10.Djalma Campos
- aspromaura ioannina
Re: 10.Djalma Campos
Προτρεπω οσους διατηρουν αμφιβολιες επι της χρηιμοτητας του Τζαλμα, να ξανα-δουν τον αγωνα ΠΑΟΚ Σαλκε.Τοτε που ειχαν ξεχωρισει οι "αντρες" απο τα "παιδακια".
nothu έγραψε:Ο τσιγρινσκι ακομα ισια τρεχει.
ουτε πεναλτι δεν καταφερε να του κανει.
μπονους φυσικα και στον πριγιο για την κινηση που κανει ωστε ο μπισε να μεινει αμαρκαριστος
- pisakaipoupoula
μα δεν αμφιβάλλει κανείς για τη χρησιμότητά του, ειδικά αυτές τις μέρες που τον λατρεύουμε όλοι!aspromaura ioannina έγραψε:Προτρεπω οσους διατηρουν αμφιβολιες επι της χρηιμοτητας του Τζαλμα, να ξανα-δουν τον αγωνα ΠΑΟΚ Σαλκε.Τοτε που ειχαν ξεχωρισει οι "αντρες" απο τα "παιδακια".
Αλλά αν είναι οι άντρες να τα δείχνουν 4 φορές το χρόνο, εγώ θα προτιμούσα τα παιδάκια, ειδικά αν μπορούν να μπουκάρουν κ να τριπλάρουν τακτικά κάθε Κυριακή ακόμα κ αν δε βρουν κενούς χώρους όπως ο Τζάλμα που μόνο τότε μπορεί.
Νομίζω αν είχαμε ακριβώς την ομάδα που έχουμε τώρα και στη θέση του Τζάλμα βάζαμε Μακ, Γκάρυ, Στοχ ή τέτοιου είδους παίκτη, οι τριαρο4άρες θα είχανε καταντήσει βαρετές με όποιον κ αν παίζαμε στην Ελλάδα
Ο Σωτηρακοπουλος ειχε πει για τον Campos οτι αν τοχε το γκολ θα επαιζε
σε μια απο τις 5 πρωτες ομαδες τις Ισπανιας!
Στον τελικο ηταν ο καλυτερος με διαφορα οτι κιαν μου λετε!!
Μακαρι ναχαμε κιαλλους σον κ΄αυτον!
σε μια απο τις 5 πρωτες ομαδες τις Ισπανιας!
Στον τελικο ηταν ο καλυτερος με διαφορα οτι κιαν μου λετε!!
Μακαρι ναχαμε κιαλλους σον κ΄αυτον!
- Παλαιολόγος
οντως λογω αθλητικοτητας κανει μπαμ οτι οι αλλοι τα εχουν φτυσει κι αυτος εχει ενεργεια. Αυτα κανει η καλη αθλητικη ζωη... αχμμμμjohn4serres έγραψε:επειδη ειναι σκυλος μεσα στο γηπεδο, θα φανει η ανωτερότητα του απεναντι στα ακραια μπακ των αντιπαλων που θα ειναι κουρασμενα, μην ξεχνατε οτι φτάσαμε ΜάιοDimg4 έγραψε:Για καποιο λογο νομιζω πως θα βγαλεις ματια στα πλει οφ
ειμαι σιγουρος οτι θα φανει η διαφορα στην φυσικη κατασταση !
Χρησιμος ειναι, για βασικο εξτρεμ δεν ειναι.aspromaura ioannina έγραψε:Προτρεπω οσους διατηρουν αμφιβολιες επι της χρηιμοτητας του Τζαλμα, να ξανα-δουν τον αγωνα ΠΑΟΚ Σαλκε.Τοτε που ειχαν ξεχωρισει οι "αντρες" απο τα "παιδακια".
- Παλαιολόγος
Έκανε πολύ καλό τελικό και τον έχω συμπαθήσει τον Τζαλμά. Όλη την χρονιά έλεγα για τον τζαλμά ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, που κολλάει τη μπάλα στα κοντρόλ, την προστατεύει, κερδίζει φάουλ και δεν είναι Σάλπι. Όμως αντικαταστάτης του Μακ δεν ήταν με την καμία, γιατί με αυτό το σκεπτικό αποκτήθηκε με μισθό 900Κ/έτος!!! Τα βασικά εξτρέμ μέσα σε μια γεμάτη χρονιά πρέπει να έχουν 20 περίπου στατς σε γκολ + ασίστ. Ο Στοχ πχ είχε 10γκολ και 10 ασίστ. Ο Μακ είχε 20 γκολ και 3 ασίστ στη 2η χρονιά, ενώ πάλι στην πρώτη του σεζόν που δεν ήταν τόσο καλός έκανε 8 γκολ και 5 ασίστ, σε αρκετά μικρότερο όμως αγωνιστικό χρόνο. Φέτος ο Μπίσεσβαρ δεν ανήκει στην κατηγορία Τζαλμά μιας που με μόλις 2,359 αγωνιστικά λεπτά έκανε 6 γκολ και 10 ασίστ, ενώ ο Τζαλμά σε 2,912 λεπτά έχει 5 γκολ και 5 ασίστ.
Στα θετικά μετά του Τζαλμά το πάθος του, η επιμονή του, η τακτική συνέπεια, η ομοιογένεια με τον Μάτος και οι βοήθειες που δίνει στην άμυνα. Έχει εμπειρία και πολύ σοβαρό χαρακτήρα. Τον σέβομαι ως προσωπικότητα πάνω από όλα. Την επόμενη σεζόν λογικά θα είναι σε ρόλο ροτέισον στην ομάδα, ένας ρόλος σημαντικός και μεταφράζεται σε μεγάλο χρόνο συμμετοχής όταν υπάρχουν 3 διοργανώσεις + πλέι οφ.
Στα θετικά μετά του Τζαλμά το πάθος του, η επιμονή του, η τακτική συνέπεια, η ομοιογένεια με τον Μάτος και οι βοήθειες που δίνει στην άμυνα. Έχει εμπειρία και πολύ σοβαρό χαρακτήρα. Τον σέβομαι ως προσωπικότητα πάνω από όλα. Την επόμενη σεζόν λογικά θα είναι σε ρόλο ροτέισον στην ομάδα, ένας ρόλος σημαντικός και μεταφράζεται σε μεγάλο χρόνο συμμετοχής όταν υπάρχουν 3 διοργανώσεις + πλέι οφ.
Μα αυτο δεν αμφισβητειται απο κανεναν. Προσωπικες εκτιμησεις κανουμεpilotos έγραψε:κρατήστε μισή πισινή, μπας κι ο Ίβιτς ξέρει καλύτερα. Μπας...
δεν ειναι μονο η επιθετικη του συνεισφορα ομως vs40, οσον αφορα τα νουμερα δλδ που παραθετεις. 
βασικα, κατι που εχω παρατηρησει και δεν το σχολιαζουμε, ειναι η διαρκης του κινηση χωρις τη μπαλα. σημαντικοτατο στοιχειο στο συγχρονο ποδοσφαιρο.

βασικα, κατι που εχω παρατηρησει και δεν το σχολιαζουμε, ειναι η διαρκης του κινηση χωρις τη μπαλα. σημαντικοτατο στοιχειο στο συγχρονο ποδοσφαιρο.
kgeo το κακο ειναι οτι εκτος εξαιρεσεων, κουτουλουσε και οι λανθασμενες του επιλογες εβγαζαν επιθεσεις αντιπαλου