Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Ο καλαφάτης έστειλε επιστολή για το κύπελο στην παε η το σκέφτεται ακόμη.... Μπορεί βέβαια ναι είναι οπαδος μόνο στο βόλεϊ και στο γυναικείο ποδόσφαιρο
πολιτικα ανεφερα τι ειναι ο φασιστας.δε μιλησα ποδοσφαιρικα.αυτο που λες ειναι ο απολιτιστος κ δεν εχει να κανει ουτε με οπαδους,ουτε με συνδεσμους ουτε με φιλαθλους.προκειται για ζωα που προσβαλλουν κ το συνδεσμιακο κινημα κ τους φιλαθλους εν γενει.mpafos4 έγραψε:Oχι μονο....Φασιστας ειναι και αυτος που κανει οτι γουσταρει αδιαφορωντας για τους γυρω του!barlow4 έγραψε:φαντασμα, φασιστας ειναι αυτος που θεωρει οτι εξοντωνοτας τους αδυναμους εξασφαλιζει την ευημερια του.ειναι ξεκαθαρο.
η θεωρια που αναφερεις οτι ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται ειναι για τα ζωα ,οχι για τους ανθρωπους.
Οπως για παραδειγμα οι 250-300 μπαχαλακηδες,που βρισκοντας πατημα μεσα απο τους συνδεσμους,αμαυρωνουν την εικονα ενος ολοκληρου,περιφανου λαου!
και ομως, αν δεις το βιντεο αυτο, που ειναι απο τα καλυτερα σε ποιοτητα κτλ που βγηκαν, φαινεται αρκετα καθαρα το τι εγινε.nothu έγραψε:Τι ξυλο επεσε εκει πανω ρε μλκ...
δλδ το ποσες φορες ελεγαν οκ το κοβουμε αλλα για 2-3-4 που το συνεχιζαν δεν σταματουσε το μπαχαλο.
και κυριως, δες στο τελος τους μπατσους, να φρικαρεις. στο τελος; παρατηρησε τους σε ολη τη διαρκεια το τι κανουν...

πιο στημενα, πεθαινεις. τους αφησανε να βγαλουν ακρη μεταξυ τους. απιστευτα ελεεινοί.
και αν το καλοσκεφτεις τι να εκαναν; να αφηναν τα χανουμια να πετανε πυρσους στην κερκιδα μας απο τα 5 μετρα;
barlow δεν εχει καμμια σχεση σαν πολιτικη εννοια ο "φασιστας" με αυτο που περιγραφεις. Αλλο πραγμα ειναι η ζουγκλα, η επιβολη του δυνατου, η ανθρωπινη επεκτατικοτητα και αλλο πραγμα ειναι ο φασισμος (σαν πολιτικη εννοια) ο οποιος εχει χαρακτηριστικα του την βια, την απαγορευση και περιορισμο ελευθεριων δια νομου, την φυλετικη η εθνικη καθαροτητα, την εθνικη ανωτεροτητα. Να διαφωνουμε σε επιμερους θεματα ΟΚ αλλα μην λεμε κι οτι θελουμε.
sic4 "μεσιανισμος" δεν ειναι λιγο βαρυ ρε φιλε; δλδ δεν ειχα εγω τιποτα καλυτερο να κανω στην ζωη μου και μπηκα στο παοκμανια δηθεν να ξυπνησω τους πλανεμενους; αυτο εννοεις; φοβερο...επειδη ειπα οτι δεν με ενδιαφερουν τα εξωφυλλα αλλα μονο εαν οι αποψεις μου βοηθανε τον κοσμο να εκφρασθει;...
sic4 "μεσιανισμος" δεν ειναι λιγο βαρυ ρε φιλε; δλδ δεν ειχα εγω τιποτα καλυτερο να κανω στην ζωη μου και μπηκα στο παοκμανια δηθεν να ξυπνησω τους πλανεμενους; αυτο εννοεις; φοβερο...επειδη ειπα οτι δεν με ενδιαφερουν τα εξωφυλλα αλλα μονο εαν οι αποψεις μου βοηθανε τον κοσμο να εκφρασθει;...
- buffalobill4
η αληθεια ειναι οτι επεσε οπαδικο ξυλο παλιας σχολης. δεν το επικροτω φυσικα γιατι γι αυτο θα τιμωρηθουμε
για αυτο και οτι ειναι, πρεπει να ειναι εξω απο τα γηπεδα μπιλ. στο γηπεδο μεσα υπαρχει μονο ο ΠΑΟΚ.
απο την αλλη βεβαια, η χαρακτηριστικη απαθεια των μπατσων ωθησε πολλους στο να πανε προς την πανω θυρα για να μην ερθουν τα χανουμια στους οπαδους μας οπως φουστικα εκαναν και πετουσαν πυρσους κτλ. το οτι θα γινοντουσαν ντραβαλα απο εκεινο το σημειο και επειτα ηταν αναποφευκτο. ακομα και οπως ειπε ο γκοραν, αν υπηρχε (πχ παλια) ενας μαναβης με 30 παλικαρια εκει να...φυλανε το μερος, παλι ντραβαλα θα ειχαμε.
αναποφευκτο απο τη στιγμη που η αστυνομια επελεξε να αφησει το τοπ-επικινδυνο σημειο του γηπεδου χωρις φυλαξη (γιατι;
) και επισης καθυστερησε χαρακτηριστικα (ειδικα στα πρωτα 10 λεπτα που ηταν πολλοι λιγοι πανω στη γεφυρα) να επεμβει.
υγ: περα απο το αν θα υπαρχει τιμωρια κτλ για τον ΠΑΟΚ, θα πρεπει να υπαρχει παραδειγματικη τιμωρια και οσων σχεδιασαν αλλα και αποφασισαν για τα μετρα ταξης. που ηταν επιπεδου νηπιαγωγειου.
υγ2: δεν θα το ξεχασω ποτε στη ζωη μου. δεκα λεπτα φωναζα στο μπατσο απεναντι να πανε πανω ή θα εχουμε νεκρούς και αυτος με κοιτουσε λες και ημουν κανας εγκληματιας. ελεεινος.
απο την αλλη βεβαια, η χαρακτηριστικη απαθεια των μπατσων ωθησε πολλους στο να πανε προς την πανω θυρα για να μην ερθουν τα χανουμια στους οπαδους μας οπως φουστικα εκαναν και πετουσαν πυρσους κτλ. το οτι θα γινοντουσαν ντραβαλα απο εκεινο το σημειο και επειτα ηταν αναποφευκτο. ακομα και οπως ειπε ο γκοραν, αν υπηρχε (πχ παλια) ενας μαναβης με 30 παλικαρια εκει να...φυλανε το μερος, παλι ντραβαλα θα ειχαμε.
αναποφευκτο απο τη στιγμη που η αστυνομια επελεξε να αφησει το τοπ-επικινδυνο σημειο του γηπεδου χωρις φυλαξη (γιατι;

υγ: περα απο το αν θα υπαρχει τιμωρια κτλ για τον ΠΑΟΚ, θα πρεπει να υπαρχει παραδειγματικη τιμωρια και οσων σχεδιασαν αλλα και αποφασισαν για τα μετρα ταξης. που ηταν επιπεδου νηπιαγωγειου.
υγ2: δεν θα το ξεχασω ποτε στη ζωη μου. δεκα λεπτα φωναζα στο μπατσο απεναντι να πανε πανω ή θα εχουμε νεκρούς και αυτος με κοιτουσε λες και ημουν κανας εγκληματιας. ελεεινος.
αντε μπραβο και το εφερα βαρεως αυτο που ειχες πει...K_geo έγραψε:κλειδωσα το τοπικ του αγωνα... τεσπα
τωρα το ειδα, δεν το ειχα δει, αλλα σε ενα βιντεο που κυκλοφορησε διαπιστωσα οτι εν τελει, πρωτα ειχε μπει ενας οπαδος του χανουμιου στην αερογέφυρα και πεταξε... κατι στην κερκίδα μας. μετα μπηκε ο αλλος και πηρε τη σημαία τους. αρα ναι, αυτοι προκάλεσαν πρωτοι.
ετσι για να καταγραφει γιατι ειχα πει οτι εμεις ειχαμε ανεβει πρωτοι στην αερογεφυρα και πηραμε τη σημαια τους.
https://youtu.be/BGt0edvOT-c?t=227

στο πρωτο μαζικο ντου που κανουν οι δικοι μας η φαση ηταν asterix εντελωςnothu έγραψε:Τι ξυλο επεσε εκει πανω ρε μλκ...
Εχεις δικιο. Ηταν λιγο βαρυ και το αποσυρω και ζητω συγγνωμη. Ηθελα να στηλιτευσω το υφος σου καποιες στιγμες που ηταν λιγο καπως, αλλα εχεις δικιο, ειναι υπερβολικος ο χαρακτηρισμος.Φαντασμα έγραψε: sic4 "μεσιανισμος" δεν ειναι λιγο βαρυ ρε φιλε; δλδ δεν ειχα εγω τιποτα καλυτερο να κανω στην ζωη μου και μπηκα στο παοκμανια δηθεν να ξυπνησω τους πλανεμενους; αυτο εννοεις; φοβερο...επειδη ειπα οτι δεν με ενδιαφερουν τα εξωφυλλα αλλα μονο εαν οι αποψεις μου βοηθανε τον κοσμο να εκφρασθει;...
Εν τω μεταξυ θα ηθελα να ηξερα ποιος καθυστερημενος σχεδιασε γηπεδο στην Ελλαδα με γεφυρα που να ενωνει τα δυο πεταλα....K_geo έγραψε: αναποφευκτο απο τη στιγμη που η αστυνομια επελεξε να αφησει το τοπ-επικινδυνο σημειο του γηπεδου χωρις φυλαξη (γιατι;) και επισης καθυστερησε χαρακτηριστικα (ειδικα στα πρωτα 10 λεπτα που ηταν πολλοι λιγοι πανω στη γεφυρα) να επεμβει.

Ασε που δεν φαινεται καν να εχει καποια αλλη χρησιμοτητα εκτος απο αγωγος επεισοδιων.
και στο 0-3 με τον ολ. βολου πριν καποια χρονια ειχαν παει να γινουν μανουρες εκει, αλλα τοτε ειχανε μπατσους εκει πανω...

τωρα μαλλον οποιος εκανε το σχεδιασμο (των μετρων ασφαλειας) εκρινε οτι δεν ηταν αναγκαιο...
για τον αρχιτεκτονα τι να σου πω;
μπορει να ειχχε ονειρο αντι για γηπεδα, να κανει γεφυρες.

τωρα μαλλον οποιος εκανε το σχεδιασμο (των μετρων ασφαλειας) εκρινε οτι δεν ηταν αναγκαιο...

για τον αρχιτεκτονα τι να σου πω;
μπορει να ειχχε ονειρο αντι για γηπεδα, να κανει γεφυρες.

ενταξει δεν ειμαι υπερ της βιας αλλα στο 10:15 ο τροπος που τρεχουν οι αεκτζηδες να γλυτωσουν με εκανε να κλαψω 

Οι απαντησεις που εδωσε ο αρχιμπατσος σε αυτο το ερωτημα ηταν επιπεδου προεδρου Εδεσσαϊκου. Τοσο επεξηγηματικες και ευλογες.K_geo έγραψε:αναποφευκτο απο τη στιγμη που η αστυνομια επελεξε να αφησει το τοπ-επικινδυνο σημειο του γηπεδου χωρις φυλαξη (γιατι;)
μια διμοιρια, με 4 ψεκαστηρια. απο 2 ενθεν κακειθεν και τελος η ιστορια. πραγματικα. αλλωστε απο οτι φανηκε χημικο για ριξιμο ειχαν μπολικο.