Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
- Παλαιολόγος
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport
μιλαμε για αθλιοτητες!
100 ατομα βγαζουν κακο ονομα σε ομαδες με εκατομμυρια φιλαθλους
συγγνωμη τωρα αυτοι πραγματικα υποστηριζουν ΠΑΟΚ(ή ΑΕΚ);
γνωριζουν σε ποιο ματς ηρθαν εστω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 06 Μάιος 2017, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos έγραψε:οι οπαδοι που συμμετεχουν στα εκτροπα, μετα απο μια ωρα επισοδειων ακινητοποιούνται και συλλαμβανονται απο τους συνοπαδους τους καθως γυριζουν προς τις κερκιδες των ομαδων τους. συμφωνα με την ανακοινωνη της ΕΛΛ.ΑΣ οι οπαδοι του ΠΑΟΚ παρεδωσαν στις αρχες 45 ατομα και οι οπαδοι τις αεκ 43 οπαδους. ο αγωνας ξεκινησε κανονικα και ο ΠΑΟΚ πηρε το κυπελλο με γκολ του αθανασιαδη στο τελευταιο λεπτο της παρατασης. ξυπνησα μουσκεμα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Σάβ 06 Μάιος 2017, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Scientist@PAOK
Δεν είναι μόνο 100 ατομα και φυσικά υποστηρίζουν ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ...έχουν αφιερώσει όλη την ζωή τους γι αυτές τις ομάδες και καλά...Παλαιολόγος έγραψε:μιλαμε για αθλιοτητες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scientist@PAOK την Σάβ 06 Μάιος 2017, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Ότι σπέρνεις θερίζεις.
Αφού η ΠΑΕ γούσταρε να δώσει τα εισιτήρια έτσι όπως τα έδωσε ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα είχαμε κάποιας μορφής έκτροπα. 'Εκαναν και οι μπάτσοι μια ακόμα μαλακία με την γέφυρα και ΠΑΟΚ τέλος.
Αφού η ΠΑΕ γούσταρε να δώσει τα εισιτήρια έτσι όπως τα έδωσε ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα είχαμε κάποιας μορφής έκτροπα. 'Εκαναν και οι μπάτσοι μια ακόμα μαλακία με την γέφυρα και ΠΑΟΚ τέλος.
- Παλαιολόγος
με ολα αυτα ο κοσμος ακουει ελ ποδοσφαιρο και φευγει σφαιρα, εχει καταντησει η ιστορια ελληνικο ποδοσφαιρο για λιγους και δυστυχως συνηθως καθολου εκλεκτους
Απλα ειναι τα πραγματα. Επιστροφη νομου ορφανου για το ιδιωνυμο κ κλεισιμο συνδεσμων
- Καπετάνιος
Καλησπέρα αδέρφια. Το λαόλα θα το δείξει live ρε παιδια;
κάτσε να ξεκινήσει πρώταΚαπετάνιος έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια. Το λαόλα θα το δείξει live ρε παιδια;
- Καπετάνιος
Ναι ρε, ΑΝ ξεκινήσει, θα το έχει live κανονικά;
εχω ενα μαγαζάκι στην Βέροια και οι μόνες φορές που φοβάμαι για την σωματική μου ακεραιότητα στον χώρο εργασίας είναι όταν παίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ μου στην πόλη μου.Δεν ξέρω πόσοι είναι αλλά έχουμε πολλούς καμένους ανάμεσά μας.Δυστυχώς
- Scientist@PAOK
ΝαιΚαπετάνιος έγραψε:Ναι ρε, ΑΝ ξεκινήσει, θα το έχει live κανονικά;
Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
Ναι θα βγεις να μαψεις εσυ 20.000 κοσμο μετα.
Δε βαρεθήκατε να λέμε να τα ίδια πράγματα κάθε φορά; Εμένα πλέον μόνο γέλιο μου προκαλεί να βλέπω άτομα με IQ αμοιβάδας να πλακώνονται. Δηλαδή τώρα αν μπαγλαρώσουν κανέναν, θα πρέπει μετά εμείς να λέμε για λευτεριά στους οπαδούς;