28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Λογικά δεν είσαι Ουκρανός.
Ειδικά από το καρέκλα στυλ χορού που κάνεις.
ΠΑΟΚι από δυο δεκαετίες πίσω.
Παικτικά, μακάρι να καταλάβουν όλοι ότι ποδόσφαιρο (κι όχι 5χ5 ερασιτεχνικό) δεν παίζουν μόνο οι σπρίντερ.
Ειδικά από το καρέκλα στυλ χορού που κάνεις.
ΠΑΟΚι από δυο δεκαετίες πίσω.
Παικτικά, μακάρι να καταλάβουν όλοι ότι ποδόσφαιρο (κι όχι 5χ5 ερασιτεχνικό) δεν παίζουν μόνο οι σπρίντερ.
- sourmenetes
- Moderator
[youtube]xvrc8SdYNDg[/youtube]
Τι να πουμε για σενα...
τρελοκομειο εγινες...3'38''...
δειτε τον...
Τι να πουμε για σενα...
τρελοκομειο εγινες...3'38''...
δειτε τον...
- abc_o_ karpouzas
-
Dimg4
Λεγαμε οτι μας λειπουν παικτες με προσωπικοτητα και αντριλικι σαν τον γκαρσια και τον μουσλι.
Σταδιακα εγω βλεπω οτι ενας ενας εκδηλωνοντα. Σαχοβ, Ματος, Πριγιο, Καμπος, Βαρελα κλπ βγαζουν εναν τσαμπουκα ομαδας σαντος
Σταδιακα εγω βλεπω οτι ενας ενας εκδηλωνοντα. Σαχοβ, Ματος, Πριγιο, Καμπος, Βαρελα κλπ βγαζουν εναν τσαμπουκα ομαδας σαντος
- Kostas_Peraia4
Να προσθέσω και τους Κανιας Κρεσπο και ΜπισεσβαρDimg4 έγραψε:Λεγαμε οτι μας λειπουν παικτες με προσωπικοτητα και αντριλικι σαν τον γκαρσια και τον μουσλι.
- Παλαιολόγος
εγω θελω να τους δω στα play offs ολους
οι σακχοφ και καμπος καλοι παιχτες ειναι,αλλα μην αρχιζουμε τωρα να τους αποθεωνουμε,μετρο.εχουν σοβαρες αδυναμιες,ο δευτερος εχει και γερο συμβολαιο.
ο ΠΑΟΚ δεν επαιξε καμια μπαλαρα στον τελικο(ηταν ομως καλυτερος της κουλας),ενω και στους ημιτελικους εκανε 3 ασχημα ημιχρονα.
για μενα τα προβληματα παραμενουν,ο αξονας μας δεν ειναι γρηγορος,το ξερει αυτο ο ιβιτς και αναλογως θα κινηθει καλοκαιρι ,οποτε αντιμετωπιζει προβληματα με ομαδες που πιεζουν και τρεχουν.
τα εξτρεμ μας αν εξαιρεσεις τον ενρικε που ομως δεν ειναι κοντρολαρισμενος ακομα(και τραυματια μυστακ) δεν δινουν γκολ,βλ καμπος
τα φορ μας ειναι το εξης ενα ο πριγιοβιτς,οι αλλοι απλα καλοι
το τερμα μας ειναι ή του υψους ή τους βαθους,ενα καλο αλλα οχι εξαιρετικο τερμα
φετος οι πιο σταθεροι και καλοι παιχτες μας ηταν στην αμυνα,η τετραδα που ειχαμε μας εξεπληξε ολους.
δεν γιναμε ξαφνικα ομαδαρα επειδη πηραμε το κυπελο,μην κανουμε σαν τους στρουθοκαμηλους να βαζουμε το κεφαλι μεσα στα προβληματα.
παντως με μαξ 4 κινησεις πρωτης γραμμης,γρηγορους παιχταραδες αλλαζει τελειως εικονα ο ΠΑΟΚ,για μενα χρειαζεται ενα φορ με αλλα χαρακτηριστικα,εναν μακ στα φτερα,ενα αμυντικο χαφ βιτολο στα καλα του και εναν παιχταρα πισω απο τα φορ που θα ειναι κινδυνος τρομος για ολους,αλλα στην αμυνα θα πιεζει διαρκως και θα τρεχει.4 ακριβους παιχτες(ιδιως οι τρεις),τερμα αν θελουμε να προωθησουμε σιαμπανη σιγα σιγα ισως μπορουμε να ζησουμε με τις γκελες γλυκου και τις φοβιες που εχει στις εξοδους.
οι σακχοφ και καμπος καλοι παιχτες ειναι,αλλα μην αρχιζουμε τωρα να τους αποθεωνουμε,μετρο.εχουν σοβαρες αδυναμιες,ο δευτερος εχει και γερο συμβολαιο.
ο ΠΑΟΚ δεν επαιξε καμια μπαλαρα στον τελικο(ηταν ομως καλυτερος της κουλας),ενω και στους ημιτελικους εκανε 3 ασχημα ημιχρονα.
για μενα τα προβληματα παραμενουν,ο αξονας μας δεν ειναι γρηγορος,το ξερει αυτο ο ιβιτς και αναλογως θα κινηθει καλοκαιρι ,οποτε αντιμετωπιζει προβληματα με ομαδες που πιεζουν και τρεχουν.
τα εξτρεμ μας αν εξαιρεσεις τον ενρικε που ομως δεν ειναι κοντρολαρισμενος ακομα(και τραυματια μυστακ) δεν δινουν γκολ,βλ καμπος
τα φορ μας ειναι το εξης ενα ο πριγιοβιτς,οι αλλοι απλα καλοι
το τερμα μας ειναι ή του υψους ή τους βαθους,ενα καλο αλλα οχι εξαιρετικο τερμα
φετος οι πιο σταθεροι και καλοι παιχτες μας ηταν στην αμυνα,η τετραδα που ειχαμε μας εξεπληξε ολους.
δεν γιναμε ξαφνικα ομαδαρα επειδη πηραμε το κυπελο,μην κανουμε σαν τους στρουθοκαμηλους να βαζουμε το κεφαλι μεσα στα προβληματα.
παντως με μαξ 4 κινησεις πρωτης γραμμης,γρηγορους παιχταραδες αλλαζει τελειως εικονα ο ΠΑΟΚ,για μενα χρειαζεται ενα φορ με αλλα χαρακτηριστικα,εναν μακ στα φτερα,ενα αμυντικο χαφ βιτολο στα καλα του και εναν παιχταρα πισω απο τα φορ που θα ειναι κινδυνος τρομος για ολους,αλλα στην αμυνα θα πιεζει διαρκως και θα τρεχει.4 ακριβους παιχτες(ιδιως οι τρεις),τερμα αν θελουμε να προωθησουμε σιαμπανη σιγα σιγα ισως μπορουμε να ζησουμε με τις γκελες γλυκου και τις φοβιες που εχει στις εξοδους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 09 Μάιος 2017, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να φανταστώ πως η "σοβαρή αδυναμία" του Shakhov είναι η ίδια που έχει ο Khedira ο οποίος σε λίγες ημέρες θα παίζει τελικό CL;Παλαιολόγος έγραψε:οι σακχοφ και καμπος καλοι παιχτες ειναι,αλλα μην αρχιζουμε τωρα να τους αποθεωνουμε,μετρο.εχουν σοβαρες αδυναμιες,ο δευτερος εχει και γερο συμβολαιο.
Επειδή είμαστε στο post του Ουκρανού θα αναφερθώ μόνο σε αυτόν... Εγώ προσωπικά τον ΑΠΟΘΕΩΝΩ!!! Σαν Ουκρανός (Όποιος γνωρίζει τι εστί Ουκρανός καταλαβαίνει) δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην προσαρμογή του και σε πολλά άλλα... Και από την στιγμή που ξέρω ότι την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερος και πολύ πιο σταθερός στην απόδοσή του εγώ είμαι υπερχαρούμενος με τον συγκεκριμένο παίκτη...