Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

Γλυκος
11
6%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
12
7%
Κρεσπο
1
1%
Λεοβατς
1
1%
Τσιμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κανιας
13
7%
Σακχοφ
17
10%
Καμπος
20
11%
Μπισεσβαρ
94
54%
Πριγιοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ενρικε
6
3%
Κιτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 175

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ελπιζω την επομενη μερα οι ΠΑΟΚτσηδες βλεποντας σχεδον ολα τα ΜΜΕ του λεκανοπεδιου να μην αναφερονται καν στο πεναλντι πανω στο κρεσπο(και επομενως και στην δευτερη κιτρινη σιμοες) ,να απεγκλωβιστηκαν απο τον βομβαρδισμο τυψεων που εξαπολυεται απο χθες και να χαρηκαν την κουπα τους.
ναι εκανε λαθος ο εποπτης,ο διαιτητης τοτε τι εκανε;

αν σε λενε ατρομητο ή τριπολη παντως βλεπω ουδεις νοιαζεται για την παρτη σου.κριμα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Alastor έγραψε:Μαγκες,οσο περισσοτερο το βλεπω,τοσο περισσοτερο φαινεται πως ειναι κανονικο πεναλντυ και τοσο περισσοτερο βγαινει στην φορα η ξεφτιλα των αθηναιων ΑΡΔ που δεν εγραψαν ουτε γραμμη για την συγκεκριμενη φαση.

Εικόνα

Οσο περνανε οι ωρες,τοσο πιο γλυκο ειναι το συγκεκριμενο κυπελλο
ειναι και μπροστα ο αλλος! :lol: :lol:

δηλαδη ενταξει πιο κοντα θα μυρισει και τον ιδρωτα του κρεσπο! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 07 Μάιος 2017, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

navigator11 έγραψε:Δεν εξισώθηκαν απλά, μάγκες! Ξεπέρασε το χτεσινό κάθε όριο αν(τ)οχής του βόθρου στο "παρασκήνιο"! Κι εκεί που, οκ, μπορεί να έχεις ρε παιδί μου μια κομψι κομψα διάθεση για χτες, για τους όποιους λόγους, βλέπεις όλη αυτήν την ενορχηστρωμένη επίθεση και σκέφτεσαι τι μαλακία να μην ήταν ο Μπισεσβαρ 4 μέτρα οφφσάιντ ...
:lol: :lol: :lol:
1926+++++ και πέντε κύπελλα μπόνους
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Εικόνα

υγ: οταν παιδια βγει σε κανα ιντερνετ ολοκληρο το ματς, πειτε για να το...δουμε. :mrgreen: :P

υγ2: πολλα, παρα πολλα μπορει να πει κανεις για χτες, και με τις μανουρες και για τους μπατσους και για το λαο και για τον αγωνα και για τους εκδρομεις και για τον πυργο το λευκο. αλλά μια λέξη μονο. ΚΥΠΕΛΛΟ.

και έρχονται πολλά περισσότερα στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Εντάξει το προτιμούσα χωρίς ανθρώπινο λάθος αλλά τώρα τι ?
Και το χέρι του μαραντόνα έδωσε παγκόσμιο και τόσο ντορο και στημένους δεν είδαμε !
Πιστευω πως εάν δεν έφτανε το σκ@το στην κάλτσα θα περνουσε στα ψιλά και θα διορθωνόταν με το λάθος του διαιτητή στο πέναλτυ στον Κρεσπο αλλά επειδή 'εχουν ΧΕΣΤΟΙ απάνω τους έχουν ενωθεί όλι μαζι
πρασινοκοκκινοκιτρινες αγίες και κλαινε σαν μωρά.
Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει και αυτό τους τρελένει και έχουν χάσει το μέτρο αλλά δεν πειράζει του χρόνου να δείτε στο πρωτο λάθος πλάγιο θα φεύγουν από το γήπεδο
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Κυριάκος Σ. Κυριάκος

Θα σας μιλήσω όχι από την ψυχή μου -αν και το έχω ανάγκη μετά από 14 χρόνια αναμονής ενός τίτλου- αλλά από το μυαλό μου, γιατί όταν αναλαμβάνεις την υποχρέωση να εκπροσωπείς έναν μεγάλο σύλλογο, παρεμβαίνοντας συχνά, οφείλεις να το κάνεις ψύχραιμα και απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση. Συγχωρήστε μου τη μακροσκελή δήλωση.
Ο ΠΑΟΚ είναι ο Κυπελλούχος 2017 γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα του θεσμού, γιατί ξεπέρασε τα δικά του λάθη και έδειξε τη θέλησή του να πάρει το τρόπαιο μέσα στο γήπεδο.
Είμαστε πολύ περήφανοι που περάσαμε από δύσκολο δρόμο ως την κατάκτηση του τροπαίου, νικώντας μεγάλους αντιπάλους. Αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμη πιο σπουδαία.
Στη διαδικασία κατάκτησης είδαμε και μας πείραξαν συμπεριφορές. Είδαμε ανθρώπους να ψάχνουν να βρουν την ευκαιρία να συνασπιστούν εναντίον μας, με άδικο και υστερικό τρόπο.
Κι αν ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Παναθηναϊκού σε συγκεκριμένα πεδία είναι συνεργαζόμενος πια επίσημα με το εκδοτικό συγκρότημα των συμφερόντων του κ. Μαρινάκη, είναι κατανοητή η...συνέργεια και στα επιχειρήματα. Μπορεί να έχει και λίγη πολιτική υποβοήθηση όλο αυτό και να εξυπηρετεί πολλαπλά συμφέροντα. Δεν απευθύνονται σε ανόητους.
Με πειράζει όμως η σημερινή αντίδραση της ΑΕΚ. Δεν μιλώ για τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς της ομάδας. Αλλά για την επίσημη θέση. Παλέψαμε συνειδητά και σε αρκετές περιπτώσεις με καλή συνεργασία για να φτάσουμε στο σημείο τα διαιτητικά λάθη να θεωρούνται ανθρώπινα. Και βαδίζουμε ακόμη προς την ίδια κατεύθυνση. Θα ήθελα η σχέση να παραμείνει καθαρή, ακόμη και στην αντιπαλότητά της.
Δεν δέχομαι επιθέσεις από δημοσιογράφους για τα διαιτητικά λάθη που μας ευνόησαν, αν προηγουμένως δεν παρουσιάσουν τα άρθρα τους με τα διαιτητικά λάθη που μας αδίκησαν. Αυτό είναι το δίκαιο και το ηθικό.
Σας μεταφέρω μια θέση που ασπαζόμαστε σήμερα στον ΠΑΟΚ. Αν η ΑΕΚ θεωρεί πως πίσω από την απόδοση των διαιτητών χθες υπάρχει δόλος και χειραγώγηση, την προτρέπουμε να το καταγγείλει και να ζητήσει την επανάληψη του αγώνα. Θα συναινέσουμε, με την αυτοπεποίθηση πως η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο μπορεί να ξανακερδίσει τον αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο.
Αυτό κάναμε εμείς πέρυσι με τον Παππά και ανοίξαμε τον δρόμο της κάθαρσης, διασφαλίσαμε δίκαιο τελικό, έστω και για άλλους και πληρώσαμε το τίμημα..
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος τόσο σταθερός, που ο χρόνος απλά έρχεται να τον επιβεβαιώσει. Η αποδοχή του στον κόσμο του ΠΑΟΚ μπορεί να ήρθε αργά, αλλά ήρθε.
Σας διαβεβαιώ πως αυτό θα γίνει και με την υπόλοιπη κοινή γνώμη.
Στους όψιμους εχθρούς μας έχουμε να αντιπαρατάξουμε ένα καθαρό παρελθόν κι ένα ακόμη καθαρότερο μέλλον. Από επιλογή. Οι ίδιοι μπορούν;
Είναι μια μέρα χαράς και δικαίωσης. Η ιστορία επιβραβεύει κάποια στιγμή τους επίμονους. Χαρείτε το με την ψυχή σας, αλλά όχι για πολύ. Έρχονται κι άλλα!
Μην αφήνετε να επηρεάσουν τη χαρά σας ανθρωποι που έμαθαν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ μικρό και...βολικό. Ήρθαμε για να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν. Κι ο δρόμος εύχομαι να είναι μακρύς...
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

pilotos έγραψε:Γυναίκα εχώ Αθηναία, ΒΕΡΑ όχι περαστικη...
Και μου λέει το πρωί.
Τί έγινε; Αφού της είπα μια περίληψη 33 δευτερόλεπτα, της λέω αμάν πια έχουν λυσσαξει κάτω.
Και απαντά...

Εγώ χάρηκα που φώναξαν είναι τρελός ο πρόεδρος, καλά τους κάνει ο Ιβάν, αυτοί εκεί κάτω, εμάς εδώ μας βλέπουν σαν ξένους (νομίζει ότι έγινε Μακεδόνισσα ;) ) δεν μας θέλουν και μακάρι να φύγουμε να πεθάνουν της πείνας. Άντε γιατί όλα στη Αθήνα τα θέλουν.
Μου ρίχνει και ένα ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ κύπελλο και μένω συξυλλος

SM-G935F
off topic

τα σέβη μου στην πιο ΠΑΟΚτσηδικη οικογένεια που έχω γνωρίσει!!!
απίστευτες οι καταδρομικές αδελφέ, πάρε το ελικόπτερο και κατέβα να κάνουμε ένα ριπιτ.. :opaokara: .

on topic

και κλαμα οι αθηναιοι...αυτος ο πανικος που κρυβεται στα ματια τους, δεν περιγραφεται τι ηδονη μου χαριζει... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πανηγυρίσω το κύπελλο όπως το φανταζόμουν. Με χάλασε πολύ το οφσάιτ.

Υπάρχει βάβαια το πέναλτυ στην ίδια φάση (που όλοι αυτοί που οδύρονται για τη διαιτησία το κάνουν γαργάρα). Υπάρχουν σαφέστατα και όλα αυτά που έχουν κλαπεί διαχρονικά (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) από την ομάδα μας. Αλλά και πάλι, δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί εμείς δεν είμαστε κοκκινο-κιτρινο-πράσινοι γαύροι που διέλυσαν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Θα θυμίσω μόνον ότι τα τόσα χρόνια που φωνάζουμε και διαμαρτυρόμαστε για τα αίσχη που γίνονταν, "γραφικούς" μας ανέβαζαν, "κομπλεξικούς" (με την Αθήνα και τις ομάδες της) μας κατέβαζαν.

Το γκολ ΝΑΙ, ήταν οφσάιτ... Τι σημαίνει αυτό, ότι ο ΠΑΟΚ έχει παράγκα, ότι η ΕΠΟ διοικείται από τον ΠΑΟΚ? Τον Κουτσοκούμνη ποιος τον διόρισε στην ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ?
Πήρε ο ΠΑΟΚ ένα σφύριγμα και όλοι οι "άμεμπτοι" έπεσαν να τον φάνε!
"Χαλίφης στη θέση του χαλίφη" λένε αυτοί, που μέχρι χθες έσκιζαν τα ρούχα τους για να μας πείσουν ότι ΔΕΝ υπήρχε Χαλίφης!!!

Με συγχωρείται πολύ, μπορεί να στεναχωρήθηκα, αλλά ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!
Χαίρομαι που πήραμε το κύπελλο και είμαι περήφανος που έιμαι ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

:D κγεο αυτό σκεφτόμουν από χθες με τα "τρία μέτρα οφσάιντ" μερικών.
Εγώ είπα οτι ο Ενρίκε είναι εκτεθειμένος, έτσι φαίνεται από τo instant της ote και μάλλον έτσι είναι.
Επειδή η τεχνολογία έχει πλάκα, θέλω αν μπορεί ένας μάγκας να τρέξει το βίντεο απειροελάχιστα όταν ξεκολλάει η μπάλα από το πόδι του Λέοβατς, για να καταλάβουμε πόσο οριακή είναι η φάση.
Κατά τα άλλα βλέπω στο φβ της ΠΑΕ ΠΑΟΚτσήδες να λένε χθες το βράδυ "δεν το θέλω τέτοιο κύπελλο" και να τους απαντάνε αεκτσήδες "μπράβο μάγκα, τώρα για το πέναλτι και να έγινε δε δίνεται από τον διαιτητή!", τόσο μπουνταλάδες είμαστε και ενοχικοί. Στα μούτρα να σου λένε οτι πέναλντι και να υπάρχει εσύ δεν παίρνεις και μεις να χαιρόμαστε που μας λένε αυτοί "αντικειμενικούς".
Χθες και γω ήμουν αμήχανος, σήμερα κρίνοντας το παιχνίδι κέρδισε ο ΠΑΟΚ γιατί ήταν καλύτερος, έβγαλε ένα μαγικό γκολ, μπλόκαρε τον αντίπαλο, χάρισε ένα γκολ σε μια ομάδα που απειλούσε μόνο με σουτ απελπισίας και έβαλε δεύτερο γκολ σε μια φάση με δύο διαιτητικά σφάλματα, ο καθένας μας ας κρίνει ποιο ήταν οριακό και ποιό καταφανές. Αντε μην τρελαθούμε κιόλας.
Αρεστοί στο σύστημα του ΠΟΚ δε θα γίνουμε ποτέ. Πόσο μάλλον αν παίζουν πλέον επιχειρηματικές κόντρες μεγάλες πίσω απ' όλα. Αλλά και τις αξίες μας πρέπει να τις κρατήσουμε ψηλά και να ζητάμε η ομάδα μας ανεξάρτητα από τίτλους να παίζει 50-50, να είναι ΜΕΣΑ στο γήπεδο πρώτη σε επαγγελματισμό, σε οργάνωση, σε οραματικό πλάνο, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ αυτή την στιγμή. Δουλειά και προχωράμε για άλλα όμορφα
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο κυρ κυρ λέει επανάληψη αν θέλει η αεκ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ωραίο όλο το μήνυμα του Κυριάκου
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αυτο ακριβως ζητουσα χτες. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

Όσοι δεν πανηγυρίσατε ή θέλετε να γυρίσουμε το κύπελο πίσω (!) μάλλον δεν έχετε καταλάβει με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε. Πρόκειται για υποκείμενα. Γιατί λαμβάνετε υπ' 'οψην τη γνώμη που έχουν για εμας οι τελευταίοι και οι πουθενάδες, δεν καταλαβαίνω. Στα @@ μας το τι γράφουν τα μμε τους, στα @@ μας και το τι λένε οι οπαδοί τους. Φάπες παντού.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

K_geo έγραψε:Εικόνα

υγ: οταν παιδια βγει σε κανα ιντερνετ ολοκληρο το ματς, πειτε για να το...δουμε. :mrgreen: :P

υγ2: πολλα, παρα πολλα μπορει να πει κανεις για χτες, και με τις μανουρες και για τους μπατσους και για το λαο και για τον αγωνα και για τους εκδρομεις και για τον πυργο το λευκο. αλλά μια λέξη μονο. ΚΥΠΕΛΛΟ.

και έρχονται πολλά περισσότερα στο μέλλον.
[youtube]Kkk2Th2gxEA[/youtube]
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Πολύ έξυπνο επικοινωνιακά και ουσιαστικά στο εσωτερικό αλλά και εκτός ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”