Πολύ σωστάbarlow4 έγραψε:το ζητημα δεν ηταν η βαλαβανη αλλα ο νομος της που δεν αφορουσε προφανως τη μανα της.
ηθικη κ πολιτικη ειναι ουτως η αλλως εννοιες ασυμβιβαστες εδω.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Σίγουρα δεν είναι ενημερωμένος σωστάpanpangr77 έγραψε:Συγνώμη που παρεμβαινω αλλα αυτο που γραφετε ειναι αθλιοτητα ,μαλιστα η Βαλαβάνη εχει κερδίσει και δικη που υποχρεωσε τον Αναστασιαδη να ζητήσει συγνωμη . Ο πλυθηντικος ειναι γιατι δεν σας γνωρίζω προσωπικα ,απλα σας βρίσκω να μην ειστε σωστα ενημερωμένο και αυτο να σας οδηγει σε λάθη...elvetos giatros έγραψε:Ε μπράβο τη Βαλαβανηeorptol1 έγραψε:Πάντως Την ρύθμιση για τα χρέη του ΠΑΟΚ αφού φάγαμε χοντρό δούλεμα από τον σαμαρά την έφερε η βαλαβανη και αφορούσε 400000 επιχηρησεις....
Όταν σήκωνε η μάνα της εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λίγο πριν τα capital control σκατα στη Βαλαβανη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Αφήστε ρε σεις τον Πούτιν και πιάστε κανα μπούτι, της κακομοίρας γίνεται έξω
μη κάνει λίγο ζέστα βγαίνουν όλες οι τσούπρες και ζαλίζεσαι να πούμε, παντρεμένος άνθρωπας.
μη κάνει λίγο ζέστα βγαίνουν όλες οι τσούπρες και ζαλίζεσαι να πούμε, παντρεμένος άνθρωπας.
- GiorgosAtha
- ΑποστόληςΑ
Μ' αρέσει που πλακωνόμαστε για τα κόμματα! Αθάνατοι Έλληνες!
Δυστυχώς ακόμη να ξυπνήσουμε! Μάλλον πρέπει να νιώσουμε δυνατότερο τράνταγμα. Εδώ, στη δουλειά, ακούω μια συναδελφό μου (50 ετών παρακαλώ) να σχολιάζει τον Σπαλιάρα που κρατήθηκε στο παιχνίδι, όπως λέει, ενώ αποχώρησε ο Κινέζος.
Μετά από αυτά δικαίως θα μας κυβερνήσει ο κ. Siemens.
ΥΓ: Ιβάν κράτα γερά!
Δυστυχώς ακόμη να ξυπνήσουμε! Μάλλον πρέπει να νιώσουμε δυνατότερο τράνταγμα. Εδώ, στη δουλειά, ακούω μια συναδελφό μου (50 ετών παρακαλώ) να σχολιάζει τον Σπαλιάρα που κρατήθηκε στο παιχνίδι, όπως λέει, ενώ αποχώρησε ο Κινέζος.
Μετά από αυτά δικαίως θα μας κυβερνήσει ο κ. Siemens.
ΥΓ: Ιβάν κράτα γερά!
πρεπει να απαγορευτουν τα κολαν... δεν γινεται αυτο το πραγμα.. εχουμε και μια ηλικια.. θα παθουμε και τιποτα
Δε θα μπορουσα να συμφωνήσω περισσότερο σικ...sic-4 έγραψε:pilotos έγραψε:Τον Έλληνα Μιζοφορακο, για να βγάλει και κάνα τηλεφωνικό κέντρο δώρο
Μλκ, αυτοί θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στη μέση, δεν εξηγείται αλλιώς
SM-G935F
Πραγματικα... δεν εχω ψηφισει ποτε στη ζωη μου, κανενα λαμογιο (και μην ακουσω τα γνωστα αντεπιχειρηματα για οσους δεν ψηφιζουν παρακαλω, εχω ουσιαστικοτερα επιχειρηματα κατα της τηλεοπτικης δημοκρατιας που επικυρωνετε με την ψηφο σας αλλα δεν ειναι της παρουσης), αλλα αν εβγαινε ενας τωρα μετα απο ολα αυτα να προτεινει αποσχιση απο το αθηναϊκο κρατος, παιζει και να τον υποστηριζα. Δηλαδη μας εχουν βγαλει απο τα ρουχα μας πια...
ΦΤΑΝΕΙ γαμωτο. Δεν γινεται να συνεχιζουν να μας κυβερνανε οι ιδιοι απατεωνες μια ζωη. Μητσοτακηδες, Καραμανληδες, Παπανδρεηδες, ο νεο-Παπανδρεου με το νεο-πασοκ Τσιπρας και Βενιζελοι, Λοβερδοι, Αδωνιδες, Στουρναρες και καθε λογης αποβρασμα εχουν καταργησει καθε εννοια ηθικης και εμπιστοσυνης. Εχουν δημιουργησει μια ψευδο-δημοκρατια την οποια εχουν φροντισει να σιγουρεψουν με καθε τροπο οτι θα δεν θα φυγει απο τα χερια τους με ολες τις απαραιτητες κοινωνικες και οικονομικες δομες που τους διασφαλιζουν κατι τετοιο. Λειτουργουν χωρις κανεναν ελεγχο και με καμια αισθηση καθηκοντος και ειναι θαυμα το οτι δεν εχουμε μετατραπει ακομα σε Κολομβια και αυτο μαλλον οφειλεται στο οτι μεγαλωσαμε σε οικογενειες με αξιες και αυτο μας κραταει καπως. Ομως χανεται πια και η οικογενεια στη σημερινη κοινωνια και οι επομενες γενιες ισως δεν θα εχουν τις ιδιες αμυνες δυστυχως (με ευθυνη δικη μας και οχι δικη τους).
Ειμαι πολυ απαισιοδοξος.. σε βαθμο που να μην βρισκω τροπο και κουραγιο να εμπνευσω το παιδι μου. Πως να του ζητησω να δωσει σημασια στο σχολειο οταν το ιδιο το σχολειο δεν δινει σημασια στα παιδια; Ποιον επιστημονα να του δειξω ως προτυπο για να τον εμπνευσω οταν οι επιστημονες τρεχουν να γλυτωσουν απο αυτη τη χωρα. Ποιον επιχειρηματια να του δειξω ως προτυπο για να αγωνιστει οταν ολοι ειναι απατεωνες. Πως να τον εμπνευσω να αγαπησει την τεχνη οταν τριγυρω καλλιτεχνες αποκαλουνται οι πουτανες της πιστας και της σκουπιδοτηλεορασης; Τα εχουμε κανει εντελως σκατα κυριοι...
- Sick Bastard
Επιτέλους κάνατε και κάτι καλό από την υπεύθυνη θέση που έχετε στο φόρουμ.
Επιτέλους.
Επιτέλους.
Δεν γνωριζεις πολλα πραγματα γιατρε, αυτο στο λεω σιγουρα. Εντυπωση εχεις οπως εχουμε ολοι μας οταν δεν γνωριζουμε πραγματα εκ των εσω.elvetos giatros έγραψε:Πανελλήνιο κανάλι με το βλέμμα στο βορρά είναι ανήθικοeorptol1 έγραψε:Ανεξάρτητη; που την είδες; εγώ θέλω να έχουμε φωνή, τώρα δεν έχουμε πουθενά μέχρι και κάτι γέλιοι τύποι σαν τον Αδωνι μας κάνουν πλάκα.... Ναι θέλω κανάλι με το βλέμμα του στον βορρά
Με το βλέμμα στην επαρχία ναι
Άλλως θα έχεις τους τζιτζιφιογκους της ΕΤ3
Καλά τα έργα που βάζει στις 22:00 αλλά από κει και πέρα λιγα πράγματα
Και στο θεμα της δημοσιογραφιας, ποτε δεν υπηρξε μεγαλο μεσο ανεξαρτητο και ποτε δεν θα υπαρξει. Ακομα και οταν ενα ανεξαρτητο μεσο με καποιο τροπο αρχισει και γινεται "μεγαλο", τοτε αυτο θα φροντισουν να το σταματησουν με καθε τροπο. Για μενα ειναι δεδομενο οτι οποιος κατεχει καναλι θα περναει και συμφεροντα του, και στο λεω εγω που εχω δουλεψει στον τομεα αυτον απο το 1997. Το θεμα ειναι αν αυτα τα συμφεροντα καλυπτουν παρανομιες.
Περιμένουμε να δούμε.
Αυτός που φωνάζει περισσότερο είναι πιο αδύναμος. Ο Άδωνις είναι πολύ αδύναμος. Βασικά πουλιέται για 15 ευρώ την ώρα ο τύπος. Σκύλος που γαυγίζει δε δαγκώνει.
Ο Σαββίδης γενικά έχει μια τάση να εξωτερικεύει ότι σκέπτεται. Είναι θέμα όλων των ποντίων αυτό. Είμαστε αρκετά ενθουσιώδης φάρα, για αυτό και μας γουστάρουν οι γυναίκες...χαχα.
Ο Σαββίδης κάτι έχει στο μυαλό του σίγουρα. Γενικά δε ξέρω αν μπορεί η κίνηση αυτή του Σαββίδη να ερμηνευτεί διαφορετικά για τον χρόνο που γίνεται. Δηλαδή έγινε ακριβώς την επομένη που Πούτιν και Τράμπ τα βρήκανε και συνφωήσανε σε κοινό μέτωπο εναντίων του ΙΣΙΣ. Οικονομικά αυτή η κίνηση σημαίνει μεγάλη κίνηση οπλιστικών συστημάτων και μεγαλύτερες επενδύσεις σε πολεμικά σχέδια.
Αυτός που φωνάζει περισσότερο είναι πιο αδύναμος. Ο Άδωνις είναι πολύ αδύναμος. Βασικά πουλιέται για 15 ευρώ την ώρα ο τύπος. Σκύλος που γαυγίζει δε δαγκώνει.
Ο Σαββίδης γενικά έχει μια τάση να εξωτερικεύει ότι σκέπτεται. Είναι θέμα όλων των ποντίων αυτό. Είμαστε αρκετά ενθουσιώδης φάρα, για αυτό και μας γουστάρουν οι γυναίκες...χαχα.
Ο Σαββίδης κάτι έχει στο μυαλό του σίγουρα. Γενικά δε ξέρω αν μπορεί η κίνηση αυτή του Σαββίδη να ερμηνευτεί διαφορετικά για τον χρόνο που γίνεται. Δηλαδή έγινε ακριβώς την επομένη που Πούτιν και Τράμπ τα βρήκανε και συνφωήσανε σε κοινό μέτωπο εναντίων του ΙΣΙΣ. Οικονομικά αυτή η κίνηση σημαίνει μεγάλη κίνηση οπλιστικών συστημάτων και μεγαλύτερες επενδύσεις σε πολεμικά σχέδια.
Για πολλοστη φορα, ο Σαββιδης ειναι ευλογια απο τον Θεο στον τοπο μας και σε τοπικο και σε εθνικο επιπεδο. Αφηστε κατα μερους τους μικρο-υποκειμενισμους και τις λεποτομερειες, οποιος θελει τον αλλον ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΜΕΜΠΤΟ πρωτος ΑΥΤΟΣ να κοιταξει τον εαυτο του να δει αν αυτος ειναι τελειος και ηθικος. Ολοι εσεις που θελετε να προστατεψετε την κριση σας και να νιωθετε -και καλα- ανωτεροι η εξυπνοτεροι απο τους αλλους, σκεφτειτε αν εσεις πηγαινατε να κανετε αυτα που κανει ο Σαβββιδης και σας αντιμετωπιζαν σαν υποπτο τι θα κανατε; τι θα κανατε αν βλεπατε να σας βριζουν την μανα σας ανθρωποι που οχι μονο δενβλαψατε αλλα ωφελησατε κιολας; Τι νομιζετε οτι θα στειλει ο Θεος σε ανθρωπους διεφθαρμενους και παραλυμενους;....τον αμεμπτο, τον τελειο, τον ασπιλο, τον αμολυντο, τον ανθρωπο που εχει και την δυναμη και τα εκατομμυρια και τις διασυνδεσεις αλλα θα πολεμησει το συστημα χωρις τα οπλα του για να μην χαλαστει η ντεμεκ τελεια ηθικη ημων των ιθαγενων;;;;;..... Μωρε για κουνηστε το κεφαλι σας να κανει κουκου. Δεν υπαρχει τετοιος ανθρωπος πουθενα στην ιστορια. Κι αν υπηρχε ποιος σας λεει οτι τον αξιζουμε εμεις; και ποιος σας λεει οτι δεν θα τον ειχαμε αρπαξει απο τα μουτρα "ρε προεδρεεεεε σε λλλλεωωωωω παρε τα ραδιαααα και την τιβιιιι και σκιστους οχι με το σταυρο στο χεεεεριιιι"....
Ο Σαββιδης ειναι η φωνη κοντρα στον εμετο, το σιχαμα, την απατη, την απολυτη διαφθορα που ακουει στο ονομα αθηνοκεντρικο κρατος και περιλαμβανει ολο το πολιτικο συστημα ολους τους ολιγαρχες τους ολους τους δημοσιογραφους που το στηριξανε και καθε εναν ανθρωπο που δεκαετιες τωρα εναγκαλιστηκε την απογυμνωση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ωστε να χορταινει αυτο το κτηνος και να επιβιωνει το συστημα διακυβερνησης. Δεν χωρισαμε εμεις την πατριδα στα δυο, η αθηνα ειναι που δεκαετιες τωρα ζει και παρασιτει εις βαρος της πατριδας, εις βαρος των προηγουμενων που ματωσαν για να να εχουμε εμεις και εις βαρος των επομενων που κινδυνευουν να γεννηθουν σε μια χωρα αχρωμη, αοσμη, "πολυπολιτσμικη", ανιστορη. Ποια;;; η μεγαλυτερη κοιτιδα πολιτισμου στην μεσογειο και τον δυτικο κοσμο, η αιωνια παραγωγος ενος πολιτισμου που χορτασε ολους τους δυτικους κανιβαλους και που δεν εισεπραξε ποτε της το αντιτιμο της κληρονομιας της,......με απολυτη, ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ των πολιτικων και της διεφθαρμενης πολιτειας τους.
Καθε ανθρωπος σαν τον Σαββιδη που στεκεται απεναντι σε αυτο τον καταστροφεα ειναι ευπροσδεκτος.
Καθε ανθρωπος που μπορει να αναστρεψει αυτην την διαστροφη πρέπει να στηριχθει, οχι απλα να ακολουθηθει.
Ευχαριστω ολα τα παιδια που ειπαν ενα καλο λογο για τα σχολια μου (sic, goran, pater, sourme κτλ), εσεις με ενδιαφερεται ο απλος κοσμος, γι αυτο γραφω για να τονωσω, να στηριξω, να δωσω επιχειρηματα σε καθε καλοπροαιρετο ανθρωπο, να κανω κι εγω το καθηκον μου αφου μου δωσε ο Θεος ενα εργαλειο να το χρησιμοποιησω για το καλο του συνολου ειδικα τωρα που εχουμε αυτον τον ανθρωπο, τωρα που φαινεται μια ελπιδα να ταρακουνηθει ο τοπος οχι για τον ΠΑΟΚ αλλα με αφορμη ton ΠΑΟΚ. Πιστεψτε το. Αυτο μας λειπει περισσοτερο απο οτιδηποτε, η πιστη οτι εχει καλυτερες μερες, καλυτερους ηγετες, καλυτερη εποχη για ολους μας.
Ο Σαββιδης ειναι η φωνη κοντρα στον εμετο, το σιχαμα, την απατη, την απολυτη διαφθορα που ακουει στο ονομα αθηνοκεντρικο κρατος και περιλαμβανει ολο το πολιτικο συστημα ολους τους ολιγαρχες τους ολους τους δημοσιογραφους που το στηριξανε και καθε εναν ανθρωπο που δεκαετιες τωρα εναγκαλιστηκε την απογυμνωση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ωστε να χορταινει αυτο το κτηνος και να επιβιωνει το συστημα διακυβερνησης. Δεν χωρισαμε εμεις την πατριδα στα δυο, η αθηνα ειναι που δεκαετιες τωρα ζει και παρασιτει εις βαρος της πατριδας, εις βαρος των προηγουμενων που ματωσαν για να να εχουμε εμεις και εις βαρος των επομενων που κινδυνευουν να γεννηθουν σε μια χωρα αχρωμη, αοσμη, "πολυπολιτσμικη", ανιστορη. Ποια;;; η μεγαλυτερη κοιτιδα πολιτισμου στην μεσογειο και τον δυτικο κοσμο, η αιωνια παραγωγος ενος πολιτισμου που χορτασε ολους τους δυτικους κανιβαλους και που δεν εισεπραξε ποτε της το αντιτιμο της κληρονομιας της,......με απολυτη, ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ των πολιτικων και της διεφθαρμενης πολιτειας τους.
Καθε ανθρωπος σαν τον Σαββιδη που στεκεται απεναντι σε αυτο τον καταστροφεα ειναι ευπροσδεκτος.
Καθε ανθρωπος που μπορει να αναστρεψει αυτην την διαστροφη πρέπει να στηριχθει, οχι απλα να ακολουθηθει.
Ευχαριστω ολα τα παιδια που ειπαν ενα καλο λογο για τα σχολια μου (sic, goran, pater, sourme κτλ), εσεις με ενδιαφερεται ο απλος κοσμος, γι αυτο γραφω για να τονωσω, να στηριξω, να δωσω επιχειρηματα σε καθε καλοπροαιρετο ανθρωπο, να κανω κι εγω το καθηκον μου αφου μου δωσε ο Θεος ενα εργαλειο να το χρησιμοποιησω για το καλο του συνολου ειδικα τωρα που εχουμε αυτον τον ανθρωπο, τωρα που φαινεται μια ελπιδα να ταρακουνηθει ο τοπος οχι για τον ΠΑΟΚ αλλα με αφορμη ton ΠΑΟΚ. Πιστεψτε το. Αυτο μας λειπει περισσοτερο απο οτιδηποτε, η πιστη οτι εχει καλυτερες μερες, καλυτερους ηγετες, καλυτερη εποχη για ολους μας.