Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ο τζο ο νάγκμπε
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Άποψή μου, μεταξύ μας εντάσεις δεν χρειάζονται. Ναι υπήρξε μια αμηχανία και την κατανοώ. Νιώθω την ανάγκη να το ξαναπώ, αρχές μας και ιδεολογία είναι το καθαρό ποδόσφαιρο και να κερδίζει ο καλύτερος, όχι το αυτομαστίγωμα και πώς θα είμαστε αρεστοί στο μιντιακό κατεστημένο των αντιπάλων μας.
Μια ποδοσφαιρική άποψη: Βλέπουμε στην ίδια φάση τον ορισμό του πέναλτι, καταφανές τράβηγμα φανέλας και γκρέμισμα παίχτη που ετοιμάζεται να γεμίσει στην περιοχή με υπεραριθμία του επιτιθέμενου (προσέξτε οτι εκείνη την στιγμή κάνει την κίνηση ο Ενρίκε στο 2ο δοκάρι και γι αυτό βρίσκεται μπροστά) 5 ΜΕΤΡΑ μπροστά από τον διαιτητή να μην δίνεται. Στην εξέλιξη ο Ενρίκε με την γραμμή είναι ένα βήμα εκτεθειμένος. Παγώστε στα στιγμιότυπα τη στιγμή που έχει φύγει η μπάλα 2 μέτρα από το πόδι του Λέοβατς, δλδ 5/100 του δευτερολέπτου μετά την επαφή, και ο Ενρίκε είναι καλυμένος. Πείτε μου τώρα ποιό είναι πιο πιθανό να είναι ανθρώπινο λάθος και ποιό από πρόθεση.
Πάμε και στον παραλογισμό, του δεν θα δεχόμαστε κανέναν τίτλο που θα προκύπτει από οποιοδήποτε λάθος, του θα βγάλουμε και ανακοίνωση και θα δώσουμε και το κύπελλο πίσω. Αν δεν είμαστε με το αυτομαστίγωμα αλλά με την δικαιοσύνη για ΟΛΟΥΣ, να βγάλουμε ανακοίνωση να ξαναγίνει ο τελικός του 17, του 11 της αεκ με το οφσάιντ λυμπερόπουλου, του τερματοφύλακα μανιάτη, το Μπαρτσελόνα-Παρί, το ντέρμπι του σπάθα στο χαριλάου, κτλ κτλ να χουμε και ματσάκια να βλέπουμε το καλοκαίρι. Αλλά για καθήστε με τον ιδρώτα των παιχτών και την προσπάθεια δεν πρέπει να μαστε δίκαιοι; Άκυρο, ανακοίνωση που θα ζητάμε να ξαναπαιχτεί το ματσάκι από το 81 με υπόδειξη πέναλτι στον Κρέσπο, για τα υπόλοιπα 10 λεπτά...
Μια ποδοσφαιρική άποψη: Βλέπουμε στην ίδια φάση τον ορισμό του πέναλτι, καταφανές τράβηγμα φανέλας και γκρέμισμα παίχτη που ετοιμάζεται να γεμίσει στην περιοχή με υπεραριθμία του επιτιθέμενου (προσέξτε οτι εκείνη την στιγμή κάνει την κίνηση ο Ενρίκε στο 2ο δοκάρι και γι αυτό βρίσκεται μπροστά) 5 ΜΕΤΡΑ μπροστά από τον διαιτητή να μην δίνεται. Στην εξέλιξη ο Ενρίκε με την γραμμή είναι ένα βήμα εκτεθειμένος. Παγώστε στα στιγμιότυπα τη στιγμή που έχει φύγει η μπάλα 2 μέτρα από το πόδι του Λέοβατς, δλδ 5/100 του δευτερολέπτου μετά την επαφή, και ο Ενρίκε είναι καλυμένος. Πείτε μου τώρα ποιό είναι πιο πιθανό να είναι ανθρώπινο λάθος και ποιό από πρόθεση.
Πάμε και στον παραλογισμό, του δεν θα δεχόμαστε κανέναν τίτλο που θα προκύπτει από οποιοδήποτε λάθος, του θα βγάλουμε και ανακοίνωση και θα δώσουμε και το κύπελλο πίσω. Αν δεν είμαστε με το αυτομαστίγωμα αλλά με την δικαιοσύνη για ΟΛΟΥΣ, να βγάλουμε ανακοίνωση να ξαναγίνει ο τελικός του 17, του 11 της αεκ με το οφσάιντ λυμπερόπουλου, του τερματοφύλακα μανιάτη, το Μπαρτσελόνα-Παρί, το ντέρμπι του σπάθα στο χαριλάου, κτλ κτλ να χουμε και ματσάκια να βλέπουμε το καλοκαίρι. Αλλά για καθήστε με τον ιδρώτα των παιχτών και την προσπάθεια δεν πρέπει να μαστε δίκαιοι; Άκυρο, ανακοίνωση που θα ζητάμε να ξαναπαιχτεί το ματσάκι από το 81 με υπόδειξη πέναλτι στον Κρέσπο, για τα υπόλοιπα 10 λεπτά...
Πιλότε θα ανησυχούσα στη θέση σου
Επιστήμονα είσαι λίγο υπερβολικός
Πάμε να βουλώσουμε στόματα στα playoffs

Επιστήμονα είσαι λίγο υπερβολικός
Πάμε να βουλώσουμε στόματα στα playoffs
Άσε μας Ρε φίλε πάνε κλάψε άιντε για το πέναλτι έχεις να πεις τίποτε; είσαι ΠΑΟΚ εσύ να τους προσκυνάς θέλεις και να κλαις μετά που σε σφάζουν..... Σφαξεμε αγα μου να αγιάσω είσαι..... Κράτα το όμως για τον εαυτό σουScientist@PAOK έγραψε:Η αποψη μου είναι οτι πρέπει να δωσουμε το κύπελο πίσω, χωρις κυπελουχο φέτος.
Ειμαστε ΠΑΟΚ! Δεν έχουμε αναγκη αυτό το κύπελο, δεν αξίζουμε, μετα απο τόσα χρόνια, αυτο που γίνεται και θα γίνεται απο εδώ και πέρα. Δεν είμαστε ποκ. Οι τιτλοι θα ρθουν νομοτελειακα, μεγαλώνουμε εκθετικά. Μην στιγματιστουμε ετσι, δεν είμαστε γαυροι. Λιγη υπομονη ακόμα. Απαράδεχτες για μενα οι δηλώσεις Σαββίδη. Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη απο οσους έχουν αντίθετη αποψη και χαλάω το κλίμα γιορτής.
- desperando
- Επικοινωνία:
Othin έγραψε:. Κατ΄ουσίαν αυτοί μου επιβεβαίωσαν ότι είμαι πλέον στην κορυφή, δεν το είχα συνειδητοποιήσει!
.
Να την χαίρεσε πιλοτε.....pilotos έγραψε:Γυναίκα εχώ Αθηναία, ΒΕΡΑ όχι περαστικη...
Και μου λέει το πρωί.
Τί έγινε; Αφού της είπα μια περίληψη 33 δευτερόλεπτα, της λέω αμάν πια έχουν λυσσαξει κάτω.
Και απαντά...
Εγώ χάρηκα που φώναξαν είναι τρελός ο πρόεδρος, καλά τους κάνει ο Ιβάν, αυτοί εκεί κάτω, εμάς εδώ μας βλέπουν σαν ξένους (νομίζει ότι έγινε Μακεδόνισσα) δεν μας θέλουν και μακάρι να φύγουμε να πεθάνουν της πείνας. Άντε γιατί όλα στη Αθήνα τα θέλουν.
Μου ρίχνει και ένα ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ κύπελλο και μένω συξυλλος
SM-G935F
Πλάκα κάνεις.... Την έκανες τεμετερον μπράβο.... Βέβαια πρέπει και ο άλλος να θέλει οπότε μπράβο και στην γυναίκα σου, αν την έμαθες να καλατσεβ και ποντιακά θα τα έχεις κάνει όλα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαγκες,οσο περισσοτερο το βλεπω,τοσο περισσοτερο φαινεται πως ειναι κανονικο πεναλντυ και τοσο περισσοτερο βγαινει στην φορα η ξεφτιλα των αθηναιων ΑΡΔ που δεν εγραψαν ουτε γραμμη για την συγκεκριμενη φαση.

Οσο περνανε οι ωρες,τοσο πιο γλυκο ειναι το συγκεκριμενο κυπελλο

Οσο περνανε οι ωρες,τοσο πιο γλυκο ειναι το συγκεκριμενο κυπελλο
- desperando
- Επικοινωνία:
-
Εδώ φάνηκε από την εξέδρα, φωνάζαμε εεεεεεεε και στο καπάκι γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ
SM-G935F
SM-G935F
- kataramenos5
Καλο θα ναι να μη κρινεις εξ ιδιων τ αλλοτρια.Το παραπανω θα μπορουσε να ναι η απολογια ενος γαυρου για τα χρονια σφαγων που βιωσαμε.Γαυροι δε γιναμε ποτε κι ουτε γουσταρουμε.Κι αν ειναι κατι (αν) που διαχωριζει τον ΠΑΟΚτση απ τους αλλους ειναι αυτο ακριβως.Δε το γουσταρει ετσι.Και ναι καποιοι ειναι διαφορετικοι.Καποιοι γυριζουν και τα λαθος ρεστα πισω χωρις να εκμεταλευονται" το λαθος του διπλανου".Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.Φαντασμα έγραψε: 2) Οποιος νομιζει οτι ειναι ηθικα αμεμπτος και θελει τον ΠΑΟΚ να ειναι ηθικα αμεμπτος να ξερει οτι αυτο ειναι μια μαλακια και μιση, μια φιλαρεσκεια εκτος πραγματικοτητας, ενας πιθηκισμος, μια αλλη μορφη υποκρισιας....ποιος εισαι εσυ που θες τον ΠΑΟΚ σημαια ηθικης;;; ΕΓΙΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ;;;εισαι εσυ εκεινος που στελνεις πισω την δουλεια που κερδισες επειδη καποιος αλλος εκανε λαθος;;; εστειλες πισω την γυναικα που σε αγαπησε επειδη ο αντρας της την εδερνε και την κερατωνε; μηπως γυρισες την πλατη σου στο λαχειο η στο στοιχημα που κερδισες ΤΥΧΑΙΑ;;;; Ποιος απο εσας ρε αμεμπτοι ηθικιστες αρνηθηκε το λαθος του διπλανου του;...ειστε 100% σιγουροι οτι τα γνωριζετε ολα οσα περικλειουν τις ζωες σας; οτι δεν ευνοηθηκε η ζωη σας επειδη καποιος εκανε μαλακια;;;; Η ζωη δεν ειναι οπως την ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ μεσα σε ενα ΠΑΟΚιστικο ηθικο-συμπλεγμα μαγκες....η ζωη ειναι ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ....μην κανετε τον ΠΑΟΚ κατι που δεν ειστε εσεις οι ιδιοι.
Αφηστε στην ακρη τις μαλακιες, τα ψεμματα και την υποκρισια. Χαρειτε με αυτο που μας εστειλε ο Θεος, χαρειτε με τον ανθρωπο αυτον που ειναι δωρο απο τον ουρανο, χαρειτε που ερχεται ρωσικος χειμωνας για την αθηνα και τα σιχαματα της, χαρειτε που πεφτει χρημα στην ρημαγμενη Β Ελλαδα και θα ξαναβρουν δουλειες οι ανθρωποι μας. Χαρειτε ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΑΜΕ!!!!.....και τωρα ειμαστε ετοιμοι να παρουμε οτι μας ανηκει, οτι μας κλεψανε....και οτι λαθη κανουν οι αλλοι θα ειμαστε εκει να ωφεληθουμε.
Μια ζωη ολοκληρη μας εχει ρημαξει αυτη η ελεεινη πολη με τους απατεωνες της και την πολιτικη της, μια πολη που στηθηκε απο τους προγονους αυτων που πουλανε μνημονια για να σκλαβωνουν λαους και πατριδες.
Ηρθε η ωρα να τα φερουμε στα ισα. Αυτο που ξεκινησε στον ΠΑΟΚ ειναι μεγαλυτερο και απο τον ΠΑΟΚ και απο εμας.Χαρειτε.
ΥΓ Αλλο το γκολ οφσαιτ κι αλλο το πεντακαθαρο πενλτι που δε δωθηκε.Μη τα βαζουμε στην ιδια εξισωση.Λαθη εκαναν τα κορακια κι απ τις δυο μεριες.
Θεία δίκη κατ, θεία δίκη για τα κοράκια!!!!!!!
Στην ίδια φάση, με 3 δευτερόλεπτα απόσταση.
Μπροστά του γίνεται και για 2η φορά ο "κορυφαίος" κομινης, δεν δίνει παράβαση πέναλτυ για τον ΠΑΟΚ!!!!!!
Και για να τελειώνει το θέμα, δεν πιστεύω ένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ, να θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έστησε τα κοράκια... Έλεος δηλαδή.
SM-G935F
Στην ίδια φάση, με 3 δευτερόλεπτα απόσταση.
Μπροστά του γίνεται και για 2η φορά ο "κορυφαίος" κομινης, δεν δίνει παράβαση πέναλτυ για τον ΠΑΟΚ!!!!!!
Και για να τελειώνει το θέμα, δεν πιστεύω ένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ, να θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έστησε τα κοράκια... Έλεος δηλαδή.
SM-G935F
Η αλήθεια είναι πως αν και αξίζαμε το τρόπαιο, μας ευνόησε το κοράκι σε 2 φάσεις. Αλλά γενικότερα έδωσε και 2-3 σφυρίγματα στην αεκ, κανένα από τα οποία δεν αναφέρουν οι αρδ. Δεν πειραζει. Το ηθος των ΠΑΟΚτσηδων και της ομαδας ειναι τετοιο που εχουμε τυψεις για εναν τιτλο που αξιζαμε 100%.
Η ιστορια γραφει κυπελλουχος Ελλαδας 2017 ο ΠΑΟΚ.
Το θέμα είναι να χτίσει η ομάδα απο δω και πέρα. Να αποκτήσει μομεντουμ. Η νοοτροπία του λούζερ έφυγε απτο αγωνιστικο και τωρα πρεπει να μοιραζουμε φαπες οπου τους βρουμε. Αρχης γενομενης απο τα play-off. O τελικός θα ξεχαστεί γρήγορα αν τους γαμήσουμε και τους βυθίσουμε στην εσωστρέφειά τους. Αυτή τη στιγμή είμαστε η ομαδα με τα λιγότερα εσωτερικά προβλήματα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θελω νικες μεσα-εξω και πρωτιά στα play-off για να αντιληφθουν ολοι το αυτονοητο - πως ο ΠΑΟΚ ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα και ενα λαθος σφυριγμα δεν το αλλαζει αυτο.
Τα καλύτερα έρχονται, και όσο ΚΟΣΜΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΟΜΑΔΑ ειναι ενωμενοι δεν μας σταματαει κανεις.
Η ιστορια γραφει κυπελλουχος Ελλαδας 2017 ο ΠΑΟΚ.
Το θέμα είναι να χτίσει η ομάδα απο δω και πέρα. Να αποκτήσει μομεντουμ. Η νοοτροπία του λούζερ έφυγε απτο αγωνιστικο και τωρα πρεπει να μοιραζουμε φαπες οπου τους βρουμε. Αρχης γενομενης απο τα play-off. O τελικός θα ξεχαστεί γρήγορα αν τους γαμήσουμε και τους βυθίσουμε στην εσωστρέφειά τους. Αυτή τη στιγμή είμαστε η ομαδα με τα λιγότερα εσωτερικά προβλήματα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θελω νικες μεσα-εξω και πρωτιά στα play-off για να αντιληφθουν ολοι το αυτονοητο - πως ο ΠΑΟΚ ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα και ενα λαθος σφυριγμα δεν το αλλαζει αυτο.
Τα καλύτερα έρχονται, και όσο ΚΟΣΜΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΟΜΑΔΑ ειναι ενωμενοι δεν μας σταματαει κανεις.

- navigator11
Αυτή η συζήτηση, που γίνεται, δεν έχει κάποιο νόημα. Είναι παντελώς αδιέξοδη. Αφ' ης στιγμής είναι καθαρά ζήτημα προσωπικής ηθικής του καθενός μας πώς προσεγγίζει το θέμα! ΑΠΟΛΟΓΙΑ όμως έναντι του οποιουδήποτε τυχάρπαστου εγκάθετου επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ και να κουκουλώσει τις ανεπάρκειες της ομάδας του για να μην πεταχτεί εκτός payroll ή να μη δυσαρεστήσει εργοδοσία ή ξέρω εγώ τι άλλο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ! Ξεκάθαρα πράγματα. Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να δώσει το ποσοστό χαράς που του βγαίνει να δωσει για το χτεσινό. Εγώ προσωπικά δεν πολυτρελάθηκα, έστω και μετά από 14 χρόνια ανομβρίας! Αλλά δεν έχει να κάνει αυτό ιδιαίτερα με το οφφσάιντ! Έχει να κάνει με το ότι σαν τίτλος, που δε μας περισσεύουν σίγουρα, δε μου λέει πολλά. Τον πουστοβάζελο για άλλους λόγους ήθελα να τον ξεπατώσουμε στον επαναληπτικό! Όπως κι έγινε!! Καλώς εν τούτοις ήρθε ο τίτλος αυτός, πιο πολύ για την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του κόσμου για την ομάδα και την, θέλω να πιστεύω, διασφάλιση ηρεμίας, ακόμα και στην απευκταία περίπτωση που τυχόν στραβώσει η φάση στα πλέι οφφς. Την ισχυροποίηση του Ίβιτς και το ότι ο Σαββίδης βρίσκει επιτέλους ένα αντίκρισμα για όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής και, λογικά, θα έχει διάθεση να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά να προσφέρει. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια.