Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Rizla »

pilotos έγραψε:
Rizla έγραψε:Μαυρο σε ολους να εχετε το κεφαλι και την συνειδηση σας καθαρη... :ugeek:
Χρονια τα λεω ποιος με ακουει...
Κάνα τσίπουρο θα κεράσεις;;;

SM-G935F
Άμα το παρεις απόφαση εδω ειμαι
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από simba »

Οι αμοιβαδες χανουμισες στο σδνα
Πουθενά δεν σφυράνε τα τζατζαρίσματα. Και επιπλέον αν το έδινε δεν ήταν σίγουρο πως θα σκόραρε ο παοκ.

Η μπάλα είναι διεκδικήσημη σ'αυτή τη φάση.

Επιθετικό στο σιμοές (τράβηγμα και γονάτισμα)

Αγκωνιά του Κρέσπo ειναι ρε πετσινε
Εικόνα
Μλκες, ειναι για πολυ ξυλο..
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

ΤΟ ΠΟΚ επειδη οι ανθρωποι ζουν σε ενα δικο τους κοσμο.. πρεπει να τους πηδας τουλαχιστον μια 10ετια ...

Θα παρω πρωτα 10 double και μετα θα σκεφτω αν θα τους δωσω ενα κοκκαλακι.

Μιλαμε για σιχαματα.

ΠΟΚ ενωμενο εναντια στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Χααααχαχαχα! Η μεγαλύτερη τελικά ξενέρα του Σαββάτου το ότι ο Ενρίκε δεν ήταν 5 μέτρα οφφσάιντ! Ρεεεεεεεεεεε ποοοοοοούυυυυυυυυυυτσααααααααααααααα ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:
goran 64 έγραψε: Γιατί σε φαίνεται περίεργο ρε παλικάρι μου?
Δεν ξέρεις-έχεις αντιληφθεί ακόμα τι ομάδα είναι ο αφραγκούζος?
Φωτογραφίες του μαζί με τον γιόκα του ντυμένο με τα μπορντελοχρώματα μέσα στο ΣΕΦ δεν έχεις δει? ;)
Ο γιος του μπορει να ειναι γαυρος. Δεν ειναι κακο αν πηγε μαζι του
Ξέρεις ότι ο ίδιος δεν είναι Πέτρο?
Αν θυμάμαι καλά, φορούσε κι εκείνος ένα κασκολάκι... ;)
Για την φωτό πριν καμιά 20ετία λέω...
Ο παππούς αφραγκούζος πάντως ήταν σίγουρα γ@υρος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 08 Μάιος 2017, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Οχι αλλα δε ξερω και το αντιθετο προσωπικα... Αλλα η συγκεκριμενη φωτογραφια δε δειχνει κατι, αυτο εννοω
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι ξεφτιλισμενος εισαι ρε κουλη.κ οχι επειδη τα βαζεις με το σαββιδη.την ψηφο διεκδικεις ρε τιποτενιε για να παρεις τις τυχες του κοσμου στα χερια σου.παριστανεις κ το νεο κ εκσυγχρονισμενο ρε απολιθωμα.μα μηδεν επιπεδο ρε πουστη μου?στην χειροτερη περιοδο για τη χωρα πεσαμε στα νυχια των πιο καθυστερημενων και αναχρονιστικων πολιτικων νανων.
ειναι δυνατον μωρη κουτδομπολα να βγαινεις να κανεις καφενειακες αναλυσεις?απο που να πιασει κανεις τις τραγικες δηλωσεις σου.απο το οτι εσυ πρωτα θα εκανες την τροπολογια κ μετα θα πουλουσες τη σεκαπ?ενω οι αλλοι την κανανε μετα?ρωτα ρε τον κεδικογλου τι εταζε.ποσο ανηθικοι ειστε πια.λυπηθειτε μας πια.αφηστε ενα κολοκυθι να μας κυβερνησει να βγουμε απο την κριση.εσεις ειστε η κριση.ψοφατε εσεις, τελειωνει η κριση.
μα να δηλωνεις οτι πεφτεις απο τα συνεφα οταν σου λενε οτι οποιος δεν εχει καναλι δεν τον υπολογιζετε?
α κ μην ξεχασω.η γυναικα σου ρε τιποτενιε ειναι πολωνη.αν ο σαββιδης ειναι ρωσος, τα παιδια σου ειναι πολωνοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 08 Μάιος 2017, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εικόνα

Μου φαινεται στο sdna κοβουν στη τυχη σχολια

Μου εχουν κοψει μεχρι και σχολιο σε ποιες χωρες θα μπει Video ref και αλλο σε ποιες χωρες εχουν πλει οφφ
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Να πω μονο οτι ειναι σωστο αυτο που λεει ο Χασιο, ειναι λαθος νοοτροπια πολυ παλιας εποχης που εχει ξεμεινει ακομα στο παρων και δυστυχως γινεται σε ολες τις χωρες τους κοσμου. (στην προκειμενη περιπτωση) τα ΑμεΑ θελουν να σταματησει το να χρησιμοποιειται η αναπηρια ως τροπο για να γελοιοποιησεις καποιον γιατι δεν δειχνεις σεβασμο στην αναπηρια και ουτε και στα ατομα που φερουν την συγκεκριμενη αναπηρια, ειναι σαν να το θεωρεις κατι ασημαντο και να γελοιοποιεις την ιδια την αναπηρια. Δεν μπορεις δηλαδη μονο και μονο για να κοροιδεψεις καποιον να χρησιμοποιησεις τα προβληματα που αντιμετωπιζει καθημερινα καποιος αλλος, ειναι ελλειψη σεβασμου προς τα ατομα με αναπηρια γιατι τα προβληματα ειναι υπαρκτα και σοβαρα. Υπαρχουν αλλες λεξεις να την πεις σε καποιον αμα θελεις, μου ερχονται απειρες στο μυαλο αυτη την στιγμη :lol:

Υ.Γ. Καταλαβαινω οτι δεν υπηρχε και δεν υπαρχει γενικα τετοια προθεση απο πλευρας του ΓΚεο 'η καποιον αλλον, ε? Γνωριζω οτι αυτα εχουν ξεμεινει απο το παρελθον και θελει χρονο (και αν) για να ξεπεραστουν. Για την κουβεντα μπηκα μονο και για το τι ειναι σωστο κατα τα ατομα με αναπηρια
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Καλα κανετε και οι δυο και το αναφερετε. Δεν εχετε καθολου αδικο. Ειδικα το "αναπηρε" με ποναει πολυ οταν το ακουω

Το "καθυστερημενε" παντως δε πιστευω οτι κανεις που το λεει σκεφτεται την αναπηρια (διαφορα συνδρομα κτλ)

Ισχυει βεβαια οτι ειναι λεπτο το ζητημα, θα του το μεταφερω ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sn0ufel4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ο Μάκης Γκαγκάτσης εκπροσώπησε σήμερα τον ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση της Λίγκας, όπου τόνισε πριν την ψηφοφορία για την επικύρωση της βαθμολογίας, πως ακόμα και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ο Δικέφαλος δεν θα παραλάμβανε το τρόπαιο.

Αυτα ειναι καλο να μη γινονται... αφησαμε να τρεχει ο αγωνας μας ετσι ωστε να τιμωρηθει ο γαυρος και να παρουμε το πρωταθλημα που δικαιουμαστε και τωρα που βγηκε η αποφαση, λεμε και να μας δικαιωνε δεν θα το παιρναμε....
ας μην μικραινουμε τον ΠΑΟΚ μονοι μας
Μια χαρά τα λέει. Το θέμα με το κυνηγητό που τους ρίξαμε δεν ήταν (και δεν πρέπει να ήταν) ο τίτλος αυτός καθ 'αυτος αλλά η τιμωρία του γαυρου και η απονομή δικαιοσύνης για μια φορά.
Κοροιδευομαστε μεταξυ μας? Δηλαδη μου λες οτι αν ετρωγε σημερα -6 ο γκει και ελεγαν πρωταθλητης ο ΠΑΟΚ, θα λεγαμε δεν το θελουμε? χαχαχα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

pgetsos έγραψε:Μου φαινεται στο sdna κοβουν στη τυχη σχολια
Εχθες θα εμπαινα να γραψω ακριβως το ιδιο. Εστειλα δυο σχολια και δημοσιευσαν το ενα που θα μπορουσες να το πεις πιο επιθετικο και εκοψαν το ηπιοτερο. Σε κανενα απο τα δυο δεν ειχε βρισιες και αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν σε αρθρο που ηταν θετικο για εμας, οποτε τα σχολια μου μαλλον ειχαν συμπνοια με το αρθρο. Δεν υπηρχε δηλαδη κανενας λογος να κοπει αυτο που κοπηκε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:τι ξεφτιλισμενος εισαι ρε κουλη.κ οχι επειδη τα βαζεις με το σαββιδη.την ψηφο διεκδικεις ρε τιποτενιε για να παρεις τις τυχες του κοσμου στα χερια σου.παριστανεις κ το νεο κ εκσυγχρονισμενο ρε απολιθωμα.μα μηδεν επιπεδο ρε πουστη μου?στην χειροτερη περιοδο για τη χωρα πεσαμε στα νυχια των πιο καθυστερημενων και αναχρονιστικων πολιτικων νανων.
ειναι δυνατον μωρη κουτδομπολα να βγαινεις να κανεις καφενειακες αναλυσεις?απο που να πιασει κανεις τις τραγικες δηλωσεις σου.απο το οτι εσυ πρωτα θα εκανες την τροπολογια κ μετα θα πουλουσες τη σεκαπ?ενω οι αλλοι την κανανε μετα?ρωτα ρε τον κεδικογλου τι εταζε.ποσο ανηθικοι ειστε πια.λυπηθειτε μας πια.αφηστε ενα κολοκυθι να μας κυβερνησει να βγουμε απο την κριση.εσεις ειστε η κριση.ψοφατε εσεις, τελειωνει η κριση.
μα να δηλωνεις οτι πεφτεις απο τα συνεφα οταν σου λενε οτι οποιος δεν εχει καναλι δεν τον υπολογιζετε?
α κ μην ξεχασω.η γυναικα σου ρε τιποτενιε ειναι πολωνη.αν ο σαββιδης ειναι ρωσος, τα παιδια σου ειναι πολωνοι.
Ωραίος ρε!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

sic-4 έγραψε: Εχθες θα εμπαινα να γραψω ακριβως το ιδιο. Εστειλα δυο σχολια και δημοσιευσαν το ενα που θα μπορουσες να το πεις πιο επιθετικο και εκοψαν το ηπιοτερο. Σε κανενα απο τα δυο δεν ειχε βρισιες και αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν σε αρθρο που ηταν θετικο για εμας, οποτε τα σχολια μου μαλλον ειχαν συμπνοια με το αρθρο. Δεν υπηρχε δηλαδη κανενας λογος να κοπει αυτο που κοπηκε.
Εχω δει και αλλους να γραφουν το ιδιο, αλλες ομαδες εννοω

Παιζει απο τον φορτο ο "εγκριτης" να τα εχει παιξει :lol: Γιατι μου κοβουν ενα και μετα το ιδιο ακριβως πιο πανω το περναει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”