ειναι καλο τερμα,απλα δεν ειναι κορυφαιο
Πες αλήθεια...Πέρασες καμιά τσάρκα από Noor1, ε???Παλαιολόγος έγραψε:μου αρεσει τρελα οπως προσπαθει να τελειωσει τις φασεις με το ποδι,πως χτυπαει την μπαλα,δειγμα ποιοτητας,δεν ειχαμε φορ τετοιο.
επισης ειναι θηριο
ειναι παιχταρα πιστευω,το δειγμα ειναι αρκετο για να κρινουμε
αμα του βαλεις ενα εξτρεμακι σφαιρατο και τον πλαισιωσεις με ενα μαμουνι χαφ,ακομα και φορ διπλα του
θα κανει 25 γκολ για πλακα του χρονου.
και σημερα νομιζεις η ΑΕΚ δεν ηταν δαγκωμενη πανω του;δενε υνοησε τους γυρω μας αυτο;
κοιτα ο γλυκος ειναι καλος,κακος δεν ειναι,ουτε μετριος
αλλα για μενα ο καλυτερος ειναι ο καπινο απο αυτους στην εθνικη
τωρα θα μεπεις πως και δεν τον βαζουν βασικο αυτοι κατω.τι να πω
παντως αν ειναι να προωθησουν του χρονου σιαμπανη,μπορει με γλυκο να μαστε οκ για βασικο.αν δεν παρουν εναν πραγματικα καλυτερο,τοτε δεν αξιζει κινηση για τερμα.
Ο ημιτελικός κυπέλλου είναι μεγάλο ματς ή όχι;BigBaby έγραψε:Στα μεγαλα ματς δεν αντεχεις το βαρος της φανελας...Πολλα δωρα εχεις κανει για να εισαι βασικος τερματοφυλακας.
Αν συμβιβαστεις με την ιδεα του 2ου δεν εχω προβλημα να μεινεις....σαν 1ος στα μεγαλα ματς το χανεις.
goran 64 έγραψε:
Πες αλήθεια...Πέρασες καμιά τσάρκα από Noor1, ε???![]()
![]()
Αλλιώς δεν εξηγείται το παραπάνω post στο εν λόγω topic, ούτε με ενδοφλέβιες ενέσεις A T A R A X...![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς αδερφέ λίγοι θα το καταλάβουν αυτό που λες, γιατί δεν την κατέχουν τη θέση. Εδώ ήδη πολλοί ξεχάσανε πως φτάσαμε μεχρι εδω.Paoki94 έγραψε:Κατ' αρχήν ο Γλύκος δεν είναι ούτε Μπουφόν, αλλά ούτε και ο χειρότερος τερματοφύλακας που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ. Το κακό του είναι ότι δεν είναι συνεπής. Είναι ικανός για τα καλύτερα και για τα χειρότερα.
Αλλά, χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω, η μπάλα κοντράει και παίρνει τρομερά φάλτσα. Σκάει μπροστά του και γίνεται ακόμα χειρότερο. Αν δειτε πως στριφογυρνάει η μπάλα την ώρα που πάει να την πιάσει καταλαβαίνετε. Βέβαια, σε τέτοιο επίπεδο τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται.
Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ που είμαστε. Η εμφάνιση με βάζελο ήταν μοναδική. Ναι, θέλουμε καλύτερο τερματά. Αλλά αυτά έχουμε ένα καλοκαίρι να τα δούμε.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΥΠΕΛΟ.