Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Αφήστε λίγο τον Γιωργάκη στην ησυχία του και άμα θέλετε κάτι να ασχοληθείτε με κάτι άλλο κοιτάξτε λίγο την ανάρτηση που κάνει πρώην δήμαρχος Καλλιθέας που λέει.... όποιος μιλάει ελληνικά ,ΑΕΚ. Έτσι για να συγκρίνουμε λίγο το επίπεδο ενός 25αρη με το επίπεδο ενός οικογενειάρχη πατέρα 2 παιδιών που τον ψήφισε και ο κόσμος για δήμαρχο.και μετά ελάτε να μου πείτε αν ακόμα νευριαζετε με την αναρτήσεις του μικρού
- Sick Bastard
Ή είναι πολύ αργά και είμαι πολύ κουρασμένος για να καταλάβω τι σκατά σχέση έχει το ένα με το άλλο
ή όντως δεν έχουν καμία σχέση.
ή όντως δεν έχουν καμία σχέση.
Σωστά τον έχουμε ξεσκίσει είπε αυτό είπε το άλλο κλπ κλπ.... Έχουμε ποιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε ο Γιώργος δεν είναι πρόβλημα..... Ίσα ίσα τώρα γίνεται ΠΑΟΚ με τα λάθη του και τα καλα του, κέρδος θα έχουμε σαν σύλλογος από αυτό στο μέλλον....alp920 έγραψε:Αφήστε λίγο τον Γιωργάκη στην ησυχία του και άμα θέλετε κάτι να ασχοληθείτε με κάτι άλλο κοιτάξτε λίγο την ανάρτηση που κάνει πρώην δήμαρχος Καλλιθέας που λέει.... όποιος μιλάει ελληνικά ,ΑΕΚ. Έτσι για να συγκρίνουμε λίγο το επίπεδο ενός 25αρη με το επίπεδο ενός οικογενειάρχη πατέρα 2 παιδιών που τον ψήφισε και ο κόσμος για δήμαρχο.και μετά ελάτε να μου πείτε αν ακόμα νευριαζετε με την αναρτήσεις του μικρού
-
Μπαρκαρούτσος
Dimg4 έγραψε:Γιατι δεν του το στελνεις βασικα απευθειας στο ινστα?
Μπορεί να σπάμαρε κόσμο με προσωπικά μηνύματα ("ela malaka gine PAOK") και να του μπλόκαραν τα pm!!
Όσο κ να σε διακιολογούνε τρέμω στην ιδέα ότι θα έχεις τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου μια μέρα.
Έπρεπε πάλι να μπουρδολογήσεις. Τράκη δεν είχαμε Τράκη αποκτήσαμε
Οπως σπερνουν ανεμους και θεριζουν θυελλες οι αλλοι,καλο ειναι και εσυ να μην σπερνεις φανατισμο γιατι θα μας γυρισει μπουμερανγκ. Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη.
Ευτυχως το ματς με βαζελο θα ναι κεκλεισμενων θυρων λογω της τιμωριας του Κυπελλου και θα μεσολαβησει το καλοκαιρι να ξεθυμανει λιγο η κατασταση....διοτι μην ξεχναμε,ΚΑΙ εμεις εχουμε ανεγκεφαλους που θα μπορουσαν να κανουν το ιδιο σε αντιπαλο προπονητη.Το τι ομαδα υποστηριζεις δεν αγιοποιει κανεναν,ουτε αποτρεπει τους απολιτιστους να κανουν αισχη στο γηπεδο...
Και κατα την αποψη μου,αν θελουμε να εχουμε το "ηθικο" πλεονεκτημα μετα το σημερινο,πρεπει να παρουμε σκληρα μετρα ουτως ωστε να μην φτανει αντικειμενο στον αγωνιστικο χωρο
Ευτυχως το ματς με βαζελο θα ναι κεκλεισμενων θυρων λογω της τιμωριας του Κυπελλου και θα μεσολαβησει το καλοκαιρι να ξεθυμανει λιγο η κατασταση....διοτι μην ξεχναμε,ΚΑΙ εμεις εχουμε ανεγκεφαλους που θα μπορουσαν να κανουν το ιδιο σε αντιπαλο προπονητη.Το τι ομαδα υποστηριζεις δεν αγιοποιει κανεναν,ουτε αποτρεπει τους απολιτιστους να κανουν αισχη στο γηπεδο...
Και κατα την αποψη μου,αν θελουμε να εχουμε το "ηθικο" πλεονεκτημα μετα το σημερινο,πρεπει να παρουμε σκληρα μετρα ουτως ωστε να μην φτανει αντικειμενο στον αγωνιστικο χωρο
- desperando
- Επικοινωνία:
ε ναι γιατι ως γνωστον οανθρωπος ειναι ιδιος ειτεστα 27 ειτε στα 47 ειτε στα 67.Tolaros έγραψε:Όσο κ να σε διακιολογούνε τρέμω στην ιδέα ότι θα έχεις τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου μια μέρα.
προσωπικα το μονο που εχω να του πω ειναι οτι αν θελει να γραφει τετοιες @@@ πρωτα να στειλουν τον κομινη σε αλλο πλανητη και μετα ας γραψει οτι θελει.
δενμπορει να γραφει αυτο που εγραψε την στιγμη που ο ανυπαρκτος βαζελος εχει διαιτησια 100-0 απεναντι σου
- Sick Bastard
άστο θα μπλέξεις.Tolaros έγραψε:Όσο κ να σε διακιολογούνε τρέμω στην ιδέα ότι θα έχεις τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου μια μέρα.
όταν τον είχα χαρακτηρίσει έτσι για κάτι πολυ λιγότερο είχα φάει πεσίδι.
Αν γίνει (που κακά τα ψέμματα δεν θέλει και πολύ) το παραμικρό στη Τούμπα
οι ίδιοι που λένε ''μπράβο Γιώργο καλά τα λες''
θα λένε για τους ανεγκέφαλους που κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ μας αλλά τέλος πάντων μάλλον δεν είναι ώρα τώρα
- navigator11
Επί της ουσίας του θέματος, με τέτοιο κλίμα και προκλητικές συμπεριφορές σαν τις χτεσινές, πιστεύεις ειλικρινά ότι μπορεί (δεν αναφέρομαι στο εαν είναι δέον) να διατηρηθεί το όποιο ηθικό πλεονέκτημα;Alastor έγραψε:Οπως σπερνουν ανεμους και θεριζουν θυελλες οι αλλοι,καλο ειναι και εσυ να μην σπερνεις φανατισμο γιατι θα μας γυρισει μπουμερανγκ. Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη.
- PAOK_Antarctica
desperando έγραψε:ε ναι γιατι ως γνωστον οανθρωπος ειναι ιδιος ειτεστα 27 ειτε στα 47 ειτε στα 67.Tolaros έγραψε:Όσο κ να σε διακιολογούνε τρέμω στην ιδέα ότι θα έχεις τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου μια μέρα.
προσωπικα το μονο που εχω να του πω ειναι οτι αν θελει να γραφει τετοιες @@@ πρωτα να στειλουν τον κομινη σε αλλο πλανητη και μετα ας γραψει οτι θελει.
δενμπορει να γραφει αυτο που εγραψε την στιγμη που ο ανυπαρκτος βαζελος εχει διαιτησια 100-0 απεναντι σου
despe, μπορεί και παραμπορεί. Μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι, όχι μέλος της Θ4.
Όσο για την ηλικία, μιλάμε για ολόκληρο μαντράχαλο, παντρεμένο, που έχει στα χέρια του τις τύχες 100δων ή χιλιάδων εργαζομένων. Δεν είναι κανένα παιδάκι.
Sick Bastard έγραψε:άστο θα μπλέξεις.Tolaros έγραψε:Όσο κ να σε διακιολογούνε τρέμω στην ιδέα ότι θα έχεις τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου μια μέρα.
όταν τον είχα χαρακτηρίσει έτσι για κάτι πολυ λιγότερο είχα φάει πεσίδι.
Αν γίνει (που κακά τα ψέμματα δεν θέλει και πολύ) το παραμικρό στη Τούμπα
οι ίδιοι που λένε ''μπράβο Γιώργο καλά τα λες''
θα λένε για τους ανεγκέφαλους που κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ μας αλλά τέλος πάντων μάλλον δεν είναι ώρα τώρα
Ραφτο ρε Γιωργακη.. Ημαρτον πια.... ΩΡΙΜΑΣΕ...
- abc_o_ karpouzas
ρε παιδια απο οτι βλεπω μερικοι ειστε καλα παιδια.....
να σας κερασω καμμια παστα??
θελετε??
αν ντρεπεστε να πατε σε κανενα μοναστηρι
μικρε.....
τοσα και αλλα τοσα και ποιο σκληρα
φωτια στα κολομερια τους να βαλεις
να σας κερασω καμμια παστα??
θελετε??
αν ντρεπεστε να πατε σε κανενα μοναστηρι
μικρε.....
τοσα και αλλα τοσα και ποιο σκληρα
φωτια στα κολομερια τους να βαλεις