Νομίζω παλιά δεν ήταν οφσάιντ αυτό και έχει αλλάξει ο κανονισμός.Αλλά σίγουρα είναι τώρα πια.Αν εννοείς έχει τη σημασία του σαν εικόνα στον επόπτη...τι να το κάνεις;apaikto$ έγραψε:Αν και κανονικά είναι ώρες χαράς, όμως, διαβάζοντας καποια σχόλια έχω αυτό να πω για το νικητήριο γκολ:
Όταν γίνεται η πάσα ο Ενρίκε είναι εκτεθειμένος, ωστόσο, κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση ως προς την κατεύθυνση που έχει μπάλα καλύπτοντας την διαφορά. Αυτό δεν έχει τη σημασία του;
Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
- xrictoforoc
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport
-
στο αν ειναι οφσαιντ η οχι φυσικα και δεν παιζει κανενα ρολο...στο εαν αυτο μπερδεψε τον εποπτη, πολυ πιθανο...
Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΥΠΕΛΛΛΛΟΟΟΟ
ΣΤΟΝ ΠΠΠΠΥΥΡΓΟ ΤΟΟΝ ΛΛΛΛΕΥΚΟΟΟΟ!!!!
![]()
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ
ΕΛΛΑΔΑΣ 2017
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......................... Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ........................
Όποια μέλη του PAOKmania θέλουν και μπορούν, όλοι έχουμε συνάντηση στις μιάμισι (01:30) η ώρα μπροστά στο Κ.Θ.Β.Ε., απέναντι απ τον Λευκό Πύργο να υποδεχτούμε την Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ και την ΚΥΠΕΛΛΑΡΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...........................ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ.........................
- Scientist@PAOK
Αυτος ο τελικός δεν έπρεπε να ξεκινησει ποτέ, τα σημάδια ήταν όλα εκεί...δεν θα το αντέξουμε να αποκαλουν ΟΛΟΙ τον ΠΑΟΚ στημένο.
ΠΑΟΚΙΑ μου,ναι το κυπελλο αφηνει μια γλυκοπικρη γευση γιατι ο ΠΑΟΚ μπορουσε να την πατησει την ΑΕΚ και στην παραταση
Ωστοσο σας εκλιπαρω,οποιος γνωστος σας ΑΕΚτσης μιλαει,copy paste το λινκ του παρακατω βιντεο στο 0:39
https://www.youtube.com/watch?v=ukIca0ruPlw
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ,μεχρι να ισοροπηθουν τα κλεμμενα,εχουμε δρομο ακομα
Ωστοσο σας εκλιπαρω,οποιος γνωστος σας ΑΕΚτσης μιλαει,copy paste το λινκ του παρακατω βιντεο στο 0:39
https://www.youtube.com/watch?v=ukIca0ruPlw
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ,μεχρι να ισοροπηθουν τα κλεμμενα,εχουμε δρομο ακομα
xrictoforoc έγραψε:Νομίζω παλιά δεν ήταν οφσάιντ αυτό και έχει αλλάξει ο κανονισμός.Αλλά σίγουρα είναι τώρα πια.Αν εννοείς έχει τη σημασία του σαν εικόνα στον επόπτη...τι να το κάνεις;apaikto$ έγραψε:Αν και κανονικά είναι ώρες χαράς, όμως, διαβάζοντας καποια σχόλια έχω αυτό να πω για το νικητήριο γκολ:
Όταν γίνεται η πάσα ο Ενρίκε είναι εκτεθειμένος, ωστόσο, κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση ως προς την κατεύθυνση που έχει μπάλα καλύπτοντας την διαφορά. Αυτό δεν έχει τη σημασία του;
Αυτοί μια ζωή μπερδεύονται ρε παιδιά και αν το καλοεξετάσουμε και μετρήσουμε πόσες φορές στερήθηκε ο ΠΑΟΚ τίτλους από παρόμοια λάθη, που αυτό το λές και ευκολάκι κοντά στα τερατουργήματα που έχουμε ζήσει κατά καιρούς εντός και εκτός έδρας.Ksenitemenos4 έγραψε:στο αν ειναι οφσαιντ η οχι φυσικα και δεν παιζει κανενα ρολο...στο εαν αυτο μπερδεψε τον εποπτη, πολυ πιθανο...
- sourmenetes
- Moderator