Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από sic-4 »

Spiros_S έγραψε: Και ο σπόρος:
Περιμένω να πάρω την κόρη μου από το σχολείο. Έρχεται άλλος μπαμπάς που ξέρω ότι είναι αεκ αλλά δεν πολυασχολείται. Ακολουθεί ο διάλογος:

-Τί γίνεται; Αρχίσατε μεθόδους γάβρου;
-Τί εννοείς;
-Ξέρεις, πληρωμένους διαιτητές και τέτοια.
-Τον είδες τον αγώνα; Ξέρεις για ποιες φάσεις μιλάνε;
-Όχι, αλλά από ότι άκουσα....
-Άστο ρε Παναγιώτη.

Θα τσακωθώ με κόσμο 45 χρονών μ@λ@κ@ς ρε φίλε. Δεν γίνεται αυτή η δουλειά.

Ασε ο σπορος... εχει φυτευτει ηδη απο την πρωτη μερα....
Κατ' αρχην οπως ειπε κι ενας φιλος εδω... εμαθαν μεχρι και ολες οι γυναικες τι ειναι το οφφσαιντ πια.
Με ρωτουσε η φιλη μου που δεν ασχολειται τι εγινε με το ματς κλπ... Ξεκινησα να της λεω απλα οτι το πηραμε χωρις να σκοπευω να μπω σε λεπτομερειες μια που ξερω οτι εχει αγνοια. Μολις της λεω λοιπον "νικησαμε, πηραμε το κυπελλο" με αντιμετωπιζει με καπως πονηρο, ειρωνικο χαμογελακι. Οτι ας πουμε βουϊξε ο τοπος οτι το πηραμε πουστικα και καλα. Και την καθισα στο σκαμνι και τη λεω τωρα θα κατσεις να με ακουσεις μιση ωρα να σε πω ολη την προϊστορια.
Μεχρι και ο γιος μου απο το κλιμα που εισπραττει στις παρεες και στο σχολειο μου ελεγε "ναι ρε μπαμπα αλλα μηπως..."

Εχει περασει σε ολη την Ελλαδα οτι ο ΠΑΟΚ πηρε το κυπελλο πουστικα
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

έχει οργιάσει και ο άλλος αντικειμενικός, ο αποδυτηριάκιας ντε... το νιμου που σας πέταγε ρε ξεφτιλισμένα ανθρωπάρια!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ασχολείστε με όλες αυτές τις... πένες που τόσα χρόνια ήταν οσίες παρθένες;

Ρε άι σιχτιρ όλες

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

sic-4 έγραψε:
Spiros_S έγραψε: Και ο σπόρος:
Περιμένω να πάρω την κόρη μου από το σχολείο. Έρχεται άλλος μπαμπάς που ξέρω ότι είναι αεκ αλλά δεν πολυασχολείται. Ακολουθεί ο διάλογος:

-Τί γίνεται; Αρχίσατε μεθόδους γάβρου;
-Τί εννοείς;
-Ξέρεις, πληρωμένους διαιτητές και τέτοια.
-Τον είδες τον αγώνα; Ξέρεις για ποιες φάσεις μιλάνε;
-Όχι, αλλά από ότι άκουσα....
-Άστο ρε Παναγιώτη.

Θα τσακωθώ με κόσμο 45 χρονών μ@λ@κ@ς ρε φίλε. Δεν γίνεται αυτή η δουλειά.

Ασε ο σπορος... εχει φυτευτει ηδη απο την πρωτη μερα....
Κατ' αρχην οπως ειπε κι ενας φιλος εδω... εμαθαν μεχρι και ολες οι γυναικες τι ειναι το οφφσαιντ πια.
Με ρωτουσε η φιλη μου που δεν ασχολειται τι εγινε με το ματς κλπ... Ξεκινησα να της λεω απλα οτι το πηραμε χωρις να σκοπευω να μπω σε λεπτομερειες μια που ξερω οτι εχει αγνοια. Μολις της λεω λοιπον "νικησαμε, πηραμε το κυπελλο" με αντιμετωπιζει με καπως πονηρο, ειρωνικο χαμογελακι. Οτι ας πουμε βουϊξε ο τοπος οτι το πηραμε πουστικα και καλα. Και την καθισα στο σκαμνι και τη λεω τωρα θα κατσεις να με ακουσεις μιση ωρα να σε πω ολη την προϊστορια.
Μεχρι και ο γιος μου απο το κλιμα που εισπραττει στις παρεες και στο σχολειο μου ελεγε "ναι ρε μπαμπα αλλα μηπως..."

Εχει περασει σε ολη την Ελλαδα οτι ο ΠΑΟΚ πηρε το κυπελλο πουστικα

Εμενα παλι η δικια μου που ειναι και αρης,μου λεει πως και λενε ολοι για το οφσαιντ ενω φαινεται να υπαρχει και πεναλντυ στην ιδια φαση. Με εξεπληξε ευχαριστα μπορω να πω και ειδικα οταν μιλαει για πεναλντυ οπαδος του αρη,καταλαβαινω πως δεν ειμαι τρελος
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ναι καλα... σιγα μην ειδε το πεναλτυ το σκουληκι... γλυκες σου εκανε... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Παιδιά ποιος έγραψε το άρθρο στην κεντρική το "" Άκου , να σε πω "" ?
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ να διαβάζω μόλις στην πρώτη γραμμή που λέει για αποκλίνοντα ... αυτισμό μερικών συνοπαδών μας! :shock: :?:
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ να χρησιμοποιείτε η λέξη αυτισμός για να περάσει κάποιος την οπαδική του γνώμη.
Θα παρακαλούσα πολύ ν' αφαιρεθεί το άρθρο ή έστω ν' αντικατασταθεί η λέξη από τον αρθρογράφο!
Φιλικά
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

KOSTAS54 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Με τη διαφορά ότι οι όντως αστείοι και λαϊκιστές συριζαιοι ΔΕΝ εμπαιζουν τον ΠΑΟΚ εδώ και τριάντα χρόνια, ΔΕΝ έχουν προσωπικές σχέσεις με τους μαφιόζους του Πειραιά, ΔΕΝ χρησιμοποιούν την εκκλησία για να στηρίζουν πρεζεμπορες και ΔΕΝ ήρθαν ως ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ μέσα στο Μακεδονία Παλάς να ειρωνεύονται με "μπαογκ" και τα λοιπά (δείγμα του iq Σαμαρά).
Να λείπει λοιπόν το βύσσινο.
ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ.
Κάνε τους υπολογισμούς λοιπόν και μετά ψήφισε όποιον θελεις και όποιον έχει απομείνει μετά το παραπάνω φιλτράρισμα με ΤΙΜΙΑ κριτηρια
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Με τη διαφορά ότι ΚΑΙ οι συριζαιοι
1. Κάποιες απόψεις έχουν για το όνομα των Σκοπίων
2. Κάτι κάνανε με τον φαταούλ, για να βγει δήμαρχος ο Μώραλης κια περιφερειάρχης η Δούρου
3. Σταμάτησαν τις εκλογές της ΕΠΟ, προ των εκλογων και την έλευση Γραμμένου
4. Διορίσανε την ΚΕΔ που ηθελε ο Θεοδωρίδης, ο γιος του κυρ Σάββα.

Κανείς δεν πειράζει τον οσφπ, ψηφαλάκια η αιτία.
Ρε κόψτε την προπαγάνδα για τη ΝΔ Πέρι Σκοπίων.
Την ίδια θέση έχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το όνομα των Σκοπιανών. Αυτό που αποφάσισε το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Τι είπε το ένα στέλεχος και το άλλο είναι δευτερεύων.
Ο ίδιος ο Δρακουμέλ πρότεινε ονομασία Σλαβομακεδονία κα Άνω Μακεδονία από το 93 και για αυτό τον έριξε ο Σαμαράς...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

KOSTAS54 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Με τη διαφορά ότι οι όντως αστείοι και λαϊκιστές συριζαιοι ΔΕΝ εμπαιζουν τον ΠΑΟΚ εδώ και τριάντα χρόνια, ΔΕΝ έχουν προσωπικές σχέσεις με τους μαφιόζους του Πειραιά, ΔΕΝ χρησιμοποιούν την εκκλησία για να στηρίζουν πρεζεμπορες και ΔΕΝ ήρθαν ως ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ μέσα στο Μακεδονία Παλάς να ειρωνεύονται με "μπαογκ" και τα λοιπά (δείγμα του iq Σαμαρά).
Να λείπει λοιπόν το βύσσινο.
ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ.
Κάνε τους υπολογισμούς λοιπόν και μετά ψήφισε όποιον θελεις και όποιον έχει απομείνει μετά το παραπάνω φιλτράρισμα με ΤΙΜΙΑ κριτηρια
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Με τη διαφορά ότι ΚΑΙ οι συριζαιοι
1. Κάποιες απόψεις έχουν για το όνομα των Σκοπίων
2. Κάτι κάνανε με τον φαταούλ, για να βγει δήμαρχος ο Μώραλης κια περιφερειάρχης η Δούρου
3. Σταμάτησαν τις εκλογές της ΕΠΟ, προ των εκλογων και την έλευση Γραμμένου
4. Διορίσανε την ΚΕΔ που ηθελε ο Θεοδωρίδης, ο γιος του κυρ Σάββα.

Κανείς δεν πειράζει τον οσφπ, ψηφαλάκια η αιτία.
Ρε κόψτε την προπαγάνδα για τη ΝΔ Πέρι Σκοπίων.
Την ίδια θέση έχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το όνομα των Σκοπιανών. Αυτό που αποφάσισε το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Τι είπε το ένα στέλεχος και το άλλο είναι δευτερεύων.
Ο ίδιος ο Δρακουμέλ πρότεινε ονομασία Σλαβομακεδονία κα Άνω Μακεδονία από το 93 και για αυτό τον έριξε ο Σαμαράς...

Επειδη

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Φαντασμα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

Όπως έγραψε κι ο τεράστιος Nicolas Nassim Taleb :
"For Seneca, the Stoic sage should withdraw from public efforts when unheeded and the state is corrupt beyond repair. It is wiser to wait for self - destruction"
tolis ακριβως οπως το λες φιλε στωικε, πολυ με εφτιαξες!... να αγιασει το χερι σου αγορι μου, βρηκες την ατακα που περικλειει ακριβως αυτο που εγω ο πολυλογας λεω με σεντονια. Κατι τετοια σχολια μου δινουν κουραγιο οτι η λαιλαπα του κομματισμου και των αμορφωτων κοπροσκυλων που κυβερνησαν την πατριδα μας δεν σακατεψε την αγαπη του Ελληνα για τα κοινων και την φιλοσοφια. Ακριβως οπως το λες...wait to self-destruct.
σε ολα αυτα να παρατηρησω πως δεν πρεπει να ξεχναμε πως το κρατος των Αθηνων απαρτιζεται απο πολλους Μακεδονες που πρωτοστατουν στην σαπιλα (οπως και Κρητικους και Πελλοπονησιους και Θεσσαλους και καθε λογης φυντανι). Και πως πολλοι Αθηναιοι πολιτες υφιστανται κοινωνικη αδικια ιδια μ' εμας οπως και οτι πολλοι βορειελλαδιτες ειναι συνενοχοι αυτου του κρατους. Απλα για να γινει σαφες πως το ζητημα δεν ειναι γεωγραφικο ή ...φυλετικο
sic δεν εχει να κανει με γεωγραφικο προσδιορισμο ουτε με κοινωνικα κριτηρια, δεν ειμαι εγω εκεινος που θα βαλει εναντιον συμπολιτων μας...μην ξεχναμε οτι η διχονοια ηταν και παραμενει ο μεγαλυτερος εχθρος των Ελληνων. Οι αναφορες στην "αθηνα" γινονται για να περιγραψουν ολους οσους αποδεχτηκαν ως κανονικοτητα την πολιτικο-οικονομικη ζουγκλα και την αρπαγη πλουτου που επιβληθηκε στην χωρα για να επιβιωνει η εξουσια και η "ελιτ" στην πρωτευουσα. Ολους οσους δεχονται οτι η αθηνα ειναι καλυτερη/ανωτερη ολων, οτι δικαιως εχει ολο το χρημα ολες τις δουλειες ολες τις αποφασεις ολες τις εξουσιες και κατ επεκταση δικαιως αφαιμαζει την περιφερεια απο χρημα, δουλειες, βιομηχανιες, πλουτο αλλα και αξιες, ιστορια, πεποιθησεις κλπ. Μεσα σε αυτους ειναι παρα πολλοι "απλοι" κανονικοι ανθρωποι...ανθρωποι που οπως οι μεγαλοι πιστευουν στο "μεγαλειο" τους ετσι και οι μικροι πιστευουν οτι η αθηνα ειναι ολα και οι υπολοιποι ειναι βλαχοι που τους πρεπει να παρακαλανε για ενα ξεροκοματο.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

sic-4 έγραψε:ναι καλα... σιγα μην ειδε το πεναλτυ το σκουληκι... γλυκες σου εκανε... :mrgreen:
α μπα,δεν νομιζω ειδικα οταν θεωρει πως τον ΠΑΟΚ τον ευνοει διαχρονικα η διαιτησια η τουλαχιστον σε σχεση με το σκουληκι...για αυτο με εκανε εντυπωση σου λεω
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

@Alastor
ναι ρε, πλακα σε κανω

@φαντασμα
συμφωνω
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ακόμα παίζουν παντού εκτεταμένα αφιερώματα και φωτορεπορτάζ και εναέριες λήψεις από τον Βόλο, ΑΛΛΑ από τα χθεσινά αίσχη που έγιναν στον τελικό βόλεϊ, ΔΕΝ υπάρχει σχεδόν τίποτα. Κάτι μικρά αρθράκια του στυλ "μετρημένοι στα δάχτυλα ανεγκέφαλοι έκαναν μικρούλια εκτροπάκια".
ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ Μ@ΛΑΚΕΣ!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

alp920 έγραψε:ο ζαγόρ τι γνώμη έχει για όλα αυτά?
Χαμηλωνει τη μπαλα...Η μισθαρα να πεφτει,ποιος ΠΑΟΚ τωρα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

επικυρωθηκε η βαθμολογία .....ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΙΒΑΝ!ΑΣΑΛΙΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

jumpa έγραψε:Προφανώς ο Κούλης και είναι και τα δύο.
Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε με πράξεις τους δημοσιογράφους (με σχόλια, like-share και τέτοια) που δείξανε σωστό πρόσωπο, τώρα που πέφτουνε μάσκες, όπως ο Σουντουλίδης ο Αντώναρος και άλλοι.Γιατί σίγουρα θα φάνε πόλεμο και θα προσπαθήσουν να τους εξαφανίσουν.
Συμφωνώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”