Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

Γλυκος
11
6%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
12
7%
Κρεσπο
1
1%
Λεοβατς
1
1%
Τσιμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κανιας
13
7%
Σακχοφ
17
10%
Καμπος
20
11%
Μπισεσβαρ
94
54%
Πριγιοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ενρικε
6
3%
Κιτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 175

Άβαταρ μέλους
burbu

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από burbu »

https://uploads.disquscdn.com/images/9a ... cd4b4b.gif κι εδώ ανθρώπινο λάθος
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Λίγο να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.

Εμείς που είμαστε μαζεμένοι (και δεν είμαστε λίγοι), δεν λέμε πως δεν χαιρόμαστε.

Χαιρόμαστε. Εγώ προσωπικά χαίρομαι πολύ για την κατάκτηση.

Αλλά δεν πανηγυρίζουμε.

Δεν σημαίνει πως μιξοκλαίμε, ούτε πως είμαστε μαθημένοι στην γκρίνια.

Ίσα-ίσα, χαιρόμαστε διότι η ομάδα άξιζε την κατάκτηση, το απέδειξε σε όλη την φετινή πορεία.
Αλλά δεν θα βγω να το πανηγυρίσω.

Για όσους μιλάνε για το 4-2 στον γαύρο και το γκολ οφ-σάιτ του Μπορμπόκη, να θυμίσω πως σε εκείνο τον αγώνα, η ομάδα μπήκε λυσσασμένη και βάλαμε από το 1ο λεπτό τον γαύρο στην εστία του. Ήμασταν καθολικά καλύτεροι και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως εκείνο το οφ-σάιτ γκολ ΔΕΝ έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.
Στο χθεσινό αγώνα, η φάση οφ-σάιτ έκρινε το παιχνίδι. Όλοι ετοιμαζόμασταν για παράταση – οι οπαδοί, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές (ακούστε τον Ίβιτς στις πρώτες δηλώσεις).

Επίσης, να τονίσω πως εγώ τουλάχιστον δεν μιλάω για ‘’στημένη φάση’’. Ήταν τόσο οριακή που ούτε οι παίχτες της ΑΕΚ δεν το κατάλαβαν και δεν διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή. Δεν υποστηρίζω δηλαδή πως υπήρχε δόλος από τον επόπτη ή τν διαιτητή. Αλλά δεν παύει να είναι η φάση που έκρινε την λήξη του αγώνα πριν την παράταση.
Και ναι, συμφωνώ πως η αεκ ήταν χειρότερη από εμάς, πως η ισοφάρισή της δεν θα γινόταν με τίποτα, αν ο Γλύκος δεν έκανε την πατατιά, αλλά αυτό δεν μειώνει το πόσο άδικα έληξε ο αγώνας πριν την παράταση.

Το ξαναλέω.
Χαίρομαι για την κατάκτηση, διότι το αξίζαμε χίλια τοις εκατό.
Αλλά δεν πανηγυρίζω, ούτε θα πανηγυρίσω ποτέ τέτοιες νίκες.
Είναι διαφορετικό να χαίρεσαι και να πανηγυρίζεις, από το να χαίρεσαι αλλά να μην πανηγυρίζεις, διότι δηλώνει και το πόσο συνάδεις με τις Αξίες και τις Αρχές της ομάδος σου.
Δεν καταδικάζω βεβαίως όσους το πανηγυρίζουν. Δικαίωμά τους.
Αλλά δεν θα δεχθώ να με χαρακτηρίσεις λιγότερο ΠΑΟΚτσή επειδή επιλέγω να μην πανηγυρίσω τέτοιο τίτλο.
Στην χαρά είμαστε μαζί.
Όχι στους πανηγυρισμούς.

ΥΣ η ομάδα εχθές ΔΕΝ έπαιξε όσο θα μπορούσε να παίξει. Ψήφισα Σακόφ διότι ήταν ο ΜΟΝΟΣ που προσπαθούσε να κερδίσει μονομαχίες με τους αντιπάλους.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

https://uploads.disquscdn.com/images/9a ... cd4b4b.gif κι εδώ ανθρώπινο λάθος όσο βγαίνουν με την προπαγάνδα της σφαγής μετά από διαιτησία ρεσιτάλ του κυζα και χθες για το οφσάιντ χωρίς να βλέπουν το πέναλτι τόσο πιο πολύ το χαίρομαι
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Είμαι στην ευλογημένη ηλικία που μου έχει επιτρέψει να πανηγυρίσω όλους τους τίτλους της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.
Αυτός είναι ο πρώτος που πανηγυρίζω μαζί με το μεγάλο μου γιό, που στα 17 του έχει υποστεί ουκ ολίγα απο τους οπαδούς των άλλων ομάδων, καθώς μεγαλώνει, λόγω της δουλειάς μου, μακρυά απο τη μάννα μας τη Θεσσαλονίκη.
Μουδιάσαμε, είναι η αλήθεια, και οι δυο όταν στην επανάληψη της φάσης του 2ου -και όχι στην κανονική ροή- διαπιστώσαμε τι είχε γίνει. "¨οχι ρε πατέρα έτσι, όχι ρε γαμώτο, δεν το θέλω έτσι" ήταν αυθόρμητα τα πρώτα λόγια ενός παιδιού τόσο διψασμένου για τίτλο. Αυτό είναι το παράσημο του/μου. Η ντόμπρα στάση του.
Μιλούσαμε για το παιχνίδι όλο το βράδυ, κλάψαμε, γελάσαμε, ξεσπάσαμε, πανηγυρίσαμε.
Προσωπικά το πανηγύρισα όσο και κάθε προηγούμενο, και ας φαίνεται υπερβολικό.
Το πανηγύρισα γιατί αγωνιστικά ήμασταν φανερά καλύτεροι από όλους τους άλλους όλη τη χρονιά , το πανηγύρισα γιατί νοιώθω απέραντη ηδονή να βλέπω τα πρασινοκιτρινοκόκκινα πτηνά συνασπισμένα και εν πλήρη ομονοία να καταφέρονται εναντίον μας, ως δήθεν αδικημένα, πανηγυρίζω γιατί έχω την πεποίθηση ότι τα καλύτερα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας έρχονται.
:pano: ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ 2017 :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

αντε γιατί μας πρήξατε τ αρχίδια

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Mα ο λογος που δεν το χαρηκαμε με την ψυχη μας ειναι και ο λογος που γιναμε ΠΑΟΚ και κραταμε τοσα χρονια την φλογα ζωντανη. Το offside για μενα ειναι ο τελευταιος και ασημαντος λογος να μην χαρεις αν καταλαβεις ποσα χρονια αυτη την ομαδα την πολεμανε για να μεινει στην αφανεια. απο εκει και περα : 1) ενα νεο παιδι εχασε την ζωη του για το τιποτα 2) πολλα νεα παιδια προσπαθησαν να αλληλοσκοτωθουν για το τιποτα 3) ποδοσφαιρο δεν ειδαμε 4) κουνελια ειδαμε σε σημειο που επρεπε να τους βαλεις αλλα 3 5) πεναλντι δεν ειδαμε 6) δευτερο γκολ καθαρο δεν ειδαμε. και να θελεις να χαρεις πρεπει να προσπαθησεις. Τα μονα θετικα 1) ο τιτλος 2) να καβ..σει ο Ιβαν και να κανει μια τεραστια ομαδα που να παραμιλαει η Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gpap έγραψε:Για όσους μιλάνε για το 4-2 στον γαύρο και το γκολ οφ-σάιτ του Μπορμπόκη, να θυμίσω πως σε εκείνο τον αγώνα, η ομάδα μπήκε λυσσασμένη και βάλαμε από το 1ο λεπτό τον γαύρο στην εστία του. Ήμασταν καθολικά καλύτεροι και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως εκείνο το οφ-σάιτ γκολ ΔΕΝ έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.
Στο χθεσινό αγώνα, η φάση οφ-σάιτ έκρινε το παιχνίδι. Όλοι ετοιμαζόμασταν για παράταση – οι οπαδοί, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές (ακούστε τον Ίβιτς στις πρώτες δηλώσεις).
λαθος τα θυμασαι...καλυτεροι δεν ημασταν στο πρωτο ημιχρονο, ο πετσινος σφυροκοπουσε και ο καζναφερης εδινε τα γνωστα ρεσιταλ διαιτησιας καθόλη τη διαρκεια του ματς...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

1) Κέρδισε η καλύτερη ομάδα
2) Ανθρώπινα λάθη γίνονται πάντα. Όπως το πέναλτυ στον Κρέσπο που δεν δόθηκε
3) Γιατί να "σταυρώνεται" ο ΠΑΟΚ για ένα ανθρώπινο λάθος; Όσοι δεν χαίρονται, που τους φταίει ο ΠΑΟΚ για το οφ σάιντ;

Αφήστε τη μίρλα γιατί έρχονται πλέη οφφ και δεν το έχω σε τίποτα να μας κεράσουν κανα - βαθμούς για τα επεισόδια ή έδρα κλειστή, και τότε πάλι θα σκούζουμε. Εκτός εάν μερικοί νιώσουν και δικαιωμένοι που θα αποκατασταθεί η συμπαντική ισορροπία.

Εάν έστηνε τον επόπτη ο ΠΑΟΚ, ναι, και μίρλα και χώσιμο και τα πάντα.
Επειδή ο επόπτης έκανε λάθος, μήπως έπρεπε ο Ενρίκε να μη βάλει το γκολ; Ή να τρώγαμε ένα μόνοι μας για να νιώσουμε καλύτερα;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πρασινοι, κοκκινοι, κιτρινοι και κιτρινομπλε ρουφιανοι του βορρα ολοι ενωμενοι...βλεπεις τον τρομο στα προσωπα τους...δικαιολογημενα...τελειωσατε ολοι απο χθες, το καταλαβατε χαιρομαι γι αυτο...

εμεις ζεσταμα κανουμε φετος...του χρονου το πανηγυρι δεν θα μας χωραει στο λευκο πυργο...η κουπα θα ειναι πολυ πιο "βαρια" για να τη σηκωσει ακομα και αυτο το σημειο αναφορας της πολης...

το χθεσινο πιστευω ηταν το κλικ που χρειαζοταν ο οργανισμος του ΠΑΟΚ για την κορυφη...η ιστορια θα δειξει, αλλα προσωπικα το πιστευω ακραδανατα...
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

Καλημέρα αλάνια μου από την Αθήνα που έχει ξεσηκωθεί για να ανατρέψει το κατεστημένο του ΠΑΟΚ και να εξυγιάνει αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο από τους δυνάστες του... :lol: :lol:

Λοιπόν παλικάρια μου, ο καθένας μας προφανώς και έχει δικαίωμα να αισθάνεται μέσα του όπως θέλει άκρως σεβαστό και ανθρώπινο, απλά θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου αντίληψη για τα τεκταινόμενα στη ''φιλόξενη'' αθήνα και έχοντας φτάσει πια τα 36 έτη ηλικίας, μια απάντηση δίνω ήδη στους ''αδικημένους'' των Αθηνών...

''Συνεχίστε την κλάψα κορίτσια του ΠΟΚ, μου το κάνετε καλύτερο'' :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Τώρα σήμερα που μιλάμε το χρωστάω στον εαυτό μου να χαρώ και θα χαρώ,μετά από καιρό το βλέπουμε, εδώ θα είμαστε να τα λέμε....

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κουλλλαααα πονάς;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

sic-4 έγραψε:Ενσταντανε της βραδιας:

Το 2003, ο γιος μου ηταν 2,5 χρονων και τον ειχα στους ωμους μου στον Λευκο Πυργο.
Σημερα, τον συναντησα τυχαια στον Λευκο Πυργο, εκεινος με τους φιλους του κι εγω με τους δικους μου :mrgreen:
Πέρα απ όλα τα άλλα αυτό είναι απ τα πιο όμορφα πράγματα π διάβασα.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Rexaris έγραψε: Όταν θα αγοράσει τις κωλοφυλάδες τους ο Ιβάν για να μην κλείσουν και σώσει τα μεροκάματα των εργαζομένων, κάποιοι από αυτούς θα γλείφουν εκεί που έφτυναν. Είναι άλλωστε η ειδικότητά τους.

Το ΜΟΝΟ σίγουρο

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”