Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Spiros_S

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Spiros_S »

Βραχνάς τέλος για τον Παναθηναϊκό, χαράς ευαγγέλια για τον Πανιώνιο. Και οι δυο ομάδες παίρνουν άδεια καθώς υπάρχει θετική εισήγηση από τον διευθυντή αδειοδότησης!

Έτσι είναι. Πρώτος έτρεξες να βοηθήσεις τον "φίλο" στην ανάγκη, πρώτος θα πάρεις την αμοιβή σου.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Τεραστια επιτυχια αλαφουζου στην αδειοδοτηση του βαζελου.Μπραβο τα παιδια,το αξιζαν
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

sic-4 διαφωνω. ειναι τελειως διαφορετικο να υπαρχει η εγκατασταση και αυτοι επιτηδευμενα να εχουν κανει να καταληγει το καλωδιο στο δικο τους δωματιο ελεγχου απο το 'δεν υπαρχουν καμερες' γενικα και αοριστα.αν δεν υπηρχε εγκατασταση, τωρα θα μπορουσαν να σου πουνε 1002 δικαιολογιες: οτι πρεπει να τις τοποθετησει το κρατος, η ΕΕΑ, η αστυνομια, δεν εχω λεφτα, θα κανω διαγωνισμο , οταν θα πηγαιναν να τις τοποθετησουν 'κατι θα τυχαινε' κλπ. Τωρα μιλαμε για ετοιμο κυκλωμα που με την ανοχη της αστυνομιας εχει αφεθει ο ελεγχος στην παε.

barlow δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα αφενος γιατι δεν μπορω (οπως κ το 99% των πληροφοριων που γραφονται στο ιντερνετ) και αφετερου γι αυτον ακριβως το λογο ανεφερα την παρτιδα σκακι, μολις θιχτηκε το θεμα των καμερων, υπηρξαν 'πιεσεις' απο την αλλη πλευρα.δεν εχει νοημα να επεκταθω γιατι θα αρχισει η μητσιαδα παλι :P , απλα να αναφερω οτι οσοι νομιζουν πως ο ιβαν κατα τα φαινομενα βγαινει νικητης απο τον πολεμο με τον πατριαρχη της διαφθορας και του εγκληματος κι αυτο το εκανε με το σταυρο στο χερι, ειναι αθεραπευτα ρομαντικοι ή κατω των 20 ετων.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Φίλε η τα λες η δεν λες τίποτε..... Τα μισόλογα είναι τα χειρότερα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Λαθος κανεις... δεν νομιζω σε καμια περιπτωση οτι ειναι οπως τα λες... οτι δηλαδη ο γαυρος πηρε το καλωδιο απο τις προβλεπομενα εγκατεστημενες καμερες. Απ' οσα εχω καταλαβει υπαρχουν δυο διαφορετικα σετ εγκαταστασεων. Το ενα σετ ειναι οι προβλεπομενες απο το νομο καμερες για την ορθη εγκατασταση και λειτουργια των οποιων ειναι υπευθυνη η αστυνομια και το αλλο σετ ειναι καθαρα ιδιωτικο που το εβαλε ο γαυρος για ελεγχο ασφαλειας σε διαφορους χωρους και δικαιωμα τους. Η αστυνομια εχει κανονικα κοντρολ ρουμ στο Καραϊσκακης και απο εκει ελεγχει ολες τις καμερες του δικου της σετ. Αν το δικο της σετ δεν περιλαμβανει καμερες σε ολους τους χωρους που θα επρεπε, οφειλε η αστυνομια να απαιτησει να υπαρχουν μια και ο νομος λεει πως για οποιαδηποτε παραλειψη διαπιστωσει σε ελεγχο που ΟΦΕΙΛΕΙ να κανει 3 ημερες πριν απο καθε αγωνα, πρεπει να ζητησει αποκατασταση της παραλειψης και αν αυτο δεν γινει να διαταξει ματαιωση του αγωνα. Απλα πραγματα... ουτε καλωδια, ουτε δεν εχω λεφτα, ουτε τιποτα.

Θα μου πειτε... τι κανεις, προσπαθεις να αθωωσεις το γαυρο και να τα ριξεις στους μπατσους; Οχι ακριβως. Απλα θεωρω πως η συγκαλυψη που παρεχει η αστυνομια στο γαυρο ειναι σκανδαλωδης, ειναι παρανομη και με τις συγκαλυψεις ολων αυτων (αστυνομιας, κρατους και αρδ) εχει γιγαντωθει η σαπιλα. Αν αυτοι εκαναν τη δουλεια τους, τοτε ο μαφιοζος μαρινακης δεν θα μπορουσε να κανει τα αισχη του εις βαρος μας τοσο ευκολα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Συμφωνώ 100% με ΣΙΚ. ΚΑΙ εκεί πρέπει να εστιαστεί το χώσιμο.
Να χάσουν τη δουλειά τους δημόσιοι δύσκολο βέβαια εν ελλάδι με τον κακώς εννούμενο ¨συνδικαλισμό¨.
Από την άλλη η Αστ Δνση Μπειραιά, μετέχει από τις εποχές ξανθού καθηγητή αλητείας ενεργά στους σχεδιασμούς των εκτρόπων. Που μου το είχε επιβεβαιώσει και το 96 ο μονιμάς λοχίας μου (βαμένος γαύρος) για το σκηνικό με τις κλειδωμένες τουαλέτες στο ΣΕΦ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρίξτε στα γαμωχανουμα μια ξεγυρισμενη τριάρα την Κυριακή γιατί έχουν βγάλει πολύ μεγάλη γλώσσα.
Κάνε μας τη χάρη ρε Αλμειδα παλαιμαχε κλόουν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ε, κωλόχοντρε.
Ο θεός συγχωρεί, ο λαός του ΠΑΟΚ ποτέ, το ξέρεις το πανί αυτό το παλιό;
Βλαμμένε μαλάκα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ειναι σε θεση ΑΕΚ κ Παναθηναικος με το βαθος στο ροστερ που εχουν να βγαλουν εξι σερι ματς κυριακη τεταρτη κ.λπ; δεν νομιζω,αλλα θα φανει

θα μου προκαλεσει τεραστια καταπληξη αν δεν ξεφουσκωσουν στο τελος της σειρας οι δυο (ανυπαρκτες στην ευρωπη ,αληθεια ποσους βαθμους εχουν;)ομαδουλες

η ΑΕΚ τα εχει παει καλα για νεοφωτιστη,πηρε ενα κυπελο,επιασε το ταβανι της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 09 Μάιος 2017, 19:29, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Και, όπως είπε και ένας φίλος νωρίτερα:

Να απαιτήσουμε έλεγχο ντόπινγκ σε όλους τους αγώνες, είτε παίζουμε εμείς είτε όχι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αναμένεται να ασκήσει μέχρι την Παρασκευή δίωξη σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, ενώ στην εισαγγελία Πειραιά βρίσκονται οι 22 καταθέσεις των μελών του Πλατανιά για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Σηκώνει μανίκια ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αφού μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ασκήσει δίωξη στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στα χέρια του είναι το φύλλο αγώνα, η έκθεση του παρατηρητή, Νίκου Βακάλη, όσο και η έκθεση της αστυνομίας με την υπογραφή του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας, Γιάννη Τόλια.

Οι δυο ομάδες δεν γλιτώνουν τη δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια στις εξέδρες και για ρίψη αντικειμένων, είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και άναμμα πυρσών. Ουσιαστικά, θα απολογηθούν για όλο το άρθρο 15 που αφορά επεισόδια στους αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση από την ΑΕΚ, καθώς η έκθεση του παρατηρητή σημειώνει πως στις 20:44 υπήρξε "είσοδος φιλάθλων του ΠΑΟΚ από σπασμένη πόρτα στην 117 θύρα και συμπλοκή με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη συμπλοκή είχαμε ρίψη διάφορων αντικειμένων, τα οποία, όπως παρατήρησα μετά, ήταν σπασμένα τούβλα ή κομμάτι από σπασμένα είδη υγιεινής".

Αν στον ΠΑΟΚ ασκηθεί δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, πέρα από τιμωρία έδρας και πρόστιμο, υπάρχει κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών, που ίσως είναι περισσότεροι από τρεις, διότι είναι υπότροπος από τα επεισόδια στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Βέβαια, ο ΚΑΠ αναφέρει ότι οι ομάδες έχουν ευθύνη από την στιγμή που φτάνουν στο γήπεδο και μετά (τα επεισόδια έγιναν στις 18:20 και οι αποστολές έφτασαν στις 19:00), επομένως αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο της υπερασπιστικής τους γραμμής.

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελίας Πειραιά σχετικά με τον αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς στο γήπεδο Καραϊσκάκη και τώρα μένει να ζητηθεί η δικογραφία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Εν συνεχεία, θα αποφασιστεί αν θα ασκηθεί δίωξη στον Ολυμπιακό σύμφωνα με το "άρθρο 29" για "βία κατά ομάδας".

Οι καταθέσεις των παικτών του Πλατανιά, δόθηκαν στην εισαγγελία Χανίων έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Πειραιά. Πάντως, πρέπει να τονιστεί πως από τη στιγμή που η βαθμολογία για τις θέσεις 1-5 επικυρώθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. της Λίγκας, οποιοδήποτε θέμα αφαίρεσης βαθμών για την ομάδα του Πειραιά, θα αφορά το επόμενο πρωτάθλημα και όχι το φετινό.

http://www.sport24.gr

6/5 το ΠΑΟΚ-αεκ
1/4 το γαυρος-πλατανιας

Θα τιμωρήσετε τον ΠΑΟΚ πρώτα ρε καθάρματα, το ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ας μας τιμωρήσουν! Πρώτοι και πάλι θα βγούμε!!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν είναι αυτό όμως το θέμα φίλε πλοηγέ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εμποκου
«Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Τόσο σε εμένα, όσο και στην οικογένεια μου. Μας αρέσει πολύ η Ελλάδα και επιπλέον βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Οπότε η συνέχεια δεν εξαρτάται από εμένα. Όπως καταλαβαίνετε, εξαρτάται από την Κιέβο Βερόνα και από διάφορα οικονομικά θέματα. Πληρωμές κλπ.

Θα ήθελα να συνεχίσω, όμως σκέφτομαι μερικές στιγμές ότι υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα, κάποια θέματα πληρωμών, τα οποία όταν τα σκέφτομαι, κάπως με φρενάρουν. Και πάλι λέω ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ θέλω. Όπως είπα, είμαι σε μια καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, είμαι καλά με τους συμπαίκτες και είμαστε ένα καλό σύνολο.

Όμως ορισμένες φορές, αυτά που συμβαίνουν, με κάνουν να νιώθω ότι είμαστε μόνοι και ότι δεν υπάρχουν από πίσω άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν. Και βεβαίως θα έλεγα επιπλέον, ότι όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε το μισθό μας. Από τη στιγμή που δουλεύουμε, θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε τα δεδουλευμένα μας».

Τι δεν καταλλλλαβαινεις ρε φιλε? Κυζας, Ιβαν κακε, ΠΑΟΚ κακε κλπ... ασε μας που θες να πληρωνεισα στην ωρα σου
kayde

Δημοσίευση από kayde »

:lol: :lol: αυτοι χρωστανε και τα χρωματα για τα καγκελα που βαψαν. Α ρε Ιβαν "παραγκαρχη" :lol: :lol: .Τον Πανιωνιο δε βλεπω να τον νικανε ετσι οπως πανε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”