Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Και καπως ετσι αποχωρησε και ο τελευταιος συμμαχος μετα τις δηλωσεις περι στημενων διαιτητων σε μια διαιτησια που προσπαθησε να παιξει 50-50 ασχετα με τα οποια λαθη της.Απο του χρονου ολοι εναντιον ολων(η μαλλον ΠΑΟΚ εναντιον Αθηνας ετσι οπως το βλεπω)
Το timing ειναι καλο Σαββιδη.Κανε μεταγραφικη περιοδο που ομοια της δεν εχεις κανει φετος και κλεισε τα στοματα ολονων.Η ομαδα θελει 5 παικταραδες για να πεταξει.
Το κομπλεξ της ατιτλιας εφυγε,το μομεντουμ μας βοηθαει,για πρωτη φορα μετα απο Σαντος μενει προπονητης για δευτερη συνεχη χρονια και το συστημα ειναι αποδυναμομενο(αλλα παραμενει).Τωρα ειναι η ευκαιρια να τους τρυπησουμε μια και καλη.
Το timing ειναι καλο Σαββιδη.Κανε μεταγραφικη περιοδο που ομοια της δεν εχεις κανει φετος και κλεισε τα στοματα ολονων.Η ομαδα θελει 5 παικταραδες για να πεταξει.
Το κομπλεξ της ατιτλιας εφυγε,το μομεντουμ μας βοηθαει,για πρωτη φορα μετα απο Σαντος μενει προπονητης για δευτερη συνεχη χρονια και το συστημα ειναι αποδυναμομενο(αλλα παραμενει).Τωρα ειναι η ευκαιρια να τους τρυπησουμε μια και καλη.
Me 5 παικταράδες στον άξονα θα κλαίνε για 10 χρόνια !!!!Alastor έγραψε:Και καπως ετσι αποχωρησε και ο τελευταιος συμμαχος μετα τις δηλωσεις περι στημενων διαιτητων σε μια διαιτησια που προσπαθησε να παιξει 50-50 ασχετα με τα οποια λαθη της.Απο του χρονου ολοι εναντιον ολων(η μαλλον ΠΑΟΚ εναντιον Αθηνας ετσι οπως το βλεπω)
Υ.Γ. 1 Φτάνουν 3 και 3 καλές ακόμα προσθήκες
Υ.Γ. 2 Συμμάχους δεν είχαμε ΠΟΤΕ ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo G4 την Κυρ 07 Μάιος 2017, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε ακριβώς το ίδιο ετοιμάζομουν να γραψω. 4-5 παικταραδες που θα δώσουν ώθηση στον ΠΑΟΚ. Και τετοια παιχνίδια όπως το αποψινο θα τα έχουμε 3-0 στο ημίχρονο, χωρίς περιθώρια αμφισβητησεων.Alastor έγραψε: Το timing ειναι καλο Σαββιδη.Κανε μεταγραφικη περιοδο που ομοια της δεν εχεις κανει φετος και κλεισε τα στοματα ολονων.Η ομαδα θελει 5 παικταραδες για να πεταξει.
Το πέναλτι στον κρεσπο δεν θα σε στοιχειώνει;MANIAKOS έγραψε:ΣΥγχαρητηρια αλλα εμενα το οφσάιντ θα με στοιχειώνει
Δε μπορω να το χαρώ όπως θα το χαιρόμουν αλλιως
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ακριβώς!!!!!!eorptol1 έγραψε:Το πέναλτι στον κρεσπο δεν θα σε στοιχειώνει;MANIAKOS έγραψε:ΣΥγχαρητηρια αλλα εμενα το οφσάιντ θα με στοιχειώνει
ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εχετε πλάκα μερικοί.
Νομίζετε οτι ο Σαββίδης ειναι ο Ιησούς Χριστός;
Να παίρνει πάνω του τις αμαρτίες του Κόσμου;
Για τρια κιλά γαυρο έχασε την έξοδο στα πλευ-οφ του ΤΣ.Λ. και είχε οικονομική ζημιά απο 2,5 εως 17 μυρια.
Επειδή δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στην πιο στημενη "ρεβανς" ολων των Εποχών, ξεκίνησε την φετινή χρονιά με -3 βαθμούς.
Φέτος καθαρισε την ΕΠΟ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ και είδαμε στον δευτερο Γυρο σοβαρες διαιτησίες.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ
μπορούσε να πάρει ενα Κυπελλο "πεσκέσι" έπρεπε να πει οχι;
ΥΓ Η αποψη μου ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ οτι ενας κακος επόπτης απλά έκανε ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ.
Νομίζετε οτι ο Σαββίδης ειναι ο Ιησούς Χριστός;
Να παίρνει πάνω του τις αμαρτίες του Κόσμου;
Για τρια κιλά γαυρο έχασε την έξοδο στα πλευ-οφ του ΤΣ.Λ. και είχε οικονομική ζημιά απο 2,5 εως 17 μυρια.
Επειδή δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στην πιο στημενη "ρεβανς" ολων των Εποχών, ξεκίνησε την φετινή χρονιά με -3 βαθμούς.
Φέτος καθαρισε την ΕΠΟ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ και είδαμε στον δευτερο Γυρο σοβαρες διαιτησίες.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ
μπορούσε να πάρει ενα Κυπελλο "πεσκέσι" έπρεπε να πει οχι;
ΥΓ Η αποψη μου ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ οτι ενας κακος επόπτης απλά έκανε ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ.
?????teo4giannitsa έγραψε:Ιζνογκουντ.
τι εννοεις ρε συ Τεο?
πολυ με χαλαει ο υπανιγμος σου γιατι πολυ τους εκραξα ολους αυτους που λεγαν για χαλιφηδες....
Ιζνογκουντ ρε Τεο? Ετσι ευκολα τα φερνεις στη ζυγαρια;
eorptol1 έγραψε:Το πέναλτι στον κρεσπο δεν θα σε στοιχειώνει;MANIAKOS έγραψε:ΣΥγχαρητηρια αλλα εμενα το οφσάιντ θα με στοιχειώνει
Ε ΝΑΙ..
κατσε και διαλεγε στοιχειά ρε συ ΜΑΝΙ...
που εχεις 500 φαντασματα να σε δαγκωνουν το κεφαλι και διαλεξες να αναφερθεις στο συγκεκριμενο...
ασε ρε ΜΑΝΙ.... πες τα τα στοιχειά ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ που θυμηθηκαν τωρα να σε στοιχειωσουν...
εχουν προτεραιοτητα 500 αλλα στοιχεια να σε απασχολησουν πριν το χθεσινο, δε νομιζεις;
- Παλαιολόγος
eorptol1 έγραψε:Το πέναλτι στον κρεσπο δεν θα σε στοιχειώνει;MANIAKOS έγραψε:ΣΥγχαρητηρια αλλα εμενα το οφσάιντ θα με στοιχειώνει
- teo4giannitsa
Την αλήθεια λέω σικ. Χαλίφης θέλει να γίνει (αν δεν είναι ήδη). Το λένε και στα sites τα ανεξάρτητα.sic-4 έγραψε:?????teo4giannitsa έγραψε:Ιζνογκουντ.
τι εννοεις ρε συ Τεο?
πολυ με χαλαει ο υπανιγμος σου γιατι πολυ τους εκραξα ολους αυτους που λεγαν για χαλιφηδες....
Ιζνογκουντ ρε Τεο? Ετσι ευκολα τα φερνεις στη ζυγαρια;
ΥΓ. Βρε πεο και στα play off λέμε
- teo4giannitsa
Θα σε λεγα: "Μην γράφεις, είσαι μικρός" αλλά έχε χάρη που το avatar σου με κ@υλώνει όσο το "Κυπελλάκι"... 
Χάρηκα που το χάρηκες. Χαίρομαι για το τι έρχεται
ΥΓ. Εμένα με στοιχειώνουν οι κάρτες στον ημιτελικό που μας άφησαν μισούς στον τελικό με το ζέλο. Με στοιχείώνει η κάρτα στον Στοχ. Με στοιχειώνουν τα ελικόπτερα. Με στοιχειώνει το -15 για τους γαύρους. Με στοιχειώνει το χαμένο ΤΣ.Λ. από τον οφ σάιντ βραζιλιάνο του ζέλου. Με στοιχειώνει το -3 από πέρσι που ο "σύμμαχος" πήγε να πάρει το κύπελλό του. Με στοιχειώνει η Βέροια και το ΚΑραισκάκη φέτος που μου στέρησαν πρωτάθλημα. Με στοιχειώνει ο Σπάθας.
ΥΓ. Εμένα με στοιχειώνουν οι κάρτες στον ημιτελικό που μας άφησαν μισούς στον τελικό με το ζέλο. Με στοιχείώνει η κάρτα στον Στοχ. Με στοιχειώνουν τα ελικόπτερα. Με στοιχειώνει το -15 για τους γαύρους. Με στοιχειώνει το χαμένο ΤΣ.Λ. από τον οφ σάιντ βραζιλιάνο του ζέλου. Με στοιχειώνει το -3 από πέρσι που ο "σύμμαχος" πήγε να πάρει το κύπελλό του. Με στοιχειώνει η Βέροια και το ΚΑραισκάκη φέτος που μου στέρησαν πρωτάθλημα. Με στοιχειώνει ο Σπάθας.