Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
- xrictoforoc
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport
Ισχύει ότι πάλι πλακώθηκαν δικοί μας μεταξύ τους;
οι αεκτσιδες κρυώνουν και εβαλαν φωτια; τωρα εκανε συνδεση το fox sports και δεν λεει τα καλυτερα
- hasio_john
Είμαι μέσα.η φασαρία έγινε σε ένα σημείο που κακώς δεν υπήρχε αστυνομία και οι αεκτσηδες κινήθηκαν πρώτοι για να κάψουν τους δικούς μας.η κερκίδα τους δεν έχει γεμισει . αυτήν την στιγμή δεν γίνεται τίποτα
- anekfrastos
Ο Ουαρντα εκτός αποστολής αν δεν κάνω λάθος.Alastor έγραψε:Το σχημα ειναι αρκετα καλο,διοτι με αλλαγες Πελκα,Ουαρντα και Ενρικε η επιθεση μας δεν θα χασει την φρεσκαδα της στο δευτερο ημιχρονο.Το συμπαγες κεντρο βοηθαει καλυτερα ανασταλτικα και οργανωτικα,νομιζω ο Ιβιτς θα παει για σταθερη υπεροχη σε ολη την διαρκεια του ματς,ισως πονταροντας σε ξεφουσκωμα της ΑΕΚ και στο β'
Για το σχηματισμό 4-3-3 με τον Μπίσεσβαρ στο πλάι δε μου άρεσε. Αν είναι έτσι, προτιμώ τον Πέλκα και να έχουμε ένα παίκτη που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι στον πάγκο. Θα τον κουράσουμε τον Μπίσεσβαρ και δε θα δώσει αυτά που μπορεί ν αδώσει οργανωτικά από τη θέση 10. Επιλογή 11άδας με βάσει το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής μου φαίνεται και όχι τι ταιριάζει. Προχωράμε σε ανακάτεμα τράπουλας τακτικά, και δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχει προφανώς φόβος στα χαφ και βάλαμε 3 αμυντικογενή χαφ για αυτό το σκοπό. Σε αυτήν την τακτική προτιμάω Μπίσεσβαρ στον πάγκο ως τον game changer. Όπως και να έχει καλή τύχη και μάχη για τη νίκη!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Έχω kodi αλλά δε βρίσκω το cosmote HD, σε ποιο λινκ είναι?Ziaka έγραψε:Antenna Satellite (USA, cCanada)GoMaRoS έγραψε:arena sport 1 (Serbia)
arena sport 6HD (Croatia)
arena sport BiH
cosmote sport 1HD
cytavision sports 3
fox sports 6 (Netherlands)
sportklub 6 (Slovenia)
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΟ
ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Antenna Pacific (Australia)
https://www.facebook.com/Greeksocceront ... page_panel
- Παλαιολόγος
ξεκιναει σε λιγο
επιστροφη στα του ματς
παμε γερα
ουαρντα εκτος?εβγαλε προβλημα?
επιστροφη στα του ματς
παμε γερα
ουαρντα εκτος?εβγαλε προβλημα?
Νομίζω προτίμησε τη μεγαλύτερη δυνατή προσωπικότητα και ποιότητα παρά την τέλεια τακτική. Για μένα καλά έκανε.vs40 έγραψε:Για το σχηματισμό 4-3-3 με τον Μπίσεσβαρ στο πλάι δε μου άρεσε. Αν είναι έτσι, προτιμώ τον Πέλκα και να έχουμε ένα παίκτη που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι στον πάγκο. Θα τον κουράσουμε τον Μπίσεσβαρ και δε θα δώσει αυτά που μπορεί ν αδώσει οργανωτικά από τη θέση 10. Επιλογή 11άδας με βάσει το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής μου φαίνεται και όχι τι ταιριάζει. Προχωράμε σε ανακάτεμα τράπουλας τακτικά, και δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχει προφανώς φόβος στα χαφ και βάλαμε 3 αμυντικογενή χαφ για αυτό το σκοπό. Σε αυτήν την τακτική προτιμάω Μπίσεσβαρ στον πάγκο ως τον game changer. Όπως και να έχει καλή τύχη και μάχη για τη νίκη!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
δεν θα το βρεις ευκολα, ειναι κρυμενο μεσα στις λιστες του mad streams
καλυτερα απο το ZEM να βαλεις καποιο απο τα αλλα καναλια που εγραψα, παιζουν ολα
καλυτερα απο το ZEM να βαλεις καποιο απο τα αλλα καναλια που εγραψα, παιζουν ολα