Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Δημοσίευση από goran 64 »

:oops: & :( ...

Καμιά χιλιάδα, αν ήμασταν τόσοι κιόλας... :cry:

Σε μια όχι μόνο δωρεάν, αλλά κυριότερα σε μια τόσο τιμητική στιγμή, χαρισμένη απ την διοίκηση μας...
Χαρισμένη και σ αυτήν την τόσο αρχιδ@τη ομάδα αλλά και σε μας τους οπαδούς για να την τιμήσουμε όπως έπρεπε...
Για να μην μείνουμε και για να μην μείνουνε με την πίκρα της προηγούμενης Πέμπτης...
Για να γιορτάσουμε το 3ο στην σειρά Πρωτάθλημα μας, κάτι το μοναδικό!!!!

Μονάχα ένα απύθμενο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και μια απολογία μπορώ να γράψω τώρα σε ομάδα, προπονητές και διοίκηση:

Σας ευχαριστούμε και να μας συμπαθάτε όσους ήμασταν εκεί, για τόσους χιλιάδες άλλους :pano: που δεν ήτανε!!!!

Υ.Γ. Ο Π.Α.Ο.Κ. θα τρανέψει οριστικά και αμετάκλητα, όταν όλοι, παίχτες, προπονητές, έφοροι, Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι κ.τ.λ., μέχρι όμως και ο τελευταίος από μας, βάλουν τον εαυτό τους κάτω απ τα 4 ιερά γράμματα!!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

BlackBlockAttack έγραψε:Ο νέος ΠΑΟΚ: In ο MVP Σαφράνοβιτς, out ο Ντάντε

Ο Σαφράνοβιτς μένει, ο Ντάντε στα 37 του αποχωρεί γιατί δεν θα αντέξει την πίεση του Champions League, ενώ από την εξέλιξη της αποθεραπείας του Γκόμεζ θα εξαρτηθεί και η παραμονή του.Ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή του πολυνίκη πρωταθλητή Σμαραγδή. Ο ΠΑΟΚ σε πρώτη φάσγ βγαίνει στην αγορά για να ψάξει ξένο ακραίο και πασαδόρο.

Απο την εκπομπη ΣΤΟ ΦΙΛΕ της Νοβα
Αγκαμεζ χθες!
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Δημοσίευση από Vasilis pap »

Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μπράβο στην ομάδα! Μετά το 2-2 δεν το πολύ πίστεψα αλλά παρόλα αυτά το γύρισαν τα παλικάρια! Σας ευχαριστούμε είστε άξιοι συγχαρητηρίων!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κάθε παίκτη ξεχωριστά που μας έκαναν υπερήφανους φέρνοντας τον πιο μάγκικο τίτλο στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας! Ένα ξεχωριστό ευχαριστω και στον μεγαλύτερο ίσως παίκτη που έχει περάσει από την ιστορία του βολεικου μας τμήματος​ τον αμαραλ Ντάντε! Λογικά μας αποχαιρετά και μια ειδική μνεία σε αυτό πιστεύω την αξίζει !

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Περνώντας στα καθαρα αγωνιστικά και αφήνοντας τα εορταστικά μέρη θεωρώ φυσικά σωστή επιλογή την παραμονή του κυρίου ελγκετα που μας μεταμόρφωσε! Ελπίζω ο Σαββίδης να τηρήσει την υπόσχεση για σημαντική οικονομική βοήθεια του βόλεϊ που αν κιόλας συνδυαστεί με συνδρομή Κατσαρη Τσαλόπουλου πάμε να χτίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα!
Ξεκινώντας από την θέση του λίμπερο για μένα καλός χρυσός ο γκαρας αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχει πέσει η απόδοση του.. θα προτιμούσα αν δεν γίνεται​να αποκτηθεί ο Στέφανου να πηγαίναμε σε μια λύση εκ των Ζήση ή δαριδης μαζί με τον τρομερό μας Κωσταντίνιδη! Μια δυάδα δαριδης Κωσταντίνιδης είναι ιδανική θαρω! Τώρα στη θέση του διαγωνίου σακογλου μένει σίγουρα μετά από τέτοια σεζόν . Τώρα ανάλογα με την κατάσταση του ερναν Γκόμεζ θα εξαρτηθεί αν θα μείνει ή όχι. Άμα δεν μπορέσει να αγωνιστεί θα ήθελα πολύ την συνδρομή του Σαββίδη για την απόκτηση τζουμαγκα! Μεγάλος παίκτης!
Στη θέση του πασαδόρυ νομίζω πως αν θέλουμε να μην ξοδέψουμε θέση ξένου πολύ καλή θα ήταν η λύση φιλιποφ όπου ο υγιής φιλιποφ είναι πολύ καλός πασαδόρος με μπλοκ που θα μάθει δίπλα από τον μεγάλο Τερζή!
Πηγαίνοντας στους κεντρικούς τακουριδης Παντακιδης μένουν οπωσδήποτε για αναπληρωματικοι καθώς προσφέρουν τα μέγιστα! Θες επιθυμούσα παραμονή Ανδρεάδη αποχαιρετισμό Σμαράγδη και απόκτηση ξένου κεντρικού μεγάλου επιπέδου σαν τον Λι ή και οσορια ή ακόμα και μπισκαν. Πηγαίνοντας τώρα στη θέση του ακραίου για Σωτηρίου και Παπαδόπουλος ανανεώνουν οπωσδήποτε (το πολύ πολύ αντικατασταση Παπαδόπουλου με Εφραίμιδη). Για μεγάλο Άλεξ Σαφρα τα λόγια είναι περιττά! Τεράστιος παίκτης που επιβάλλεται να μείνει. Πρέπει ομως να αποκτηθεί ένας καλός επιθετικός ακραίος. Ο πρώτοψαλτης ιδανικός , δυστυχώς είναι απλησίαστος όμως, ίσως ένας κουμεντακης(πιο all around παικτης) ή ένας κουκ (πρώην βαζελος) ή ογκουρτσακ θα ήταν καλές επιλογές ανάλογα με το θέσεις ξένων.
Θα ήθελα και την δικη σας γνώμη αδερφια.
Μεγάλο μπράβο και παλι στα παιδιά και όλοι διαρκείας!

Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Dimg4 έγραψε:
BlackBlockAttack έγραψε:Ο νέος ΠΑΟΚ: In ο MVP Σαφράνοβιτς, out ο Ντάντε

Ο Σαφράνοβιτς μένει, ο Ντάντε στα 37 του αποχωρεί γιατί δεν θα αντέξει την πίεση του Champions League, ενώ από την εξέλιξη της αποθεραπείας του Γκόμεζ θα εξαρτηθεί και η παραμονή του.Ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή του πολυνίκη πρωταθλητή Σμαραγδή. Ο ΠΑΟΚ σε πρώτη φάσγ βγαίνει στην αγορά για να ψάξει ξένο ακραίο και πασαδόρο.

Απο την εκπομπη ΣΤΟ ΦΙΛΕ της Νοβα
Αγκαμεζ χθες!
Ο αγκαμεζ είναι διαγώνιος. Όχι ακραίος. Έχει μηδενική υποδοχή

Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Πήγαμε πέρσι να αλλάξουμε τον Γκαρά και δεν μας βγήκε, φέτος δεν αλλάζουν οι λίμπερο ή μάλλον πιο σωστά δε νομίζω ότι θα κινηθούν για λίμπερο... Αν λέμε τώρα εγώ προσωπικά τον looser γαυροΣτεφάνου δεν τον θέλω με την καμία...

ΑΔΕΡΦΕ Βασίλη ελπίζεις από τον Σαββίδη δηλαδή δεν είναι σίγουρος;;; Να είσαι σίγουρος λοιπόν... Θα βοηθήσει αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε κάποιον παίκτη με 400.000... :lol:

Κατά τα άλλα δεν έχω να συμπληρώσω κάτι πάνω στο σχόλιό σου είσαι ωραίος :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Άκουγα τη Δευτέρα ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο. Νομίζω την αθλητική εκπομπή του Real αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
Έλεγαν, λοιπόν, τα παλικάρια εκεί το εξής εξωφρενικό:

"Η nova έχει δώσει στο βόλεϊ υπεραξία που δεν τη δικαιούται. Και όταν το κάνει αυτό, όταν ζητάει αλλαγή της ώρας ή κάτι άλλο, το δέχεσαι, δεν μιλάς και λες και ευχαριστώ. Να δούμε τώρα που αποσύρθηκε που θα βρουν ανάλογο τίμημα".

Το ότι (όλως τυχαίως) η αλλαγή απαιτήθηκε ώστε να βολευτεί ο γαύρος δεν το σχολιάζουμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Για τα επεισόδια στο "εξοχικό" μας, εκεί που πήγαμε για Σ/Κ και καρφώσαμε κάτι δαφνο(τσι)μπουκωμέν@ εφηβάκια, στέλνοντας τα κλαμένα και γ@μημέν@ στις μανάδες τους, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΩΞΗ ο κύριος εισαγγελεύς, ο οποίος μάλιστα έστειλε σούμπιτους μετά τον αγώνα δύο ανθρώπους του για να καταγράψουν όλες τις ζημίες?

Α Ν Α Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε ... ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ... "Κ Υ Ρ Ι Ο Ι" !!!!
:twisted: :evil:

Υ.Γ.
Θα μιλήσει ο αυγουλομάτης, κρίνοντας τα δολοφονικά επεισόδια των πιθηκοειδών υπανθρωπαρίων της τρούμπας?
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Δεν προλαβαίνει τώρα.
Άσε που ο φάκελος θα έχει ξεχαστεί σε κανένα συρτάρι κάτω από τον "γάβρο" και που να ψάχνεις τώρα.
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

HOOL4IGAN έγραψε:Πήγαμε πέρσι να αλλάξουμε τον Γκαρά και δεν μας βγήκε, φέτος δεν αλλάζουν οι λίμπερο ή μάλλον πιο σωστά δε νομίζω ότι θα κινηθούν για λίμπερο... Αν λέμε τώρα εγώ προσωπικά τον looser γαυροΣτεφάνου δεν τον θέλω με την καμία...

ΑΔΕΡΦΕ Βασίλη ελπίζεις από τον Σαββίδη δηλαδή δεν είναι σίγουρος;;; Να είσαι σίγουρος λοιπόν... Θα βοηθήσει αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε κάποιον παίκτη με 400.000... :lol:

Κατά τα άλλα δεν έχω να συμπληρώσω κάτι πάνω στο σχόλιό σου είσαι ωραίος :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Να σαι καλά αδερφέ . Θα ήταν καλό άμα γίνεται να μαθαίναμε το ποσό που θα δώσει ο Κατσαρης-Τσαλοπουκος και τον πόσο βοήθειας του Ιβάν για να είχαμε ναι ξεκάθαρη εικόνα. Ελπίζω να είναι καλό το ποσό.
Απλα για τον λίμπερο έχω ένσταση για τον γκαρα. Είναι πολύ μέτριος. Δαριδης καλύτερος με μέλλον. Αλλά φιλιποφ για πάσα επιβάλεται.
Επίσης ξέρει κανείς πόσα παίρνει ο τζουμαγκας? Ίσως ο αδερφός avera να ξέρει..

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οι συνδεσμοι ρε παιδες ποτε βγαζουν την ανακοινωση ....

για την αλλαγη του προπονητη τα εισιτήρια τον προεδρο κλπ κλπ

ξερει κανεις??
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εκτέθηκαν πολλοί...

ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ συμπεριφορά θα είναι να πουν μόνο.
Στηρίζουμε το βόλεϊ μαζικά και αγοράζουμε διάρκειας.

SM-G935F
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

abg12d34 έγραψε:οι συνδεσμοι ρε παιδες ποτε βγαζουν την ανακοινωση ....

ξερει κανεις??
δυστυχως
Άβαταρ μέλους
goran 64

abg12d34 έγραψε:οι συνδεσμοι ρε παιδες ποτε βγαζουν την ανακοινωση ....

ξερει κανεις??
Ελπίζω να βγάλουν, έστω κι αργά...
Γιατί χθες, στην δωρεάν γιορτή του πιο μάγκικου-@ρχιδάτου Πρωταθλήματος της Ιστορίας μας έλαμψαν δια της απουσίας τους αυτοί που "δεν έφυγαν ποτέ"... :oops: Αυτοί που στην Κοζάνη, ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. σήκωνε Κύπελλο στο handball, έδειξαν τόση μικροψυχία κι ακυροσύνη, που καταφέρονταν κατά Κατσαρή-Τσαλόπουλου... :(
pilotos έγραψε:ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ συμπεριφορά θα είναι να πουν μόνο.
Στηρίζουμε το βόλεϊ μαζικά και αγοράζουμε διάρκειας.

SM-G935F
Εύχομαι να γίνει έστω κι αυτό που λέει ο πιλότος, αποδεικνύοντας επιτέλους έμπρακτα ότι και άντρες είναι και Π.Α.Ο.Κ.τσήδες..." Άιντε μπακαλούμ"... 8-)

Ρεαλιστικά μεγάλος και τρανός θα ναι ο Π.Α.Ο.Κ., μόνο όταν εκλείψουν τα προσωπικά μικροσυμφέροντα κάποιων "ντεμέκ", απ τα 4 Ιερά Γράμματα!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Ήμουν στη φιέστα, είχε 1500 περίπου άτομα. Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο. Δυστυχώς δεν πωλείται η φανέλα βόλευ στην μπουτίκ.

Το ρόστερ, εξαρτάται τους στόχους. Μέχρι τώρα ακόμη και ο -συνήθως- συγκρατημένος Πρόεδρος του ΑΣ, είπε οτι μαζί με το Πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε για το επόμενο βήμα και τη διάκριση στην Ευρώπη. Τα ίδια και περισσότερα είπε ο Πρόεδρος του Τμήματος. Ανάλογα με τους στόχους, καθορίζεται ο προυπολογισμός και συμπληρώνεται το ρόστερ. Θα δούμε βέβαια τι θα κάνουν και οι εγχώριοι αντίπαλοι. Βλέπω Καλμαζίδη στο βάζελο, ο οποίος βάζελος θα ανεβάσει τον προυπολογισμό του, αν τελικά ασχοληθεί ο Γιαννακόπουλος με τον ΑΣ βάζελο, όπως ανακοίνωσε οτι θα κάνει.

Όπως έγραψα και μερικές σελίδες πίσω, πιστεύω οτι θα ήταν ιδανικό να μη θυσιάζαμε θέση ξένου για τον πασαδόρο, αν δεν είμαστε έτοιμοι να φέρουμε κάτι εξαιρετικό απο το εξωτερικό που μπορεί να κάνει παγματικά τη διαφορά. Αν όντως θέλουμε διάκριση στην Ευρώπη, τότε ίσως πρέπει να προσεγγίσουμε κάποιο μεγάλο όνομα απο το εξωτεριό στη συγκεκριμένη θέση. Όπως ξαναέγραψα και φέτος και πέρσι ο Φιλίποφ δεν δείχνει ανάλογα στοιχεία με τη φήμη και το ταλέντο του, και φαίνεται οτι δεν έχει πείσει ούτε τους εχθρούς, που τον πίστεψαν. Είναι ταλαντούχος, αλλά δεν εξελίχθηκε, επίσης είχα διαβάσει στην αρχή της σεζόν, οτι είχε σοβαρό πρόβλημα στη μέση και οτι χρειαζόταν επέμβαση, η οποία δεν έγινε. Τελικά έχασε τη θέση του βασικού απο το Στιβαχτή. Έλληνας στη θέση του πασαδόρου βέβαια σημαίνει ακόμη μια θέση ξένου για τις υπόλοιπες.

Ο Στεφάνου έχει την ίδια ηλικία με τον Γκαρά. Ο Γκαράς είναι καλύτερος, ειδικά με τις εμφανίσεις του στους τελικούς των Play Off.

Αναμένω ανανέωση Σαφράνοβιτς και προσδοκώ ακραίο αθληταρά, επιπέδου Ουριάρτε και βάλε... Να δούμε πως θα πάει και ο Γκόμεζ με την αποθεραπεία.

Τα διαρκείας πρέπει να ξεπεράσουν τα 2000.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”