Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport
Το ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με την κούλα θα πρέπει να είναι οδηγός για τον Ίβιτς ώστε να περιοριστούν τα λάθη εκείνου του παιχνιδιού.
Επίσης, το πάθος και η θέληση για το κύπελλο είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την κατάκτησή του.
Ελπίζω να είμαστε οι νικητές και η επόμενη μέρα για την ομάδα μας θα είναι σημαντική για την περαιτέρω ενίσχυση του καλοκαιριού.
Επίσης, το πάθος και η θέληση για το κύπελλο είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την κατάκτησή του.
Ελπίζω να είμαστε οι νικητές και η επόμενη μέρα για την ομάδα μας θα είναι σημαντική για την περαιτέρω ενίσχυση του καλοκαιριού.
- Sick Bastard
Δεν υπάρχει καμία διαιτησία. Μα καμιά.
Ο ΠΑΟΚ πήρε κύπελλο απ τον Κόκκαλη, στην Αθήνα, με Καζναφέρη διαιτητή. Τι άλλο να πούμε δηλαδή.
Ο ΠΑΟΚ πήρε κύπελλο απ τον Κόκκαλη, στην Αθήνα, με Καζναφέρη διαιτητή. Τι άλλο να πούμε δηλαδή.
για την παρέα του δεν ξέρω, αλλά ο οικοδόμος θα κάνει μεγάλο ματς έχω την αίσθηση. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή.falconakis έγραψε:Εαν φτάσουμε στο σημείο να χάσουμε χάσουμε το κύπελλο από τον οικοδόμο
- john4serres
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό:
Ανέστης Μπάρκας
Γκάλο Κολοβέτσιος Τσιγκρίνσκι Βράνιες Ντίντακ Γιαννούτσος
Σιμόες Γιόχανσον Γαλανόπουλος Μάνταλος
Βάργκας Χριστοδουλόπουλος Ροντρίγκες Τσέλιος Μπακασέτας
Αραούχο Αλμέιδα Αραβίδης
Ανέστης Μπάρκας
Γκάλο Κολοβέτσιος Τσιγκρίνσκι Βράνιες Ντίντακ Γιαννούτσος
Σιμόες Γιόχανσον Γαλανόπουλος Μάνταλος
Βάργκας Χριστοδουλόπουλος Ροντρίγκες Τσέλιος Μπακασέτας
Αραούχο Αλμέιδα Αραβίδης
Ρε την τρελα μου, πως ειναι δυνατον να παιξει ο ανεστης? Μετα την αποβολη του, αναφερθηκε σε τοσα σαιτ η απουσια του απτον τελικο..
- john4serres
Εξέτισε στον αγώνα πρωταθλήματος αφού..
εδω και τοσα χρονια, οι κοκκινες απο πρωταθλημα πανε στο κυπελλο και το αντιστροφο.Το οτι τα σαιτ δεν ξερουν τι τους γινεται ειναι το τραγικο της υποθεσηςsimba έγραψε:Ρε την τρελα μου, πως ειναι δυνατον να παιξει ο ανεστης? Μετα την αποβολη του, αναφερθηκε σε τοσα σαιτ η απουσια του απτον τελικο..
Ναστε καλα παιδες!
Ηξερα για τη μεταφορα κόκκινης απο πρωταθλημα σε κυπελο αλλα οχι για το αντίστροφο
Τι μλκιες ειναι αυτες, αν ειναι δυνατον..
Υ.Γ. με την απουσια-έκπληξη του αινταρεβιτς, το αρχικο σχημα της κουλας απ'ο,τι φαινεται κλειδωνει
Ανέστης
Γκάλο Τσιγκρίνσκι Βράνιες Ντίντακ
Σιμόες Γιόχανσον
Μάνταλος
Οικοδομος Αραούχο Πατιτο
Σαμπς: Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Βαργκας, Αλμέιδα-Αραβίδης.
Ηξερα για τη μεταφορα κόκκινης απο πρωταθλημα σε κυπελο αλλα οχι για το αντίστροφο

Τι μλκιες ειναι αυτες, αν ειναι δυνατον..
Υ.Γ. με την απουσια-έκπληξη του αινταρεβιτς, το αρχικο σχημα της κουλας απ'ο,τι φαινεται κλειδωνει
Ανέστης
Γκάλο Τσιγκρίνσκι Βράνιες Ντίντακ
Σιμόες Γιόχανσον
Μάνταλος
Οικοδομος Αραούχο Πατιτο
Σαμπς: Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Βαργκας, Αλμέιδα-Αραβίδης.
- Petros1988
ρε παιδια εισητηριο που μπορω να βρω αθηνα μενω
Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε εμείς που μένουμε Αθήνα να βρούμε εισιτήρια μέσω του Πανελλήνιου?
- sourmenetes
- Moderator
Προσοχή στα πλάγια μπακ τους, τα οποία ναι μεν δεν ανεβαίνουν πολύ,αλλά είναι σημαντικό να τους περιορίσουμε και να εκμεταλλευτούμε την ποιοτική μας υπεροπλία με Μάτος-Λέοβατς και Τζάλμα-Πέλκα (που νομίζω θα ξεκινήσει). Όποιος παίξει από την πλευρά του Πατίτο επιβάλλεται να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Πατίτο δεν βοηθάει αμυντικά.
Στον άξονα βλέποντας Σιμόες-Γιόχανσον και Μάνταλο, θα ξεκινούσα τριάδα Κάνιας-Τσίμιροτ-Σάκχοφ με σαφή οδηγία στον Κάνιας να μην αφήσει την μπάλα να πάει στον Αραούχο που είναι όλη η ΑΕΚ επιθετικά.Αν τους κόψεις την πάσα στον Αραούχο, τελείωσαν.
Μια εναλλακτική σκέψη είναι η τοποθέτηση του Μπίσεσβαρ στο πλάι για να κερδίσουμε σε δημιουργία και η αντικατάσταση ενός εκ των τριων χαφ μας με κάποιο εξτέμ (Ενρίκε ή Ουάρντα δηλαδή) και μετατόπιση του αφάνα στον άξονα αν αυτό χρειαστεί.
Κομβικό σημείο οι στατικές φάσεις. Η ΑΕΚ είναι κοντή,αλλά εμείς πρέπει να δουλέψουμε στο να εκμεταλλευτούμε Μάτος,Πρίγιο,Σάκχοφ και Βαρέλα.
Πάμε ρε ΠΑΟΚάρα.
Τα εισιτήρια έχουν κάνει φτερά.Αν σκοπεύετε να πάτε σε σύνδεσμο πρώτη φορά μόνο για αυτό, οι πιθανότητες είναι λίγες.Δεν εξετάζω αν είναι ή όχι σωστό (που για μένα είναι,αλλά άσχετο τώρα) απλά ενημερώνω.
Στον άξονα βλέποντας Σιμόες-Γιόχανσον και Μάνταλο, θα ξεκινούσα τριάδα Κάνιας-Τσίμιροτ-Σάκχοφ με σαφή οδηγία στον Κάνιας να μην αφήσει την μπάλα να πάει στον Αραούχο που είναι όλη η ΑΕΚ επιθετικά.Αν τους κόψεις την πάσα στον Αραούχο, τελείωσαν.
Μια εναλλακτική σκέψη είναι η τοποθέτηση του Μπίσεσβαρ στο πλάι για να κερδίσουμε σε δημιουργία και η αντικατάσταση ενός εκ των τριων χαφ μας με κάποιο εξτέμ (Ενρίκε ή Ουάρντα δηλαδή) και μετατόπιση του αφάνα στον άξονα αν αυτό χρειαστεί.
Κομβικό σημείο οι στατικές φάσεις. Η ΑΕΚ είναι κοντή,αλλά εμείς πρέπει να δουλέψουμε στο να εκμεταλλευτούμε Μάτος,Πρίγιο,Σάκχοφ και Βαρέλα.
Πάμε ρε ΠΑΟΚάρα.
Τα εισιτήρια έχουν κάνει φτερά.Αν σκοπεύετε να πάτε σε σύνδεσμο πρώτη φορά μόνο για αυτό, οι πιθανότητες είναι λίγες.Δεν εξετάζω αν είναι ή όχι σωστό (που για μένα είναι,αλλά άσχετο τώρα) απλά ενημερώνω.
- navigator11
Θα έβρισκα πολύ ανθρώπινο να υπάρξει ένα μεγάλο πανό για τον Νάσο και όλους τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ (μη σας πω κι όλων των ομάδων). Με ένα ηχηρό μήνυμα ότι η άρρωστη "φανατίλα" δεν κοιτάει ούτε υπολογίζει ηλικίες, ιδέες και οπαδικά χρώματα και κλείνει σπίτια!
- alex ntepo
Συμφωνώ!
Όχι απλά ανθρώπινο! ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ!
Όχι απλά ανθρώπινο! ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ!
-
Έχω βρει μόνο ένα εισητηριο (ως κάτοχος διάρκειας θύρας 1) και κατεβαίνω με τον 16χρονο γιο μου από Ελβετία
Επειδή οι πιθανότητες να μη βρω δεύτερο εισιτήριο είναι πλεον δυστυχώς μεγαλες, αναλαμβάνει κάποιος από το παοκμανια το γιο μου στις παρυφές του πανθεσσαλικου σταδίου να τον βάλει στο γήπεδο και να τον νουθετει - γιατί είναι και τρελοπαοκι;
Εμεις θα κατέβουμε με αμάξι από Θεσσαλονίκη
Ίσως σας φαίνεται κουφό αυτό που ζητώ αλλά δε θέλω να στέρησω το γιο μου αυτή τη χαρα...

Επειδή οι πιθανότητες να μη βρω δεύτερο εισιτήριο είναι πλεον δυστυχώς μεγαλες, αναλαμβάνει κάποιος από το παοκμανια το γιο μου στις παρυφές του πανθεσσαλικου σταδίου να τον βάλει στο γήπεδο και να τον νουθετει - γιατί είναι και τρελοπαοκι;
Εμεις θα κατέβουμε με αμάξι από Θεσσαλονίκη
Ίσως σας φαίνεται κουφό αυτό που ζητώ αλλά δε θέλω να στέρησω το γιο μου αυτή τη χαρα...