγεται σαν την μεγαλύτερη ουτοπία... ;)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

navigator11 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ, έχει ήσσονα σημασία! Κι έχει ήσσονα σημασία, διότι η υποκρισία και το θράσος της αντίπαλης, (βρ)ομοούσιας τριάδας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο!
Ακριβως για τον λογο που αναφερεις ΔΕΝ ειναι ησσονος σημασιας αλλα αντιθετως ειναι ακομα σημαντικοτερο κατω απο αυτες τις συνθηκες να παρουσιαζουμε οσο το δυνατον καθαροτερο προσωπο ωστε να μην δινουμε λαβες σε κανεναν απο αυτους που τις αναζητουν μανιωδως.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Οκ, καταλαβαινω πως ισως ακουγεται ουτοπικο αυτο που λεω...
Αλλα το οτι θεωρουμε ουτοπικο αυτο και ακρως φυσιολογικο το να σουλατσαρουν 4-5 ή 50 μεσα στο γηπεδο και να πετανε τουβλα, ε δεν ειναι και τοσο υγιες Goran. Παραστραβωσε ο γυαλος.. ας το παρουμε αλλιως
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγω παλι, σαν "χαβουζαιος" θα πω οτι κανεις λαθος

Απο κει και περα, το να μιλαμε για "επιπεδο" σε οπαδικο σαιτ το βρισκω τουλαχιστον...περιεργο
Ενα σαιτ που για εναν αγωνα ποδοσφαιρου η πλειοψηφια εδω μεσα εχει ευχηθει μεχρι και...θανατους
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ασκηθηκε πειθαρχικη διωξη μολις για εκτεταμενα επεισοδια.
Ακομα και ο Μιχελ κλήθηκε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θα περάσουμε ΟΜΟΡΦΑ!!!

:nairepaok:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Εγω βλεπω παντως να το ξεχναμε το ch.league για φετος..Θα βγαλουν ολο το αχτι τους
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

οι άλλοι μπορούν να συνεχίσουν ελεύθερα να δέρνουν ομάδες
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

κριμα που δεν ηταν 5 μετρα το οφσαιντ του Ενρικε.Απλα κριμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”