Μέχρι και αλήτες ,ρουφιάνους δημοιογράφους πέταξε στα μούτρα του Θωμαίδη και τον τρέλανε!

μ@λ@κ@ς δεν ειναι.Απλα για να τον στηριζουν μαρινακης με παραπολιτικα και αλαφουζος με σκαι,σπορ φμ πρεπει να κανει ευθεια ριξη με Σαββιδη. Και πονταρει πως η στηριξη των ΜΜΕ των 2 συγκεκριμενων θα τον συμφερει περισσοτερο απτο να μην παρει ξεκαθαρη θεση στα πολιτικοποδοσφαιρικα δρωμενα.Γιατι μην ξεχναμε,αυτη τη στιγμη ο Σαββιδης ΜΜΕ δεν εχει.hasio_john έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία?
Είσαι ο κούλης και βλέπεις από δημοσκοπήσεις πως θα βγεις στο χαλαρό πρωθυπουργός!
ΚΑΙ ΣΥ πας και τα βάζεις με την μισή Ελλάδα που είναι ΠΑΟΚΑΡΑ.
Ένα παιδί δημοτικού να έβαζες, θα σου έλεγε με το δικό του σκεπτικό πως ο συγκεκριμένος είναι ένας μ@λάκας / άσχετος πολιτικός που απλά δεν καταλαβαίνει πως θα χάσει σημαντικότατο ποσοστό ψήφων.
Από την άλλη, κάποιος φαντασμένος, θα μπορούσε να πει πως ο Κούλης έχει αρχίσει να καταλαβαίνει την ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ που θα παραλάβει και ίσως έχει αρχίσει σχέδια μονιμοποίησης στην αντιπολίτευση , απλά χάνοντας εσκεμμένα ψήφους.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ .., έναν μόνο πολιτικό στον κόσμο ολόκληρο, που έχει εναντιωθεί έτσι φανερά σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοινωνική ομάδα ψηφοφόρων, ειδικά σε περίοδο που πλησιάζει η σειρά του ν' αναλάβει τα ηνία.
Τελικά είναι μ@λάκας, είναι άσχετος, είναι πονηρός Ή απλά έβγαλε από μέσα του τον ΦΑΝΑΤΙΚΟ γάβρο του?
Είπε ο κολλητός του Μαρινάκη και αρχιδιαπλεκόμενος τέτοιο πράμα; Ο ορισμός του κομ ιλ φο (comme il fault) δημοσιογράφου;anekfrastos έγραψε:Πριν λίγο ο Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του αντ1 είπε μεταξύ άλλων ότι "υπάρχει πέναλτι που δε δόθηκε στον ΠΑΟΚ στην αρχή της φάσης"...
Σε βάθος χρόνου σου έκανε καλό , μετά ήρθες στο PAOKmania !skalon έγραψε:Το sdna είναι τελείως απαράδεκτο site.
Πριν από μερικούς μήνες άρχισε ένα κόκκινο μ@@@@νο να με βρίζει... Προσπαθούσα επί 1 βδομάδα να απαντήσω, χωρίς χαρακτηρισμούς, χωρίς βρισιές, χωρίς τίποτα. ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
Στο τέλος τους έγραψα στα @@@@ μου, τους έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα που τους έβριζα και από τότε δεν ξαναέκανα "κλικ", ούτε και θα κάνω ποτέ μου.
Αυτοί οι ''τρελοί'' δεν υποστηρίζουν τίποτα περισσότερο απ τα συμφάροντα των πανίσχυρων, των πλουσίων και των δυνατών.Φαντασμα έγραψε: εμφανιζονται τρελοι που υποστηριζουν τα συμφεροντα εκεινων που η εξουσια παραμελησε.