Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport
μεγαλη ξεφτιλα η αναβολη παντως.Ρε πηγαν οι ομαδες στα ξενοδοχεια και τωρα θα ξαναγυρισουν? Γιατι δεν το ανεβαλαν χτες-προχτες ξερω γω....απιθανα πραγματα.
Και για να καταλαβω,οδευει η φαση για ΟΑΚΑ η θα γινει σε μια εβδομαδα στον Βολο με καλυτερη προετοιμασια?
Τουλαχιστον απτην ολη υποθεση,ελπιζω να κερδισουμε και αναβολη στα πλευ οφ
Και για να καταλαβω,οδευει η φαση για ΟΑΚΑ η θα γινει σε μια εβδομαδα στον Βολο με καλυτερη προετοιμασια?
Τουλαχιστον απτην ολη υποθεση,ελπιζω να κερδισουμε και αναβολη στα πλευ οφ
- P.A.O.K.jim
Πότε ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο?gergeo4 έγραψε:ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!
- fiorentinos
Αν δεν γίνει ο τελικός μπορεί να πάει πίσω και η επικύρωση της βαθμολογίας πάντως.
ρε μ@λ@κες, αναβολή?
αν αρχίσω να κατεβάζω καντήλια για τα σπίτια τους θα έχω άδικο?
παίρνουμε άδειες από τις δουλειές μας στα κωλονήσια και κλείνουμε εισιτήρια αεροπορικά και θα μας πείτε ότι αναβάλλεται?
ρε άλλοι έρχονται από σουηδία και new york
ρε δε σέβεστε τίποτα?/???
αν αρχίσω να κατεβάζω καντήλια για τα σπίτια τους θα έχω άδικο?
παίρνουμε άδειες από τις δουλειές μας στα κωλονήσια και κλείνουμε εισιτήρια αεροπορικά και θα μας πείτε ότι αναβάλλεται?
ρε άλλοι έρχονται από σουηδία και new york
ρε δε σέβεστε τίποτα?/???
- P.A.O.K.jim
Τώρα το διάβασα στο sporfmP.A.O.K.jim έγραψε:Πότε ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο?gergeo4 έγραψε:ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!
- john4serres
Να το κόψεις το συγκεκριμένο :pP.A.O.K.jim έγραψε:Τώρα το διάβασα στο sporfmP.A.O.K.jim έγραψε:Πότε ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο?gergeo4 έγραψε:ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!
Υπήρξε ήδη σήμερα στο Παλατάκι, στον αγώνα volley με τους υπανθρώπους νόθους απόγονους του στόλου...RoMaN έγραψε:navigator11 έγραψε:Θα έβρισκα πολύ ανθρώπινο να υπάρξει ένα μεγάλο πανό για τον Νάσο και όλους τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ (μη σας πω κι όλων των ομάδων). Με ένα ηχηρό μήνυμα ότι η άρρωστη "φανατίλα" δεν κοιτάει ούτε υπολογίζει ηλικίες, ιδέες και οπαδικά χρώματα και κλείνει σπίτια!
Ανατρίχιασα.
Τεράστιο το μήνυμα που θα περάσει και ποιος το γαμάει το κύπελλο...

- buffalobill4
Στη χωρα που δεν μπορουμε να οργανωσουμε τελικο κυπελλου θελουμε και αναπτυξη.
Μια ζωη ανοργανωσια και δουλειές του ποδαριου και ναι μωρε νταξει αναβολη. Κατεβαινουμε απο αγγλια και θα φυγουμε χωρις να δουμε τελικο.
Τραγικοι
Μια ζωη ανοργανωσια και δουλειές του ποδαριου και ναι μωρε νταξει αναβολη. Κατεβαινουμε απο αγγλια και θα φυγουμε χωρις να δουμε τελικο.
Τραγικοι
Εκτιμώ προσωπικά ότι όποιος ξεκινήσει για Βόλο δίχως εισιτήριο, μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!Sekeris4 έγραψε:Ουτε εγω βρηκα εισιτηριο.Ελπιζω να ειμαστε πολλοι και να 'αναγκαστουν' να μας βαλουν,ειτε οταν μπουν αυτοι που εχουν,ειτε στο ημιχρονο.Καλο θα ηταν να υπαρχει καποιος απ την παε να βοηθησει οσο μπορει.
- P.A.O.K.jim
ε ένα δίκιο το έχειςpgetsos έγραψε: Να το κόψεις το συγκεκριμένο :p
Τετοιο κωλοχανειο δεν υπαρχει πουθενα στο συμπαν. Ουτε 400 χρονια μνημονια δε θα φτασουν... Mπορντελο.
-
Οπότε να βρεθούμε όλοι οι ξενιτεμένοι buffalo στην Τούμπα, να γνωριστούμε κιολας και να παίξουμε ένα 5χ5
Ποιος θα φέρει κί ένα κύπελλο για το νικητή;
Παρεπιπτωντος είχα βρει και εισητηριο για το γιο μου...
Ποιος θα φέρει κί ένα κύπελλο για το νικητή;

Παρεπιπτωντος είχα βρει και εισητηριο για το γιο μου...
εγώ ρε ελβετέ μου τι να πω?
δεν είχα εισιτήριο και δουλεύω Σάμο
πήγα έδωσα αίμα για να καταφέρω να πάρω άδεια και έκλεισα και αεροπορικά για θεσσαλονίκη, πήγαινε-έλα
χωρίς να έχω εισιτήριο, έτσι για την τρέλα. μήπως και καταφέρω να μπω με τα χίλια ζόρια
δεν είχα εισιτήριο και δουλεύω Σάμο
πήγα έδωσα αίμα για να καταφέρω να πάρω άδεια και έκλεισα και αεροπορικά για θεσσαλονίκη, πήγαινε-έλα
χωρίς να έχω εισιτήριο, έτσι για την τρέλα. μήπως και καταφέρω να μπω με τα χίλια ζόρια