Ποιές ομάδες υποστηρίζετε στο εξωτερικό;
Re: Ποιές ομάδες υποστηρίζετε στο εξωτερικό;
Νάπολι, Μπιλμπάο και εννοείται νεοκαστρο. Αν και με το προπονητή που έχουμε δεν πάμε πουθενά.
- john4serres
αυτο το μονο ΠΑΟΚ δεν το καταλαβαινω.
υπαρχει ανθρωπος που δεν εβλεπε ως πιτσιρικας ευρωπαικο ποδοσφαιρο και να εχει μια συμπαθεια για ξενη ομαδα ;
δεν λεμε να παρετε διαρκειας στο χ Μεάτσα , αλλα μια συμπαθεια θα εχετε.

υπαρχει ανθρωπος που δεν εβλεπε ως πιτσιρικας ευρωπαικο ποδοσφαιρο και να εχει μια συμπαθεια για ξενη ομαδα ;
john4serres έγραψε:δεν λεμε να παρετε διαρκειας στο χ Μεάτσα , αλλα μια συμπαθεια θα εχετε.
Δε τα λεμε καποιοι μη φαμε και ξυλο

- Josey Wales
Από τότε που είχε αγγλικό ποδόσφαιρο τα μεσημέρια του Σαββάτου, Λίβερπουλ κυρίως και μετά Ίπσουιτς.
Από εθνικές πάντως Νησιά Φερόε φανατικά.
Από εθνικές πάντως Νησιά Φερόε φανατικά.

john4serres έγραψε:αυτο το μονο ΠΑΟΚ δεν το καταλαβαινω.![]()
Ναι εγω
- Παλαιολόγος
εγω δεν εχω καμια συμπαθεια για καμια ομαδα των αλλοδαπων
να οταν παιζουν ωραιο ποδοσφαιρο τις θαυμαζω,δεν θελω να χανουν και αυτο ειναι ολο
δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να δενεται καποιος με μια ομαδα τελειως ξενη
εδω στο σημερα ενταξει ο ΠΑΟΚ κουβαλα ιστορια,δικεφαλο ,ειναι και στην θεσσαλονικη,αλλα δεν ειναι και προς τιμην μας που σχεδον ολοι ειναι ξενοι στην ομαδα,εχει χαθει το μετρο
αλλα τελος παντων ο φιλαθλος δενεται με τον δικεφαλο πια,με την φανελα,οχι με παιχτες τοσο,αν εξαιρεσεις φυσικα φαινομενα τυπου γκαρσια.
παλια εμενα μου αρεζε π.χ στο μπασκετ που ειχαμε και μια σταθερη ομαδα,πρελιεβιτς(τοσα χρονια που επαιζε σε εμας ηταν ελληνας),κορφας,μπουντουρης, φασουλας πριν ξεκινησει τις ιστοριες,σταυροπουλο,ακομα και η δευτερη γραμμη,μαματζιολα,παπαχρονη,αλλα και ξενους που δεθηκαν με την ομαδα οπως ο μπαρλοου.
τωρα ενας χαμος δεν ξερεις καν τους παιχτες στην ομαδα,τοσο γρηγορα που αλλαζουν
να οταν παιζουν ωραιο ποδοσφαιρο τις θαυμαζω,δεν θελω να χανουν και αυτο ειναι ολο
δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να δενεται καποιος με μια ομαδα τελειως ξενη
εδω στο σημερα ενταξει ο ΠΑΟΚ κουβαλα ιστορια,δικεφαλο ,ειναι και στην θεσσαλονικη,αλλα δεν ειναι και προς τιμην μας που σχεδον ολοι ειναι ξενοι στην ομαδα,εχει χαθει το μετρο
αλλα τελος παντων ο φιλαθλος δενεται με τον δικεφαλο πια,με την φανελα,οχι με παιχτες τοσο,αν εξαιρεσεις φυσικα φαινομενα τυπου γκαρσια.
παλια εμενα μου αρεζε π.χ στο μπασκετ που ειχαμε και μια σταθερη ομαδα,πρελιεβιτς(τοσα χρονια που επαιζε σε εμας ηταν ελληνας),κορφας,μπουντουρης, φασουλας πριν ξεκινησει τις ιστοριες,σταυροπουλο,ακομα και η δευτερη γραμμη,μαματζιολα,παπαχρονη,αλλα και ξενους που δεθηκαν με την ομαδα οπως ο μπαρλοου.
τωρα ενας χαμος δεν ξερεις καν τους παιχτες στην ομαδα,τοσο γρηγορα που αλλαζουν
Αν και φοράνε πράσινα... έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτήν την ομαδάρα...
Jönköpings Södra IF
Για όλα τα "γατάκια" που δεν την ξέρετε διαβάστε εδώ...
https://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6nk ... 3%B6dra_IF
Jönköpings Södra IF
Για όλα τα "γατάκια" που δεν την ξέρετε διαβάστε εδώ...

https://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6nk ... 3%B6dra_IF