Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν εννοούσα πρόσωπα, αλλά καταστάσεις.sourmenetes έγραψε:Αδελφε δεν ειμαστε ολοι το ιδιο..μην τρελαθουμε..για καποιους ηλιθιους δεν μπορει να στιγματιζονται ολοι..potamda έγραψε:Αυτοί είμαστε δυστυχώς....
Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport
- sourmenetes
- Moderator
Για πολοστη φορα ο ΠΑΟΚ τρυπιεται απο ΜΕΣΑ
- Scientist@PAOK
Δεν το αξίζεις αυτο ειναι το μόνο σίγουρο...αυτό που υποστηρίζεις είναι σάπιο μέχρι το κόκκαλο...μην διαχωρίζεις μπαχαλάκιδες...Al Bandy έγραψε:"2-3 οπαδοί της αεκ πήδησαν τα κάγκελα και κινήθηκαν προς το πέταλό μας, ακολούθησε απάντηση, με μάχες σώμα με σώμα!"
Γι αυτό δεν αξίζουμε τίτλους? Ρε άντε κάντε μας τη χάρη.
- buffalobill4
18:35 Τα χανούμια βρήκαν τρόπο και πέρασαν από τη γέφυρα που πάρχει πάνω από την κεντρική κερκίδα και πέταξαν φωτοβολίδες στον κόσμο που υπάρχει από κάτω! Η ένταση στο γήπεδο είναι πολύ μεγάλη και οι εστίες αρκετές!
από τι μου λέει φίλος μου αεκτσης από το γήπεδο τις καραπουταναρ@ς γίνεται

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος apaikto$ την Σάβ 06 Μάιος 2017, 19:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μοντς?Scientist@PAOK έγραψε:Δεν το αξίζεις αυτο ειναι το μόνο σίγουρο...αυτό που υποστηρίζεις είναι σάπιο μέχρι το κόκκαλο...μην διαχωρίζεις μπαχαλάκιδες...Al Bandy έγραψε:"2-3 οπαδοί της αεκ πήδησαν τα κάγκελα και κινήθηκαν προς το πέταλό μας, ακολούθησε απάντηση, με μάχες σώμα με σώμα!"
- sourmenetes
- Moderator
Πλακα κανεις ρε επιστημονα;;;Scientist@PAOK έγραψε:Δεν το αξίζεις αυτο ειναι το μόνο σίγουρο...αυτό που υποστηρίζεις είναι σάπιο μέχρι το κόκκαλο...μην διαχωρίζεις μπαχαλάκιδες...Al Bandy έγραψε:"2-3 οπαδοί της αεκ πήδησαν τα κάγκελα και κινήθηκαν προς το πέταλό μας, ακολούθησε απάντηση, με μάχες σώμα με σώμα!"
Το ιδιο ισχυει και για τις 2 πλευρες...υπαρχουν ηλιθιοι που χαλανε το ολο θεμα.
Εγω δηλαδη και συ και οι περισσοτεροι που παμε να φωναξουμε να δουμε την μπαλα μας να χαρουμε δεν το αξιζουμε;;;;
Αφηστε τους να σκοτωθουν και τους μεν και τους δε.. Πριν 2 μερες ολοι κλαιγαν για τον Νασσο και τωρα παιζουν ξυλο.. αντε μπουλο ολοι τους
Εγώ αν ήμουν ο Σαββίδης θα έβαζα 50 φουσκωτούς στην 4 και όποια ζώα έκαναν το παραμικρό θα τους έλεγα να τους μπαουλιαζουν για όλο το ματς να δω αν θα ξαναέρθουν στο επόμενο. ξύλο μέχρι να τους κόψουν το γήπεδο. Ζώα . θα φάμε και μείον τώρα και μετά πάλι θα διαμαρτυρόμαστε
- Notorious4
Ξήλωμα όλοι οι σύνδεσμοι και φυλακή στο κάθε ανεγκέφαλο! Χθες πέθανε το παλικάρι και σήμερα γίνονται αυτά είστε εμετικοί.

- Scientist@PAOK
Ποσοι απο 'μας' μπήκαμε 'μαγικά' μέσα στο γήπεδο. Ολοι έχουμε ευθύνη. Απο αυτούς που πήγαν στο Βόλο χωρίς εισητήρια εώς την ΠΑΕ που έδωσε εισιτήρια στους 'μάχιμους'! Τι διαφορετικό γραφόταν στο φόρουμε τις τελευταίες μέρες? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ!sourmenetes έγραψε:Πλακα κανεις ρε επιστημονα;;;Scientist@PAOK έγραψε:Δεν το αξίζεις αυτο ειναι το μόνο σίγουρο...αυτό που υποστηρίζεις είναι σάπιο μέχρι το κόκκαλο...μην διαχωρίζεις μπαχαλάκιδες...Al Bandy έγραψε:"2-3 οπαδοί της αεκ πήδησαν τα κάγκελα και κινήθηκαν προς το πέταλό μας, ακολούθησε απάντηση, με μάχες σώμα με σώμα!"
Το ιδιο ισχυει και για τις 2 πλευρες...υπαρχουν ηλιθιοι που χαλανε το ολο θεμα.
Εγω δηλαδη και συ και οι περισσοτεροι που παμε να φωναξουμε να δουμε την μπαλα μας να χαρουμε δεν το αξιζουμε;;;;
Δεν παει ετσι. Δεν φερω καμια ευθυνη που οι παε προτιμουν τα φυντανια τους